Седмичен хороскоп Риби за седмицата от 20.09 до 26.09.2021г.

РибиДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Риби от 20.09 до 26.09.2021г.

Пресметнете своите сили и средства. Не действайте наслуки. Препоръчва ви се спокойна почивка. Трябва да проанализирате своите възможности и склонности. Това ви позволява да разберете и преосмислите много неща.

Не отхвърляйте помощта на приятелите и близките си – в нея е ключът не решаването на проблемите. При влюбените са възможни мрачни предчувствия и угнетено състояние.

Неочаквани неприятности могат значително да усложнят отношенията с децата-тинейджъри. Главното е последователност при постигането на избраната цел. Резултатът зависи само от вас самите.

Седмичен хороскоп за Риби от 20.09 до 26.09.2021г.

Възникналото объркване на чувствата е способно да навреди на вашата репутация и да усложни отношенията ви с близките. За да се ориентирате по-добре в чувствата си, може да решите да прекарате известно време вън от дома, но това няма да ви отърве от назряващите проблеми. Бъдете предпазливи, тъй като прекомерните емоции могат да се окажат разрушителни. От поведението ви зависи благосъстоянието на семейството или на близък човек. Възможно е, опитвайки се да уредите възникналите проблеми, да успеете да възстановите доброто си име.

Седмичен хороскоп за Риби от 20.09 до 26.09.2021г.

Голяма е вероятността в края на седмицата да проявите несдържаност и да се скарате с любимия си човек. Може да се сблъскате с необходимостта да се защитавате. Трябва да вземете бързо важни решения, но при това действайте обмислено. Не доверявайте воденето на вашите финанси на случайни хора. Възможни са големи разходи, свързани с развитието на дейността.

sedmichen-horoskop-za-ribiБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Риби
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here