Седмичен хороскоп Лъв за седмицата от 28.11 до 04.12.2022г.

ЛъвДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Лъв от 28.11 до 04.12.2022г.

В началото на седмицата душевните ви търсения може да се увенчаят с резултат.

Възможно е да намерите човек, който мисли като вас, или да откриете хубава книга, произведение на изкуството.

Следващите няколко дни може да сте човек, който е постигнал душевна хармония. Получавате възможност да реализирате някои свои намерения.

Не всичко е възможно, но основната част от задачите може да изпълните.

Парите не са проблем, намирането на помощници също. Обществото вижда във вас респектиращ, внушаващ доверие човек. От вас се излъчва енергия, оптимизъм и великодушие. Даже и ако обстоятелствата предизвикват безпокойство, пак може да намерите с какво да зарадвате душата си.

Възможно е да получите важна информация. Трябва да бъдете по-внимателни, не се доверявайте сляпо на хората около вас. Звездите ви казват, че някои ваши начинания са илюзорни. Все още имате време да прецизирате нещата.

Обстоятелствата може да ви наложат нестандартни решения. Сложен въпрос може да ви накара да се доверите на непознати хора и нови партньори в бизнеса. Не трябва да пренебрегвате и постоянния си партньор, той трябва да е наясно какво правите и какво искате да постигнете. Към края на периода съществува опасност от травми или настинки, които да ви оставят на легло.

Най-вероятно надценявате своите сили, нуждаете се от кратка почивка преди голямото изпитание. Битовите проблеми може да ви оставят без сили. Оставете ремонтите и преобразуванията в дома си, имате време и за тях. Сега трябва до довършите започнатото и да не започвате нови неща.

sedmichen-horoskop-za-luvБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук