Седмичен хороскоп Рак

Рак Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-rak

Седмичен хороскоп Рак от 18.02 до 24.02

Усилва се дарбата ви да убеждавате. Интуицията ви е на ниво. Звездите благоприятстват дейността на всички, които извършват творческа работа. Настойчивостта и оптимизмът ви носят добри резултати. Успехът ви съпътства дори в рисковани постъпки.

Срещнете се с приятели и се повеселете. Началото на периода ви благоприятства в колективните прекарвания, пътувания и екскурзии сред природата.

Няма да имате пречки за общуване и с хора, от които зависите по някакъв начин. Интимните ви отношения се развиват добре.

Сега може да вземете полезни и важни решения за живота си и вашето семейно положение. Не е изключено да ви зарадва добра новина.

Звездите ви съветват да се откажете от стандартното си поведение. Проявете фантазия и изобретателност. Талантите ви са удостоени с внимание.

Възможни са значителни събития в личен план. Възможно е да привлечете вниманието на лице от противоположния пол. Усилва се жизненият ви потенциал, личното обаяние и излъчването ви.

Приятно известие може да ви накара да измените плановете си или да ви донесе печалба. Не бива да отказвате изпълнението на молби или да приемате прибързани решения.

Във всяко нещо се опирайте на подкрепата на приятели и партньори. Звездите ви предвещават успех в личния живот.

Във вас се поражда желание за по-интересна игра, еротика, опасни изкушения и вредни навици. Ако си търсите интимна половинка, то нека акцента ви падне върху личности заредени с оптимизъм и много енергия.

sedmichen-horoskop-za-rakБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Рак
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

2 коментара
  1. klavdiya kirilova voynova коментира

    Za sega sqm nai dovolna ot tozi horoskop nai tohno mi se sluhva

    1. Момиче коментира

      О да и аз само от него съм доволна

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува