Месечен хороскоп Водолей за Май 2020 година

ВодолейДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Водолей за Май 2020 година

Промените, които имате няма да са случайни. Нов бизнес или нови положения в бизнеса и деловата ви дейност могат да ви накарат да се чувствате много ангажирани.

Проблеми с човек, който ви е интимен приятел, ви притесняват. Пазете се от възрастна жена, която се навърта покрай вас в офиса ви и ви използва, и то много.

Получавате информация, вероятно за човек, който ви е причинил много неприятности. Всеки си плаща – един за наивността, а друг за подлостта.

През този месец може да се случи така, че вашият тонус леко да спадне и да трябва да обмисляте по-дълго един проект, който ви се предлага за реализация.

Трудно ви е сами да се справите. Много търпение ви е нужно. Не бива да губите самообладание.

Месечен хороскоп за Водолей за Май 2020 година

Трябва да потърсите помощта на професионалисти, които да ви помогнат да решите въпросите, свързани със старо ваше поприще. Имате много приятни приятелски събирания. Очертават се възможности за желани от вас срещи с хора, които ви помагат. Те играят значителна роля в деловия ви живот и занапред. Ако сте влюбени само в парите, то не очаквайте нищо добро, защото месецът може да ви поднесе такава загуба, която с пари не се предотвратява. За да бъде предотвратена, не бива да мислите, че само вие сте достойни да имате. Борете се срещу хитрините и лицемерието, но самите вие не си ги позволявайте.

Към края на месеца се налага да се проведат много сериозни за вас разговори. Можете да се доберете до успехите, които ви поднасят най-красивите цветове на живота, само ако се трудите и не пренебрегвате съветите не мъдрите хора. Имате срещи с високопоставени личности. Възможно е да разберете, че е дошло подходящо време за реализация на добра печалба. Може да се наложи да проведете доста сериозен разговор с ваш съдружник, който в последно време ви притеснява с нехайството и разсеяността си. Бъдете много внимателен при шофиране. През месеца силно намалете алкохола.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Водолей
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

2 КОМЕНТАРИ

    • Здравейте, Нора 🙂 И слънцето е в Риби, както беше миналата година по това време 🙂

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here