Седмичен хороскоп Козирог

КозирогДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Козирог от 11.11 до 17.11.2019г.

Изпитвате любовни чувства.

Най-вероятно тази любов няма да се осъществи, но тя е вдъхновяваща за вас, може да ви насочи към творчество. В семейството ви има болен.

Вашите грижи и мисли са насочени към него и дома, битовите въпроси изместват други, делови въпроси и сделки.

Не сте готови за мащабна покупка или друга подобна стъпка, нямате необходимата информация.

Седмичен хороскоп за Козирог от 11.11 до 17.11.2019г.

Прекарайте повече време с близки и приятели. Това ви помага да възвърнете душевното си равновесие. Уточняването на целите е полезна стъпка, така можете да видите кое точно ви губи времето и силите. Показвате решителност и мъжка сила. Някои от този знак се заемат с нова дейност, нещо не традиционно, но ценено от хората. Даже и да не носи пари веднага, след време сте много доволни от своята прозорливост.

Отделете повече внимание на децата. Най-доброто възпитание е собственият положителен пример. Имате добри условия за изчистване на негативи, натрупали се в работата ви или в отношенията с хората.

Започвате решаването на стар проблем по нов начин и много скоро всичко приключва. Избягвайте участие в съвместни мероприятия, особено с роднини.

Само хора, които са професионалисти могат да ви изведат на правилния път и да ви осигурят преднина пред конкуренцията. Оставете аматьорските изпълнения.

sedmichen-horoskop-za-kozirogБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Козирог
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here