Годишен хороскоп Водолей

ВодолейДневен За  утреСедмичен МесеченГодишен

Годишен хороскоп Водолей за 2019 година

През 2019 г. можете да съберете около себе си достоен екип от съмишленици, трудолюбиви и обединени от обща цел. Или да дойдат нови хора в екипа, който вече имате, и да донесат своите идеи, които значително да разширят съществуващите възможности.

Не е изключено да намерите не само нови хора с еднакви нагласи, но и спонсори, инвеститори, високопоставени специалисти, които да са готови да ви подкрепят със своите финанси. Това е време на изключително положителна промяна.

През 2019 г. можете да създадете или да се присъедините към обществена организация. Може да поддържате и разширявате връзките си с една от тези организации, тя може дори да се намира някъде в друга страна, в чужбина. Може дори да станете ръководител на една от тези организации.

Годишен хороскоп Водолей за 2019 година

Поддържате изключително добри отношения с приятелите си и те винаги ви идват на помощ в труден момент, когато това е необходимо. 2019 година може да бъде много продуктивна година по отношение на всякакви рекламни кампании, презентации, политически и социални дейности.

Внимавайте и не се предоверявайте, защото приятелите могат да ви подведат по всяко време или дори да ви предадат. Съществува голяма вероятност да се доверявате на хора, които не го заслужават, докато вашите истински приятели или тези, на които наистина можете да разчитате, са пренебрегнати.

Някои Водолей през 2019 г. могат да се включат в някакво приключение, заради което в крайна сметка се озовават в изключително неприятна ситуация. Вероятността за възникване на проблеми с властите се увеличава поради участие в различни некоординирани или незаконни действия.

Годишен хороскоп Водолей за 2019 година

Разположението на планетите през 2019 година изисква от вас да разберете какви процеси се случват около вас, както и внимателна работа по вашето вътрешно състояние.

Звездите ви предупреждават че 2019 г. е за представителите на знака период на осребряване на минали дългове. И да се противопоставяте на това напълно безполезно. По един или друг начин се създават такива обстоятелства, когато сте принудени да направите това или отново и отново да се върнете към статуквото.

Например, необходимо е да направите всичко, което сте отлагали дълго време, до което все не сте достигали. И в това също има много положителни резултати.

Възможно е през 2019 г. да започнете изучаването на различни психологически или езотерични науки, парапсихология, някакъв вид духовно знание. Стремите се към уединение, а околните няма да се намесват в това ви желание, усещайки го на подсъзнателно ниво.

Възможно е някои представители на знака временно да отидат в манастир, духовен храм или някаква общност. Други работят усилено, за да помогнат на нуждаещите се, за благотворителност, в хосписи и приюти за хора в неравностойно положение. Или помагат на хората.

За 2019 г. ви се препоръчва да обърнете специално внимание на факта, че ако през 2019 г. имате някаква неприятност или болест, това показва, че сте разбрали погрешно вашата задача, не извършвайте работа по минали грешки или избягвайте да плащате дългове.

Годишен хороскоп Водолей за 2019 година

Например, отказвате да помогнете на някого, когато са ви помолили, и това ви струва скъпо. Трябва да се каже, че представителите на знака се срещат с хора, които се нуждаят от нещо, а това не е случайно. Вие трябва да им дадете възможно най-голямата помощ и можете да се надявате някой да дойде да ви помогне в труден момент.

Възможно е да изпитате податливост, апатия и лесно да изпадате в депресия. Може да сте недоволни от всичко, да ви се стори, че никой не ви разбира, да страдате от самота, често – пресилено. Това може да доведе до конфликти с околните или, напротив, представителите на знака могат да се затворят в себе си.

Голяма тежест на задължения може да падне върху вас, те отнемат цялото ви време, без буквално да оставят една минута свободна.

Поради всичко това, може да се чувствате притиснати, да обвинявате себе си или съдбата си. Или – тези, които са до вас. Не е изненадващо, че през 2019 г. от време на време изпивате нервни сривове и може да се развият психосоматични заболявания.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата годишен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна година. 

Виж още:
Годишен хороскоп за пари Водолей 2015г.
Годишен хороскоп за 2019 година

 

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here