Седмичен хороскоп Риби от 29.05 до 04.06.2023 година

4
13846

РибиДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Риби от 29.05 до 04.06.2023 година

В кръгът на най-близките си хора се чувствате комфортно и уверено, което ви помага да проявите най-добрите си качества и да разкриете творческия си потенциал. За вас са характерни силните прояви на чувства.

Не се занимавайте с примамливи предложения, блазнени от бърз успех, защото може да ви изиграят. Не забравяйте, че в името на някаква работа и за ваше добро понякога се налага да вървите против възгледите си.

Възможно е именно сега да се наложи решаването на такава дилема.

Работата която ви носи доходи е свързана с публични изави, пътувания и делова кореспонденция. Усвояването на нова информация е изключително важно за вашите успехи. Отношенията с някои хора са доста странни.

Нещата са във вашите ръце. В никакъв случай не правете необмислени постъпки и излишни разходи. Вероятна е среща със стари познати. Обърнете внимание на това, което научите от тях. Не подминавайте някои факти с лека ръка. Внимавайте при посещение на многолюдни места, като пазите парите и документите си. Покупките ви могат да бъдат импулсивни и по-късно да съжалявате за своята прибързаност.

Опитайте да се занимавате с различни задължения, без да се претоварвате излишно. В любовните отношения не бъдете прекалено взискателни и егоистични. Много вероятно е да получите примамливо предложение, което веднага да привлече интереса и ентусиазма ви. Обаче не бързайте да приемате, защото работата може да се окаже твърде съмнителна. Помислете си дали не може да постигнете желаното по други начини и с други хора.

Разговорите с интересни личности могат да разкрият пред вас неподозирани неща и вие да насочите интересите си в нови области. Възприемайте нещата такива, каквито са и не си хабете емоциите напразно. Дръжте се сдържано и не се престаравайте да бъдете активни и да правите добро впечатление на всяка цена. Не пришпорвайте събитията. Трябва ви доста време, за да прецените добре силите си.

Възможно е да получите новини от хора, с които отдавна не сте се виждали. Постарайте се да свършите започнатите ангажименти и набележите нови планове, които да имат перспективно бъдеще, особено свързано с творческа реализация. Запознайте се с новите културни събития във вашия град.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

предишна статияМесечен хороскоп за Овен за месец Май 2023 година
Следваща статияСедмичен хороскоп Водолей от 29.05 до 04.06.2023 година

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук