Седмичен хороскоп Лъв

ЛъвДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Лъв от 14.09 до 20.09.2020г.

В началото на седмицата може да посетите антиквариат и да си купите красива вещ или дреха.

Периодът носи удоволствие и нещо много лъвско, лъскаво и величествено. Възможно е да се случи нещо, което да стимулира кариерата ви.

Вие се обогатявате с нова информация, не е изключено да се включите в интересен курс.

Намирате и много съмишленици, а контактите с нови хора винаги обогатяват.

Седмичен хороскоп за Лъв от 14.09 до 20.09.2020г.

Дребните домашни спречквания могат да се превърнат в сериозен конфликт, ако ги отминете. Не дразнете по-възрастните, нито пък жените. Трябва да сте тихи и умерени във всичко. Имате план за действие, а отговорностите пред вас са големи. Не трябва да проваляте нищо от което бихте могли да спечелите пари. Ако търсите работа, седмицата ви предлага такава възможност. Имате повод да почерпите, да възстановите старите си позиции, дори да спечелите преднина пред останалите.

Може да ви включат в организирането на ново начинание, но вие трябва добре да обмислите своите позиции и да си направите реалистични планове. Има малка опасност да се отклоните в погрешна посока. Проблемите със здравето могат да намерят ефективно решение заради навременната помощ и заради фантазията ви.

Жените от зодията развиват в себе си нестандартни умения, но това се оказва много полезно и дори доходно. В края на седмицата не започвайте нови неща, довършете старите. Един поглед от друг ъгъл е много добро решение. Така приемайте нещата, че винаги да използвате два източника. Много е важно да сте обективни и точни.

sedmichen-horoskop-za-luvБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here