Седмичен хороскоп Риби

Риби Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-ribiСедмичен хороскоп Риби от 18.06 до 24.06

Ситуациите в личен план могат да влияят на настроението ви. Преди всичко се постарайте да запазите самообладание и най-важното – да не пренесете своите проблеми върху най-близките си хора. Зареждането с положителни емоции е от изключително важно значение за вас. Вашата потребност да опекунствате и да контролирате може силно да ограничи свободата на вашите любими и това да създаде проблеми в отношенията ви. Повишената ви взискателност към другите при отсъствие на контрол над собственото поведение може да се обърне против вас.

По-малко емоции и повече разум във всичко – това е девизът на този сложен за вас период. Справете се някак си с желанието си да оправите този свят. Дошло е време за романтични приключения и пътешествия в далечни страни. Тънко чувстващ промените във вашите настроения любим човек може да ви помогне да се справите с нахлуващите ви чувства. И двамата се нуждаете от ласка и нежност. Активната потребност от любов и красота е много голяма и затова за вас е важен партньора и дълбоките не търпящи фалш отношения.

Във вас може да се появи интерес към скритата страна на живота, към търсене и изучаване на тайни, психологически и даже мистични механизми за манипулиране на хората. Много е вероятно да се занимавате с изключително по-приятна работа. Но да забравите задълго сериозните неща няма да ви се отдаде. Те напомнят за себе си и изискват бързи решения. Вие сте преизпълнени с жизнени сили. Можете напълно да разкриете таланта си, дори заниманията ви да са лишени от творчество. Сега може да постигнете успех в обществен план и да се усещате истински щастливи. Благоприятни са срещите, служебните контакти и общуването.

Любовта и романтиката стават неотменима част от личния ви живот. Енергията и инициативата ви са насочени предимно към творческа дейност. Възможно е да ви гостуват познати или приятели. Радостта от тяхното присъствие е много по-голяма от грижите по посрещането им. Спазвайте мярка във всичко, в живота трябва да има баланс между желанията и възможностите. Не се захващайте с неща, които не можете да извършите, защото след време те може да се превърнат в обременителна тежест. Чувствате силна връзка с любимия и се стремите към още по-голямо заздравяване на отношенията.

sedmichen-horoskop-za-ribiБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Риби
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
3 коментара
  1. snejana ivanova коментира

    naii-to4niqt horoskop,blagodarq

  2. Галя коментира

    Това е сайта в който хороскопа винаги е точен, благодарности и от мен!

  3. Галина коментира

    Благодаря !

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува