Месечен хороскоп Риби за месец Септември 2021 година

РибиДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Риби за месец Септември 2021 година

Вие за всичко постоянно се борите за място под слънцето. Обърнете внимание на хората, които ви заобикалят. Намерете в тях нови достойнства.

Проблемите постепенно се решават. Вие не трябва да се лишавате от характерната ви жизненост и душевно равновесие.

Срещнете се с приятели и посетете някое нашумяло заведение. Всичко намислено в предишните дни, спокойно може да продължи да се осъществява.

Месечен хороскоп за Риби за месец Септември 2021 година

Може да се почувствате вътрешно неспокойни. Може да сте недоволни от себе си. Няма да ви харесва, как бавно вървят нещата. Това може да се отрази на вашето настроение. Постарайте се реално да оцените ситуацията и да прецените всичко. Ако се затворите в себе си, има опасност да загубите чувство за реалност и да направите необмислени разходи. Сега сте в състояние да хвърляте прах в очите на околните. Но това не значи, че те непременно ви вярват.

Месечен хороскоп за Риби за месец Септември 2021 година

Може да се наложи да се усамотите, за да намерите вътрешната си равновесна точка. Така може да снемете напрежението от себе си и да се захванете за нови ангажименти. Занимавайте се предимно с неща, които обичате да правите. Отделете внимание на неотложните лични ангажименти. Обърнете внимание на любимия човек. Възможно е нещата да потръгнат добре за вас. Сега е важно да се концентрирате върху главното. Трябва да проникнете в същността на нещата. Така може да ви се отдаде да претворите замисленото в реалност. Трезвия разчет на нещата и желанието за обновление ви помагат да постигнете плановете си. В резултат на това е голяма вероятността за материален успех в скоро време.

Месечен хороскоп за Риби за месец Септември 2021 година

Не избързвайте да взимате генерални решения за вашето бъдеще и развитие. Не правете необратими постъпки. Особено внимавайте при работата с пари. Периодът е забележим за вас с чувството на неудовлетвореност от околните, тяхното поведение и отношението им към вас. Опитайте се да бъдете по-великодушни и да прощавате постъпките на околните. Поддръжка или материална подкрепа може да ви бъде оказана от таен покровител или влиятелно лице. Всяка случайно изпусната дума или ваше непредсказуемо действие рефлектира върху вас. Не демонстрирайте самолюбието си, защото това може да предизвика завист.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Риби
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

3 КОМЕНТАРИ

    • Благодарим ви за уточнението, става въпрос за техническа грешка. Пожелаваме ви успешна 2015 година!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here