Седмичен хороскоп Лъв за седмицата от 03.05 до 09.05.2021г.

ЛъвДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Лъв от 03.05 до 09.05.2021г.

Може да бъдете подтикнати към духовно обновление. Жените от знака имат шанса за повече любовни увлечения. Не е изключено повече от един мъж да проявяват интерес към тяхната личност. От вашата интуиция и умението да виждате в хората повече неща, от това, което те искат да ви покажат зависи успешността на връзките ви. Благоприятен период за общуване и промени в личния живот. Намирате поддръжници и сред тези, които не сте считали за приятели. Не е изключено да се изискват от вас големи усилия в работата, но резултатът е повече от добър.

Седмичен хороскоп за Лъв от 03.05 до 09.05.2021г.

Склонността ви към екстравагантни и нестандартни решения ви помага да превърнете тази седмица в незабравима за живота си. Вие упорито се стремите към поставената цел. Звездите ви съветват да не експериментирате. Действайте само рутинно. Възможно е жените от знака да се наложи да правят избор между флирта и належащи задължения. Мъжете от зодията могат да помислят за едно пътешествие в скоро време. Жизненият ви потенциал е на ниво. Активните действия ви носят очаквания резултат. Поддържането на връзки с делови партньори от други градове или от чужбина може да открие пред вас нови възможности за реализация.

Седмичен хороскоп за Лъв от 03.05 до 09.05.2021г.

Жените от знака могат да очакват промени в личния живот. Много е вероятно да получите критични бележки от колеги или познати. Единствено следва да разчитате на красноречието и чара си, за да разрешите възникналите противоречия. Не поставяйте пред себе си трудно реализуеми задачи, защото може да попаднете в плен на илюзии или на недобросъвестни партньори. Отделяйте повече внимание на себе си. Ставате по-активни и предприемчиви, любознателни и контактни. Засилва се и сексуалното ви влечение.

Седмичен хороскоп за Лъв от 03.05 до 09.05.2021г.

Възможни са редица промени в делово отношение и в брака. Не е изключено заради невнимателно изказване или стремеж към справедливост да не сте в състояние за постигане на желанията си. Тези от вас, които са със свободни професии може да срещнат известни трудности. Периодът е свързан с получаване на космическа енергия. Не е изключено точно сега да ви се отдаде възможност да направите пробив по пътя към вашите намерения. Бъдете внимателни с романтичните връзки. Те могат да предизвикат неочаквани обрати, които няма да ви харесат.

sedmichen-horoskop-za-luvБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here