Месечен хороскоп Риби

Ribi Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-ribi

Месечен хороскоп Риби 05.2018

Може да осъществите желанията си, ако действате мъдро и внимателно. Дева може да изиграе положителна роля за вас със своите съвети. Приключвате с един допълнителен ангажимент и получавате покана за друг. Имате покровителството на съдбата и на личност, която е на много висок пост. С прекалената си доверчивост може отново да се намерите объркани и обезсърчени в началото на пътя си.

Може да се наложи много от вас да се разделят с човек, който не ви е безразличен. По много странен начин нова личност се опитва да се вмъкне в живота ви. Чувствате се озадачени. Трябва да намерите начин да проверите що за човек иска да се сближи с вас. Има вероятност да се помъчи да ви открадне много нови ваши идеи във връзка с бизнес, а също и да се опита да влияе на хората, с които смятате да работите.

През целия месец бъдете много внимателни в контактите си с нови хора и не говорете пред когото и да е за плановете си. Пазете се от алкохол, защото той развързва доста езика ви, а това сега няма да е полезно за вас. Възможно е през месеца да имате проблеми от административен характер.

Пътувате. Трудностите около решаване на нова бизнес сделка са по независещи от вас причини. Не се ядосвайте напразно. Пазете се от двойствеността на мъж, който пристига отдалече. Той е в много затруднено положение и иска да използва вашите ресурси. Очаква ви нова любов. Има възможност за брак или да получите покана за сватба.

Пазете нервите си и бъдете емоционално по-устойчиви. Дните ви са трудни от самото начало на месеца. Имате редица неизяснени положения, които ви създават неясни ситуации и притеснения. Неразбирателства в семейството. При малко повече желание, старание и търпение от ваша страна може да ги преодолеете.

Не ви е лесно, но се опитайте да разберете партньора си, разговаряйте сериозно с него и не допускайте външна намеса в семейството си, чиято и да е тя – на роднини, приятели или случайни съветници. Това е единственият начин да запазите отношенията си истински, а вие държите на това.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Риби
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
1
3 коментара
 1. Desislava коментира

  Zashto pishe 01.2014 v horoskop za 01. 2015? Prosto greshka ili …?

  1. david коментира

   Благодарим ви за уточнението, става въпрос за техническа грешка. Пожелаваме ви успешна 2015 година!

 2. ilko коментира

  Na koi den e tova

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува