Седмичен хороскоп Лъв за седмицата от 19.09 до 25.09.2022г.

ЛъвДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Лъв от 19.09 до 25.09.2022г.

Дребните домашни спречквания могат да се превърнат в сериозен конфликт, ако ги отминете. Не дразнете по-възрастните, нито пък жените.

Бъдете тихи и умерени във всичко. Имате план за действие, а отговорностите пред вас са големи.

Не трябва да проваляте нищо, от което бихте могли да спечелите пари. Ако търсите работа, периодът може да ви предложи такава възможност.

Имате повод да почерпите, да възстановите старите си позиции, дори да спечелите преднина пред останалите.

Седмичен хороскоп за Лъв от 19.09 до 25.09.2022г.

Възможно е да ви включат в организирането на ново начинание, но вие трябва добре да обмислите своите позиции и да си направите реалистични планове. Има малка опасност да се отклоните в погрешна посока.

Проблемите със здравето могат да намерят ефективно решение заради навременната помощ. Жените от зодията може да развият в себе си нестандартни умения, но това може да се окаже много полезно и дори доходно. Не започвайте нови неща, довършете старите. Един поглед от друг ъгъл е много добро решение.

Така приемайте нещата, че винаги да използвате два източника. Много е важно да сте обективни и точни. Периодът се очертава добър за търговците. Не бързайте да наемате помещение, в последния момент може да сключите много изгодна сделка.

Жена от въздушна зодия ви стимулира и вдъхновява. Вие сте нетърпеливи, а това няма да доведе до качествени резултати. Запазете спокойствие, онова, което сте решили става, макар и не веднага. Но вие имате достатъчно време.

sedmichen-horoskop-za-luvБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here