Седмичен хороскоп Риби

РибиДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Риби от 2.12 до 8.12.2019г.

Възможно е да сте изненадани от действията на един човек. Не си правете прибързани заключения, може си има причина за това.

Опитайте се да погледнете на нещата от друг ъгъл. Иска ви се периодът да е по-дълъг заради хубавите преживявания, които имате.

Рибите жадуват да преобразят света, да го направят по-хубав, но това, разбира се е илюзия.

Седмичен хороскоп за Риби от 2.12 до 8.12.2019г.

Избягвайте лъжите. Нямате нужда от тях, бъдете откровени и може да спечелите повече. Звездите ви изпитват за твърдост на духа, за честност и почтеност. Карането на автомобил е свързано с риск. Каквото и да правите е нужна съобразителност и гъвкавост. Не нарушавайте закона. Може да посветите много време на красотата си. И все пак обадете се по телефона на близък, които очаква това обаждане. Има неща, които са по-важни от собственото ви спокойствие.

Периодът ви носи положителна енергия, която използвате за индивидуален духовен ръст. Може да научите нещо ново за света. Подгответе се добре за една среща, особено ако е свързана с професионални задачи. Всеки детайл трябва да бъде отработен. Близките ви помагат да се разтоварите от нервното и физическо напрежение. Очертава се кратко пътуване. Има опасност да се надцените и в един момент да се окажете с вързани ръце. Не поемайте прекалено много ангажименти.

sedmichen-horoskop-za-ribiБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Риби
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here