Месечен хороскоп Риби

Ribi Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-ribi

Месечен хороскоп Риби 11.2018

У дома, при близките си може да намерите това, от което се нуждаете – уют и спокойствие. Стараете се да свършите много бързо работата си и да се приберете вкъщи. Там се чувствате защитени и щастливи и ви е приятно. Може да работите вкъщи, ако имате възможност.

Домашната атмосфера ви помага да реализирате повечето си планове, да разработите отдавна мечтаните проекти и да осъществите повечето си идеи. В домашни условия сте по-плодотворни през този месец. Присъствието на близките ви е извор на идеи и ви зарежда с енергия.

Звездите ви дават зелена светлина за повечето от плановете ви. Имате възможност да реализирате много от мечтите си и най-вече тези, които са свързани с недвижими имоти. Необходимо е да бъдете много внимателни.

Красивите приказки на чужди хора не заслужават доверието ви. Най-добре е да се консултирате само с приятели и най-вече с партньора си. Всеки външен човек може да се опита да ви измами.

Не бъдете самонадеяни и доверчиви. Поискайте съвет, това не е страшно. По-страшно е да направите нещо необмислено, а не да премислите нещата и да ги огледате от всички страни. Вслушвайте се в мнението на роднините и партньора си.

Възможност за разширяване на дейността ви има през втората половина на месеца. Може да получите повече задължения, да се разшири фирмата и вие да получите по-голяма самостоятелност и повишение. Малко се тревожите дали можете да се справите с всички отговорности, но все пак това много ви радва.

Гледайте без страх напред и нагоре. Можете да се справите. Не си позволявайте съмнения и не се колебайте. Звездите ви съветват единствено да вярвате в себе си.

Получавате подкрепа от близките си. Те ви помагат да продължите напред и да се гордеете със себе си. Със своя професионализъм и с ценните си идеи, знания и умения, в служебното издигане ви помага и вашия партньор.

Всичко, което се случва повишава тонуса ви, ставате по-енергични и забравяте за дълго време мрачното изражение на лицето, което напоследък беше непрекъснато с вас. Вие сте доволни и се усмихвате ведро.

Може да осъществите повечето от плановете си, свързани с работата. Не се натоварвайте физически и се пазете от простуда. Не се самолекувайте, при най-лекото неразположение потърсете лекар.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Риби
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

Още по темата

3 коментара
 1. Desislava коментира

  Zashto pishe 01.2014 v horoskop za 01. 2015? Prosto greshka ili …?

  1. david коментира

   Благодарим ви за уточнението, става въпрос за техническа грешка. Пожелаваме ви успешна 2015 година!

 2. ilko коментира

  Na koi den e tova

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува