Годишен хороскоп Козирог

КозирогДневен За  утреСедмичен МесеченГодишен

Годишен хороскоп Козирог за 2019 година

През 2019 година планетите ви дават възможност да си починете, да се възстановите, да оставате по-често сами и да медитирате. Разположението на планетите ви помага да разпознаете враговете си, преди те да могат да ви навредят.

През 2019 г. имате възможността да изследвате собствения си вътрешен свят, интересувате се от някои окултни науки, възможно е да придобиете тайни знания и да приемете посвещение.

Или да имате желание за собствено духовно усъвършенстване, да помагате на болните, слабите и хората в неравностойно положение, всички, които се нуждаят от вашата помощ.

Тези от вас, които вече са запознати с духовното служене, могат да отидат на някакво чуждестранно пътуване с подходящи цели, например, могат да направят поклонение до Хималаите или до тибетските манастири. Също така е възможно някои представители на този знак да искат да се уединят в духовна обител, поне за известно време.

Годишен хороскоп Козирог за 2019 година

През 2019 г. може значително да намалите своята жизненост, да престанете да вярвате в собствените си сили и способности. Враговете ви се активират и лесно може да станете тяхната жертва, някои слухове, клевети, клюки, които значително подкопават вашата бизнес репутация и добро име могат да се движат около вас.

Много представители на този знак през 2019 г. могат да преживеят събития, които да ги накарат да се замислят за смисъла на живота си, дали живеят правилно. За младите Козирози това е особено трудно време, защото не обичат да мислят за такива неща, те предпочитат да се движат бързо напред, така че те възприемат този период като изключително неуспешен и пълен с различни препятствия по пътя си.

Годишен хороскоп Козирог за 2019 година

През 2019 г. можете внезапно да изоставите това, което сте правили преди, и да се опитате да намерите ново решение в живота, някакъв нов начин. Или просто да протестирате вътрешно срещу това, което се случва, без да се опитвате да предприемате решителни действия.

През 2019 година сте много заети със себе си, може несъзнателно да се отдалечите от другите, не желаейки да ги допускате във вътрешния си свят и делата си. В същото време на може на вас да ви изглежда, че другите са ви напуснали, никой не иска да ви подкрепя или да ви помага по никакъв начин, и затова трябва да се справяте с всичко сами.

Но животът поставя нови и нови предизвикателства към вас през 2019 година. Например, може да ви бъде поверена отговорна работа. Или самите вие да бъдете помолени да го направите.

Годишен хороскоп Козирог за 2019 година

Може да сте много недоволни от факта, че трябва да правите всичко сами, но в същото време няма да позволите на никого да прави това, което правите, като вярвате, че само вие можете да го правите правилно.

Тази година е чудесна възможност за Козирозите да развият концентрация, сдържаност, способността да разпределят правилно ресурсите си.

През 2019 г. много представители на знака могат значително да увеличат самодисциплината и готовността си да се справят сами със съществуващите трудности.

Възможно е за някои от вас ситуацията през 2019 г. да бъде доста трудна, може да чувствате меланхолия, тъга, стресирани и дори депресирани. Всички тези проблеми могат да ви доведат до отчаяние.

Годишен хороскоп Козирог за 2019 година

Някои представители на знака може да се опитат да компенсират това с нахалната си арогантност, себеотрицание, нежелание да се подчиняват на установените правила или заповеди на ръководството. При работа с други хора и близки, те могат да показват деспотични и дори жестоки черти на характера.

Всички ограничения са особено болезнени за вас през 2019 г., при това няма да искате да погледнете на себе си от критична гледна точка и няма да признаете, че в повечето случаи самите вие сте основната причина за неприятностите, които са ви затрупали.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата годишен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна година. 

Виж още:
Годишен хороскоп за пари Козирог 2017г.
Годишен хороскоп за 2019 година

 

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here