15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Седмичен хороскоп Риби

sedmichen-horoskop-ribiСедмичен хороскоп Риби от 22.01 до 28.01

Потапяте се в домашната си работа. Главният съвет е – не се увличайте по дреболии, изберете един проект и се съсредоточете върху него. Пазете гърлото си, има опасност от настинка. Захванете се с тихи и спокойни занимания. С хубава книга в ръка релаксирате успешно. Съветите, които хората ви дават са добри, но не са за вас.

Направете така, че те да останат доволни от възпитанието ви, но следвайте собствените си принципи и цели. Ако проявите вашата дипломатичност, това може само да ви помогне. Изпитвате любовни чувства. Една надежда отново изгрява в душата ви.

Искате да сте обичани, но трябва да покажете на човека, когото харесвате, че наистина е така. Може би той е като вас и също чака стъпка от ваша страна? Всичко, което поставяте като основа има по-нататъшно продължение. Не бъдете максималисти и не си създавайте проблеми от бързане и нетърпение. Детайлите са важни, а не излишното философстване и мащабните граници.

Едно добро намерение може да умре, ако го оставите за друг път. Възможно е да промените нещо в живота си. Това може да е и лош навик. Мислете за себе си повече, гледайте на персоната си като на нещо уникално и значимо. Вярата в себе си е трамплин за големите неща в живота ви. Може да имате сърдечни вълнения. Те могат да са свързани и с децата ви.

Предстои ви събитие, което е важно за семейството ви. Опитайте се да започнете организирането му навреме. Финансовите проблеми може да ви накарат да потърсите нестандартни методи за решаването им. Не се изнервяйте излишно, всичко се подрежда, намират се и хора, които да ви подкрепят в нужния момент.

sedmichen-horoskop-za-ribiБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Риби
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
3 коментара
  1. snejana ivanova коментира

    naii-to4niqt horoskop,blagodarq

  2. Галя коментира

    Това е сайта в който хороскопа винаги е точен, благодарности и от мен!

  3. Галина коментира

    Благодаря !

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува