Седмичен хороскоп Лъв

Лъв Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-luv

Седмичен хороскоп Лъв от 12.03 до 18.03

Периодът е забележителен с хармонията, която предизвиква във вас. Вие чувствате душевно равновесие и усещане за справедливост. Звездите са готови да ви помогнат да постигнете най-желаните си мечти и цели. Смело планирайте бъдещите си ходове и може дори да рискувате.

Успехът ви съпътства във всяко едно начинание. Очакват ви дори парични постъпления. Жизненият ви потенциал е на високо ниво. Вероятно е да чуете много ласкави и положителни оценки за себе си. Това безусловно ви е приятно и по този начин самочувствието ви се издига.

Проявете мъдрост и такт. Това е единствения начин да избегнете необмислените действия по отношение на друг човек. Вашия творчески подем и целеустременост водят до високи резултати. Но въпреки това, като цяло периодът е труден, защото сте започнали много неща, които искат бързи решения. Не се занимавайте със сключване на сделки. Успехът е доста съмнителен.

Независимо от многобройните предложения които имат, някои дами трябва да бъдат по-взискателни. Възможно е да бъдете обзети от съмнения и духовна нерешителност. За да избегнете тези усещания ви е необходимо разнообразие. Може да излезете на чист въздух или да се разходите по магазините.

Скромността и високите морални качества ви помагат да преодолеете противоречията в душата си. Времето е свързано с познания за нравствените закони и прозрения. Ако се насочите към нещо материално – например покупки, по-добре е да не бързате. Покупките няма да се окажат сполучливи.

Следва активно да търсите източници на допълнителни приходи. Но избягвайте лесните и примамливи предложения. Подходящи са активните действия и ангажименти, които изискват бързи решения. Побързайте да свършите със започнатите ангажименти и насочете вниманието си към бъдещи перспективи. Смяната на вида на дейността може да ви обезпечи не само по-добро заплащане, но и вътрешна хармония.

Звездите ви препоръчват да се постараете да намерите приоритетите на дейността си. Ако не загубите решителността си и се опитате да блеснете с деловите си качества, може да постигнете желаните резултати. Идеите, които ви занимават от доста време могат да намерят своето потвърждение в реалността. Резултатите са бързи и положителни. Енергията ви учудва околните.

sedmichen-horoskop-za-luvБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
2 коментара
  1. maria коментира

    ta tova e syshtiat horoskop kato za minalata sedmica

    1. Давид коментира

      Здравейте! В какъв смисъл е същия ?

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува