Седмичен хороскоп Козирог

Козирог Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-kozirogСедмичен хороскоп Козирог от 21.05 до 27.05

Звездите ви поощряват да проявявате мъдрост, уравновесеност и търпение. Вероятно е да постигнете дълго преследвани цели. Жените от знака, които още на са семейни, могат да намерят подходящия човек. Може да не се ограничавате в нищо. Не разчитайте само на късмета си, а направете повече усилия да намерите нови методи за осъществяване на вашите задачи. Добре обмислените ви действия ви осигуряват успеха. Бъдете икономични, направете си паричен резерв за непредвидени случаи.

Внимавайте в отношенията си с околните. Не е изключено да попаднете на капани, поставени от недоброжелатели. Резки и необмислени постъпки могат да станат причина за неприятности, а неверни разсъждения да доведат до лъжливи изводи. Никому не разказвайте за своите планове. Желателно е да спазвате установените правила и изисквания. Това може да ви помогне да спечелите благоразположението на висшестоящите. Във вашия живот могат да настъпят неочаквани промени. Вероятни са неочаквани срещи или някакви важни новини.

Възможно е да се разшири сферата ви на действие или да се издигнете служебно. Търсете здравия смисъл в нещата около вас. Съвети на близки и приятели може да ви бъдат от полза. Звездите се отнасят благоприятно към едно по-съзерцателно отношение към света. Активните ви действия може да са успешни само ако обмислите добре всяка своя стъпка. Желателно е да подбирате контактите си и да не губите време в празни спорове. Възможно е да станете обект на обществено обсъждане. Близък човек може да ви избави от излишни съмнения и тревоги. Опирайте се на интуицията и здравия смисъл.

Бъдете делови. Не бива да се подвеждате по чуждо мнение. То ви пречи при всеки случай. Възможно е да разширите контактите си с чужденци и това да ви даде допълнителни шансове за развитие и личностна изява. Краят на седмицата е предназначен за получаване на тайни знания. Благоприятно време за запознанства, срещи и пътешествия. Вашето доброжелателно отношение към околните може да постави основа за добро бъдеще. Вашия чар, познанията в различни области и лекотата на общуване ви правят желани във всяка компания. Обърнете внимание на физическата си кондиция и външен вид.

sedmichen-horoskop-za-kozirogБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Козирог
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
1
Няма коментар
  1. Bayryam Ali коментира

    Naistina ste strahotni

    1. david коментира

      Благодаря !

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува