Месечен хороскоп Водолей

Водолей Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-vodolei

Месечен хороскоп Водолей 07.2018

Месецът не е време да сменяте нито партньори, нито съдружници, макар че финансите ви са стабилни. Проблеми със здравето на родител ви тревожат. Положете повече грижи и не отлагайте обръщането към специалист. Обърнете по-голямо внимание и на собственото си здраве. Не влизайте в конфликт.

Получавате подарък от любов. Пазете го. Стойте там, където работите сега. Не се подвеждайте по обещанията на мъж, които ви кара да рискувате с промяна на работното място. На пръв поглед обещанията изглеждат много съблазнителни, но си направете труда и поразучете всичко, което е свързано с перспективата на тази дейност и с вашата перспектива на това място.

Месецът е подходящ за решаване на битови въпроси, за покупки, за брак или годеж. Вие вървите през този период много уверено и спокойно. Не се страхувайте от приказките на жена, за която добре знаете, че не може да и се вярва. Знаят го и хората около вас. Освен това тя не знае какво иска, капризите и само причиняват неприятности. Пътувате в страната. Възможно е да се наложи да обмисляте и пътуване в чужбина. Предстои промяна на дома ви. Приятелски и делови събирания ви помагат да си изясните някои положения в деловата ви дейност. Те стават причина да си набележите нови делови партньори.

Появява се възможност да поемете нови ангажименти. Делови срещи са причина да получите повече пари. Те изведнъж се оказват много нужни. Тези, които имат сериозна връзка, може да решат да задълбочат ангажиментите си. Вероятно е да направите официален годеж. През този месец при някои семейството може да се увеличи с още един член. Грешки на колеги в работата ви помагат да се представите в по-добра светлина. Професионализмът ви е оценен.

Вие сте търпеливи, когато трябва, а именно сега се налага да проявите търпение. Не бързайте да променяте работното си място. Неизяснен делови въпрос, за който определено носите вина, става причина съдружник да промени отношението си към вас. Трябва или да си оправите отношението с него, или да се разделите. Вие съжалявате за допуснатата грешка, затова направете усилие и променете нещата. Ако съдружникът ви приеме разговор и обяснение, нещата се оправят и продължавате заедно напред.

Осъществявате нови контакти през месеца – и делови, и лични. В началото на месеца се появяват и предложения за нови дейности при вас. Важен разговор с родителите ви кара да се отпуснете и да се почувствате по-сигурни и освободени. Не бива да се колебаете за решения в личния си живот. Времето не чака. Ако връзката ви е сериозна и дълготрайна, може би наистина вече трябва да я оформите официално.

Обичате развлеченията. Забавлявайте се. Пътувайте. Имате покани за срещи – вървете. Когато сключвате нови сделки, проучвайте партньора подробно – бъдете наясно защо искате тази сделка и какво очаквате от нея, в разговорите бъдете убедителни в аргументите си. Внимавайте какво подписвате. Четете и между редовете. Пазете се през този месец от загуба или кражба. Обезопасете дома и офиса си.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Водолей
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
2 коментара
  1. Нора коментира

    Хороскопът е същия като от миналата година?

    1. david коментира

      Здравейте, Нора 🙂 И слънцето е в Риби, както беше миналата година по това време 🙂

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува