Седмичен хороскоп Водолей

Водолей Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-vodoleiСедмичен хороскоп Водолей от 23.04 до 29.04

Седмицата поднася изпитание на вашето самолюбие. Новите запознанства и любовните интрижки най-често се случват по време на кратки пътувания или на различни места за развлечения. Романтичните отношения стават по-емоционални и чувствителни.

Но, ако сте прекалено критични към околните, това може да попречи на контактите ви. Трябва да сдържате своите емоции, за да не допуснете пререкания. Ако проявите добронамереност и желание за разбирателство, това може да ви издигне в очите на околните. Инициативата ви помага да не изпускате възможностите си.

Звездите показват, че вие се стеснявате да покажете най-доброто от себе си. Покажете на какво сте способни. Вие получавате удоволствие от всичко, което изисква използването на интелект, ерудиция и съобразителност. Охотно участвате в различни обществени мероприятия и културни събития.

Прекарайте по възможност повече време на открито. С вашето обаяние, общителност, откритост и неподправеност, както и с неподражаемото си чувство за хумор, вие може да бъдете душата на компанията. Заредете се с положителни емоции, защото ви очаква борба за доказване и утвърждаване.

Успешно завършват започнати досега неща. Възможни са многочислени разговори за любовта, както и любовни признания. Жените от зодията с удоволствие обсъждат своите любими с приятелки и споделят интимни тайни. Мъжете от зодията започват по-активно да обръщат внимание на по-млади жени.

Общителността ви се усилва. Това привлича нови съмишленици. Вероятно е да се появят влиятелни хора, които сте впечатлили със своя чар и деловите си качества, които с удоволствие да ви окажат подкрепа във вашите намерения.

Избягвайте да се включвате в рисковани дейности или бизнес отношения с малко познати хора. Възможно е да ви се наложат ангажименти, които да искат своевременно решаване и да изискват време и средства. Вие предпочитате да общувате с интелигентни и осведомени по много въпроси личности. В разговорите с тях може да установите, че ви липсват задълбочени познания по някои въпроси и това да ви стимулира към нови познания.

sedmichen-horoskop-za-vodoleiБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Водолей
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
1 коментар
  1. Вили коментира

    Очарована съм от този сайт. Никога не съм чела по-точен хороскоп. Браво на този, който прави хороскопите!

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува