Месечен хороскоп Козирог месец Октомври 2021 година

КозирогДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Козирог Октомври 2021 година

Жизненият ви потенциал и лично обаяние се повишават. Около вас се възцаряват спокойствие и радост. Но това не трябва да ви кара да се отпускате.

Звездите ви препоръчват трезво да оцените обстановката и своите възможности.

Не трябва да разчитате на покровителство. Вероятно е някакво изясняване в професионален план.

Не са изключени разногласия с влиятелни хора, които може да ви откажат помощта си. Ново познанство може да повлияе по някакъв начин на съдбата ви.

Месечен хороскоп за Козирог Октомври 2021 година

Благоприятното разположение на звездите ви помага да разкриете способностите и талантите си. Но трябва много да внимавате за лъжи и действия на недоброжелатели. Не е изключено поради излишна доверчивост или наивност да станете мишена на нападки от страна на злобни шегаджии. Пътешествия, срещи и нови ангажименти, свързани с бизнеса, ви носят очаквания резултат. Късметът може да е на ваша страна, но може и да ви изневери във всеки един момент. Следва да бъдете внимателни. Възможни са недоразумения с близки хора. Ако сте планирали отговорни срещи не бъдете твърде напористи и не спорете излишно.

Месечен хороскоп за Козирог Октомври 2021 година 

Имате силно желание да постигнете целите си без да подбирате методите и средствата. Във всяка работата с която се захванете сте доста напористи, поради което са възможни конфликти. Вие сте груби и раздразнителни и това предизвиква околните. Постарайте се да се въздържате. Обърнете внимание на физическата и психическата си кондиция. Правете си продължителни разходки на чист въздух. Те ви зареждат с положителна енергия. Обърнете повече внимание на хората, които ви обичат. Около вас имате много обичащи ви и уважаващи ви приятели, и единомишленици, които ви дават сила и увереност. Това възстановява душевното ви равновесие.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Козирог
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here