Седмичен хороскоп Козирог

Козирог Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-kozirogСедмичен хороскоп Козирог от 17.09 до 23.09

Постигате стабилност в личния си живот. Вече знаете какво искате и няма да се поколебаете да го постигнете. Има един въпрос, който ви кара да съжалявате за решение от миналото, но е крайно време да го забравите. Част от действията ви са напълно излишни, но въпреки това вие на инат правите онова, което сте решили.

Жените може да си загубят време в кухнята в приготвянето на сложни и трудоемки ястия. Трудът ви няма да се оцени достойно и това може да ви ядоса.

Не е изключено да възникнат проблеми. Ако слонът го заболи зъб, а вие сте наблизо, най-доброто, което можете да направите е да се скриете някъде.

Така и при вас, видите ли, че началникът ви е сърдит, по-добре не го дразнете с изказвания и оценки. Не е нужно да губите много време и сили за да се харесате на околните.

Те не мислят нищо лошо за вас, даже и да изглеждат малко сърдити. Довършете своята работа и гледайте на нещата в перспектива. Останалото е суета. Вие сте щастливи.

Животът ви поднася голяма изненада, при това приятна. Някои бариери падат сами, пътят пред вас е чист и равен. Сега можете да направите всичко онова, за което до този момент не са ви стигали силите.

В обичайните си темпове може да постигнете повече отколкото ако бързате. Противопоказно ви е бързането, това е нещо, което ви пречи и ви връща назад.

Периодът носи положителните влияния на планетите и във вид на материални придобивки. Вие сте максимално съсредоточени. Емоции няма да има, седмицата преминава малко трудно и скучно, но и лоши неща не се очакват.

sedmichen-horoskop-za-kozirogБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Козирог
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

Няма коментар
  1. Bayryam Ali коментира

    Naistina ste strahotni

    1. david коментира

      Благодаря !

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува