Месечен хороскоп Овен

Овен Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-oven

Месечен хороскоп Овен 11.2018

Предстои ви месец, през който се гордеете с постиженията си. Много добре се справяте с работата си и всички ви хвалят. Работите с лекота и всеки успех ви стимулира и амбицира за все повече и повече напредък.

Предишните месеци изпитвахте трудности, но сега вече сте навлезли в своя територия, всичко ви е познато и работите с лекота. Поставяте си все по-високи цели, защото вярвате повече в себе си. Имате подкрепата на колегите си, те все по-често ви търсят за съвет.

Превръщате се в център на вниманието и това прави добро впечатление на началниците ви. Положителното отношение към хората около вас може да доведе до доста добро повишение, което да зарадва всички. През този месец може да опитате шанса си в игри на късмета, но залагайте малко.

Спечелените малки суми повишават настроението ви. Не се препоръчва да залагате големи суми, защото и загубите са големи, а сега за вас не е добре да си позволявате да губите.

Въздържайте се от големи покупки. През този период е необходимо да печелите пари, а не да ги харчите. Приходите ви се увеличават, но не толкова, колкото ви се иска.

През втората половина на месеца може да получите приятен подарък от роднини. Това може да е добра новина,материален подарък или морална подкрепа в подходящ момент. Оставате много доволни, защото точно от това имате нужда.

В семейството всички са обединени около някаква обща идея и се чувстват добре. Хубаво е и вие да вземете участие, дори само със съвет.

Семейните ангажименти са приятни за вас и ви носят удовлетворение, не проявявайте мързел спрямо тях. Необвързаните от вас имат ново запознанство с интересен човек, което може да прерасне в приятелство.

Любовните отношения на обвързаните са спокойни и уравновесени, но в този момент за вас е по-важна работата и реализацията, затова не желаете буйни страсти, които да ви ангажират и натоварват.

Почивните дни може да отделите за романтика, макар че постоянно мислите за работата си и новите проекти, дори когато сте свободни и посветени на близките си.

За да може да възстановите силите си и да се заредите с енергия за делничните дни си осигурете спокойствие за пълноценен отдих. Здравето ви е отлично, но все пак се пазете от настинки.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Овен
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

Още по темата

1 коментар
  1. Теди коментира

    Отличен хороскоп 🙂 Много обичам да чета зодията си тук 🙂

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува