15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Седмичен хороскоп Лъв

sedmichen-horoskop-luv

Седмичен хороскоп Лъв от 11.12 до 17.12

Многото задължения, които имате може да ви натоварят. Това ви е за урок друг път да не се нагърбвате с толкова неща изведнъж. Смело можете да управлявате събитията.

Качествата ви да организирате са безспорни и другите ви признават това. Обществото вижда във ваше лице мислещ човек, човек с бъдеще. Подготвяте пътуване. Организацията му не е лесна, много неща трябва да предвидите и направите.

Вашата активност е похвална, и околните я оценяват, но това ви оставя без сили. Проблеми със съня съвсем може да ви изтощят. В главата ви има много мисли, доста хаотични и това ви натоварва повече отколкото трябва. Успокойте се, всичко завършва добре.

Трябва да спестите пари. Навлизате в труден период, трябва да бъдете скромни и аскетични дори. Ако искате празниците да минат хубаво, не се изхвърляйте сега с излишни покупки.

Възможно е да ви се иска да върнете времето назад. Направили сте грешка, и се опитвате да я поправите, но това едва ли е толкова лесно. Оригиналните начини няма да са ефективни, действайте по класическия начин, утъпканите пътища са проверени с времето.

Може да получите известие от далече. Всичко се нарежда добре, не се безпокойте за битови и финансови въпроси. Един човек ви обича и изпраща добри благопожелания.

sedmichen-horoskop-za-luvБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Още по темата
2 коментара
  1. maria коментира

    ta tova e syshtiat horoskop kato za minalata sedmica

    1. Давид коментира

      Здравейте! В какъв смисъл е същия ?

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува