Седмичен хороскоп Козирог

КозирогДневен За  утреСедмичен МесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Козирог от 22.04 до 28.04

Обмислете своите бъдещи действия. Не витайте из облаците, а определете конкретно желанията си и вашите възможности за тяхното осъществяване. Печелят само предприемчивите и инициатевни личности.

Динамична седмица, изпълнена с възможности за личностна реализация. Налага се да бъдете решителни и да отстоявате собствените си желания. Макар и да не го осъзнавате напълно, любовните изживявания имат важно значение в живота ви. Вероятни са изкушения на плътта, с които трябва да внимавате. Не се увличайте по примамливи предложения.

Избягвайте риска. Вашата активност може да ви накара да прибързате. Създала се ситуация може да способства ярко да проявите своя темперамент. Повишената ви чувствителност може да бъде свързана с известна неудовлетвореност и недостатъчно свобода в семейния живот.

Запазете вътрешния си комфорт и равновесие. Вашето самоизразяване и творческа реализация могат да бъдат затруднени от неумението ви и нежеланието ви да се приспособите към вкуса и потребностите на болшинството. Някои задължения могат да ви накарат да се почувствате зависими. Вероятно е ново познанство, особено при жените.

sedmichen-horoskop-za-kozirogБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Козирог
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here