Седмичен хороскоп Лъв

ЛъвДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Лъв от 14.10 до 20.10.2019г.

Хората около вас са изключително толерантни и това ви дава шанс да постигнете целите си.

Няма да срещнете никакви затруднения, затова се заемете с проекти, които сте отлагали до този момент поради липса на смелост.

Доставяте си едно удоволствие. То може да е кулинарна фиеста или любовна среща, може да е интересно пътуване с добра компания.

При всички случаи се грижите за себе си, каквото и да ви казват другите.

Седмичен хороскоп за Лъв от 14.10 до 20.10.2019г.

В семейната среда няма да ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да ви поднесат голяма изненада. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. Вие, които обикновено знаете как да потушавате кавгите, през настоящия период проявявате тенденция, характеризираща се по-скоро с „наливане на масло в огъня“. Склонността ви да дразните хората нараства.

Имате забележителен напредък в социалното положение. Перспективите са добри, бюджетът ви се стабилизира. Навлизате в позитивен, удачен период. Проява на късмет може да се окаже намирането на жилище или мебел, която отдавна търсите. Търсенията ви дават резултат, каквито и да са те. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е – можете да се възползвате от най-доброто, което той има да ви предложи. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. По отношение на спекулативни сделки или хазартни игри шансът не е на ваша страна.

sedmichen-horoskop-za-luvБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here