Седмичен хороскоп Лъв

ЛъвДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Лъв от 9.12 до 15.12.2019г.

Може да посветите времето си на своето духовно развитие. Някои може да се включат в клуб по интереси, да си намерят приятели, които мислят като тях.

Други може да си купят хубава книга. Противоречиво се отнасяте към собствената си личност.

Между вашите желания и действия има разминаване, но не ви стига смелост да изкажете силно и открито какво искате. Близък човек може да ви помогне.

Седмичен хороскоп за Лъв от 9.12 до 15.12.2019г.

Възможно е да възникнат проблеми със здравето. Едва ли е нещо сериозно, най-вероятно лека простуда. Починете си малко, съберете сили. Повече течности и витамини. Имате усещането за комфорт и увереност в собствените сили. Добре се движат всичките ви дела, включително и финансовите. Може да чуете неочаквано признание. Звездите продължават да ви подкрепят. Каквото и да предприемете може да го изпълните качествено и съзнателно, с мисията, че работите в полза на обществото и най-близките си хора.

Периодът крие малка изненада, поднесена от близък човек. Звездите ви препоръчват да бъдете по-сдържани, излишъкът на енергия да го вложите в решаването на стари проблеми, а не в излишни приказки. Желанието ви да експериментирате е много силно. Възможно е в един момент да съжалите за някои свои решения, но смело продължете напред. Има човек, който ви следва и вярва безпрекословно.

sedmichen-horoskop-za-luvБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here