Месечен хороскоп Водолей за Август 2020 година

ВодолейДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Водолей за Август 2020 година

Месец, през който е оценен вашият професионализъм и то доста високо. Имате допълнителни пари, а възможности за нова дейност идват към края на месеца.

Тези, който са без работа, сега могат да се явяват на интервюта и конкурси, да използват приятели и познати в търсенето на подходяща работа, защото има голяма вероятност да се разделят с безработицата.

Пазете ставите си, имате проблеми с кръста и стомаха. През този месец правите много сполучливи пътувания в страната и извън нея.

Всяко едно от тях е свързано с успешен бизнес. Много е вероятно на сегашното си работно място да започнете специализация в друга област.

Това се оказва полезно за вас. Ако уловите момента, в най-близките месеци можете да получите много добри финансови приходи.

Месечен хороскоп за Водолей за Август 2020 година

Налага се да сте по-въздържани в началото и края на месеца. Бъдете по-внимателни със здравето си и се пазете от вирусни заболявания и простуди. Внимавайте с храната. Имате големи заслуги при решаването на важен спорен въпрос. Оценяват ви и ви става приятно от признанието. Имате възможности да подновите стара делова връзка, само внимавайте, при подновяване на договорните отношения да не пропуснете важни неща. Около средата на месеца имате срещи на високо ниво. Решава се нещо невероятно сериозно и голямо за вас. Запазете го в тайна. Не бива да се подвеждате по съветите на хора с чужда кръв. Може да попаднете в капана на изолацията, а това за вас не е никак добре, защото сте привърженици на движението.

Възможни са срещи с хора от далеч, с които имате общ бизнес. Критикувайте умерено. Не бива да прекалявате дори с близките си, макар че те всичко ви прощават. Това е много добър месец за решаване на въпроси, свързани с обучението и с неща, които могат да ви помогнат за работа в чужбина – на вас или на член от семейството ви.

Получавате пари от сполучлива сделка. Не отказвайте на предложение за допълнителна работа. Тя ви носи нужните средства и можете да започнете собствен бизнес. Тези от вас, които го обмислят отдавна, могат точно сега да стартират. Някои от вас може да се окажат с неочаквани затруднения на работното си място – справяте се. Имате нови възможности за изява, които съдбата ви предлага съвсем неочаквано. Задава се ново интимно запознанство, което по-късно може да се окаже решаващо. Все пак огледайте човека от всички страни.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Водолей
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

2 КОМЕНТАРИ

    • Здравейте, Нора 🙂 И слънцето е в Риби, както беше миналата година по това време 🙂

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here