Седмичен хороскоп Козирог от 20.09 до 26.09.2021г.

КозирогДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Козирог от 20.09 до 26.09.2021г.

Възможно е понижаването на жизнените сили и сексуалния ви потенциал. Избягвайте неискреността в общуването и особено с тези хора, с които не бихте желали да се срещате.

Много от вас искат да избегнат суетенето на ежедневието, което никога няма да свърши и всички онези неща, които не са свършили и да тръгнат към морето и слънцето.

Практичността и здравият смисъл ви изоставят за известно време.

Седмичен хороскоп за Козирог от 20.09 до 26.09.2021г.

Само от вас зависи дали да се запазят отношенията между влюбените и семейните двойки или да се наложи да се разделите завинаги. Възможни са проблеми, свързани с близък човек или с роднините. Ако ви се стори, че вашият избраник не ви обича или се отнася към вас с недостатъчно уважение, не си правете окончателни изводи – това не е така. Личното ви обаяние и настойчивост ви помагат да постигнете благосъстояние. Не се изолирайте, общувайте повече. Вашите усещания може да бъдат и лъжливи. У вас може да възникне съмнение в правилността на възгледите на околните. Не е изключено да се наложи да окажете помощ на приятели и роднини.

Седмичен хороскоп за Козирог от 20.09 до 26.09.2021г.

На самотните представители на този знак просто няма да им е до любов и те може да решат да не усложняват с проблеми живота си, отлагайки всички мероприятия по тази част за по-добри времена. Постарайте се да заемете изчаквателна позиция. Не предприемайте отговорни стъпки. Успехът ви зависи директно от умението ви да проявявате гъвкавост при общуването и да променяте тактиката си на поведение в зависимост от ситуацията. Вежливостта, оптимизмът и сериозността в работата трябва да ви донесат положителни резултати.

sedmichen-horoskop-za-kozirogБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Козирог
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here