Седмичен хороскоп Риби

РибиДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Риби от 10.08 до 16.08.2020г.

Вие сте тясно свързани със спътника в своя живот и с обкръжаващите ви хора.

Нарастналата ви потребност от интелектуално общуване, обменяне на нови мисли и идеи и създаването на нови социални контакти изисква от вас концентрация на сили и енергия, която може да почерпите от природата.

Вашата енергия нараства. Развитата ви интуиция и висок професионализъм ви открояват на фона на работещите с вас други хора.

Смирете горделивостта си и се постарайте да участвате в съвместните действия съобразно общите цели.

Седмичен хороскоп за Риби от 10.08 до 16.08.2020г.

Възможно е успешно делово партньорство и активно участие в обществени мероприятия и светски развлечения. Изпуснатото сега много трудно може да бъде наваксано после. Много силно ви завладява желанието да се срещнете със стари приятели. Искате да възстановите прекъсната връзка и това може да ви се отдаде. Излишъкът на енергия може да се окаже разрушителен за вас. Вероятно е да проявите несдържаност по отношение на околните. Внимавайте, защото от вашето поведение зависи и финансовото ви състояние.

Отношенията ви с противоположния пол могат да ви помогнат да заемете лидерска позиция. Големия избор от любовни партньори може да доведе до изневери и развращаване. Има вероятност от забременяване и раждане на дете. Само, че неумението да насочвате в нужната посока енергията си може да доведе до ситуации с неочакван край. Вашият брак привлича общественото мнение и може да бъде разрушен от невинен флирт. Вашите ангажименти могат да бъдат забавени поради неочаквани трудности.

Желанията ви влизат в противоречие с ограничените възможности за тяхното осъществяване. Всичко това влияе на чувствата ви. Вие изпитвате големи колебания в емоционален план. Разположението ви се сменя често с упорство и раздразнителност. Може да се обнови кръгът ви от приятели. Нови хора в живота ви може да разширят вашите възможности и могат да помогнат за задгранично пътуване и израстване в кариерата. Бъдете крайно внимателни в изказванията си и в действията си. Последствията от необмисленото ви поведение може да ви доведат до разочарование от самите себе си.

sedmichen-horoskop-za-ribiБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Риби
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here