Седмичен хороскоп Козирог

Козирог Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-kozirogСедмичен хороскоп Козирог от 16.07 до 22.07

Отличавайки се с ловкост и завидна издръжливост и проявявайки удивителна жизнена сила, вие се стараете да обърнете всяка ситуация в своя полза. Все пак трябва да сте внимателни и предвидливи. Използвайте свободното си време за да се заредите с повече положителна енергия, общувайки с природата или срещайки се с приятни за вас хора. Работата ви изисква максимална концентрация, дисциплина и организираност. Вероятно може да решите стари проблеми и да поправите минали грешки.

Мъжете от знака трябва внимателно да се вгледат в околните. Илюзии по отношение на някои хора могат да бъдат фатални. Жените от зодията имат шанс за интересно познанство. Лесно може да докажете, че сте по-добри от другите. Вероятни са грижи около служебните ангажименти. Може би сте се нагърбили с повече задължения, отколкото сте способни да изпълните. Обърнете внимание на обстоятелствата и проявете търпение. Бъдете организирани и проявете творчески подход към проблемите.

Благоприятни са придобивките. Направете полезни покупки, започнете ремонт или размествания на мебелите в къщи. Свършете по-голямата част от работата, която сте си запланували. Главното е да не претупвате нищо и да не се занимавате с дреболии. Справяте се с всичко намислено. Полезни са груповите занимания и общуването с приятели. Поканете гости или излезте с приятели за по едно питие. Вие може да проявите изцяло творческият си потенциал в обществото. Установявате нови контакти.

С интимните си партньори сте в прекрасни взаимоотношения. Получавате удоволствие от живота и ви е приятно да правите подаръци. Стремите се към пищност и блясък. Лъжливи обещания могат да ви подведат и създадат неочаквани проблеми. Вероятните проблеми могат да се решат единствено чрез компромис. Очевидно ви се налага да прибягвате често към това. Не се впускайте в случайни познанства. Прекалената ви чувствителност и страстност могат да доведат до интимни отношения в службата.

sedmichen-horoskop-za-kozirogБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Козирог
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
Няма коментар
  1. Bayryam Ali коментира

    Naistina ste strahotni

    1. david коментира

      Благодаря !

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува