Седмичен хороскоп Козирог

КозирогДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Козирог от 10.08 до 16.08.2020г.

Звездите ви съветват да обърнете повече внимание на самите себе си. Изключете натоварването и емоциите.

Отдайте са на интересна почивка и развлечения, но внимавайте по време на екскурзии и походи – възможни са травми.

Може да почувствате нужда да подновите стара връзка. Следете за знаците на съдбата. Може да ви се разкрие тайна информация.

Периодът е белязан с всемирна любов. Това има енергетически мощно въздействие. Излишъкът на енергия може да се окаже дори разрушителен. Вероятно е да сте невъздържани.

Седмичен хороскоп за Козирог от 10.08 до 16.08.2020г.

От вашето поведение може да зависи финансовото ви бъдеще. Отношенията ви с другия пол – също! Не се отпускайте и не се занимавайте с ненужни неща. Замисленото сега има отражение и занапред. Благодарение на предприемчивостта си и деловите контакти вие може да постигнете сериозни успехи в деловата си дейност или собствен бизнес, с което да подобрите финансовото си положение. Но все пак звездите не ви препоръчват безсмислени рискове. Благоприятно е общуването с интересни и добронамерени хора.

Опитайте да спортувате активно и се погрижете да изглеждате добре. Звездите подкрепят творческите ви търсения и получаване на нови знания. Времето е добро за начало на нещо ново или ремонт на дома. Интуицията ви се покачва. Разсъжденията ви са точни, а действията ви имат по-добър от очаквания резултат. Периодът е добър за спортуване и разкрасителни процедури. Бъдете внимателни в отношенията си с околните не допускайте грешки, защото те може да са преувеличени пред други хора. Жизненият ви потенциал е на високо ниво. Това донякъде може да ви подведе в оценката на околните и събитията. Смирете гордостта си и не правете крайни изводи. Приобщете се към общите интереси. Може да се наложи да се преборите със съблазните и пречките, които ви сервира съдбата.

Ако ви предложат командировка, помислете. Възможни са неуредици или непредвидени финансови разходи. Делата ви могат да забоксуват на място. Особено внимателни трябва да бъдат бизнесмените. Отчитайте скритите нюанси на предложените ви сделки. Събитията може да ви погълнат изцяло. Вие се оказвате нужни навсякъде. Постарайте се обаче да определите главното. Вероятни са усложнения, поради невярна оценка на събитията или лъжливи обещания. Отделете време да прекарате в приятна компания. Вероятна е романтична среща. Вслушайте се в интуицията си. Възможно е да имате неочаквани разходи, поради недоразумение.

sedmichen-horoskop-za-kozirogБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Козирог
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here