15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Месечен хороскоп Стрелец

mesechen-horoskop-strelec

Месечен хороскоп Стрелец 02.2018

Месецът е напрегнат, защото ви се стоварва доста работа. Част от нея се дължи на колегите ви, които искат да ви прехвърлят от своите задължения, което допълнително ви изнервя. Ако го допуснете, важни срокове изостават и може би дори няма да намерите време и сили да приключите нещата си в определеното време.

Началниците изискват от вас неща, които трябва да решавате бързо. Това няма да може да се изпълни, ако не работите съсредоточено и ако не приемете помощ, която ви предлагат приятели. Може би се налага да работите извънредно. Не рискувайте в бизнеса – ако имате свой. Изниква възможност за работа далеч.

Месецът дава на доста от вас материално благополучие. Една солидна материална изненада става причина да се почувствате стабилни. Предстоят ви разговори, свързани с хора на изкуството, които имат много добри позиции в обществото, както и с високопоставени личности в административната йерархия.

На родените през Стрелец помага началник, вие му отговаряте със същото. Много вероятно е в края на месеца да изживеете голяма фамилна радост. Неочаквани неприятности в средата на месеца могат да ви извадят от релси. Не са изключени неочаквани пари от допълнителна работа.

След една раздяла не бързайте отново сериозно да се обвързвате. Но това не означава че не бива да си позволявате романтични часове и преживявания. Вие сте емоционални, пазете се от гневни изблици и прибързани решения. Бъдете внимателни. Не се доверявайте много на „приятели“ и особено на „приятел“, които непрекъснато се върти около вас и ви подпитва за работата ви, следи всяка ваша крачка и непрекъснато се стреми да ви поправя, да ви съветва.

В средата на месеца ви очакват делови срещи. Решавате по добър начин въпрос, свързан с вашия съдружник. Новите контакти, към които се стремите напоследък, трябва да се подбират внимателно и без бързане. Пътувания по чисто служебни поводи през този месец имат много интересни и приятни последствия. Може да се обвържете с нова работа. Помислете добре преди да поемете ангажимента. Родените под знака на Стрелец имат възможности през този месец да направят важен избор не само за обществената си кариера.

Бъдете по-независими и получавате каквото ви се иска. Само трябва да сте наясно какво е то, да се стремите силно към него. Започва месец, през който повечето от вас се налага да решават бързо въпроси, свързани с бъдещото им развитие и техния личен живот. Може би е свързано с обучение или специализация извън страната. Ако се каните да работите в чужбина, проверете добре фирмата, която ви предлага работа и доколко юридически са изправни документите ви.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Стрелец
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува