Седмичен хороскоп Водолей

ВодолейДневен За  утреСедмичен МесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Водолей от 13.05 до 19.05.2019г.

Периода може да подтикне жените от знака към духовно обновление. Нараства вашето обаяние, сексуална енергия и влияние върху хората.

При мъжете от знака може да възникне желание за по-активна делова и житейска позиция, както и за по-бърз успех в различни области.

Разположението на звездите предсказва успехи. Намирате поддръжка от околните. Повишава се настроението ви. Забравете дреболиите.

Но все пак обстоятелствата на реалния живот изискват от вас да сте доста внимателни, както при изпълнение на служебните си и делови ангажименти, така и в отношенията с брачния партньор.

Любовните ви отношения могат да преминат на ново ниво.

Седмичен хороскоп за Водолей от 13.05 до 19.05.2019г.

Вероятно е служебно повишение, но трябва да изпълните поръчение от началството. Звездите ви съветват да се занимавате само с неща, от които разбирате. Периодът е отговорен, за това не експериментирайте. По никакъв начин не се стремете да доминирате. Може да попаднете в неловко положение. За жените от знака предстои да направят избор между ново увлечение и някои задължения. Проявете разсъдливост иначе може да усложните ситуацията. Делови атгажименти може да ви накарат да положите много усилия, но се справяте, защото потенциалът ви е на ниво.

Очакват ви промени в личния живот – особено жените! Мъжете от знака трябва търпеливо да понесат някои изпитания. Загадъчността на вашата душа или силни амбиции могат станат препятствие в общуването ви с някои хора. Премислете постъпките си, защото периодът може да се окаже сложен. Вие може да се окажете причина за усложнени отношения. Околните се нуждаят от вашето внимание, но много неща във вас и вашето поведение са необясними за тях. Занимавайте се повече с творческа дейност. Това усилва интуицията ви. Така вашето обаяние може да предизвика вниманието на противоположния пол. Засилва се желанието ви за обществена дейност и романтични изживявания.

Не е изключено вашите действия да надхвърлят приетите норми. Излишната ви категоричност влиза в противоречие с целите ви и налага много повече усилия за постигането им. В края на седмицата може да се заемете усърдно с всякаква работата или туризъм. Активизирате творческия си потенциал. Пазете се от случайни любовни увлечения, защото последствията може да ви наранят. Мъжете от знака са много влюбчиви и активно се стремят към общуване с представителки на нежния пол. Разногласия с любимия и вътрешно напрежение очакват жените от зодията, ако са по-претенциозни.

sedmichen-horoskop-za-vodoleiБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Водолей
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Очарована съм от този сайт. Никога не съм чела по-точен хороскоп. Браво на този, който прави хороскопите!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here