Седмичен хороскоп Рак за от 20.03 до 26.03.2023 година

2
16047

Седмичен хороскоп за Рак от 20.03 до 26.03.2023 година

Времето е подходящо да се заемете с някаква увлекателна и развиваща вашите умения дейност.

В себе си може да откриете необикновени способности, вътрешни видения и особени сензорни качества.

Съвет и поддръжка на верни хора са ви нужни повече от всякога.

Пригответе се за важна, кармично предопределена ви среща.

Вероятни са усложнения в личен или обществен план.

Съкратете контактите си с досадни хора.

За да не попаднете под чужда зависимост оставете си една вратичка за връщане назад.

Вашият чар привлича и недобросъвестни хора. Избягвайте колективната работа. Няма да може да концентрирате усилията си в общата насока. В бизнес ангажиментите трябва да избягвате неоправдания риск. Вашето финансово положение е неустойчиво. Ако пътувате и карате сами, внимавайте при шофирането. Вероятни са транспортни неуредици и катастрофи.

В делово отношение не бива да игнорирате чуждото мнение. Съмненията в собствената правота са ви само от полза. Ако сте на прага на скъпи покупки, като жилище, кола или др., концентрирайте вниманието си само на практичната страна, защото може да сте изложени на хипнотично влияние и внушение, което може да ви подведе.

Голяма е вероятността от неблагоприятно стечение на обстоятелствата и липса на късмет. Не е изключено да пренебрегнете незначителни от ваша гледна точка проблеми, които по-късно да се окажат от решаващо значение. Разногласия в семейството, породени от липса на пари могат допълнително да усложнят обстановката.

Подгответе се за промени. Може да се появят нови перспективи и парични постъпления. Намисленото сега може да се превърне в реалност. Внимателно се отнасяйте към колективните действия. Разчитайте само на себе си.

Личният ви живот може да се пресече с деловите задачи по благоприятен начин и да се появят положителни промени. Не се доверявайте на никого. Дръжте езика си зад зъбите. Вашите планове трябва да бъдат тайна, за да не привлечете вниманието на завистници към работата си. В края на седмицата тенденцията е положителна и имате финансови успехи. Доверявайте се само на близки. Семейните ви отношения са на добро ниво.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

предишна статияСедмичен хороскоп Лъв от 20.03 до 26.03.2023 година
Следваща статияСедмичен хороскоп Близнаци от 20.03 до 26.03.2023 година

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук