Седмичен хороскоп Лъв

Лъв Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-luv

Седмичен хороскоп за Лъв от 18.03 до 24.03

Периодът е благоприятен за пътувания и пътешествия. За това побързайте да завършите всички започнати неща.

Не започвайте преди това нищо ново. Не се натоварвайте излишно. Щадете и нервите си, не бива да се сърдите и да плачете. Не се задълбочавайте в случващото се.

Не си правете дългосрочни планове. Не давайте обещания, които няма да може да изпълните. Благоприятни са физическото натоварване и спорта. Въведете порядък в дома и в чувствата си.

Контролирайте своите емоции, защото съществува вероятност от скандали. Внимавайте какво говорите, за да не обидите някого. Не отказвайте на молби. Предстои ви една сериозна седмица, свързана с творческо търсене и разкриване на житейски истини. Усилва се дарбата ви да предвиждате и вашата интуиция. Но е необходимо да бъдете сдържани за да достигнете положителни резултати.

Когато изразявате чувствата си, проявете далновидност и дори предпазливост. Обектът на стремежите ви налага да се вгледате обстойно в него и да се предпазите от възможни изненади. Периодът е подходящ за обмисляне на делови ангажименти. Умението ви да убеждавате привлича влиятелни съюзници. Вашето обаяние и енергичност са гаранция за успеха ви. Преодолявате всички изпитания и прегради по пътя си.

Възможно е събитията да не се развият, както сте си мечтали. За съжаление, няма да може да повлияете на техния ход, колкото и да ви се иска това. Вероятно е нови идеи или нови хора да открият пред вас неочаквани възможности за реализация. Може да започнете работа в съвсем нова сфера на дейност. Не бързайте да отговаряте на предложения.

Възможни са романтични увлечения или брак с представител на друга раса. Жените може да станат особено притегателни и затова съвсем не е чудно, че мъжете постоянно търсят тяхната компания. Възможно е да се появи някакво вдъхновение и вие да се проявите в някоя област на изкуствата. Мерете си приказките, защото непредсказуемата реакция на околните може да ви навреди. Посвете повече време в грижи за себе си.

sedmichen-horoskop-za-luvБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

2 коментара
  1. maria коментира

    ta tova e syshtiat horoskop kato za minalata sedmica

    1. Давид коментира

      Здравейте! В какъв смисъл е същия ?

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува