Седмичен хороскоп Лъв

ЛъвДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Лъв от 17.06 до 23.06.2019г.

Периодът е подходящ за развлечения, срещи, контакти и любовни отношения.

Звездите настоятелно ви предупреждават да не се занимавате с изясняване на отношенията.

Романтичните увлечения ви носят очакваното удовлетворение, ако не сте прекалено прагматични и егоистични.

Ако случайно чувствате липса на радост, купете си нова дрешка.

Проявявайки интерес към всичко необикновено и нетрадиционно вие сами едва ли се придържате към традициите и общоприетото мнение.

Вашата откритост и благородство предизвикват и ответного доверие в хората.

Седмичен хороскоп за Лъв от 17.06 до 23.06.2019г.

Най-добрата ви тактика е да се придържате към златната среда. Чиновниците може да ви създават проблеми. Работата ви с държавните ведомства няма да е твърде успешна. Много е вероятно да изпаднете в неловка ситуация. Избягвайте познанства със съмнителни хора. Любовните отношения и приключения са под закрилата на планетите. Те може да ви донесат нови усещания и положителни емоции. Може да усетите, че енергията ви не се изтощава дори от празни разговори. Възможно е битови проблеми или имуществени неуредици да заемат по-голямата част от времето ви, ако не вземете мерки.

Прекалената заинтересованост от парите може да ви застави да търсите необикновени способи за забогатяване. Развитата ви интуиция и богато въображение, както и способността да предчувствате бъдещето може да ви помогнат да постигнете успех в обществото. Излишната прямота и откровение може да усложнят отношенията ви с околните. Проявете повече гъвкавост в общуването. Дипломацията може да ви помогне да се издигнете в обществена линия. Способността ви да прощавате може да ви посочи пътя към примирението. Във всичките си ангажименти е необходимо да проявявате известна сдържаност. Внимавайте и търсете здравия смисъл в случващото се.

Не е изключено да подобрите материалното си положение. Но поради лъжливи обещания са вероятни конфликти с колегите и началството. Ако обмисляте постъпките си, всичко може да се нареди. Възможно е да получите поддръжката и протекциите на влиятелна личност. Вие се стараете да закрепите новите връзки и познанства. Трябва повече да вярвате на себе си и да сте уверени, че интереса към вас се дължи на вашите достойнства. Времето е благоприятно за обществена дейност и социално признание.

sedmichen-horoskop-za-luvБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here