Месечен хороскоп за Риби за месец Февруари 2024 година

РибиДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Риби за месец Февруари 2024 година

Представителите на тази зодия са напрегнати и склонни да влизат в безпричинни конфликти.

Внимавайте от необмисленост да не затворите някоя врата пред себе си и да не навредите на хората, които не заслужават това.

Най-добре е да използвате излишъка от енергия за работата си.

През този месец повечето от вас имат шанса да започнат реализацията на своите идеи.

Важното е на всяка цена да избегнат излишното домогване до лидерски позиции.

Тези, които планират пътувания, могат да ги осъществят в края на месеца. Това може да не са само бизнес-пътувания, а може да са свързани с почивка и развлечения.

Каквито и да са, по време на тези пътувания, вие срещате много нови хора, които се превъръщат във ваши съветници, партньори, приятели, които ви помагат в работата.

В края на месеца възникват някои трудности. Точно в този момент не бива да взимате важни решения. Пазете се от конфликти с колегите си, от неразумно харчене на пари за големи покупки.

По-добре е да оставите нещата да поотлежат и да ги премислите. Периодът е характерен и с риск от травми. Бъдете внимателни дори и при елементарни домакински процедури.

Може да спрете и спортуването, туризма, разходките. Почивайте си по-често и се занимавайте повече с мисловна дейност, отколкото с физическа.

През този месец любовта ви е в криза. Това важи само за обвързаните с брак. В семейството предстоят неспокойни дни. Вие сте сприхави и търсите конфликти навсякъде.

Вашият партньор няма да е много отстъпчив и неизбежно се достига до прехвърчане на искри между вас. Сблъсъкът на два неотстъпчиви ината може да влоши трайно отношенията ви.

Вместо да търсите извинение от другата страна, запазете мълчание и изчакайте бурята да отмине. Всичко се нарежда от само себе си.

Неангажираните от вас имат среща с новата си любов или просто разгоряване на страстите със сегашния си партньор. Предстои ви приятно изживяване, което се помни дълго.

Здравето ви е чудесно и нямате повод да се притеснявате за нищо. Не прекалявайте в стремежа си да водите природосъобразен живот, за да не се превърне това в мания.

Редовното движение е достатъчно за поддържане на здравето ви. Не прекалявайте с алкохола и намалете до минимум цигарите. Те ви пречат.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Риби
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

3 КОМЕНТАРИ

    • Благодарим ви за уточнението, става въпрос за техническа грешка. Пожелаваме ви успешна 2015 година!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!