Гадател
Начало / Хороскоп / Годишен хороскоп / Годишен хороскоп Водолей за 2017

Годишен хороскоп Водолей за 2017

Годишен хороскоп Водолей 2015

Годишен хороскоп Водолей за 2017 година

Тази година е особено ползотворна в творчески план за вас, имате много идеи и възможности за тяхното изпълнение. През януари, опитайте се да си вземете почивка от работа и да се отпуснете, да направите и обмислите плановете за следващата година. През февруари, трябва да се потопите в тази работа, така че дръжте в готовност всичките си делови качества, те ви помагат в различни ситуации.

Подкрепата на роднини и приятели също ви е приятна и нужна в този период.

Втората половина на март е благоприятна да започнете нещо ново, както и да установите отношения с деловите партньори. Използвайте възможността да изгладите всички недоразумения, за да избегнете бъдещи конфликти. Края на май и юни е прекрасно време на годината, когато е възможно професионално израстване и духовно развитие. Втората половина на юли е опасно за отношенията време, старайте се да заобиколите острите ъгли и да правите компромиси. През август и септември би било хубаво да си починете и да съберете сили. Октомври е активен месец с много нови запознанства, планове и събития.

През ноември, не си струва да отделяте твърде много време на работата. По-добре е да отложите всичко за следващия месец и да се занимавате със здравето си. Декември е успешен месец, вие сте активни и весели и посрещате новата година с отлично настроение.

Любовен годишен хороскоп за зодия Водолей за 2017 година

През 2017 година представителите на зодиакалния знак Водолей ги очакват доста сериозни промени в сферата на чувствата и взаимоотношенията. Самотните от вас имат възможност да завържат нови познанства. Едно от които може да положи началото на голяма любов. Най-вероятно е, такава среща да се състои през февруари, юни и октомври. Може би това запознанство се случва по време на пътуване.

За 2017 година звездите предупреждават семейните представители на зодиакалния знак Водолей, че има голяма вероятност да изживеят особено трудна втора половина на годината. Разположението на планетите може да доведе до промяна в семейното положение към по-лошо. Възможно е в някои отношения да настъпи охлаждане. Комуникацията също изисква от Водолеите деликатност и такт. Не забравяйте, че егоизмът е недопустим сега. Само вниманието и искрените чувства са в състояние да поддържат връзката. Но е възможен и друг ход на събитията, в живота на близък за вас човек настъпва труден период в живота, вашата помощ е неизбежна, но това може да не се отрази добре на семейните ви отношения. Необходимо е да правите компромиси.

През втората половина на годината стабилните семейства на Водолеите ги очаква ремонт или покупка на ново жилище. Не е изключено преместване в друг град или държава, което коренно променя живота ви.

Тази година ви подарява интересен сексуален партньор. В началото на годината под влиянието на планетите засилва комуникационните умения на представителите на Водолей. Яркостта в обществото и всеобщата симпатия ви позволяват да привлечете вниманието на мнозина. През април изпитвате силно физическо привличане, но през есента вече знаете точно къде е щастието ви.

 

Хороскоп за здраве за зодия Водолей за 2017 година

За Водолея 2017 година от гледна точка на здравословното състояние започва двуяко. Физически се чувствате прекрасно, няма настинки, заболявания или обостряне на хронични болести. Но в емоционален план може да се случи нещо неприятно, депресия или стрес, недоволство от себе си и света. В тази ситуация използвайте физическото си здраве в борбата за емоционалното, разхождайте се, плувайте, отидете на танци или си купете фитнес уреди за дома. Редовните упражнения ви дават по-голямо чувство на увереност в себе си и постепенно чувствате радостта от живота отново.

През пролетта започва по-скоро опасен период за вашето здраве, необходимо е да слушате своите чувства и да следвате внимателно здравословен начин на живот. Обърнете специално внимание на диетата си, повече плодове и сурови зеленчуци, пълнозърнести храни, постно месо и чиста вода – това е необходимо за поддържане на добро здраве. Обърнете внимание на хроничните заболявания, защото сега е моментът да се проведе серия от превантивни мерки. И ако ви безпокои началото на някакво заболяване, не отлагайте посещението при лекар, не се препоръчва да се лекувате самостоятелно.

През лятото, общото ви състояние може да се влоши леко, може да чувствате слабост, световъртеж, сърцебиене. В резултат на това намалява работоспособността ви, вие ставате по-малко внимателни и издръжливи. Не е необходимо да се паникьосвате, така тялото ви само показва, че е време да му отдадете необходимото внимание. Почивка, повече време на чист въздух, хобита, умерен начин на живот и премахването на всякакви дразнители, това е ключът към възстановяването на здравето ви. Дори, ако сега наистина трябва да работите и не можете да си позволите почивка, използвайте всичко, което може от свободните вечери и почивните дни, нека те ви донесат максимална релаксация и удоволствие. Бъдете внимателни в движенията си, тъй като през летния период има опасност от наранявания.

През есента здравето ви най-накрая се нормализира, чувствате, че всички злини и морални и физически, са отстъпили, и отново можете да се насладите пълноценно на живота. Използвайте този проспериращ период, за укрепване на имунната система и подобряване на формата. Заемете се с някои не твърде тежък и приятен за вас спорт, организирайте си седмица за разтоварване със специален режим на хранене или диета, преминете на цялостен преглед от лекар и т.н. Ако сега отделите време за здравето си, няма да имате здравословни проблеми достатъчно дълго време.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата годишен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна година. 

Виж още:
Годишен хороскоп за пари Водолей 2015г.
Годишен хороскоп за 2015 година

 

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*