Месечен хороскоп Стрелец

СтрелецДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Стрелец Януари 2020 година

През този период можете да се отпуснете и да се отдадете само на близките си.

Вземете си отпуск. Не мислете за работата си, защото няма да е ползотворно.

Почивайте си колкото може повече. Забравете служебните проблеми, отдайте се на романтика, на забавления и на семейството си.

Дайте си сметка, че в последно време рядко сте се задържали у дома и това е изнервило както семейството ви, така и вас.

Месечен хороскоп за Стрелец Януари 2020 година

Вие много държите на родовите отношения. Демонстрирайте привързаността си с включване в домакинската работа. Поемете част от задълженията на близките си, това ги радва много. Вечерите прекарвайте във веселата компания на приятели и се опитайте да се откъснете напълно от мисълта за работата си. Това ви гарантира едни наистина приятни вечери, изпълнени с положителни емоции.

През този месец можете да си позволите повече разходи. Не се проявявайте като скъперници. Иска ви се да направите сметка дори и за най-дребните разходи, дразни ви факта, че вие трябва да приемате гости, което е свързано с много разходи, но само от ваша страна. Не бъдете раздразнителни. Не правете сметка за всяка стотинка. Вярвайте в бъдещето и всичко може да ви се върне в десеторен размер. Вашите приятели са благодарни и коректни хора и се реваншират.

През втората половина от месеца ваш близък се нуждае от помощта ви. Не давайте пари назаем, а помогнете със съвет или използвайте връзките си с по-влиятелни хора, за да уредите нещата.

В края на месеца трябва отново да се насочите към работата си. Това може да ви изнерви и вие много трудно да се приспособите отново към деловото си ежедневие. Въпреки вашето безпокойство, вие бързо постигате успехи и това ви се отразява добре. С този успех, вие впечатлявате колегите и шефовете си, конкурентите и завистниците си. Това води до увеличаване и на доходите ви, което стабилизира за дълго време напред материалното ви положение.

В края на месеца може да имате леки здравословни проблеми. Това е резултат от нервното напрежение, което се получава около служебните ви ангажименти. Острите реплики от страна на вашите зложелатели може да ви обидят и разярят. В никакъв случай не се поддавайте на тези провокации, защото те целят точно това. Едно изпускане на нервите сега, може да ви компрометира.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Стрелец
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here