Седмичен хороскоп Рак за седмицата от 28.11 до 04.12.2022г.

РакДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Рак от 28.11 до 04.12.2022г.

Вие сте настроени за любов и секс, романтичните ви пориви може да ви отведат на интересно място. В любовта може да постигнете завидна хармония.

През тези дни звездите ви закрилят. Навлизате в период на стабилизация. Въпреки това ви е противопоказен рискът, авантюрите, необмислените постъпки.

По-малко общувайте с хора, за да не се стигне до сблъсъци. Избягвайте шумните и многолюдни места.

Трябва да се концентрирате в себе си, да помислите за делата, които имате да вършите. Може да се ангажирате с някои размествания в дома, почистване, създаване на повече уют.

В скоро време очаквате гости и това ви кара да гледате на всичко през техните очи. Вие сте особено взискателни към членовете на своето семейство. Не се препоръчва да спорите и да изяснявате отношенията си. Свършете работата, която имате и си починете.

Обърнете внимание на това, което сте сънували. Не е изключено да сте имали пророчески сънища. Добре е да се погрижите за себе си. Хората около вас може да поискат да им дадете обещания, но това е уловка. Не можете да изпълните това, което се иска от вас и може да попаднете в деликатно положение.

Внимавайте какво ви предлагат и какво казвате. Ограничете приема на алкохол. Дайте възможност на своя организъм да си почине и да се зареди с положителни емоции от приятна дейност или любим човек.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Рак
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук