Седмичен хороскоп Водолей

Водолей Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-vodoleiСедмичен хороскоп Водолей от 13.08 до 19.08

Вас ви привличат рискове и отчаяни постъпки. Може да се държите капризно, дори агресивно. Възможността да разбирате тайните мотиви, мотивиращи поведението на хората ви помага да сте наясно с нещата в сложни ситуации и да можете безопасно да въздействате на околните. Вероятно е да имате запомняща се среща. Периодът е благоприятен и ви носи спокойствие, но в пътуванията трябва да бъдете внимателни и да не приемате неоправдан риск.

Не си заслужава да планирате важни неща. Това може да повлече след себе си неочаквани обременявания. Не трябва да обещавате нищо, което трудно може да изпълните. В някои може да се появят изкушения да се възползват от плодовете на чужд труд. Излишния бюрократизъм и дребнавост могат да доведат до създаване на врагове и служебни неприятности. Владеенето на тайна информация и способността търпеливо да изчакате нужния момент увеличават многократно шансовете ви за успех.

Вашите емоции се намират под контрола на разума и това намалява нагорещяването на страстите. Взаимодействието и общуването с творчески личности не само ви доставя удоволствие, но ви дава и възможност да разберете и главната цел на своя живот. Има голяма вероятност за странично влияние. В личен план невярна оценка на хората може да ви доведе до непростими грешки. Доверете се на интуицията си и не разчитайте на чужда помощ. Така може да си помогнете сами.

Възможно е да бъдете въвлечени в събития свързани с пряката ви дейност, които да бъдат с променлив знак – добри и лоши. Внимателно се отнасяйте към покупките. Не се подмамвайте по изгодни на пръв поглед предложения. Много хора се опитват да ви въртят на пръста си. Всяка организаторска и обществена дейност, клубна или партийна работа едва ли ви дават възможност за добра реализация. Могат да се появят нежелани гости. Напрегнат в емоционален план период. Вероятно е да изпаднете в множество сложни ситуации, изискващи повече толерантност и разбиране.

sedmichen-horoskop-za-vodoleiБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Водолей
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
1 коментар
  1. Вили коментира

    Очарована съм от този сайт. Никога не съм чела по-точен хороскоп. Браво на този, който прави хороскопите!

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува