Седмичен хороскоп Водолей

ВодолейДневен За  утреСедмичен МесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Водолей от 22.07 до 28.07.2019г.

Щастието няма да ви изневери в отношенията с околните. Вие сте оценени по достойнство.

В никакъв случай не се занимавайте с магии или врачуване. Това може да привлече зли и опасни сили.

Общуването с природата може да ви зареди с положителни сили, които са ви нужни. Повишената ви работоспособност ви помага да се справите с много неща.

Може да се концентрирате върху главното. Периодът може да бъде изпълнен с неочаквани ситуации, изискващи адекватни реакции.

Седмичен хороскоп за Водолей от 22.07 до 28.07.2019г.

Вероятно е мъжете от знака да решават служебни проблеми, свързани със стари грешки. Жените от зодията трябва да обмислят отношенията си с околните, защото илюзии по отношение на тях може да донесат разочарование. Може да ви се струва, че пречките пред вас водят усилията ви до нула. Не е така, защото реагирате нервно или емоционално. Ако преодолеете този етап и не се забъркате в деликатни ситуации с околните, може да постигнете успех. Не е изключено да се сбъдне стара мечта.

Седмичен хороскоп за Водолей от 22.07 до 28.07.2019г.

Звездите ви предричат невероятно предложение! Не изпускайте шанса. Посветете времето на общуване и срещи. Съсредоточете се върху главното. Не се занимавайте с дребни неща. Може да се справите с всичко в което вложите воля и ум. Полезна е работата сред природата и физическото натоварване. Възможно е ново познанство, обществено издигане и изява на таланта. Вероятни служебни задължения може да ви отнемат много време и нерви.

Възможни са необмислени постъпки. От друга страна са благоприятни придобивките. Може да се захванете с ремонт вкъщи. Някои срещи и получаването на нови впечатления могат да ви помогнат да разкриете творческите си възможности и с нещо да промените ценностната си система. Вие буквално светите отвътре. Това удивява хората около вас. Но рисковете и необмисленото поведение могат значително да попречат на достигането на поставените цели. Разходка на чист въздух поддържа доброто ви емоционално състояние.

sedmichen-horoskop-za-vodoleiБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Водолей
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Очарована съм от този сайт. Никога не съм чела по-точен хороскоп. Браво на този, който прави хороскопите!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here