Годишен хороскоп за зодия Рак

Рак Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

godishen-horoskop-rak

Годишен хороскоп Рак за 2018 година

Годината ви носи много пътувания, запознанства, нови проекти. Дори тези от вас, които са скромни и обичат уюта на дома, са изненадани от това, колко интензивен става живота им. През 2018 година планетите ви обещават влиятелни познати, богати хора, обещаващи партньори, комуникацията с които отваря нови хоризонти.

За тези от вас, които отдавна мечтаят да сменят мястото на което са или да отидат в чужбина, сега е подходящото време, тъй като годината на Кучето благоприятства подобни действия. Периодът носи много емоционални преживявания влюбване, срещи, промени. Някой от вас имат щастието да намерят искрен приятел, приятен събеседник. Семейните представители на знака се радват на мир и хармония с децата си.

През пролетта здравето може да ви поразтревожи. Намаляването на силите и влошаването на доброто самочувствие могат да бъдат причинени от умора или пролетна на авитаминоза. Превантивните мерки трябва да се вземат предварително, а курса на витамините трябва да се следва.

Вие сте отговорни за здравето, понякога се грижите повече за другите, отколкото за себе си. Необходимо е да се пазите от отрицателни емоции и прекомерни разстройства. И също така да не се взимате присърце неприятните новини. Някои от вас може да пожелаят да започнат енергийни практики, за да възстановят хармонията в душата си и да запазят жизнеността си. Йога, медитация, дихателни упражнения са полезни.

Препоръчително е през есента да посетите профилактично санаториум, да направите здравословни екскурзии сред природата, на свеж въздух, разходки през есенната гора.

Здравето ви е отлично. Големият запас на жизнени сили ви предпазва от заболяване. Необходимо е само да наблюдавате емоционалното си състояние. Доброто здравословно състояние зависи пряко от липсата на стрес и претоварване на работното място. В ежедневието си струва да не придавате особено значение на неприятните събития, които понякога са предназначени да се случат.

Като сте в добра форма, имате желание да се грижите за семейството си. Вашето внимание е ценно за родителите. През 2018 година доброволно жертвате личните си интереси в името на близките ви хора.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата годишен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна година. 

Виж още:
Годишен хороскоп за пари Рак 2018г.
Годишен хороскоп за 2017 година

Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува