Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Риби

Седмичен хороскоп Риби

sedmichen-horoskop-ribi-snimka

Седмичен хороскоп Риби от 23.01 до 29.01

У вас се пробужда поетичният талант. Не се сдържайте. Първият ви слушател е вашият възлюбен. Не предприемайте никакви промени в семейството. Нека всичко върви по реда си.

През тези дни избягвайте кардиналните промени във всички области на вашата дейност. Макар и за вас да не е свойствено да излагате на показ чувствата си, сега това е просто необходимо. Мълчанието в отговор на поставените въпроси може да бъде неправилно изтълкувано от много хора.

Не огласявайте плановете си. Може в най-скоро време да успеете да решите важна задача, която до момента е изглеждала неизпълнима.

Опитвайки се да разрешите това, което не ви е по нрава, със сигурност губите самообладание. Не е възможно да се предскаже как може да се развият събитията. Имайте предвид, че импулсивността и упоритостта могат да ви скарат с близки хора. Изпълват ви планове и идеи.

Налага се мъжете да проявят чудеса на галантност, за да завоюват сърцето на своята избраница. Не докарвайте до разрив отношенията с роднините и приятелите.

Жените имат силна интуиция и вътрешна възприемчивост. И понеже чувстват връзка с целия свят са отзивчиви и помагат с каквото могат на близки и познати.

Представите ви относно околните започват да се променят. Не трябва да разчитате на мними приятели. Импулсивността ви в работата може да доведе до възникването на проблем и до желанието да хлопнете вратата зад себе си, с каквото и да ви заплашва това.

Възможна е среща с бивша любов, която да разбуди стари чувства. Нараства жизненият ви потенциал и вие споделяте своя оптимизъм с околните.

Близките ви вече са забравили кога сте били заедно за по-дълго време. Доставете на себе си и тях това удоволствие, но е желателно да се откажете от далечни пътувания.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Риби
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

Няма коментари

  1. snejana ivanova

    naii-to4niqt horoskop,blagodarq

  2. Това е сайта в който хороскопа винаги е точен, благодарности и от мен!

  3. Благодаря !

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*