Месечен хороскоп Стрелец

СтрелецДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Месечен хороскоп за Стрелец Ноември 2019 година

Първата половина на месеца е напрегната за вас.

Дните ви са изпълнени със срещи, проекти, планове, корекции на стари предвиждания и борба за новите ви начинания.

Имате много раздвижени дни, напрегнати сте, но имате щастието да видите как плановете ви добиват плът и кръв.

През втората половина сте близко до приятелите и близките си, подреждате дома си, канят ви и каните гости, посрещате и ви посрещат на официални места.

Още в началото на месеца трябва да се подготвите за кратък път извън страната.

Пътуването ви е наситено със събития. Трябва да държите вниманието си будно, за да можете да извлечете максималната полза от него.

Месечен хороскоп за Стрелец Ноември 2019 година

Следете си касата. Не бива да се доверявате на други хора за парите си, защото може да съжалявате. Сами си правете сметките. Кафето и алкохолът не са ви приятели през този месец. В средата на месеца избягвайте по-агресивните си приятели, които след няколко чашки алкохол могат да ви въвлекат в неприятности. Налага се да поработите малко повече, защото нито времето, нито работата ви могат да почакат. Млад мъж ви създава проблеми, с които се налага да се справите бързо. Ако не го направите, може да ви се отрази на бизнеса. Хора от чужбина ви носят успех.

Имате възможности да се срещнете с добър партньор или приятелка, за която да решите, че ви е вярна докрай. През този период може да имате щастието да уредите един важен спорен въпрос. Очакват ви флиртове на чашка кафе. Изживейте ги. Бъдете внимателни към шефовете си. Постигате всичко по-лесно, ако не давате воля на гнева и лошото си настроение. Воден знак може да ви създаде само проблеми. Огнен знак става причина да получите много приятно известие. Премисляйте добре всяко делово предложение. Не правете първо сметка на парите, а на възможностите си. Шансовете ви са големи. При повечето от вас се очаква повишение и увеличение на парите ви. Възможно е да се занимавате с нов дом или офис.

Месечен хороскоп за Стрелец Ноември 2019 година

Увеличават се доходите ви, това ви помага да приключите с някои заеми, които още ви тежат на плещите. В средата на месеца се радвате на голямо внимание – наистина има хора, които не забравят приятелите си. Имате нови възможности да прецените в края на месеца едно ново и много примамливо предложение за делова дейност. Иска ви се да уловите шанса и става. Понякога не зачитате и другите хора. Не обръщайте гръб на тези, на които дължите много. Обърнете внимание на семейството си и специално на половинката си. Тя се натоварва доста покрай вашите служебни задължения, но не иска да ви тревожи. Ако подредите нещата си така, че да имате повече време за всички у дома, животът ви става по-лесен, а и вие се чувствате по-спокойни. Период, изпьлнен с обещания и надежди. Получавате признанието на приятели и колеги.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Стрелец
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here