Седмичен хороскоп Лъв от 30.01 до 05.02.2023 година

2
17726

ЛъвДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Лъв от 30.01 до 05.02.2023 година

На вашата улица светва зелена светлина и всичко, което предприемете води до успех.

Периодът е предназначен за радост, любов и милосърдие.

Трябва да сте прекалено внимателни към детайлите, които на пръв поглед не ви интересуват, но са от значение за околните.

Предстои ви да търсите контакти и да развивате отношения си с колеги и началници.

Това е време, в което може да разкриете талантите си и творческите си качества.

Бъдете по-хазартни и изобретателни, когато създавате нови отношения.

Вашето самочувствие е толкова по-добро, колкото по-интересно прекарвате времето си.

Разположението на звездите ви прави значително по-мнителни и дребнави от обикновено. Може да изчезне приятната лекота на общуването ви. Този период е изключително подходящ за занимания със спорт. Но ако това не ви е по сърцето, посветете свободното си време на културни занимания.

Посетете концерт, изложба или кино. Те може да дадат богата храна на вашето добро настроение и емоции. Мнозина от вас обръщат внимание предимно на негативната страна на живота. По тази причина е подходящо общуването с положително настроени хора.

Някои всеизвестни истини дават успокоение на душата ви и засилват вярата ви. Вие можете бързо да получите познания в различни сфери на живота, ако проявите интерес.

С поведението си може сами да провокирате конфликти и пререкания. Не се впускайте в авантюри. Бъдете бдителни и не губете самоконтрол над себе си. Въздържайте се от важни работи. Не позволявайте на околните да ви поставят в стресови ситуации.

Намерете в себе си сили да се извисите над обстоятелствата и не се поставяйте на една плоскост с околните. Ако поучавате околните може да се натъкнете на открита съпротива. Отнесете се към това философски и не се опитвайте да отстоявате своята гледна точка.

Периодът е прекрасен за подписване на договори и споразумения. Дългосрочните контакти са успешни. Полезни са и всички мероприятия, целящи сближаване на хората. Ако пътувате обаче, може да се натъкнете на пречки и спънки.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

предишна статияСедмичен хороскоп Дева от 30.01 до 05.02.2023 година
Следваща статияСедмичен хороскоп Рак за от 30.01 до 05.02.2023 година

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук