Месечен хороскоп Водолей

ВодолейДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Водолей за Ноември 2019 година

Всеки ден от този месец е важен за вас. Важно е разумното ви и търпеливо отношение към деловите и личните ви проблеми.

Ако през месеца се помъчите да изпреварите събитията, може да стане така, че да хвърлите доста пари на вятъра.

Покупки и продажби не са желателни, освен ако са много наложителни. В личния ви живот се налага да бъдете по-внимателни.

Има личност, която много се увърта около вас, но това е по-скоро заради доброто ви материално положение.

Може да се запознавате с много хора, но преди да започнете нова връзка, проверете що за човек е този, с когото си имате работа.

Много внимавайте да не попаднете в клопката на човек, който да се опита да ви измами в материален план.

Месечен хороскоп за Водолей за Ноември 2019 година

Бъдете много предпазливи, когато обсъждате или трябва да дадете съгласие за промени, за имот, продажби или покупки. Повечето от вас се налага да сключат важни договори. Бъдете много внимателни, защото няма да имате много време за мислене и за проучване. Контактите няма да са на особено добро ниво и това ви дразни. Много от вас се налага да решават под напрежение спорни въпроси. Трябва да приемате и неща, които не са по вашия вкус, но не бива да се притеснявате, защото няма да има катастрофални последици за вас, а е само един добър урок за бъдещето.

Месецът е важен за вас и не бива да изпускате нито една възможност за стабилизиране на деловата си дейност. За вас започва един доста особен месец. Дните са натоварени. Общественият ви живот е напрегнат. Ако се занимавате с бизнес трябва да сте много внимателни при подписването на важни документи. Има вероятност в бързината да подпишете нещо, което няма да отговаря на реалността и след това да имате работа със съд. Не го правете прибързано, не работете небрежно с документи. Връзките ви с чужбина са малко трудни, особено тези, които са свързани с деловата ви дейност и специално с вашия бизнес.

Месечен хороскоп за Водолей за Ноември 2019 година

Не рискувайте през този месец. Дните пред вас са неспокойни и непредсказуеми. През първата седмица може да се радвате на приятни посещения. Празниците през месеца леко повдигат духа ви, но това не значи, че се чувствате освободени. Не трябва да разваляте настроението на околните заради проблемите на работното си място. През месеца се погрижете добре и за здравето си. Има опасност от съдови заболявания. Обърнете внимание на кръвното си налягане. Около средата на месеца получавате покана за важни делови преговори. Може да се стигне до подписването и на важен договор. Разбира се, това трябва да стане след като сте проверили нещата прецизно. Бъдете търпеливи към всичко, което е важно за вас. Вашата пословична работоспособност, интелигентност и професионализъм са възнаградени и оценени по достойнство.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Водолей
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

2 КОМЕНТАРИ

    • Здравейте, Нора 🙂 И слънцето е в Риби, както беше миналата година по това време 🙂

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here