Седмичен хороскоп Риби

Риби Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-ribiСедмичен хороскоп Риби от 15.10 до 21.10

В любовните ви дела настъпва чувствителна промяна. Тя е към по-добро, обектът на вашите чувства сам може да предложи по-близка среща или дори пътуване. Радостта ви е голяма. Състоянието на повишено отношение към живота ви помага да преодолеете по-лесно една трудност.

Това, че имате интерес към хората, събитията и всичко останало е положително явление и ви прави интересни личности.

Постарайте се да изглеждате разумни и спокойни в решаването на сложни казуси. Не влагайте прекалено много емоции, защото това определено ви пречи.

Бъдете внимателни с околните, но не приемайте механично онова, което ви предлагат. Малодушието може да ви лиши от една прекрасна възможност. По-добре покажете независимост и следвайте собствените си планове.

В отношенията ви може да възникне криза. Това не е фатално, защото ви дава възможност да си преразгледате нещата добре и да разберете кое е важно за вас и кое ви губи времето.

По отношение на роднините си трябва малко повече търпимост, защото финансово сте зависими от тях в този момент. Приятел може да ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате.

Личният ви живот излиза на преден план. Тук може да се очакват много значими събития. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията.

В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача.

sedmichen-horoskop-za-ribiБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Риби
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

3 коментара
  1. snejana ivanova коментира

    naii-to4niqt horoskop,blagodarq

  2. Галя коментира

    Това е сайта в който хороскопа винаги е точен, благодарности и от мен!

  3. Галина коментира

    Благодаря !

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува