Седмичен хороскоп Козирог

КозирогДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Козирог от 13.01 до 19.01.2020г.

През тази седмица е времето, в което би било хубаво да посетите храм или манастир или да се отправите на пътешествие с цел забавление и разширяване на мирогледа.

Може да проявите интерес към определен вид обучение или да поставите начало на образователен курс.

Седмичен хороскоп за Козирог от 13.01 до 19.01.2020г.

Вие се чувствате спокойни и добре. Но излишните ви притеснения и ровенето в собствените мисли могат да станат повод за малко кавги с близки хора. Възможно е да бъдете обзети от желание за среща с човек, който е вълнувал мислите ви в лиричен план преди време. Преценете дали подновяването на една такава връзка може да ви донесе положителни емоции точно в този момент. Вашата прекалена чувствителност може да стане причина за недоразумения с някои хора. Постарайте се да не приемате прекалено навътре всичко казано по ваш адрес. Проявете сдържаност и такт с хората с които общувате.

Пари могат да ви дойдат съвършенно неочаквано и то от хора, които не са свързани пряко с вашата работа. Ако пък почувствате неудовлетворение от работата си не бързайте да си разваляте настроентието. Проявете повече воля и настойчивост и успехът ви няма да закъснее много. Поради това, че прекалено много разчитате на доброто отношение към вас е възможно да не обръщате внимание на някои задължения и това да ви доведе до конфликти. Недобросъвестното изпълнение на някои обещания изисква бързо да се поправите. Но, не се притеснявайте много, нещата се подобряват. От друга страна звездите ви предсказват финансови успехи в близък план.

sedmichen-horoskop-za-kozirogБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Козирог
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here