Седмичен хороскоп Риби

РибиДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Риби от 17.06 до 23.06.2019г.

Във всяко отношение това е добър период за развлечения и творчески занимания. Настроението ви е приповдигнато.

Привлича ви изкуството, музиката, веселбата и душевната щедрост. Спортуването, заниманията с фитнес и общуването с природата ви дават възможност за отпускане и зареждане с положителна енергия.

Някои ситуации могат да променят усещането ви за света. Вие сте доста открити и донякъде театрални и може лесно да бъдете въвлечени в кръговрата на обществените отношения.

Седмичен хороскоп за Риби от 17.06 до 23.06.2019г.

Ако се захванете решително с набелязаните цели, успешно може да съумеете да ги докарате до добър край. Бъдете сдържани в разходите си. Парите могат да се окажат малко за апетита ви към придобивки. Помислете си как да прекарате ваканцията си, защото този период може да се окаже много важен за по-нататъшното ви развитие. Имате магнетична привлекателност. Очакват ви интересни запознанства и романтични приключения. Препоръчва ви се да се заемете с не особенно отговорни задачи. Опитайте да не подчертавате превъзходството си пред никого.

Една разходка по любимите ви улици и магазини може да ви се отрази положително. Купете си нещо, което отдавна искате да имате. Бъдете внимателни, ако ви се налага да пътешествате. Не са изключени различни изненади по време на пътуване. Съществува вероятност от клевети и препятствия, поставени на пътя ви от недоброжелатели. Възможен е сблъсък на интереси, затова не споделяйте намеренията си с ненадеждни хора. Не приобщавайте дори и тези с които ви свързва дългогодишна дружба.

Може леко да промените нещо по себе си, като се подстрижете или смените цвета на косата си. През този период може да нарастне потребността ви от нови впечатления и да се замислите повече за любов, творчество и развлечения. Ако ви предложат това, съгласявайте се веднага. По време на път ви очакват наистина късмет, приключения, творчески и лични победи. Големите перспективи са далеч от дома. Възползвайте се от тази възможност.

sedmichen-horoskop-za-ribiБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Риби
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here