Седмичен хороскоп Рак

РакДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Рак от 21.09 до 27.09.2020г.

Очертават се интересни делови партньорства. Връзките с лица от противоположна пол прерастват в нещо по-сериозно.

Поставяте началото на нов период в живота си. Не се обезкуражавайте, ако се натъкнете на някоя трудност. Обстоятелствата ви изненадват.

Неблагоприятен фактор става силен и има вероятност да се изплашите. Борете се за целите си, не се отпускайте. Въпреки че сте настроени оптимистично, събитията ви дават знак, че нещата при вас се нареждат добре. Влиятелен човек ви помага, или поне ви дава начина, по който трябва да се решат проблемите.

Седмичен хороскоп за Рак от 21.09 до 27.09.2020г.

Избягвайте шумните партита. Изморявате се много, ако позволите да ви включат в неща, които не са за вас. Роднини ви предлагат съвместен бизнес, но не трябва да приемате. В полето на любовта сте обект на силни чувства. Земен знак ви засвидетелства чувствата си и вие му отговаряте с взаимност. Много скоро животът ви се променя необратимо.

В края на седмицата чувствате спад на жизнена енергия. Най-добре ви помагат физическите упражнения или дълга разходка сред природата. Може да планирате екскурзия в почивните дни, риболов или нещо, което да ви разнообрази. Еднообразието започва силно да ви притиска. Подаръците на съдбата може да се окажат само хитра примамка за това, което трябва да направите. Отпуснете ли се, може да провалите голям проект. От него може да спечелите и пари, и власт.

sedmichen-horoskop-za-rakБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Рак
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here