Седмичен хороскоп Близнаци

БлизнациДневен  За  утреСедмичен МесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Близнаци от 14.09 до 20.09.2020г.

Много добро лекарство за душата ви се оказва приятен разговор с близък човек или стар приятел.

Обменяте мисли по бъдещите си действия и така виждате нещата по-ясно. Проблемът, който ви плаши не е толкова сериозен, начинът да го решите се крие в нестандартното ви мислене.

Не преследвайте два заека, има опасност да изпуснете и двата. Домът и семейните проблеми са приоритетите, ако ги решите, успешно решавате и професионалните си дела.

Седмичен хороскоп за Близнаци от 14.09 до 20.09.2020г.

Съпътства ви невероятен късмет, затова не се осланяйте на инерцията. Направете онова, което сте решили, даже и да ви се струва трудно за изпълнение. Получавате неочаквана помощ. Получавате допълнителни средства, с които веднага задоволявате една своя нужда. Възможно е да имате разногласия с партньора си по този въпрос. През тази седмица ви се отдава възможност да оправите отношенията си с някои хора. При това можете да помогнете и на други свои колеги или близки. Примерът ви става заразителен, а общата, колективната работа е успешна.

Получавате удоволствие от общуването си с различни хора. Шумните компании и шегите са най-добрата терапия срещу умората и скуката. Не е изключено да се влюбите. Някои ви провокира, изпитва правилността на знанията ви. Този период е проверка и на самочувствието ви. Възможно е да изпитате ревност, и тя може да се окаже разрушително чувство. Въздържайте се от крайни прояви.

Седмичен хороскоп за Близнаци от 07.09 до 13.09.2020г.

Към края на периода връщате стар, отдавна забравен дълг, но така се чувствате по-добре. Някои събития от миналото ви изпълват с доброта и желание да помогнете на стар приятел или роднина. Има голяма опасност да се разпилеете. Мислете прагматично, концентрирайте усилията си в една посока и успявате да доведете нещата до успешен край. По отношение на здравето има вероятност да ви заболи кръст или крак. Не се претоварвайте.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Близнаци
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

2 КОМЕНТАРИ

    • Седмичния хороскоп се оновява редовно, моля рефрешнете си браузера! Поздрави екипа на Horoskopa.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here