Седмичен хороскоп Лъв за седмицата от 26.07 до 01.08.2021г.

ЛъвДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Лъв от 26.07 до 01.08.2021г.

Очаква ви поврат в съдбата и откровения, до които достигате изненадващо. При пътувания внимавайте в общуването с непознати хора.

Лекомисленото отношение към случващото се около вас може да ви накара да съжалявате. Среща със стар познат може да преобърне съдбата ви!

Благоприятно е обмислянето на бъдещите ви ангажименти и възможността ви да се справите с тях. Вашият оптимизъм и лекота в общуването повишава обаянието ви. Това прави възможни ред делови познанства, които може да ви бъдат полезни в бъдеще. За да избегнете разочарования, внимателно се отнасяйте към всяка покупка.

Седмичен хороскоп за Лъв от 26.07 до 01.08.2021г.

Вие се чувствате достатъчно уверени и естествено в обществото. Стремите се да обменяте информация и проявявате интерес към всичко ново и оригинално. Добрите ви идеи са съчетани с бързи решения и действия. Това допринася за вашата популярност и обществено признание. Някаква информация или неловка ситуация може да изострят отношенията ви с партньора или с някой от близкия кръг от приятели. Постарайте се да избягвате непримиримото противопоставяне. На вашия път може да срещнете хора, които имат желание да ви окажат необходимата помощ или спонсорска поддръжка. Увеличаването на отговорностите и необходимостта от точно спазване на деловите ангажименти може да повиши вашите доходи, но от друга страна да ви лиши от достатъчно свободно време.

Седмичен хороскоп за Лъв от 26.07 до 01.08.2021г.

Планетите ви съветват да се въздържате от ненужни или безпринципни спорове. Дребнавост и неконтролируеми емоции могат да ви доведат до конфликти с някои хора. Възможно е пред вас да се появи шанс да проявите таланта си или да демонстрирате деловите си качества. Единственото условие за успеха ви е да не се захващате с работа, от която не разбирате или не сте наясно с крайния резултат.

Само премислените ви действия стъпка по стьпка може да ви доведат до желаните резултати. Нарастват шансовете, умението да общувате и бързината на реакциите ви. Вие можете с невероятна лекота да разрешите всички въпроси или да реализирате отдавнашна мечта. Честността пред себе си и интуицията ви помагат да излезете с чест от всяка ситуация.

 

sedmichen-horoskop-za-luvБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here