Хороскоп за зодия Лъв за родените от 24.07 до 23.08

0
2015

ЛъвДневен За  утреСедмичен МесеченГодишен

Хороскоп за зодия Лъв за родените от 24.07 до 23.08

Девиз: „Аз ще!“
Стихия: Огън
Качество: Фиксиран, подвижен
Метал: Злато
Цвят: Жълт, оранжев
Планета управител: Слънце
Енергетика: Мъжка Ян енергия

Скъпоценни камъни: диамант, рубин, яспис, гранат

Под зодиакален знак Лъв (тропически зодиак) са родените от 23.07 до 23.08
Под съзвездието Лъв (сидерален зодиак) са родените от 13.08 до 13.09

Щастлив ден: Неделя Щастлив числа: едно и пет

Хороскоп за зодия Лъв за родените от 24.07 до 23.08

horoskopi-za-luvЛичностна характеристика на представителите на зодиакалния знак Лъв
Вие излъчвате достолепие и царственост, които ви правят лесно забележими във всяка обстановка. Като прибавим към това и вашата щедрост, великодушие и артистичен талант, то следва, че неминуемо ставате център на всяко едно светско събиране.

Творческият подход ви е вътрешно присъщ и затова всичко, което правите е ново и неповторимо, независимо дали играете пиеса, работите или спортувате. Имате подход към децата – можете по такъв увлекателен начин да им разкажете една история, че те да я запомнят за цял живот.

Обличате се с вкус и имате невероятен усет за модата, бихте могли да намерите реализация и в тази област. Умеете да ръководите, отлични организатори сте и успявате за всяка работа да намерите хора, които не само да я свършат, но и да са ви благодарни за това.

Качествата ви са толкова много и стига да не се отдадете на леност, може да постигнете сериозни успехи. Най-големите ви врагове са собственият ви мързел, демагогстването и горделивостта.

Не трябва да забравяте, че не всичко, което блести, е злато. Радвате се на успех сред представителите на противоположния пол, но внимавайте външния ви блясък да не засени вашите вътрешни качества.

Хороскоп за зодия Лъв за родените от 24.07 до 23.08

horoskopi-za-luvПоложителни качества: независимост, смелост, оптимизъм, великодушие, авторитетност, увереност, щедрост, жизненост.

Отрицателни качества: самовлюбеност, горделивост, надменност, суетност, прахосник, арогантност, безразличие, тщеславие.

Външен вид на типчиния представител на зодия Лъв

Мъжът Лъв – представителен, със силни, широки рамене, горната част на тялото – по-добре развита. Свежо, румено лице, очи – големи, правилни устни, ръст – над средния. Ходи изправен, с високо вдигната глава, стъпва бавно и тежко.

Жената Лъв също е висока, стройна, с дълга къдрава или права коса, често с червеникав оттенък. Лице – овално, с големи очи, сочни устни. Притежава силен сексапил, излъчва достойнство и аристократизъм. Винаги добре облечена и елегантна. Държи изключително много на външния си вид и прическата.

Здраве и зодия Лъв: Обмяната на веществата при Лъвовете зависи от състоянието на нервната система. При емоционално и нервно претоварване се появяват сърцебиене, нарушения в функциите на организма.

Уязвими са сърцето и сърдечносъдовата система. Оплаквания могат да дойдат и от проблеми с гърба и гръбначният стълб. Имунитетът е добър, болестите протичат остро, бързо.

Дори когато са болни, Лъвовете се стремят да не го показват и бързат да се изправят на крака.

Хороскоп за зодия Лъв за родените от 24.07 до 23.08

horoskopi-za-luvПрепоръки за зодия Лъв: Да намират отдушник на емоциите си, да избягват нервното претоварване и стреса. Активна почивка и спорт.

Полезни храни и хранене:
Растения: слънчоглед, портокал, мандарини, грозде, ръж, ечемик.
Аромати: кедър, алое, невен.
Хранене: портокали, мандарини, лимони, ананас, пъпеши, грозде, бадеми, мед, храни, богати на белтъчини, кашкавал, картофи, домати. Витамини, A,C,E,F, магнезий.

Професионално развитие и работа за зодия Лъв
Области: политика, управление, държавна администрация, театър, мода декорация, златарство.

Професии: директор, началник, управител, мениджър, висш чиновник, актьор, моделиер.

horoskopi-za-luvИзвестни личности по знака на Лъв
Александър Македонски, Наполеон І, Мусолини, Фидел Кастро, Бил Клинтън, Бърнард Шоу, Карл Юнг, Робърт Редфорд, Мик Джагър, Хенри Форд, Алфред Круп, Робърт Редфорд, Жаклин Кенеди-Онасис, Алфред Хичкок

предишна статияХороскоп за зодия Дева за родените от 24.08 до 23.09
Следваща статияХороскоп за зодия Рак за родените от 22.06 до 23.07

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук