Месечен хороскоп Стрелец за Май 2020 година

СтрелецДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Стрелец за Май 2020 година

Имате планове във връзка с ново запознанство. От дълго време го желаете, но все не става.

Сега субектът е свободен и е добре да опитате късмета си. Не позволявайте флирт с обвързан човек да прераства в сериозна връзка – може да ви донесе много тъга и неприятности.

Имате възможност да се измъкнете от неприятностите, но трябва да бъдете много внимателни. При занимаващите се с финансови сделки трябва всичко да бъде много добре изпипано.

През този месец съвсем неочаквано може да се свържете с човек, който пристига от път с цел да търси делови партньори. Не бива и сляпо да му се доверявате и да давате пари. Близки хора, които са на път, може да ви създадат много проблеми.

Месечен хороскоп за Стрелец за Май 2020 година

През втората десетдневка на месеца се очаква по-голямо напрежение и делови затруднения, предизвикани от дребни пропуски на колеги, които трябва да преодолеете. Справяте се, макар че няма да ви е лесно. Помогнете на млад човек, който още учи. Възможно е да се наложи да проведете среща с човек, който в последно време ви мами и може да стане причина да се почувствате в неприятна ситуация. Поставете нещата на местата им и този човек престава да бъде заплаха за вас. Радвате се на успехи, свързани с децата ви и ваши кръвни роднини. Бъдете внимателни в харченето на пари и нащрек по отношение на Дева.

Внимателно се отнесете към информацията, която ви е дадена от жена. Налага се да обмислите съдружие, което ви притеснява и то с пълно право. Получавате покана за събиране с колеги и близки, които пристигат от път. Срещата е много приятна за вас. Няма да се ограничите с разговори около стари спомени. Много е възможно да подновите контактите си и на друго равнище, което е за добро. Имате големи заслуги при решаването на важен спорен въпрос, които ви се признават от всички засегнати. Преживявате приятни дни с децата си, особено тези, които имат ученици. Има нещо, което ви носи усещане за пълнота и сигурност и то ви помага да преодолеете затрудненията не само със собствените си деца, а и с младите хора около вас, независимо каква е връзката ви с тях.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Стрелец
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here