Седмичен хороскоп Риби за седмицата от 03.05 до 09.05.2021г.

РибиДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Риби от 03.05 до 09.05.2021г.

Малко сложен и противоречив период, но звездите са предразположени към вас и всяка започната дейност завършва с удовлетворение. Вие сте на висота и всичко е по силите ви. Усещате поддръжката на околните. Емоционалния ви живот е на ниво. Възможно е да ви предложат интересно сътрудничество, но преценете предварително преимуществата. Възобновете стари връзки и си създайте нови. Може да ви хрумнат любопитни идеи. Действайте смело, рискувайте.

Седмичен хороскоп за Риби от 03.05 до 09.05.2021г.

Вашето внимание е приковано към решаване на материални проблеми и изпълнение на тайни планове в търсене на изход от сложна ситуация. Периодът е благоприятен да се избавите от лоши навици. Периодът е благоприятен за делова активност и въплъщение на творческите планове. Възможно е да избирате между служебните задължения и любовен флирт. Вследствие на това може да възникнат недоразумения с колеги.

Не е необходимо да преодолявате появили се препятствия, търсейки всички начини, защото напразно може да вложите усилия. Изчаквайте подходящия момент. Има вероятност отношенията ви с някои хора да станат напрегнати, а смелите ви идеи да се окажат неизпълними, поради завист и борба за надмощие. Не бързайте да предприемате необмислени решения. Оставете нещата да вървят на самотек. Съдбата сама ви подсказва решенията им. Старайте се да бъдете по-практични и обмисляйте действията си, свързани с финансови въпроси. Прекалено активните ви действия в личен интерес могат само да ви навредят.

Седмичен хороскоп за Риби от 03.05 до 09.05.2021г.

Не надценявайте възможностите си и вършете само това, което може да свършите. Помислете за благоустрояване на дома си. Вие сте пълни със сили и енергия и сте готови да поемете отговорността да бъдете лидери. Необходимо е да проявите твърдост и решителност. Трудно ви е да направите правилния избор. Но придобивайки нови знания и опит вие сте способни да оценявате всяка възникнала ситуация и да намирате приемливи решения за себе си. Въпреки външното благополучие, вие усещате тревога и нервност. Не особено големите постижения и някои неприятни уроци на съдбата ви учат да бъдете дипломатични и да търсите компромисните варианти.

sedmichen-horoskop-za-ribiБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Риби
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here