Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Рак

Седмичен хороскоп Рак

sedmichen-horoskop-rak-snimka

Седмичен хороскоп Рак от 14.08 до 20.08

Седмицата е благоприятна за бъдещи планове, започване на сериозна ремонтна работа по дома и зачатие. Помислете как да прекарате отпуската си, ако не сте се захванали с нещо сериозно, защото от това може да зависи бъдещето ви.

Онези от вас, които се канят да пътуват е по-добре да бъдат внимателни. Звездите ги предупреждават за възможни препятствия. Пазете се от ненадеждни хора. Даже стара дружба не може да бъде основание да им се доверявате. Следва да направите преоценка на стратегията си, да видите къде грешите и ако се налага да предприемете някакви промени. Не се напрягайте. Потърсете по-лек път за решаване на задачите.

Много време може да прекарате в срещи и разговори с различни хора, на които може да разчитате. Повишената ви чувствителност може да поражда тревожност, с която може да се справите при общуване с природата. Ако имате творческа професия може да ви дойде вдъхновение, което да придобие обществено значение.

Не се занимавайте с тежка физическа работа и намалете активността си. В резултат може да съумеете да се заредите с необходимия заряд издържливост и добро настроение. Звездите ви съветват да възприемете активен подход към живота. Периодът е белязан с чувството на извисяване над ежедневната суета. Така можете да оцените независимо и спокойно ситуацията и да вземете важни решения.

Ако имате претенции към близки или към приятели, то е добре да ги обмислите предварително и след това да вземете отношение. Чувствате се уверени в силите си. Жизнеността ви нараства. Постарайте се да бъдете умерени. Вашите надежди и мечти са подкрепени от влиятелни лица и Висшите сили.

Благодарение на проницателност и бърза реакция може да ви се отдаде да избегнете капаните на недоброжелатели и завистници. Могат да се случат събития, които да повлияят на обикновения ход на събитията. Хората на изкуството са преизпълнени с вдъхновение. Очаква ви успех и вие може да реализирате много от целите си. Рутинната работа само ви изнервя допълнително. Внимавайте! Това може да усложни отношенията ви с околните и да ви попречи на намеренията.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Рак
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

2 коментара

  1. Za sega sqm nai dovolna ot tozi horoskop nai tohno mi se sluhva

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*