Седмичен хороскоп Риби от 30.01 до 05.02.2023 година

4
12391

РибиДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Риби от 30.01 до 05.02.2023 година

Времето е подходящо за общуване и доставяне на приятни изненади на любими хора.

Не бива да се обиждате на забележките към вас, защото те може би са правилни.

Въпреки желанието ви да свършите доста работа, може да се отдадете на приятно прекарване в компания.

Живеете на принципа „Работата край няма!“ Все пак може да поставите точка на доста неща.

Вие сте бодри и с висок дух. Въпреки, че сте всеобщ любимец, могат да се появят всевъзможни трудности.

Не пропускайте да се консултирате с хора, на които имате доверие. Те може да ви помогнат. Периодът е подходящ за бизнес и различни дейности.

Добре е да се осланяте на интуицията си. Благоприятно е участието в игри на късмета и лотарии. Ако обедините силите си с хора, на които вярвате, може да постигнете големи успехи. Възможно е да участвате в колективно мероприятие.

За обкръжаващите ви, вие сте обаятелни и привлекателни, приятни за общуване. Вероятно е през този период във вас да се променят някои възгледи и неочаквано за другите да постигнете много неща. Имате желанието във всичко да сте първи и в действителност имате реални шансове.

В личен план сте склонни да бъдете настъпателни. Идеите ви са доста смели и това може да провокира конфликти с околните. Не се забърквайте в авантюри. Посветете се на обичайни занимания. При никакви обстоятелства не изявявайте своята позиция.

Вашата незаинтересованост може да изглежда отстрани странна, но това може да ви защити. Вашият стремеж към равноправие ви кара да влезете в конфликти с околните. Предстоят ви доста срещи. В тях се развиват тенденции, започнали в началото на годината.

В бизнес-план периодът е благоприятен за подписване на договори и мащабни дейности. Обаче трябва да внимавате в подробностите и детайлите. В обществен план е подходящо време за създаване на коалиции и съюзи.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

предишна статияМесечен хороскоп за Овен за месец Януари 2023 година
Следваща статияСедмичен хороскоп Водолей от 30.01 до 05.02.2023 година

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук