15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Седмичен хороскоп Водолей

sedmichen-horoskop-vodoleiСедмичен хороскоп Водолей от 22.01 до 28.01

Очакват ви неприятности от финансов характер. Те се изразяват в по-малко заплащане или по-малко работа, различни спънки и неудобства, нежелани премествания и др. Трудности имат и тези, чиято работа е свързана с транспорт, превоз на хора или стоки. Усещате промените, новините ви тревожат. Настроението ви няма да е добро, хармонията в семейния ви живот е нарушена.

Няма да знаете какво искате, грешите в преценките си за някои хора и събития. Не бързайте да изразявате позиции, особено пред влиятелни лица. Може да се наложи да работите с нови хора, опитайте се да бъдете деликатни, а не да ги настройвате срещу себе си с хапливи забележки. Идеални хора няма, а в работата и вие не сте перфектни в този момент.

Възможно е да направите грешка, за която да съжалявате дълго време. Най-много трябва да внимават хората, които работят с пари. Съдбата ви предоставя възможност за избор. Опитайте се да бъдете разумни, а не емоционални. Неочаквана среща може да наруши равновесието ви и да предизвика огромно желание да бъдете обичани.

Някои от вас може да потърсят стар приятел за да се допитат до него. Най-важното е да действате съвместно с хората около вас. Индивидуалните ви прояви няма да са успешни. От идеите на другите хора може да извлечете важни изводи и да си спестите време и усилия. Една част от вас се заемат с решаването на домакински въпроси, ремонтни работи, със собствената си външност.

Имате нужда да оправите условията си на живот и бит. Това е смела стъпка предвид ограничените ви средства в момента. Контактите ви с роднини и приятели са успешни. Защитавате своите интереси, но в същото време правите нещо добро за общността. Така с малко усилия от ваша страна сте полезни и за себе си, и за другите.

sedmichen-horoskop-za-vodoleiБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Водолей
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
1 коментар
  1. Вили коментира

    Очарована съм от този сайт. Никога не съм чела по-точен хороскоп. Браво на този, който прави хороскопите!

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува