Месечен хороскоп Риби Септември 2020 година

РибиДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Риби за Септември 2020 година

През този период вие сте истински щастливи. Съдбата е особено благосклонна към вас.

На първо място получавате някаква материална придобивка.

Дали това е една добра сума пари от печалба, или е някакво голямо наследство, за вас няма да има значение.

Вие сте осигурени материално. Дългото време, преживяно с ограничени средства, ви е направило скъперници и вие няма да искате да харчите придобивката си.

Трябва ви време, за да си отпуснете душата и да се насладите на по-богат живот.

Месечен хороскоп за Риби за Септември 2020 година

През тези дни ви очакват и много хубави моменти в дома и семейството. Щастието и разбирателството се настаняват трайно в дома ви. Това може да предизвика завистта на много приятелски семейства, но вие трябва да приемете техните реакции с насмешка, защото няма да могат да ви навредят. Материалното ви благополучие е ваш огромен стимул. Повишава се жизненият ви тонус и се увеличава работоспособността ви. Бъдете по-разумни и не се преуморявайте.

Месечен хороскоп за Риби за Септември 2020 година

Всичко върви с огромна лекота и това е заради доброто ви настроение. Заедно с тези добри новини идва и една неочаквана награда за вашите способности. Тя носи със себе си голямо признание и вие се оказвате в центъра на светските събития. Всичко това ви кара да работите все повече, но вие трябва сами да си наложите едно по-умерено темпо. Отделяйте повече време за почивка и за възстановяване. Не прекалявайте с алкохола и цигарите и си наложете да водите природосъобразен живот. Не натоварвайте тялото си, само защото се чувствате щастливи.

Наред с големите успехи, се променя и самочувствието ви. Променя се и отношението към околните хора. Щадете чувствата на близките си. Не бъдете заядливи и надменни, не бъдете хапливи, а си дайте сметка, че те са ви подкрепяли през цялото това време и много са помогнали за успехите ви. Острият ви език и надменните думи може да обидят любимия ви човек. Това не е начин да докажете колко сте незаменими. Рискувате да се окажете сами и изолирани. През втората половина на месеца пред вас се появява проблем, чието решение е важно за бъдещето ви. Премислете много добре действията си и се консултирайте с партньора си. Вземете заедно решение. Не пренебрегвайте домашните си задължения, като давате изцяло предпочитанията си на служебните.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Риби
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

3 КОМЕНТАРИ

    • Благодарим ви за уточнението, става въпрос за техническа грешка. Пожелаваме ви успешна 2015 година!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here