Месечен хороскоп Риби

Ribi Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-ribi

Месечен хороскоп Риби 07.2018

Това е времето, през което работата ви понамалява. Помолете близък да довърши започнатата работа по освежаване на интериора в дома ви. Вие сте много ангажирани с обмислянето на неща, който са или поне поставят началото на нова дейност, която след време ви носи нови материални успехи. През този период усещате, че редица проблеми, които сте смятали за трудно решими или за нерешими, започват да се разплитат лека-полека. На повечето от вас им е дадена зелена улица. През този месец деловата ви дейност не трябва да остава на заден план, каквото и да се случи.

Имате пътища в страната и чужбина, може да се наложи да се намесите при решаването на важни служебни въпроси, които няма да търпят отлагане. Имате много засилена кореспонденция и пътувания в страната. Един проблем с дете, свързан с обучението или с деловата му дейност, остава на втори план. Тези от вас, които искат да започнат самостоятелен или нов бизнес, трябва да го огледат от всички страни. Привличате нови хора в екипа си, имате подкрепата за успех от Стрелец. Обърнете внимание на болките в краката и кръста.

Имате повече материални възможности. Край вас има още хора с много крехко здраве, погрижете се за тях. Много от вас се налага да пътуват спешно за чужбина, за да решат делови проблеми – и свои, и на близки, който са зад граница. Около края на месеца сте поканени на приятно забавление. Около края на периода ви предстоят гостувания на хора отдалеч. Получавате малък, но скъп подарък, който ви изненадва много приятно. Пазете се от светла жена, която може да ви създаде само проблеми. Ако искате да стане това, което сте намислили, не бъдете много самоуверени, избирайте къде да стъпите при всяка своя крачка.

Ръководете инициативата си вие, не се оставяйте на влиянието на други хора, особено на малко познати. Имате подкрепата на колегите си. Подкрепят ви при нужда и приятелите ви. Някои от вас може да изпитат любовни разочарования. Човек, който е бил до вас, не е бил искрен. Много може да ви заболи и е по-добре да се разделите. Не страдайте дълго, в края на краищата раздялата е оздравителна за вас. Младите хора да се въздържат от връзка с човек, доста по-голям от тях. За много от тях такава връзка е обречена на неприятности и мъчителна раздяла. В едно от пътуванията си срещате човек, когото се мъчите да привлечете като партньор и който по някакъв начин се оказва свързан с любовното ви бъдеще.

Всички, които се занимават с обществена работа, се налага да пътуват из страната. Това се оказва много важно за тях и трябва да го направят. Открива ви се възможност да направите голяма и важна за вас и работата ви сделка. Подписвате важни договори. Бъдете прецизни, когато проучвате условията към тях. Неприятен спор може да се превърне в скандал. Няма да избегнете спора, но можете да предотвратите скандала. Към края на месеца правите нови покупки за дома ви.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Риби
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
3 коментара
 1. Desislava коментира

  Zashto pishe 01.2014 v horoskop za 01. 2015? Prosto greshka ili …?

  1. david коментира

   Благодарим ви за уточнението, става въпрос за техническа грешка. Пожелаваме ви успешна 2015 година!

 2. ilko коментира

  Na koi den e tova

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува