Седмичен хороскоп Лъв

ЛъвДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Лъв от 24.02 до 01.03.2020г.

Реалностите все повече придобиват конкретни очертания.

Виждате ясно нещата, които ви чакат и от това ви става напрегнато.

Отпуснете се, позволете на хората около вас да ви помогнат и подкрепят в нужния момент.

Оставете нещата такива каквито са, гледайте напред. За пари не трябва да се карате с партньора си, нито пък с родителите.

По-малко говорете. Може да очаквате нови предложения, но времето за размисъл и реализация е малко.

Седмичен хороскоп за Лъв от 24.02 до 01.03.2020г.

Помислете малко повече за здравето си. Не се храните здравословно, витамини не употребявате. Това може да доведе до лоши последици. Звездите препоръчват да обърнете внимание на интимния си живот. Един откровен разговор може да помогне да възстановите хармонията. Има проблеми, които могат да се решат, важното е да ги подхванете на време.

Имате пълна подкрепа за начинанията си. Това ви мотивира да продолжите уверено напред. Близък човек се опитва да ви окаже натиск. От вас се иска изпълнителност, но чувството ви за лично достойнство и гордост е силно и ви пречи да се разбирате достатъчно добре с хората. Може да се наложи да играете ролята на посредник в решаването на някои спорове. Това е успешна роля. Навлизате в нов етап от професионална гледна точка, чака ви развитие.

sedmichen-horoskop-za-luvБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here