Седмичен хороскоп Лъв

ЛъвДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Лъв от 19.08 до 25.08.2019г.

Интересен и активен период, с множество възможности за пътувания, развлечения, туризъм и плаж.

Отпускането и мързелът сега може да ви накара да пропуснете доста шансове, които много трудно може да получите след време.

Времето е добро за сключване на брак, срещи с любими хора и нови познанства, които могат да прераснат в стабилни и сериозни отношения, поставящи ново начало.

По-добре е да се занимавате само с привичните си ежедневни занимания. Пазете се особено много от необмислени постъпки, които биха довели до непредвидими последици.

Седмичен хороскоп за Лъв от 19.08 до 25.08.2019г.

Може да ви се наложи усилено да защитавате възгледите си. По-добре се отдайте на релаксация и зареждане с положителни емоции. Звездите ви съветват да посветите времето си на проблемите от служебния си и обществен живот. Прегледайте постигнатото до сега в този план и набележете нови мерки за вашето усъвършенстване и издигане в кариерата и обществото. Периодът е свързан с усвояване на космическата енергия, с нравствено и духовно преображение. Вероятно е да се случи така, че емоциите да преобладават над разума. Постарайте се вашите мисли да не пречат на постъпките ви. Отначало помислете, а след това действайте.

Буйната ви фантазия, обилно подкрепена от горделивостта ви, може да стане причина за съкрушителен успех на обществено равнище. Следете за развитието на ситуациите. Не изпускайте инициативата от ръцете си. Така може да постигнете резултати, които са били немислими преди. С някои промени в работата си може да постигнете значителни финансови постъпления. Особено внимателно се отнасяйте към покупките и към примамливите предложения. Мнозина около вас се опитват да ви използват в свой интерес.

Доверчивостта ви или несбъднати обещания може да завършат дори с разочарование и сълзи. Не правете неща, за които да се наложи много скоро да съжалявате. Способността към задълбочено вникване в жизнените процеси ви помага в борбата със своите недостатъци. Не се забърквайте в конфликтни ситуации, избягвайте споровете и не обръщайте внимание на критичните забележки. Вашата реакция може да бъде не съвсем адекватна.

sedmichen-horoskop-za-luvБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Лъв
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here