Седмичен хороскоп Риби от 26.02 до 03.03.2024 година

РибиДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Риби от 26.02 до 03.03.2024 година

Този период ви носи избистряне на мисълта и успокоение.

Ако успеете да се справите със старите задължения, може да се избавите от напрежението и да преодолеете повечето препятствия на съдбата.

Пренесете цялото си внимание на собствения дом и семейните отношения.

Самочувствието ви се повишава постепенно от успехите, които постигате.

За вас започва добър период. Той става плодотворен, когато успеете да концентрирате своята енергия и намерите нейния правилен изход. Може да започнете ремонт в дома, да направите преустройство или да придобиете нов имот. Отношенията с партньора няма да са обременителни и сковани от условности.

В службата имате достатъчно свободно време, което ви дава възможност да се сближите с колегите си. Възможни са командировки, смяна на офиса или характера на дейността. Финансова необходимост може да ви накара да предприемете бързи решения и действия.

Обърнете внимание на любимия човек. Мнозина от вас се опитват да се отърсят от проблемите си. Полезно е да се опомните и да се огледате наоколо.

Отпуснете се в приятна компания, посетете приятели или поканете гости у дома си. В резултат на това може да се изгладят някои предишни недоразумения в съпружеските отношения и любовта. Вашият богат вътрешен свят е склонен да ви подтикне към желание за нетрадиционно обкръжение.

Творческият подход към нещата, наситените чувства и личната привлекателност концентрират вниманието на околните към вас. Те показват своята доброжелателност.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!