Седмичен хороскоп Водолей

ВодолейДневен За  утреСедмичен МесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Водолей от 10.08 до 16.08.2020г.

Вероятни са някакви промени в бита – ремонти, покупки на мебели и промени в интериора.

Необвързаните може да попаднат на подходящ човек. За съжаление връзката обаче няма да е трайна.

Периодът е изпълнен с рискове и непредвидими ситуации. Излишъкът ви на енергия може да има разрушително въздействие.

Това се отнася преди всичко за мъжете от знака. Вие може да проявите невъздържаност и да се забъркате в конфликти.

Звездите ви съветват да обърнете внимание на това, как изглеждате.

Седмичен хороскоп за Водолей от 10.08 до 16.08.2020г.

Ако смятате, че някаква промяна във външния ви вид може да ви се отрази добре, направете я. Звездите ви съветват да ограничите контактите си с ненужни хора и да противостоите на съблазните. Не рискувайте със скъпи покупки, те може да се окажат не до там добри. От вашето умение да бъдете внимателни и далновидни зависят финансите ви, отношенията с противоположния пол и емоционалния ви живот. Седмицата е подходяща за активен живот и обмисляне на нови ангажименти. Завършете започнатото и се захванете с нещо ново. Периодът е благоприятен за колективни занимания.

Послушайте съветът на свои приятели. Техните разсъждения са правилни и точно навреме. Романтичните отношения на някои може да се увенчаят със сключването на брак или раждането на дете. Бъдете внимателни. Не правете грешки в обществото и личния си живот. Предложенията, отправени ви сега трябва да обмислите ввнимателно без да прибързвате излишно. Анализирайте постъпващата информация и обръщайте по-голямо внимание на подробностите с малките букви. Съдбата ви предлага изпитание за верността на поетия път. Въпроси свързани с индивидуалното ви творческо развитие, проблеми в избора на целите и отношенията с близки хора изискват от вас да вземете някакви решения.

Някои изкушения свързани с осигуряване обезпечено бъдеще могат да доведат до обратен резултат. Нужно е да поставите черта под стари планове, дела и контакти. От друга страна приятели и роднини могат да ви дадат ценни съвети относно общуването с нови познати. Вероятно е да получите новини, които съществено да повлияят на вашите намерения. Възможно е да се отправите на далечно пътуване, което може да ви донесе не само романтично приключение, но и да способства за вашето духовно прераждане.

sedmichen-horoskop-za-vodolei

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Водолей
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

4 КОМЕНТАРИ

  1. Очарована съм от този сайт. Никога не съм чела по-точен хороскоп. Браво на този, който прави хороскопите!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here