Месечен хороскоп Козирог

Козирог Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-kozirog

Месечен хороскоп Козирог 07.2018

През този месец ви предстоят пътища в страната, свързани с пари – може би най-после си прибирате изработеното от ваши отдавнашни длъжници. Бъдете внимателни, защото ако на тази тема избухне разправия, може да изплува нещо много неприятно за вас. Имате напрежение от делови характер. Около средата на месеца приятно събиране ви отпуска. Месецът ви дава много възможности. През периода Овен изиграва за вас много положителна роля. Пазете се от ласкатели. За повечето от вас съдбата е закрилница – всичко, което започвате, свършва добре. Не и пречете с недоверие и подозрителност.

Обръщайте внимание на близките си, който не живеят заедно с вас. Имате проблеми с костите си, не бива да ги оставяте без внимание. Потърсете специалист за болките си. През този месец имат успех тези, който се занимават с търговия. Около вас има хора с личен празник, не забравяйте да им подарите нещо. Също и на човек, когото обичате и уважавате. Налага се да преоцените поведението на колега и приятел, който в последно време много ви тревожи, но и ви досажда. Преценете и вашето поведение, може би вината е във вас.

Около вас има дете, което иска да му дадете самостоятелност. То може да поиска и повече пари. Вие трябва добре да обмислите това искане, откъде идва, какво се крие зад него. Разберете нещо за приятелите му, за заниманията му извън дома – има вероятност да попаднете на нещо много неприятно. Вземете мерки. Може да се наложи внезапно да пътувате във връзка с неясноти около имот. Тлее някаква разправия. Вие сте наясно откъде идва опасността и е във възможностите ви да преодолеете разпалването на конфликт. Постарайте се, защото ако се разгори, конфликтът може да отклони вниманието ви и да загубите позиции, който вече сте защитили. Отнема ви и много време, а това е загуба за вас.

Този месец преминава под очакването на едно предложение за допълнителна дейност. Приемете предложението, ако се връзва с основната ви професионална дейност. В този случай тя ви носи и финансов успех, без много усилия и напрежение. Нещо повече – нещата, като че ли се подреждат сами. Ако приемете предложение, което е в друга професионална област, може да се справите, да ви се заплати, но полученото да е по-малко и с повече усилия.

Тези от вас, които са свободни, могат да получат предложение за годеж, а на много да им се направи предложение за брак. Обвързаните със сериозни връзки да не се впускат в кратки, приятни авантюри, защото им излиза солено. На много от вас това вече се е случвало и едва са оправяли отношенията с интимния си партньор. Към края на месеца получавате възможност да вземете важно бизнес решение, но няма да се справите сами.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Козирог
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува