Месечен хороскоп Козирог

Козирог Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-kozirogМесечен хороскоп Козирог 03.2019

Помислете внимателно върху предложение за работа, което получавате. Отнася се за допълнително натоварване, можете ли да си го позволите.

Помислете върху възможността някои да ви помага, ако приемете допълнителната работа. Родените през Козирог е необходимо да са внимателни с колегите си. Вшата импулсивност може да ви постави в неприятна ситуация.

При необвързаните се появява възможност за годеж и брак. В личния ви живот са възмозжни проблеми с половинката ви. Радвате се на успехи най-рано в средата на месеца.

Жените изживяват напрежение, което може да се отрази сериозно на здравето им. Необходимо е да укротят малко амбициите си и да не правят на другите това, което не искат да им се случи на тях.

Очакват ви много приятни пътувания в страната. Срещате се с приятели и бивши колеги. Има вероятност и по-голяма сума пари да влезе в ръцете ви.

Месечен хороскоп Козирог 03.2019

През месеца се налага да сте мнрго предпазливи с новите си начинания, защото по пътя си може да срещнете много спънки. Може да попаднете в рискови ситуации, които ако не се избегнат своевременно, може да ви се стоварят големи неприятности.

Около средата на месеца се пазете от загуба на документи и от нечисти сделки, в които може да ви въвлекат незабелязано.

Пазете се от покупка, която се каните да направите. Внимавайте и на кого помагате, може да стигнете до съд. Обърнете много голямо внимание на документацията си – и работна, и лична.

През месеца деловото партньорство има голямо значение за вас. Нещата, които са свързани с по-големи инвестиции, трябва да се решават с много разум.

Искате да пробивате, но не бива даго правите без експерти, ако вие не сте запознати с нещата из основи. При някои от вас има възможности за по-продължителен престой в чужбина по повод делови неща.

Месецът дава на Козирозите много добри шансове за печалби и дрбър жизнен тонус. Тихо и кротко си вършете работата, стъпвайте като нежни малки котета. Някои от вас имат възможност да започнат нещо ново в бизнеса и живота си.

Това е месец, през който се срещате с много нови личности, задълбочавате старите приятелства, имате подкрепата на колеги и съдружници, но същевременно трябва да сте много внимателни що се отнеся до нови покупки и ненужни имоти.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Козирог
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува