Месечен хороскоп Овен

Овен Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-oven

Месечен хороскоп Овен 01.2019

Сремите се чрез работа да спечелите привилегиите и притежанията, с които да изградите стабилна основа на живота си. Кариерата трябва да ви дава предимно емоционално удовлетворение. Чувствате се добре, когато заемате ключови позиции и затова трябва да помислите или за собствен бизнес, или за лидерско място във фирмата, в която работите.

За да сте силни, ви трябва солидна основа. Струва ви се разумно да трупате запаси за трудни времена, но основната ви грижа е да осигурите развитие за себе си и за останалите.

Когато сте силно свързани с любимите си хора, се усещате цялостни, а това е най-важното за вас. Понеже семейството е неразделна част от вас самите и не можете да мислите за себе си отделно от близките си, вие посвещавате всяка своя служебна победа на семейството си.

Искате да осигурите за любимите си хора, а започвате да искате все повече и повече. В това няма нищо лошо, стига да не прекалите и вашите стремежи за по-добър живот да ви превърнат в алчни скъперници. Опитайте се сами да си поставите лимити и граници. Разделете амбициите си на порции, за да не се увлечете.

Прехвърлянето на мостове между миналото и настоящето е съществена част от вашата сила. Щом успеете да преобразите старите традиции и да ги вместите в рамките на актуалните тенденции, получавате основателна надежда за бъдещето.

Когато вие и любимите ви хора имате подслон и сте в безопасност, се чувствате силни. За да опазите тази сила, трябва да имате ясна представа за своите нужди и амбиции.

Като цяло, този месец ви носи внушителна финансова реализация. Колкото и неразумно да управлявате кораба на бъдещите си приходи, няма да има опасност от потъване. А ако не злоупотребявате с късмета си, можете да захраните добре и банковата си сметка.

Втората половина на месеца се характеризира с повече пътувания, успешни контакти и създаване на нови познанства и връзки, успех във всички интелектуални области, особено за тези, притежаващи силен творчески елемент.

Тогава настъпва моментът за подготовка на бъдещите ви успехи. Бъдете любезни с всички свои познати. Това са не само колеги, но и случайни познати, защото може в близко бъдеще да получите добро бизнес-предложение от неочаквано място.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Овен
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

1 коментар
  1. Теди коментира

    Отличен хороскоп 🙂 Много обичам да чета зодията си тук 🙂

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува