Седмичен хороскоп Близнаци за седмицата от 28.11 до 04.12.2022г.

БлизнациДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Близнаци от 28.11 до 04.12.2022г.

Възможно е да се объркате в разнообразните си дейности, защото нямате план за действие и не сте съгласували намеренията си с околните.

Мотивирайте се добре, ако искате подкрепа. Няма да я получите при положение, че се държите високомерно. Хората на изкуството имат мигове на наслада и радост.

Душевните ви сили укрепват, умението да се справяте с трудностите нараства.

Звездите ви изпращат голямо красноречие. Можете да убедите околните да направят онова, което искате или поне да ви подкрепят в действията ви. Използвайте този благоприятен момент да стартирате нова идея.

Една среща може да разпали кръвта ви. Тя е пламенна и перспективна за отношенията ви. Заради нея може да се откажете от нещо актуално и желано, но няма да съжалявате.

Това е период за духовни промени и нови дела. Не е изключено да си намерите нова работа, която е много по-близка до вашата същност. Първоначалното притеснение бързо може да се смени с радост от решението.

След една инцидентна ситуация може да сте по-внимателни. Слушайте разума си. Възможно е да възникне нуждата от размествания и ремонти. Може да се окажете сами в този момент и да потърсите помощ.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Близнаци
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

2 КОМЕНТАРИ

    • Седмичния хороскоп се оновява редовно, моля рефрешнете си браузера! Поздрави екипа на Horoskopa.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук