Седмичен хороскоп Риби

РибиДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Риби от 15.07 до 21.07.2019г.

При наличие на достатъчно разбиране и нежност към вас от страна на околните, вие може да разберете, какво точно не ви е достигало през изминалите дни, за да се промени животът ви към по-добро.

Не е изключено да навлезете в период, свързан с умело управление на жизнените си сили.

Не е зле да анализирате възможностите и силите си. Ако вашите деца или близки отдавна желаят домашен любимец – доставете им това удоволствие.

Възможно е да се сбъднат вашите мечти по отношение на личност от противоположния пол. Но за сметка на това в делови план трудно постигате желаните резултати.

Седмичен хороскоп за Риби от 15.07 до 21.07.2019г.

Бъдете внимателни при работа с документи. Вашето честолюбие е доста голямо и за да постигнете желаното може да ви се наложи да започнете ежедневна борба със собствените слабости, неувереност, разхвърляност и мързел. Емоционалният ви живот е нестабилен. Възможни са пикове и спадове. Усилва се подозрението и отчуждението към околните. Може да ви се струва, че околните са се наговорили да се месят в живота ви, който вие упорито се опитвате да скривате. Може да си въобразявате, че ви пречат на действията. Виждате врагове навсякъде. Бъдете търпеливи и не проявявайре нападателност.

Благоприятни са срещите и пътуванията. Но това само временно може да ви отвлече от решаването на важните житейски проблеми. Желателно е да положите усилия за потушаване на назрели конфликтни ситуации, а не ди ги оставяте за после. Поработете над себе си. Прочетете препоръчана ви книга или посетете нашумял филм. Възможно е сега да ви се прииска да останете насаме със себе си в тишина и усамотение. Използвайте този момент за обмисляне на неща, които сте отлагали. Предстои ви да намерите компромиса между това, което искате и онова – което трябва да направите. Може да започнете по-силно да цените красотата на тялото и здравословния начин на живот.

Старайте се през този период да получите колкото се може повече професионални знания. Нови компютърни програми и Интернет могат да ви отворят нови възможности за реализация. Търпение, способност да анализирате и дискретност – това са условията за съхраняване на собствената индивидуалност. Развитието на интуицията може да ви помогне да взимате правилни решения преди другите. Посещението на интересни места, културни или спортни събития може да ви накара да изпитате маса положителни емоции. Постарайте се да приемате обкръжаващия свят такъв, какъвто е. Не е изключено да имате приятна среща. Бъдете подготвени за това. Трябва да изглеждате перфектно.

sedmichen-horoskop-za-ribiБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Риби
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here