Седмичен хороскоп Риби

РибиДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Риби от 19.08 до 25.08.2019г.

Бъдете подготвени да погледнете философски на нещата, които ви се случват.

Вашето желание да направите всичко по своему и по новому, без да се съобразявате с хората около себе си, както и непредсказуемото и неуравновесено поведение могат силно да раздразнят другите.

Не си заслужава да взимате необратими решения, рисковани постъпки и да изказвате крайни мнения, особено отнасящи се до семейните отношения.

Проявете сдържаност и търпение.

Седмичен хороскоп за Риби от 19.08 до 25.08.2019г.

Динамичен период, през който радостите и несполуките се редуват през цялото време. За това трябва да бъдете по-концентрирани и внимателни към случващото се. Не загърбвайте проблемите и не бива да давате повод за излишни приказки по ваш адрес. Владейте нервите си и намерете време да се отдадете на някое любимо занимание. Това е най-добрата почивка за вас. Приповдигнатото ви настроение може да ви накара с лека ръка да зарежете най-важните задачи. Заради необмислени постъпки и откровени заблуди, вие може да се сблъскате с неразбиране при контактите и срещите. Това може да доведе до пропуски и изненадващи неуспехи. За това е по-добре да не се разконцентрирате и да съкратите общуването си, особено със случайни хора.

Надделява конструктивното ви поведение при общуването с околните. Въпреки това отново са възможни известни странични увлечения и за това е добре да контролирате емоциите си. Не подчинявайте действията си на своите чувства. Развитието на събитията изисква от вас внимание и предвидливост. Благоприятни са пътуванията и срещите. Вашата обаятелност ви помага в общуването с околните. Радвате се на одобрението им и това предизвиква вашето рационално отношение към задачите. Организаторските ви способности, ясните и конкретни изказвания, обмислените планове и възможността за тяхното изпълнение може да накарат много хора да ви станат поддръжници и съмишленици. По този начин авторитетът ви нараства.

По-добре е да не се разпростирате върху всичко. И без това няма да имате сили да се справите на няколко фронта. Постарайте се да се концентрирате върху главното. Независимо от неочакваното стечение на обстоятелствата, вие може да изпълните намеренията си. Имате възможност да обмислите, как може да подобрите материалното си положение, да нормализирате отношенията си с някои хора и да направите важни покупки. Препоръчва ви се да отделите внимание на любимия човек. Малка изненада би го зарадвала много.

sedmichen-horoskop-za-ribiБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Риби
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here