Месечен хороскоп Водолей

ВодолейДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Водолей за Септември

Напрежението расте непрекъснато през този месец. Вие сте тези, които трябва да го контролирате.

Време е да се мобилизирате и да посрещнете всички трудности.

Това няма да са наистина големи трудности, а само малко повече служебни задължения, с които трябва да се справите, за да докажете на всички и може би най-вече на себе си къде ви е мястото и каква е цената ви.

Време е да се докажете. От вас не се иска да положите повече усилия, а само да съберете сили и да покажете най-доброто от себе си.

Месечен хороскоп за Водолей за Септември

Бъдете сигурни, че през този месец всички ви наблюдават и следят работата ви. Не проявявайте нервност, защото това може само да ви навреди. Преди всичко трябва да сте сигурни, че звездите ви подкрепят, помагат и осигуряват много щастие и късмет през този период. Единствено от вас зависи да се възползвате от тази благодат. За да сте пълноценни в работата си, вие трябва да сте пълноценни и в почивката си. Нужна ви е почивка с повече сън. Опитайте се да избягвате шумните събирания и големите компании.

Време е да преразгледате отношенията си с околните. Всички са се съобразявали с вашите капризи и вие сами трябва да осъзнаете, че е време да промените поведението си. Без да усещате вие сте тормозили всички около себе си. Може да ви е много трудно в момента, но за това не можете да вините никого освен себе си. Ако искате да успеете, трябва да се върнете малко назад и да прегледате делата си. Ако има нещо недовършено, сега е моментът да го направите и да изчистите всичко. Всички тези натоварвания ви правят нервни и раздразнителни, понижават настроението ви. Вие сами трябва да си наложите да се усмихвате по-често и да се отнасяте с всички по-добре. Скоро се убеждавате, че това наистина е подобрило настроението ви и ви е помогнало да се справите по-добре и по-лесно със задълженията си.

В момента не е време за правене на диети. Хранете се пълноценно, за да се справите с всички натоварвания, които ви предстоят. Може да взимате витамини, които биха ви дали още повече сили. Не се занимавайте с активен спорт. Вие изразходвате достатъчно енергия в работата си и ви е нужен повече сън, отколкото джогинг. Не се натоварвайте със сериозни филми, а се забавлявайте само с развлекателни.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Водолей
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

2 КОМЕНТАРИ

    • Здравейте, Нора 🙂 И слънцето е в Риби, както беше миналата година по това време 🙂

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here