Седмичен хороскоп Лъв

Лъв Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-luv

Седмичен хороскоп Лъв от 19.11 до 25.11

Възможно е да възникнат неочаквани задачи и да се наложи в движение да променяте плановете си. Проявявате организаторските си способности, дори обучавате други на ред и дисциплина. Философски трябва да погледнете на ставащото. Няма защо да се сърдите на хората или на себе си.

Всичко, което се случва има обяснение, опитайте се да си извадите поука без излишни емоции. Може да се поглезите малко. Може да си доставите кулинарна фиеста, да се порадвате на приятни разговори с приятели и близки. Вие естествено сте в центъра на вниманието, както винаги.

Бъдете внимателни към колегите си в работата, защото ви предстоят трудни задачи и трябва да работите в екип. Колкото по-здрав е екипът, който създадете, толкова по-успешна е работата, която вършите. Крайният резултат може да ви осигури финансови средства за реализиране на една ваша мечта.

Аурата ви е силна и привлича към вас най-различни хора. Бързо и лесно създавате връзки, правите впечатление. Периодът е трамплин към следващ отговорен и важен проект. Съблюдавайте чистота на помислите и делата.

Сега е най-доброто време да се погрижите за своите близки и за дома си. Купувате вещи и уреди, които да създадат максимален комфорт в дома ви. Може да ви провърви не само в личния живот, но и в обществен план.

Звездите ви изпращат късмет във всичко, с което се заемете. Попадате на добри помощници и поддръжници и се радвате на творческия процес.

Материални въпроси отнемат голяма част от свободното ви време. И все пак не ги отлагайте, за да не ви притиснат в неподходящ момент. Можете да разчитате и на тънката си интуиция, тя може да ви подскаже в каква насока да тръгнете, ако временно сте се объркали.

sedmichen-horoskop-za-luvБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Още по темата

2 коментара
  1. maria коментира

    ta tova e syshtiat horoskop kato za minalata sedmica

    1. Давид коментира

      Здравейте! В какъв смисъл е същия ?

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува