Седмичен хороскоп Водолей

ВодолейДневен За  утреСедмичен МесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Водолей от 19.08 до 25.08.2019г.

Вас ви привличат рискове и отчаяни постъпки. Може да се държите капризно, дори агресивно.

Възможността да разбирате тайните мотиви, мотивиращи поведението на хората ви помага да сте наясно с нещата в сложни ситуации и да можете безопасно да въздействате на околните.

Вероятно е да имате запомняща се среща. Периодът е благоприятен и ви носи спокойствие, но в пътуванията трябва да бъдете внимателни и да не приемате неоправдан риск.

Седмичен хороскоп за Водолей от 19.08 до 25.08.2019г.

Не си заслужава да планирате важни неща. Това може да повлече след себе си неочаквани обременявания. Не трябва да обещавате нищо, което трудно може да изпълните. В някои може да се появят изкушения да се възползват от плодовете на чужд труд. Излишния бюрократизъм и дребнавост могат да доведат до създаване на врагове и служебни неприятности. Владеенето на тайна информация и способността търпеливо да изчакате нужния момент увеличават многократно шансовете ви за успех.

Вашите емоции се намират под контрола на разума и това намалява нагорещяването на страстите. Взаимодействието и общуването с творчески личности не само ви доставя удоволствие, но ви дава и възможност да разберете и главната цел на своя живот. Има голяма вероятност за странично влияние. В личен план невярна оценка на хората може да ви доведе до непростими грешки. Доверете се на интуицията си и не разчитайте на чужда помощ. Така може да си помогнете сами.

Възможно е да бъдете въвлечени в събития свързани с пряката ви дейност, които да бъдат с променлив знак – добри и лоши. Внимателно се отнасяйте към покупките. Не се подмамвайте по изгодни на пръв поглед предложения. Много хора се опитват да ви въртят на пръста си. Всяка организаторска и обществена дейност, клубна или партийна работа едва ли ви дават възможност за добра реализация. Могат да се появят нежелани гости. Напрегнат в емоционален план период. Вероятно е да изпаднете в множество сложни ситуации, изискващи повече толерантност и разбиране.

sedmichen-horoskop-za-vodoleiБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Водолей
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Очарована съм от този сайт. Никога не съм чела по-точен хороскоп. Браво на този, който прави хороскопите!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here