Месечен хороскоп за Козирог за месец Декември 2022 година

<p style=“text-align: center;“><a href=“https://www.horoskopa.com/horoskopi/kozirog/horoskop-za-zodia-kozirog.html“><span class=“td_btn td_btn_sm td_round_btn“ style=“margin: 3px;“><strong>Козирог</strong></span></a><a href=“https://www.horoskopa.com/horoskop/dneven/dneven-horoskop-kozirog.html“><strong><span class=“td_btn td_btn_sm td_round_btn“ style=“background-color: #f26667; margin: 3px;“>Дневен</span></strong></a><strong><a href=“https://www.horoskopa.com/horoskopi-v-avans/dneven-horoskop-za-kozirog.html“><span class=“td_btn td_btn_sm td_round_btn“ style=“margin: 3px; background-color: #f0ad4e;“>За  утре</span></a></strong><a href=“https://www.horoskopa.com/horoskopi/kozirog/sedmichen-horoskop-kozirog.html“><span class=“td_btn td_btn_sm td_round_btn“ style=“background-color: #70c066; margin: 3px;“><strong>Седмичен</strong> </span></a><strong><a href=“#“><span class=“td_btn td_btn_sm td_round_btn“ style=“background-color: #3399cc; margin: 3px;“>Месечен</span></a><a href=“https://www.horoskopa.com/horoskop/godishen-horoskop-kozirog.html“><span class=“td_btn td_btn_sm td_round_btn“ style=“background-color: #8d6dc4;“>Годишен</span></a>
</strong></p>

Месечен хороскоп за Козирог за месец Декември 2022 година

Настроението ви е променливо, тъй като имате нужда от пълноценна почивка. Чувствате се напрегнати и нервни, без да имате основание за това.

Тъй като сега не можете да си вземете отпуск, налага се да си починете „в движение”.

Не се захващайте с решаването на чужди проблеми и не се нагърбвайте с много работа, защото може да се окажете в средата на голям скандал и да бъдете без вина виновни.

Стойте настрана от тези, които искат да им помогнете. Тактично отклонете молбата им и я отложете за по-късна дата или ги насочете към друг човек, към когото да се обърнат.

Сега всички са положително настроени към вас и ви разбират, не бива да се страхувате, че някой може да се обиди. Дошло е време да започнете нов вид дейност. Не превръщайте това в основно занимание, постарайте се да развиете един съпътстващ вашата работа бизнес.

Това може да е от една страна хоби и интересно занимание, а от друга – един чудесен страничен доход, от който вие така отчаяно се нуждаете. Финансовото ви състояние няма да се влоши. Напротив, парите идват при вас равномерно и вие сте много доволни от развитието на бизнеса си.

Характерно за вас и роднините ви е това, че никога не сте доволни от положението си искате да имате повече. С тази нова дейност имате възможност да получите допълнителния доход. Пред ваш роднина се предоставя идеална възможност да ви помага в новото начинание.

Направете го свой верен помощник. Дори може да помислите да оставите цялата тази дейност в неговите ръце, а вие да вършите само своята работа и да нямате допълнителни тревоги с други проблеми.

Вие имате до себе си своя верен партньор в живота и в любовта, в този момент на напрегнато колебание и създаване. Спокойно можете да се доверите на преценката и съветите му. Неговият поглед, пълен с обожание и вяра, ви дава сили да се справите с новата ситуация. Покажете благодарността си, като направите жест – може да осъществите съвместно далечно пътуване, за което мечтаете отдавна. Може да поканите и приятели със себе си, няма да съжалявате.

Гардеробът ви има нужда от обновяване, помислете за това. При сключване на сделки и в служебното ви ежедневие, външният ви вид е много важен. Вие може да бъдете семпло елегантни, без да сте крещящо екстравагантни, което прави много по-добро впечатление.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Козирог
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук