Седмичен хороскоп Водолей

ВодолейДневен За  утреСедмичен МесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Водолей от 25.05 до 31.05.2020г.

Звездите ви предсказват неочаквани ситуации, в които се налага да покажете на какво сте способни. Бъдете трудолюбиви и прощавайте грешките на другите. Концентрирайте цялата си енергия за отстояване на целите си. Не настоявайте на своето, а правете компромиси. От вас се изисква, така да уредите семейния си живот, че той да не пречи на вашата кариера и на професионалните постижения на брачния ви партньор. Съвместното имущество може да укрепи семейните ви отношения. Имате възможност да разширите перспективите си. Новите идеи и бързото решаване на проблемите ви удовлетворяват.

Седмичен хороскоп за Водолей от 25.05 до 31.05.2020г.

Звездите ви предупреждават, че може да научите неща, които да повлияят на отношенията ви с околните. Налага се да проявите дипломация. Изменчивият ви вътрешен свят изисква нетрадиционно обкръжение. Но звездите ви предупреждават да се пазите от случайни запознанства. Чуждото влияние ви пречи. Не рискувайте с авантюри, внимавайте при шофирането и срещи с органите на властта. Домашната обстановка способства на развитието на творческия ви потенциал. Вие няма да се сдържате дълго да седите на едно място. Преизпълнени сте с нови идеи и въобще няма да се смущавате от явните противоречия и неясноти в своите собствени позиции. Желанието ви да облагодетелствате всички може да ви накара да се включите в някаква обществена организация. Но безпокойния ви и непостоянен характер може да стане причина за конфликтни ситуации и да ви попречи да изпълните намеренията си.

Бъдете сдържани и избягвайте случайните и ненужни познанства. Не се впускайте в авантюри и не пришпорвайте съдбата. Съхранете самообладание. Нека нещата ви се движат на собствен ход. Не оставяте слабостите ви да надвият. Любовта ви към семейството, дома и родителите е силна и постоянна. Вие постоянно сте загрижени да направите дома си по-удобен, красив и комфортен, открит за приятели и роднини. Занимавайте се със започнати вече неща. Бъдете внимателни с парите – съществува вероятност за непредвидени разходи. Вероятно е ново познанство да премине в сериозна връзка.

sedmichen-horoskop-za-vodolei

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Водолей
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

4 КОМЕНТАРИ

  1. Очарована съм от този сайт. Никога не съм чела по-точен хороскоп. Браво на този, който прави хороскопите!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here