Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Риби

Седмичен хороскоп Риби

sedmichen-horoskop-ribi-snimka

Седмичен хороскоп Риби от 26.06 до 02.07

Забелязвате напредък във всичките си действия. Симпатиите на околните са на ваша страна, ако действате меко и незабележимо. Вие се нуждаете от чуждото одобрение и от одобрението на любимия човек, отношенията с когото се развиват хармонично. Но прекалената увлеченост по любовта може негативно да се отрази на обществените ви успехи.

Възможно е да не се почувствате комфортно поради необоснования ви стремеж към промени. В центъра на вниманието ви са различни проблеми. Но трябва да обърнете внимание на това да изглеждате привлекателни. Обърнете повече внимание на себе си. Общуването с близките ви е благотворно за укрепване на силите ви и постигане на душевно равновесие. Вероятно ви очаква романтична среща. Но не се подавайте на еуфорията от чувствата и се постарайте да избегнете главозамайване от успехите си.

Внимателно прегледайте бюджета си, защото може да се явят непредвидени разходи. За представителките на нежния пол е възможна нова връзка. Посветете се на общуване с колеги и делови партньори. Те очакват от вас повече внимание. Опитайте се да закрепите постигнатите позиции. Въпреки желанието си, не приемайте предложения за лесни доходи.

Участието ви в лотарии и игри на късмета няма да ви донесе очаквания резултат. За издигане в обществено и професионално отношение ви е необходимо да поработите над себе си. Затова може да се наложи да се лишите от някои развлечения и срещи. В близко време е възможно израстване в кариерата. Проявете вродената си интуиция при приемането на важни решения. Така още повече може да спечелите и да се издигнете в очите на обкръжението си.

Възможен е сблъсък на интереси в отношенията ви с колеги. Постарайте се да съхраните равновесие и хладнокръвно да разгледате дори и най-сложните проблеми, които изникват пред вас. Ако съумеете да проявите такт и търпение можете да облекчите ситуацията си. Много силно се блазните да си купите нещо съвсем ненужно, но сте примамени от евтината цена и красивата опаковка.

По-добре само се разходете или посетете спектакъл. Трябва да бъдете внимателни във всичко, което става около вас. Не се надявайте на късмет или на нечия чужда помощ. Трябва да положите доста усилия за да изпълните намеренията си. Проявете достатъчно усърдие и фантазия. В отношенията си с близките отделете повече внимание на любимия човек. Семейната обстановка ви кара да се чувствате нужни и обичани.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Риби
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Няма коментари

  1. snejana ivanova

    naii-to4niqt horoskop,blagodarq

  2. Това е сайта в който хороскопа винаги е точен, благодарности и от мен!

  3. Благодаря !

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*