Месечен хороскоп Риби

РибиДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Риби за Ноември 2019 година

През първата половина на месеца повечето от вас предприемат ново начинание, независимо дали ръководят или са редови работници във фирмата.

През втората половина се отдавате на делова и домашна работа. В средата на месеца може да имате лични проблеми.

Не бива да влизате в никакви конфликти и спорове. В противен случаи има реална опасност да загубите за кратко време много добри отношения и партньорства.

При някои от вас се очакват предварителни изпити за допълнителна специалност, която да им даде възможност за дейност.

При други се решават въпроси, свързани с работа в чужбина.

Месечен хороскоп за Риби за Ноември 2019 година

Търсете равновесие в живота си. През месеца се налага нееднократно да обмисляте документ, свързан с голяма сума пари. Дните са добри за повечето от вас. Справяте се много успешно с хора, които си мислят, че могат да ви победят, като ви водят за носа. Имате здрави основи, върху които можете спокойно да се задържите. Някои от вас са доста напрегнати по въпрос, свързан с промяна в дома им, която им се предлага, но не им е много по сърце. Все пак премислете и не бързайте с отговора, никой няма да препира да го решите веднага. Обичате да сте можещи, да изпипвате професионално нещата си, но това сега едва ли може да стане. Примирете се – не винаги може да става всичко, което искаме.

Имате силите и уменията да се справите. Бъдете много целенасочени и не си позволявайте да се разсейвате. Имате силен характер, но вашият инат понякога е основната причина за загубите ви. Ваши колеги може да ви злепоставят, за да повлияят върху бизнеса ви. Имате желание за професионална реализация. При тези, които имат добра професионална подготовка, това става, а при другите – се налага да запишат курсове или специализация, за да могат да достигнат нивото, което да им осигури успех. Пазете се от вашата ревност, която много пъти е ставала причина за проблеми в дома ви. Бъдете по-освободени и така можете да живеете по-спокойно.

През този месец имате много приятелски гостувания и срещи. Те ви радват. Пътувате при хора, които ви уважават и обичат. Те дори ви чакат с голямо нетърпение. Известие от чужбина става причина доста от вас да се замислят за нови ходове в бизнеса. Правете промени, само ако не рискувате нищо. Проблеми с отраснало дете. Трябва да се помъчите да го освободите от стреса, който го е притиснал. Има опасност от депресия, макар и лека. Потърсете съветите на лекар. Имате нужда от свобода и независимост, от пътища и промени, които се отразяват положително на здравето ви. През този месец е вероятно да се наложи да положите повече грижи за здравето на близък човек. Но се погрижете и за собственото си здраве, защото то е доста лабилно.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Риби
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

3 КОМЕНТАРИ

    • Благодарим ви за уточнението, става въпрос за техническа грешка. Пожелаваме ви успешна 2015 година!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here