Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Риби

Седмичен хороскоп Риби

sedmichen-horoskop-ribi-snimka

Седмичен хороскоп Риби от 13.11 до 19.11

Може да постигнете успех, стига да вярвате силно в способностите си. Всяко едно колебание може да ви върне назад. На хората не трябва да се доверявате много, те няма да ви помогнат да постигнете онова, което искате.

Не са изключени битови аварии. Бъдете разумни, а не нетърпеливи. Идеите ви са малко въздушни, нужно е да се приземите и да видите реалността. Нямате достатъчно средства, за да осъществите плановете си в цялата им мащабност.

Едно недоразумение може да обърка нещата ви. Не се изкушавайте от прекалено лъскави неща, или скъпи. Съобразете възможностите си и тогава предлагайте на околните това, което искате да осъществите. Възможно е да ви занимава важният въпрос с кого да работите и по какъв начин най-добре да се постигнат резултати.

На хоризонта се появяват нови лица и в много случаи те може да ви предложат интересни идеи и проекти. Мъжете от зодията имат материална придобивка. Жените може да получат потвърждение за нещо много желано и очаквано. Събитията ви дават усещането, че вървите в правилна посока.

Може да се чувствате уморени и претоварени от задачите, които имате да вършите. Възможно е да отложите някои от тях, но това отлагане да ви тежи. Не е изключено да ви налети главоболие. Може да получите потвърждение на едно свое запитване. Можете да стартирате нов проект или бизнес, пътят ви е отворен. Може да доставите малко радост и кулинарни удоволствия.

Обмисляте едно пътуване и макар че нещата не са узрели за него, може да отворите отново темата пред близки и приятели. Парите или липсата на такива няма да ви спрат. Късметът съпътства активните, решителни хора. Колективните усилия може да доведат до много добри резултати, а вашият принос да е значителен.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Риби
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Няма коментари

  1. snejana ivanova

    naii-to4niqt horoskop,blagodarq

  2. Това е сайта в който хороскопа винаги е точен, благодарности и от мен!

  3. Благодаря !

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*