Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Риби

Седмичен хороскоп Риби

sedmichen-horoskop-ribi-snimka

Седмичен хороскоп Риби от 27.03 до 02.04

Съдбата ви подлага на едно изпитание. Силите ви не са големи, наблюдава се спад на енергия, но като цяло се справяте. Не давайте големи обещания на любимия човек, трудно може да изпълните каквото и да било.

Може да върнете дълговете си, морални и материални. Опасност може да предизвикат изкушенията, на които най-вероятно се поддавате. Мислете разумно и не тичайте след всяка илюзия.

Периодът ви предоставя делови възможности, които не са за изпускане. Малка домашна свада може да ви развали настроението, но решавате спорните моменти и имате емоционално преживяване.

Бъдете откровени, това ви помага. Безкомпромисно отстоявате позициите си. Това може да ви скара с някои хора, но чувството ви за справедливост е много силно. Планетите си играят с вас, но вие издържате на предизвикателствата. Грижата за един човек ви кара да се чувствате добре.

Чувствате промените по-особено от другите. Възможно е това да ви даде предимство, защото вие може да предвидите последиците, докато другите не. Използвайте своята интуиция и във финансовите въпроси, така няма да загубите пари.

Възможно е да се почувствате преуморени. Не е изключено упорито главоболие, или стомашни проблеми. Спазвайте диета, движете се повече.

Водите заседнал начин на живот и това ви лишава от някои приятни удоволствия, като красивата разходка, например. Възможно е да ви притесни по-рано поет ангажимент. До момента не сте го изпълнили, а има краен срок. Трябва да оставите всичко друго и да действате.

Емоционалната ви нестабилност може да се използва зловредно от един човек. Опитите да ви навреди може и да успеят, ако вие се палите от дреболии. Изпитвате натиска на планетите. Съпротивата ви е сломена, а настроението променливо.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Риби
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

Няма коментари

  1. snejana ivanova

    naii-to4niqt horoskop,blagodarq

  2. Това е сайта в който хороскопа винаги е точен, благодарности и от мен!

  3. Благодаря !

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*