Седмичен хороскоп Рак

РакДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Рак от 19.08 до 25.08.2019г.

Периодът е забележителен с хармонични любовни и семейни отношения. Влюбените и съпрузите се радват на поредното развитие и обновление на чувствата им.

Сексуалните им отношения са във връхна точка.

Вероятни са съвместни пътувания и екскурзии. Влюбените могат ентусиазирано да правят планове за бъдещето си.

Техните намерения се оказват напълно осъществими.

Препоръчва ви се да поставите в ред документацията си и да насочите усилията си към срещи и разговори с хора, които могат да са полезни за вашето обществено или професионално благополучие.

Седмичен хороскоп за Рак от 19.08 до 25.08.2019г.

Жизнения ви потенциал се покачва. Подходящи са колективната работа и съвместните мероприятия. Вслушайте се в съветите на приятели, техните разсъждения са своевременни и точни. Възможно е излишъкът от енергия да се окаже разрушителен и вие да проявите невъздържаност в общуването с обкръжаващите ви. Необходимо е да отделите повече време за развлечения свързани с физическа активност. Благоприятно е да проявите активност във всичко. Може да започнете нови дейности, но не забравяйте да завършите изоставените работи.

Вашата целенасоченост може да не се хареса на мнозина. Те се опитват да ви попречат, но вие трябва строго да следвате предначертаните си планове. Изпуснатото сега много трудно може да бъде постигнато. Имате възможност за доста развлечения по време на които да завържете някоя любовна интрижка без особени обвързваници и последствия. С приятелите си имате почти роднински отношения. Те са готови да ви окажат помощ не само с пари, но и с личното си участие в опасни и неблагоприятни ситуации. Много неща зависят от вашата активност.

Онези от вас, които работят на временен договор могат да получат предложение за постоянна работа. Не бива да размисляте прекалено дълго. Хванете изгодния шанс и си подобрете материалното положение. Може да проявите силно желание да промените начина си на живот. Озарени сте от чувството за вътрешна свобода и желание да смените обстановката. Повечето от вас може да се опиянят от желанието да харчат неразумно и да имат екстравагантно поведение. Препоръчваме ви да съкратите разходите си, докато се вразумите. В противен случай може да съжалявате за стореното.

sedmichen-horoskop-za-rakБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Рак
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here