Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Лъв

Седмичен хороскоп Лъв

sedmichen-horoskop-luv-snimka

Седмичен хороскоп Лъв от 14.08 до 20.08

Бъдете търпеливи. Може да научите тайна информация, която може да ви помогне да разгадаете плановете на конкуренти или противници. Не оставяйте отрицателните ви емоции да надделеят. Бъдете отговорни и добросъвестни. Общителността ви помага в начинанията.

Вероятни са рискове и непредвидими ситуации. Някои може тайно да сключат прибързан брак, който да бъде изпълнен със сложни ситуации и да се окаже недълготраен. Сложните тенденции позволяват на емоциите ви да надделеят и трудно се контролирате. Стремежа ви да се борите ви прави обаятелни в очите на околните. Личният ви живот се характеризира с крайно противоречиви тенденции. Възможно е да се наложи да отстоявате авторитета и възгледите си.

Взрив от страсти може да попречи на хода на събитията и нещата да не се развият във ваша полза. В резултат на разногласията вие може да отстъпите от завоювани позиции. Не се подвеждайте по амбициите си. Появете великодушие и сдържаност. Меланхолично настроение и интуитивно желание за оставане насаме няма да ви предразполагат към откровеност, което може да създаде известно напрежение в отношенията с другите хора. Колкото и да ви се иска да бъдете сами, събитията в живота ви подтикват към реализиране на плановете ви.

В любовните отношения не ви очаква нищо изненадващо. Пазете се от измяна или лъжа. Повишава се вашата жизненост, сексуална енергия и оптимизъм. Мъжете от знака трябва да очакват приятно известие. Може да се почувствате център на внимание от страна на жени. Но звездите ви съветват да не се впускате в любовни романи. Може да затънете в едно блато от чувства.

Жените от знака са обзети от творчески пориви. Възможно е да открият нови източници на доходи. Благоприятно време за делова активност и израстване в кариерата. Вероятно е точно сега да ви се наложи да взимате важни решения. Не е изключено да получите изгодно предложение.

Близък човек може да ви даде полезен съвет. В сферата на обществения живот и в личните ви отношения е вероятно да почувствате нестабилност. Не проявявайте прекалена активност. Независимо от всичките ви усилия, вие трудно може да преодолеете препятствията пред вас, без подкрепата на близки хора или приятели. Романтичните отношения до голяма степен формират вашето бъдеще.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

2 коментара

  1. ta tova e syshtiat horoskop kato za minalata sedmica

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*