Седмичен хороскоп Рак

Рак Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-rak

Седмичен хороскоп Рак от 10.12 до 16.12

Даването на пари може да развали настроението ви. Непредвидените разходи може да ви докарат нерви, но това е нещо, с което всеки се сблъсква. Не драматизирайте, съумявате да се справите с положението, в което сте изпаднали. Бъдете готови за компромис.

Близките ви хора имат проблеми, които се опитват да решат, затова настроението им не е блестящо. Не се опитвайте допълнително да ги натоварвате с изисквания. Имате много хубави мигове в компанията на обичани хора.

Стремежът ви към забавления и удоволствия се засилва, а в лицето на стар приятел намирате съидейник, сродна душа. Възможно е да пътувате, ако не сега, за празниците. Жените от зодията са в стихията си като домакини и организаторки.

Може да поднесете приятна изненада на близките си, даже и да останете без пари, няма да съжалявате. Показвате находчивост и свежо чувство за оригиналност и хумор.

Очаква ви и една интересна среща с личност от противоположния пол. Може да набележите план за Коледа и Нова година и да започнете да изпълнявате задачите.

Възможно е претоварването от предишните периоди да се отразява на здравето ви. Възможно е да се суетите докато свършите основата част от работата.

Хората около вас може да ви се притекат на помощ, дори да поискат да работят заради вас. Това може да ви освободи време за лични срещи и довършване на започнати задачи. Периодът е приятен, нищо лошо не ви очаква.

sedmichen-horoskop-za-rakБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Рак
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

2 коментара
  1. klavdiya kirilova voynova коментира

    Za sega sqm nai dovolna ot tozi horoskop nai tohno mi se sluhva

    1. Момиче коментира

      О да и аз само от него съм доволна

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува