Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Лъв

Седмичен хороскоп Лъв

sedmichen-horoskop-luv-snimka

Седмичен хороскоп Лъв от 26.06 до 02.07

Не е изключено при жените от знака да възникнат възможности за реализиране на отдавнашна мечта или начин да постигнат нещо, което отдавна желаят. Повишеният им сексуален потенциал и обаяние привличат към тях вниманието на силния пол. Мъжете от знака не бива да правят компромиси със съвестта си.

Така може да изгубите завинаги доверието на верен приятел. Възможни са изкушения на плътта или любовна среща, която в последствия да донесе много неприятности. Излишъкът на гордост, която демонстрирате може да настрои околните срещу вас и да ви заблуди относно истинските намерения на партньорите. Благоприятни са контактите и общуването с колегите, срещите с приятели и любовните и семейни отношения.

Звездите благоприятстват любовта и хармонията в дома. Не е изключено именно сега да се появят нови почитатели на чара на жените от зодията. А темпераментната натура на мъжете от знака да привлече вниманието на представителките на друга раса или култура. Особено се постарайте да действате разумно и обмислено. В споровете не се подавайте на емоции, а на трезвия разум.

Здравият смисъл и логическите доводи трябва да ви бъдат ръководни принципи. Препятствията по пътя към успеха не трябва да ви обезкуражават, а да ви станат стимул за разкриване на всички ваши потенциални възможности. При приемането на важни решения следва да не разчитате на интуицията си. Тя може да ви подведе. Вслушайте се в съвета на приятели. Не действайте на своя глава и не рискувайте. Добре преценете всички възможни последствия.

Вероятни са позитивни изменения в материалното ви положение. Може да ви се стори, че всички са настроени да си играят с вас. По добре е да не предприемате нищо сериозно, а да се съсредоточите върху завършване на започнатото. Съкратете общуването и избягвайте новите запознанства. Те няма да бъдат плодотворни.

Неподправения ви интерес към живота и културата на други страни ви помага да укрепите партньорските си отношения. Буйната ви фантазия и емоционалната ви натура ви правят желани за всяка компания. Повече разчитайте на интуицията си, защото звездите ви предупреждават, че илюзорни съвети или препятствия, поставени от завистници могат да объркат плановете ви.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

2 коментара

  1. ta tova e syshtiat horoskop kato za minalata sedmica

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*