Месечен хороскоп Водолей

Водолей Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-vodolei

Месечен хороскоп Водолей 09.2018

Тези дни са изпълнени с много приятни за вас изненади и динамични промени. Началото на периода преминава под знака на щастието и семейната хармония. В работата ви всичко върви нормално.

Големите успехи няма да дойдат сега, но и дребните победи са в състояние да ви зарадват. Вие сте щастливи и летите на крилата на победата.

Радва ви всяко завоевание, защото осъзнавате, че малките стъпки водят напред по големия път. Дайте си сметка, че бързите скокове и светкавичния напредък не са толкова полезни за вас.

Вие сте се упътили към върха и смятате да се установите там за постоянно. Родени сте под щастлива звезда и небето ви закриля. Дарени сте с упоритост и усърдие, а това е най-ценното ви качество в борбата с конкуренцията.

Не бива да се отчайвате. Вярвайте в собствените си сили и всичко се осъществява, според очакванията ви. Пазете се от завистници. Дори вашата щастлива усмивка е в състояние да събуди завист.

Хората около вас са напрегнати и с много проблеми, затова доброто ви настроение ги тревожи. Запазете щастието си за собствена консумация. Не демонстрирайте пред останалите това, което ви се случва.

В дома си можете да се отпуснете и да споделите с всички какво мислите и чувствате. Приятно сте изненадани от подкрепата, която получавате. Всеки иска да ви даде съвет и ви предлага помощта си.

Приемете, дори и да не се възползвате от тяхната помощ, не ги обиждайте. Всички се радват заедно с вас. Всеки иска да ви бъде полезен.

Помислете над всяко изказване и всяка идея. Виждате колко полезни неща откривате. Сега може да се заемете с осъществяването на отдавнашна мечта на ваши близки хора. Можете да помогнете в осъществяването и.

Любовта остава малко на заден план. Вие сте завладени от работата си и се наслаждавате на успехите. Любимият човек е като задължителното допълнение към вас и вие няма да обръщате внимание на желанията и предпочитанията му. Усещате голяма нужда от него, само когато този човек се отдръпне обиден.

Празнотата е осезаема и вие трябва да вземете бързи мерки за подобряване на отношенията, преди още разривът да е станал фатално голям. Не допускайте да бъдете отделени за дълго време, защото някой друг може да прояви внимание и нежност и да ви измести. Помнете, че щастието в любовта трябва да се поддържа.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Водолей
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

2 коментара
  1. Нора коментира

    Хороскопът е същия като от миналата година?

    1. david коментира

      Здравейте, Нора 🙂 И слънцето е в Риби, както беше миналата година по това време 🙂

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува