Месечен хороскоп Козирог

КозирогДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Козирог Ноември 2019 година

През първата половина на месеца натоварването ви е предимно в деловата област.

През този месец на работните си места сте признати и уважавани водачи.

Личните ви неприятности няма да излизат на повърхността или ако това се случи, то става откъм най-благоприятната и почти хумористична страна.

През втората половина на месеца се занимавате повече с битови проблеми и в работата, и в дома си.

Трябва да сте много внимателни при уреждането на имотен въпрос, който може да ви създаде големи проблеми.

Доста възрастен мъж, който често пътува или е на път сега, може да ви вкара в рискова ситуация, от която да загубите доста неща.

Месечен хороскоп за Козирог Ноември 2019 година

Сега трябва да се мобилизирате и да се справите добре с битов въпрос, които изниква неочаквано за вас. При тези, които са без работа, има шансове да започнат нова и то подходяща работа. При тези, които искат да променят работата си, също се очаква сполука. Към края на месеца се пазете от неочакван скандал. Повечето от вас имат лични проблеми, свързани със здравето. Може да се разтревожите и да се наложи медицинска намеса. Прегледайте много добре личните си документи. Пазете се от неприятности, породени от тяхната неизрядност, непълнота или пък от загубата на нещо важно.

Радвате се на уважение и материални придобивки. През първите дни очаквайте кратък път. През този месец имате добрата възможност да се срещнете с партньори, които наистина могат да ви помогнат, ако не изцяло, то поне отчасти да решите проблемите си. Способността да уловите добрите шансове понякога ви бяга, защото се вслушвате в съветите на хора, които нямат интерес да бъдете силни и независими. Иска им се да ви отклонят от истината. Имате голямо желание да се реализирате, но това няма да стане лесно. Независимо от трудностите и умората, сте трудоспособни, а трудът ви оценен.

Месечен хороскоп за Козирог Ноември 2019 година

През този месец можете да обмислите трезво нов план за реализация. Планът е добър, но може да стане така, че няма да може да изградите силен и здрав екип, който да работи без търкане и проблеми и да ви донесе добри печалби. През този месец разчитайте повече на себе си, не се оставяйте в ръцете на другите. Може да имате трудности, но те отминават и вие отново се чувствате уверени. Сякаш всичко се стоварва на раменете ви и вие няма да можете толкова леко, колкото ви се иска, да се измъквате от проблемите, но с много упоритост и сила, която при вас като че ли е безгранична, успявате.

Видимо силни, през този месец много от вас се чувстват отпуснати. Това е от натоварването през предишните периоди и ясната представа за това, което ви предстои. На всяка цена трябва да го избягвате, защото може лошо да си навредите. Около средата на месеца трябва да се срещнете с някого или да решите личен спор. Получавате важно съобщение отдалеч, което може да ви разтревожи.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Козирог
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here