Седмичен хороскоп Риби за седмицата от 08.08 до 14.08.2022г.

РибиДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Риби от 08.08 до 14.08.2022г.

Заинтригуваща информация от далече може да ви наведе на нови планове и нарастване на амбициите ви за личностна изява.

Но все пак излишна доверчивост може да ви подведе фатално.

Не взимайте прибързани решения и ако не сте съвсем уверени в нещо, посъветвайте се с близки хора.

Срещите с нови хора могат да ви отворят нови възможности.

Може да се наложи да поставите на изпитание вашата зрялост в отношенията с околните, защото стремежа към промени и търсенето на нови идеи може да ви създаде множество недоразумения. Не е желателно да се затваряте в себе си и да бъдете упорити, като магаре на мост.

Седмичен хороскоп за Риби от 08.08 до 14.08.2022г.

Препълнени сте с творческа енергия. Желанието за романтични приключения, любовни удоволствия и авантюристични игрички е доста голямо. Със своята красота, тайнственост и сексуалност вие изкушавате и съблазнявате. За да постигнете душевен покой, най-добре е да прекарате известно време на чист въздух. Възможни са проблеми с лъжлива информация и финансови неразбории, които да доведат до служебни противоречия. Необходимо е да анализирате подобни ситуации и да търсите достоен изход.

Главното е да съхраните вътрешното си равновесие и да се предпазите от изкушенията. Може да очаквате предложения от познати. Доверете им се. Финансовия си успех постигате именно чрез тяхната подкрепа. От друга страна трябва да проявите повече внимание към своите близки и любими. За успехи в тази област трябва да се въоръжите с търпение и интуиция. Мерете приказките си, за да не обидите някой съвсем незаслужено. Възможни са сериозни промени в деловата ви дейност. Може да се случи дори така, че вие да зависите от хора, с които не сте в добри отношения.

Седмичен хороскоп за Риби от 08.08 до 14.08.2022г.

При действията си не забравяйте за хората, които са ви помагали. За да се справите с вътрешния хаос или нервна превъзбуда е необходимо да използвате разхлабващи и възстановяващи вътрешната хармония практики от йога. Вие сте напълно удовлетворени от деловата страна на живота. Но не е изключено да ви разочароват действията на близки хора. На повечето от вас се отдава да решат възникнали наскоро проблеми или да променят себе си и околните към по-добро. Обръщайте внимание на знаците на съдбата.

sedmichen-horoskop-za-ribiБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Риби
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here