Седмичен хороскоп Козирог

КозирогДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Козирог от 22.07 до 28.07.2019г.

Отличавайки се с ловкост и завидна издръжливост и проявявайки удивителна жизнена сила, вие се стараете да обърнете всяка ситуация в своя полза.

Все пак трябва да сте внимателни и предвидливи. Използвайте свободното си време за да се заредите с повече положителна енергия, общувайки с природата или срещайки се с приятни за вас хора.

Работата ви изисква максимална концентрация, дисциплина и организираност.

Вероятно може да решите стари проблеми и да поправите минали грешки.

Седмичен хороскоп за Козирог от 22.07 до 28.07.2019г.

Мъжете от знака трябва внимателно да се вгледат в околните. Илюзии по отношение на някои хора могат да бъдат фатални. Жените от зодията имат шанс за интересно познанство. Лесно може да докажете, че сте по-добри от другите. Вероятни са грижи около служебните ангажименти. Може би сте се нагърбили с повече задължения, отколкото сте способни да изпълните. Обърнете внимание на обстоятелствата и проявете търпение. Бъдете организирани и проявете творчески подход към проблемите.

Благоприятни са придобивките. Направете полезни покупки, започнете ремонт или размествания на мебелите в къщи. Свършете по-голямата част от работата, която сте си запланували. Главното е да не претупвате нищо и да не се занимавате с дреболии. Справяте се с всичко намислено. Полезни са груповите занимания и общуването с приятели. Поканете гости или излезте с приятели за по едно питие. Вие може да проявите изцяло творческият си потенциал в обществото. Установявате нови контакти.

С интимните си партньори сте в прекрасни взаимоотношения. Получавате удоволствие от живота и ви е приятно да правите подаръци. Стремите се към пищност и блясък. Лъжливи обещания могат да ви подведат и създадат неочаквани проблеми. Вероятните проблеми могат да се решат единствено чрез компромис. Очевидно ви се налага да прибягвате често към това. Не се впускайте в случайни познанства. Прекалената ви чувствителност и страстност могат да доведат до интимни отношения в службата.

sedmichen-horoskop-za-kozirogБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Козирог
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here