Седмичен хороскоп Рак

Рак Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-rak

Седмичен хороскоп Рак от 16.07 до 22.07

Тази седмица е забележителна със спомени и поглед към миналото. Вероятни са срещи с приятели и бивши любовници. Възможен е компромис между желанията и чувството за дълг. Емоционалния ви живот може да се окаже нестабилен. Може да се чувствате екзалтирани или потиснати. Може да пренесете образа на врага върху неподозиращ нищо човек. Енергийно силен период, който е свързан с опасности. Може да се изострят всички нерешени проблеми. Период на изпитание за повечето от представителите на зодията.

Находчивост, далновидност и внимателно обмислени стъпки може да ви помогнат да бъдете независими от всяка ситуация. Това са главните условия за успех. Възможни са рискове и екстремни ситуации. Дръжте под контрол емоциите си. Запазете спокойствие при всяка ситуация. Не взимайте бързо решение за брак, особено с човек отдалече. Захванете се с някаква физическа дейност и може да почувствате удоволствие от това. Усилва се интуицията ви и дарбата да предвиждате. Сега сте обществено активни.

Придържайте се към здравословния начин на живот. Около вас има приятели, на които може да разчитате при нужда от помощ и подкрепа. Семейната среда ви носи щастие. Бъдете сдържани в контактите си. Иначе вашата остра реакция може да ви навреди. Излишната упоритост ви пречи да постигнете целите си и намалява ефекта от влиянието ви през изминалия период. Не се конфронтирайте с околните. Постарайте се да възприемате пречките по пътя си философски.

Имате възможност да завършите започнат ангажимент. Може да се върнете към корените си. Случващото се може да потвърди напълно вашите очаквания, възгледи и решения. Могат да ви завладеят сложни чувства и усещане за промяна. Засега не предприемайте нищо. Бъдете внимателни в изказванията и постъпките си. Проявете такт и благоразположение в отношенията си с околните. Любим човек може да ви даде сили за победа.

sedmichen-horoskop-za-rakБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Рак
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
2 коментара
  1. klavdiya kirilova voynova коментира

    Za sega sqm nai dovolna ot tozi horoskop nai tohno mi se sluhva

    1. Момиче коментира

      О да и аз само от него съм доволна

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува