Седмичен хороскоп Лъв

Лъв Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-luv

Седмичен хороскоп Лъв от 15.10 до 21.10

Проява на късмет може да се окаже намирането на жилище или мебел, която отдавна търсите. Търсенията ви дават резултат, каквито и да са те. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да ви предложи.

Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. По отношение на спекулативни сделки или хазартни игри шансът не е на ваша страна.

Звездите обединяват усилията си, за да подкрепят различните ви стъпки и действия. Вие сте изпълнени с устрем и динамика, а мисленето ви е прагматично и ви помага да се справите с нещата. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас.

Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар.

Работите много, но резултатите няма да са особено удовлетворителни. Това се дължи на някои обективни обстоятелства и наличната ви съпротива срещу стандартните методи.

Трябва да покажете гъвкавост. Много разнопосочни интереси ви дърпат встрани от генералния път, това предизвиква тревога в близките ви хора. Намерете начин да ги успокоите.

sedmichen-horoskop-za-luvБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

2 коментара
  1. maria коментира

    ta tova e syshtiat horoskop kato za minalata sedmica

    1. Давид коментира

      Здравейте! В какъв смисъл е същия ?

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува