Месечен хороскоп Риби

РибиДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп Риби Юли 2019 година

Месецът ви поднася приятни изненади. Още в първите дни се срещате с хора, които отдавна не сте виждали, но обичате и срещата много ви радва.

Това може да бъде и среща на стари колеги.

На тази среща виждате хора, които са във вашата професионална област и са на доста високо равнище в служебната и професионалната йерархия.

Те се интересуват от вашата работа и ви помагат да си стъпите по-здраво на краката.

Нова любов разцъфтява неочаквано и буйно.

Месечен хороскоп Риби юли 2019 година

Появява се възможност за нова работа. Радвате се на признанието на шефовете си, на появилите се перспективи за бъдещето. Личните ви победи една след друга излизат на преден план и променят много стабилно мнението и отношението на околните за вас и вашите професионални възможности. През месеца пътувате с хора, които ви помагат да разширите дейността си, ако се занимавате със собствен бизнес. Има шанс за печалби, има шанс за промяна в офиса. Може да победите особа, която много често и безцеремонно се бърка в живота ви.

Около средата на месеца очаквайте приятно събиране с колеги и близки приятели. Помислете си как да спечелите сърцето на човек, когото много харесвате, но той е на път. Бъдете внимателни с близките си в дома. Около края на месеца конфликт може да ви развали настроението. Поводът е дребен, но ситуацията показва, че обстановката е напрегната и изисква внимание. Няма да има последствия и бързо забравяте всичко. Въведете ред в документацията си – лична и делова, както и ред на работното си място. Очакват ви срещи с не особено приятни хора, които подхващат разговор за минали проблеми и ви развалят настроението.

Има вероятност да се разделите с човек, който дълго е бил около вас, дори ви е обещавал обвързване, но не е бил искрен.

Раздялата е за добро, особено за дамите. Не можете тепърва да стабилизирате отношенията си с тази личност, а такива, каквито са в момента – не обещават нищо хубаво. Ако се стремите към нов бизнес – обмислете го много добре. Важно е какви партньори си избирате, не бива да разчитате само на късмета си. Вие сте уверени, спокойни и вървите напред, въпреки дребните трудности по пътя ви. Този месец за вас е много добър, но вие не бива да почивате на победите си дълго време. Ако си го позволите, плановете ви може да изостанат, да се появят колебания, което няма да е полезно за бизнеса ви.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Риби
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

3 КОМЕНТАРИ

    • Благодарим ви за уточнението, става въпрос за техническа грешка. Пожелаваме ви успешна 2015 година!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here