Седмичен хороскоп Рак

Рак Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-rak

Седмичен хороскоп Рак от 21.05 до 27.05

Не бива да се затваряте в себе си, защото така мрачните мисли може да ви обсебят напълно. Бъдете по-открити и търсете добрите черти в хората. Позитивния ви поглед върху нещата може да ви направи желани събеседници и компаньони. Може да се наложи да проявите внимание във всичките си действия. Не се доверявайте на късмета си. Сега всичко зависи от вашата воля. При жените от знака повишената емоционалност и ревност може да доведе дори до цинизъм. Вашето самолюбие може да бъде уязвено.

Бъдете благоразумни и не изяснявайте отношенията си. Графика ви става по-натоварен и някои ангажименти могат да останат неприключени. Затова ограничете тяхното количество. Вие сте спокойни и ведри. Интересно пътешествие може да ви даде възможност да преживеете романтична среща. За сега не бива да уведомявате близките си, ако имате нова любовна връзка. Възможно е да се устремите към това, което сте мечтали отдавна и да започнете да се освобождавате от всичко ненужно. Ако концентрирате усилията си не върху група лица, а върху определена личност, имате по-голяма вероятност за успех.

Характерът ви може да се стори прекалено тежък за околните. Помнете, че нападките ви могат да се обърнат срещу самите вас. Захванете се с укрепване на своята физика и характер. Възможно е да възникне спорно финансово положение. Не приемайте предложения за съвместна работа и лесни доходи. Може да ви спасят действия, които не се подават на илюзии. Авторитетът ви печели от това. В средата на този период се запазва устойчивото състояние на служебните ви ангажименти.

Вашето придвижване напред зависи напълно от това дали можете да поемате риск. Вероятни са приятни срещи с романтичен характер. Не правете компромиси и действайте нетрадиционно. Разчитайте единствено на себе си. Пазете имуществото си. Може да очаквате приятни изненади – от малък подарък до предложение за женитба. Ако за сега сте самотни, вероятността да срещнете вашата кармична половинка е голяма. Мнозина от вас може да изпитат потребност да докажат своята изключителност. Жените от знака имат почти непредсказуеми постъпки, породени от нарасналата им емоционалност.

sedmichen-horoskop-za-rakБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Рак
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
1
2 коментара
  1. klavdiya kirilova voynova коментира

    Za sega sqm nai dovolna ot tozi horoskop nai tohno mi se sluhva

    1. Момиче коментира

      О да и аз само от него съм доволна

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува