Месечен хороскоп Козирог за Септември 2020 година

КозирогДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Козирог Септември 2020 година

Делата ви не вървят според очакванията и работата ви не спори. Единственото ви спасение е да намалите темпото и да си дадете почивка.

Не мислете за задълженията си, а се отдайте на забавления и емоции. Почивните ви дни може да бъдат помрачени от разправии и скандали с близките ви роднини.

Това поддържа лошото ви настроение по време на всички почивни дни. Напрежението от тези недоразумения ви кара да се чувствате отпаднали и уморени.

Пазете се, защото прекомерното напрежение може да предизвика здравословни проблеми.

Месечен хороскоп за Козирог Септември 2020 година

В този период не бива да се залавяте с финансови операции и нови начинания. Сега звездите ви карат да се пазите, защото може да претърпите загуби. Отложете решаването на проблемите за по-подходящи дни. Паричните ви затруднения ви създават много грижи и тревоги, но трябва да се справите сами. В тези дни не взимайте пари на заем. В скоро време не се вижда възможност да натрупате много пари, така че се справяйте с това, което имате. Ако вземете заем, няма да можете да го изплатите скоро, защото трябва да разчитате на получаването на голяма сума пари. Вие очаквате това да се случи, но срокът непрекъснато се отлага. Не губете надежда. Просто мобилизирайте нервите и търпението си.

Впрегнете повече сили в работата си и не мислете за проблемите. Бъдете сигурни, че няма да е далече моментът, в който можете да изплувате. Нещата се нареждат постепенно и всичко се оправя. През втората половина на периода ви очакват положителни емоции. С лекота се справяте с неприятни и досадни служебни задължения. Всичко постепенно тръгва към по-добро. Намирате отново себе си, започвате да се приближавате към желаната цел и започвате да правите дори планове за бъдещето.

Ако през последните дни от месеца ви предстои някакво изпитание, бъдете сигурни, че се справяте. Отпуснете се и пофлиртувайте. Съдбата ви предоставя много възможности за това. Приемайте покани за гостувания и веселби, защото имате голяма нужда от разтоварване. В работата си контактувайте повече с Телец или Везни, защото тези две зодии ви носят много успехи. Ако все още не сте срещнали голямата любов, повечето от вас може да го направят сега.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Козирог
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here