Седмичен хороскоп Лъв от 29.05 до 04.06.2023 година

2
19514

ЛъвДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Лъв от 29.05 до 04.06.2023 година

Излизате от сложните ситуации с много усилия. Не е изключено да загубите част от престижа си.

Приспособете се към новите обстоятелства. За разтоварване е най-добре да се поразходите по любимите места и да се срещнете с приятни хора.

За вас става крайно важно да обезпечите доброто си социално положение, материалния комфорт и стабилност. Звездите ви препоръчват добросъвестност и внимателно отношение с обкръжаващите ви.

Не очаквайте помощ отстрани – разчитайте на собствените сили! Вероятно е да се захванете с решаване на служебни проблеми. Не си поставяйте големи задачи. Не правете няколко неща наведнъж, защото това не е в стила ви.

Вие сте съвършено нетърпими към критиката и съветите на околните, поради което са възможни любовни и съпружески недоразумения. Вашият изменчив вътрешен свят изисква нетрадиционни начини на работа, срещи и компании. Звездите ви предупреждават да бъдете по-внимателни в контактите си. Избягвайте авантюрите и приключенията. Не бъдете агресивни. Съхранете щедростта си и вашето благородство.

Упорито защитавате своите интереси, уверени сте в себе си и сте изпълнени със собственото си достойнство. Доста ткрудно някой би могъл да ви измести от заетите от вас позиции. Но много сили може да се наложи да загубите в изясняване на позициите си с вашите делови патньори или колеги. Може и да ви се наложи да преглъщате обиди и да общувате с нежелани хора.

Периодът преминава под знака на много недоизказаности, лъжи и недоразумения. Дръжте се внимателно, избягвайте случайни познанства и не участвайте в авантюри. По-добре е да не бъдете прекалено активни. Не променяйте естествения ход на нещата. Не контактувайте с неприятни хора и избягвайте разговорите на висок тон. Внимавайте в работата с документи. Умението ви за рационално планиране помага да избегнете капаните.

Краят на седмицата е благоприятен за пътуване, разходки и срещи с интересни хора. Пътешествията могат да внесат много нови неща във вашия живот. В пътувания зад границата вие се усещате по-млади и по-подвижни, в резултат на което могат да възникнат романтични приключения и контакти. Вие сте доста привлекателни и лесно завоювате чуждите сърца.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

предишна статияСедмичен хороскоп Дева от 29.05 до 04.06.2023 година
Следваща статияСедмичен хороскоп Рак за от 29.05 до 04.06.2023 година

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук