Седмичен хороскоп Лъв

ЛъвДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Лъв от 13.01 до 19.01.2020г.

През тази седмица е необходимо да се занимаете с решаването на въпросите свързани с материалното ви благосъстояние.

Поразходете се по магазините и да направете важни покупки за месеца.

Сега, може да зарадвате себе си и близките си с подаръци.

Седмичен хороскоп за Лъв от 13.01 до 19.01.2020г.

Съществува вероятност да подобрите финансовото си състояние, но трябва да внимавате вашата наивност и доверчивост да не ви изиграят зла шега.

Мнозина от вас са насърчени за нови дейности. Вроденото ви любопитство и стремеж към новото могат да ви подтикнат към рисковани постъпки.

Това може да донесе финансови загуби, а самочувствието ви да пропадне. Препятствия по пътя или некоректно поведение може да ви накара да се ядосате.

А отсъствието на разбиране от страна на близки хора допълнително повишава напрежението. Единственото спасение е да умеете да прощавате.

Желанието да преобърнете света и неумението ви да се отпуснете и да си почивате могат да ви доведат до недоразумения и сблъсък на интереси. Желанието ви за промени и новости ви кара да планирате ново пътуване или запознанство с човек към който отдавана проявявате интерес.  Вашата прекалена чувствителност може да стане причина за недоразумения с някои хора. Постарайте се да не приемате прекалено навътре всичко казано по ваш адрес. Проявете сдържаност и такт с хората с които общувате.

sedmichen-horoskop-za-luvБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here