Седмичен хороскоп Лъв

ЛъвДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Лъв от 06.07 до 12.07.2020г.

Звездите покровителстват вашите търсения, неочаквани решения на различни проблеми и общуването с околните.

Може да се каже, че сте галеници на съдбата! Това са най-силните ви страни през този период. Не е изключено ново романтично запознанство или лек и приятен флирт.

А благоприятно стечение на обстоятелствата може да съкрати пътя ви към някои ваши желания. Разположението на звездите автоматично ви кара да бъдете по-съсредоточени и да проявявате повече деловитост в действията си.

Внимавайте в приказките си. Острите съждения могат да станат повод за скандал. Така може да нараните близък човек. Особено внимателно трябва да се държат с околните жените от зодията. Острият им език може да донесе неприятности.

Седмичен хороскоп за Лъв от 06.07 до 12.07.2020г.

Това е време на пробуждане на самосъзнанието. Периодът е подходящ за развитие на таланта и търсене на нови способи за самоизразяване. Отсъствието на такт и дипломация в поведението ви може да предизвика конфликти, а дребнавостта да ви пречи при решаването на повечето въпроси. Основното е да се стараете да контролирате емоциите си. Бъдете разумни и предприемчиви. Това, което е било източник на удовлетворение и самолюбие може да престане да играе предишната роля. Някои може да започнат да търсят новото си „аз“. Звездите ви предричат активност във всяка сфера. Всяко нещо с което се захванете, изисква усилия и време, но резултатите си заслужават.

Чувствате се доволни. Всичко необичайно и различно от това на което сте свикнали може да стане силно привлекателно за вас. На първо място са вашите собствени желания и идеи. Използването на нов подход може да ви помогне по-лесно да постигнете намеренията си. Обърнете повече внимание на своята външност, качеството на дрехите и бижутата, които носите, като се стремите към повече красота и хармония. Романтичните отношения са основани на съгласие. Сърдечността в общуването и личното обаяние, съчетано с нетрадиционни начини за общуване могат да заложат успеха на бъдещето в личния живот. Периода е изключително подходящ за сключване на брак.

sedmichen-horoskop-za-luvБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here