Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Водолей

Седмичен хороскоп Водолей

sedmichen-horoskop-vodolei-snimka

Седмичен хороскоп Водолей от 13.11 до 19.11

Голяма роля за развитието ви може да изиграят роднини и приятели. Не и изключено да пътувате, да уреждате различни въпроси. Организаторските ви качества се проявяват. Не е изключено някои от вас да предложат брак или да се решат на смела крачка.

Край на ограниченията, навлизате в интересен период, показвате смелост и новаторски дух. Няма никакъв смисъл да обвинявате близките си за неща, които са вече минали. Гледайте напред, вината е обща. Никаква дребнавост не се препоръчва, тя може да доведе до влошаване на отношенията отново за дълго време.

Направете така, че да не се лишавате от тил. Много скоро може да ви потрябва опора и защита. Ако парите ви са малко, близък човек може да ви помогне със средства. Финансовото ви положение е нестабилно, не трябва да го застрашавате с нищо.

Изчакайте по-добри времена. Скоро може да ви предложат работа над отговорен проект. Възможно е да плащате кармичния си дълг. Възникналите изпитания са резултат от постъпките ви в миналото и някои ваши грешки.

Заради рязкото снижение на жизнения потенциал не се препоръчва физическо пренапрежение. Негативните тенденции продължават. Нищо фатално няма да се случи, но може да имате усещането, че не знаете какво правите и че хората около вас не ви разбират. Откажете се от спиртни напитки и тежки храни. Намерете си занимание, което да ви разтовари и успокои.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Водолей
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Един коментар

  1. Очарована съм от този сайт. Никога не съм чела по-точен хороскоп. Браво на този, който прави хороскопите!

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*