Месечен хороскоп Козирог

КозирогДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Козирог Юли 2019 година

Въпреки трудностите, имате и много добри попадения в работата си. Материални придобивки.

Купувате нещо, което желаете отдавна. Имате шансове. На път имате неочаквана среща с личност, която ви кара да преоцените плановете си за бъдещето.

Тази преоценка няма да е излишна, много е възможно да ви изведе на нова незапълнена ниша.

Започвате да градите планове за ппомени в деловата си дейност, които не са безпочвени.

Около вас има човек с вредно еноргийно влияние – винаги, когато е наблизо, имате леко главоболие.

Месечен хороскоп за Козирог юли 2019 година

Този човек не ви обича и търси начин да ви дразни, макар че се страхува от вас. Огледайте се и ако работите с него в една стая, сменете мястото си или стаята. Възможно е това да е човек, които се чувства застрашен от вас и търси приятелството ви, като смята, че вие сте печеливша фигура. Справяте се. Месецът няма да ви донесе лесно победите, нито пък онези неща, към които сте протегнали ръце. Вашата работливост и издръжливост са пословични и имате каквото искате.

Може да се наложи да сте по-внимателни с решенията си, свързани с имуществото ви. Трябва много голямо внимание в деловата ви дейност точно сега. През този месец като че ли сте малко разсеяни от събития в личния ви живот, съсредоточете се в работата си. Внимавайте с подписите си върху документи, един погрешен подпис може да ви донесе много проблеми за дълго време. Четете всичко, което подписвате, много внимателно. Трудно може да поправите и най-малката допусната грешка.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Козирог
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here