Седмичен хороскоп Козирог от 26.02 до 03.03.2024 година

КозирогДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Козирог от 26.02 до 03.03.2024 година

Периодът е добър за придобивки.

Той може да се превърне в благоприятен за обновление, ако съумеете да концентрирате своята енергия и да намерите правилното и приложение.

Творческият подход към нещата, наситените ви чувства, личната привлекателност и доброжелателност към обкръжаващите може да ви донесат очаквания успех.

Може да направите полезни покупки, да започнете ремонт в дома и да промените обстановката. Може да изглеждате достатъчно оптимистично. Желанието да се отделите от хорската суета и да се затворите в себе си обаче може да доведе до отчуждение. В любовните отношения могат да се появят съперници.

Плътски чувства и страст изплували на повърхността могат да предизвикат недоволството на партньора. Повишава се интелектуалното ви ниво. Възможно е да ви се иска да посетите театър или кино. Вашият богат вътрешен мир и художествена натура могат да ви накарат да потърсите нетрадиционно обкръжение.

Имате срещи за обмяна на опит и мнение. Но трябва да спазвате мярка във всичко и да оценявате критично постъпките си.

Вероятно е да се сблъскате с малки служебни задължения и проблеми от финансово естество.

Може да се появи нагласа да оцените всичките си успехи и настоящо положение и да направите своите планове за близкото бъдеще.

Препоръчва ви се да се замислите за физическата си форма и да предприемете мерки за укрепване на физиката си.

Тайните в любовните отношения има тенденция да се разкриват в най-неподходящия момент, което може да създаде редица усложнения. Трябва да сте търпеливи и не бива да прибързвате. Понякога поривът на чувствата се оказва доста нетраен. Заемете позиция на изчакване и анализирайте обстановката.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!