Седмичен хороскоп Лъв

Лъв Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-luv

Седмичен хороскоп Лъв от 17.09 до 23.09

Има голяма вероятност да се простите с надеждите за осъществяване на отдавнашна ваша мечта. Но затова пък ви очаква друго – интересно пътуване, което може да ви обогати с нови впечатления и да ви даде знания за света.

Заради нечестното поведение на един, може да пострадат други. Вие най-вероятно сте сред тях. Въпреки това няма причини да изоставите оптимистичния поглед в бъдещето.

Не изпускайте нервите си, защото само усложнявате ситуацията. По-добре направете малки отстъпки и може да спечелите в дългосрочен план. Кратките пътешествия са особено полезни.

Член от семейството може да ви постави искания, които не можете да удовлетворите. Дете също може да ви създаде проблеми. Този период е труден за вас и много неща няма да знаете как да направите.

Финансовите ви възможности се увеличават. Не е изключено ваши познати да станат посредници в сделка или да ви помогнат да придвижите успешно делата си напред.

С влиятелни лица може да постигнете добро разбирателство. Виждате и чувате много нови неща. Вашият талант да съчетавате нещата може да се прояви. Има и трудности, но вие ги преодолявате с лекота.

sedmichen-horoskop-za-luvБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

2 коментара
  1. maria коментира

    ta tova e syshtiat horoskop kato za minalata sedmica

    1. Давид коментира

      Здравейте! В какъв смисъл е същия ?

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува