Месечен хороскоп Риби

РибиДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Риби 05.2019

Този месец дава много шансове за всички от зодията да направят полезни и приятни неща за себе си, да променят всичко, което не им харесва или поне да го придвижат в положителна посока.

Пазете се от измама и обир, както и от фалшиви документи. През месеца може да имате проблеми с роднина и в любовта.

Не започвайте връзка, особено ако сте вече обвързани, това няма да свърши добре за никого от триъгълника.

Кратки авантюри, флиртове, които да не нашумяват и да не излизат на повърхността – може да си позволите, но не рискувайте стара изпитана връзка.

Ако не сте обвързани, съдбата ви предоставя много възможности за нова гореща любов.

Месечен хороскоп за Риби 05.2019

По възможност избягвайте пътуванията. Имате трудности в изпити и конкурси, затова трябва да сте много добре подготвени. Не бива да убивате инерцията си, не отлагайте нищо, не прехвърляйте от един ден за друг задачи и ангажименти. Възможно е и да имате проблеми с човек, с когото работите или учите.

Жените имат неприятности в личния си живот. Ако от много време поддържате връзка, дами, по-добре не се подлагайте на унижението да молите любов или да чакате с години, а се разделете. Пред вас е бъдещето. Животът ви чака с нови изненади. Раздялата с човек, който ви е мамил, е за добро.

Повечето от вас трябва да са особено внимателни в работата си. Възможно е да не продължат трудовите ви договори. Възможно е също да имате проблеми с вашия бизнес партньор. Възможни са и проблеми в личния ви живот. Някои от вас може да се окажат в задънена улица.

Проблеми са възможни и за хората, от чиято професия зависят пряко други хора или инстанции. Иимате напрежение, може да го туширате или да го контролирате, само ако не бързате и не се доверявате изцяло на съдружниците си. Дръжте нещата в ръцете си, сами се ориентирайте за ставащото.

Имате грижи около дом. Може би ви се налага да правите ремонт във връзка с предстоящо преместване, може и да търсите нов дом или виза за купуване. Някои от вас имат възможност да подпишат договори във връзка с работа в чужбина. Очаква се прекъсване на сътрудничество и на продължителна приятелска връзка. Това може да ви разстрои, но да се убедите, че е по-добре за вас.

Нужна ви е помощ и подкрепа. Преди да тръгнете на път, проверете спирачките. Повечето от вас имат проблеми с родител. Избягвайте да поемате рискове. Опасност от съдебни дела. Внимавайте. Това е месец, който не е подходящ за сватби. Ако може, отложете ги.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Риби
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

3 КОМЕНТАРИ

    • Благодарим ви за уточнението, става въпрос за техническа грешка. Пожелаваме ви успешна 2015 година!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here