Месечен хороскоп Стрелец

Стрелец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-strelec

Месечен хороскоп Стрелец 04.2018

Интуицията ви е силно изострена, но през този месец не й се доверявайте напълно, защото може да ви подведе. Оценете нещата, които ви предлага ваш бивш приятел и които биха ви донесли добри перспективи. Може да проведете важни разговори за добро сътрудничество с хора отдалече. Много трудно уреждате важен документ за строителство. Става, но с малко повече упорство.

Тези от вас, които имат да уреждат финансови въпроси, е добре да го направят през този месец. Ако имате дългове, започнете да ги връщате и не натрупвайте повече. Не вземайте кредити точно сега. Около средата на месеца имате неприятен за вас разговор, свързан със съдружника ви. Може да е свързан с офис или с промяна на деловата дейност. Съмнявате се, че човек от вашата служба ви подлива вода. Имате право, в най-скоро време резултатите са на лице. Доказвате своята правота, защитавате позициите си, но у вас остава неприятният вкус на обида и огорчение.

Имате шанса да направите една изява, за която се готвите отдавна. Тя ви носи признание. Възможно е напрежение в семейството. Обвързаните се радват на спокойна и дълбока любов. Самотните се срещат с голямата си любов и много бързо се усещат запленени и решени на трайна стабилна връзка. Ако се налага да държите изпити, бъдете много внимателни. Може да ви притесни неприятен разговор.

Около средата на месеца може да пътувате в страната. Отваря ви се и път в чужбина, за по-продължително време. Човек от дома ви може да замине за чужбина, за да урежда важни финансови и делови въпроси. Имате приятно напрежение около задомяване на близък човек.

С повече внимание се измъквате от неприятни ситуации. Младите да мислят за обучението, за самообразованието си – имат шансове дори за реномирани учебни заведения в чужбина, само не бива да намаляват темповете, защото самоуспокоението вреди.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Стрелец
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува