Седмичен хороскоп Риби

Ribi Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-ribiСедмичен хороскоп Риби от 23.04 до 29.04

Може да имате интересни и неочаквани срещи. Все пак е по-добре да сте в обкръжението на близки и разбиращи ви хора, отколкото да се впускате в любовни авантюри с неизвестен край. Всичките ви ангажименти са свързани с харчене на пари. Възможно е душевно безпокойство. Не чакайте помощ от никого. Тези на които сте разчитали, може да се отдръпнат от вас. Най-сложните проблеми трябва да разглеждате спокойно и хладнокръвно.

Възможно е изостряне на отношенията с някои хора. Опитайте се да бъдете по-толерантни към околните. Периодът е белязан със знака на разбирателството между хората. Отворете душата си за най-близките хора. Избягвайте случайните познанства, защото част от тях може да не са искрени. Разчитайте на интуицията си и не прибързвайте с изводите. Следете и тълкувайте знаците на съдбата. Звездите ви препоръчват да отделите повече внимание на себе си.

Творческият ви подход може да ви помогне да достигнете до истини, за които не сте подозирали. Съдбата може да реши да си поиграе с вас и вие трябва да сте готови за различни изненади. Вие може да обмислите различни варианти и да пристъпите към изпълнението на набелязаните планове.

Разширете сферата на дейността си или завършете решаването на стари проблеми. В последното много може да ви помогне нестандартния подход към нещата и новият начин на мислене. Възможно е да получите пари, радостни новини, свързани с работата ви или да намерите начин за допълнителни доходи.

Може да получите едновременно няколко интересни предложения и да бъдете поставени пред необходимостта да направите избор. Времето е благоприятно за включване в шофьорски курсове и купуване на лична лека кола. Отделете време за спорт или любимо хоби.

Ако сте склонни към рискове може да бъде подложена на изпитание вашата издържливост. Може да ви се стори, че силите ви са на предела, но не бива да се тревожите излишно. Това само усложнява ситуацията, в която сте попаднали. Ако гледате на живота си с оптимизъм, в бъдеще ви очакват напредък и сериозни успехи в различни области.

sedmichen-horoskop-za-ribiБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Риби
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
3 коментара
  1. snejana ivanova коментира

    naii-to4niqt horoskop,blagodarq

  2. Галя коментира

    Това е сайта в който хороскопа винаги е точен, благодарности и от мен!

  3. Галина коментира

    Благодаря !

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува