Седмичен хороскоп Риби

Риби Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-ribiСедмичен хороскоп Риби от 10.12 до 16.12

Творческа идея се реализира благодарение на други хора. Всички имат полза от това, а общият труд сближава усилията ви за постигане на по-добър стандарт на живота. Избягвайте любовните авантюри. Не е нужно да давате съгласие, ако не сте убедени в моралната страна на ставащото.

Измамите през този период могат да станат факт, само ако подценявате опасността. Представяте се много добре пред познати и непознати.

Към вас има нов любовен интерес и това ви мотивира и зарежда с нови сили и енергия. Горди с постигнатото до този момент може да се отдадете на гледане на телевизия и разговори.

Има какво да направите, за да оправите една грешка. Пътят ви е ясен, а това е половината от успеха.

Може да ви провърви в сферата на интимните дела и приятелските отношения. Сега можете да се отпуснете и да плувате по течението, нищо лошо не ви заплашва.

Най-вероятно може да ви принудят да правите неща, които не са ви по сърце. Но това е полезно и необходимо, така може да отхвърлите една грижа по-бързо и да си освободите място за новите проекти. Приключвате с един проект, идва време за почивка.

Преди да се отдадете на нея, трябва да свършите куп организационни задачи. Гледайте да не пропуснете нещо. Изпитите, които предстоят са важни за вас и към тях трябва да насочите всичките си усилия.

sedmichen-horoskop-za-ribiБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Риби
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

3 коментара
  1. snejana ivanova коментира

    naii-to4niqt horoskop,blagodarq

  2. Галя коментира

    Това е сайта в който хороскопа винаги е точен, благодарности и от мен!

  3. Галина коментира

    Благодаря !

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува