Седмичен хороскоп Близнаци

БлизнациДневен  За  утреСедмичен МесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Близнаци от 14.10 до 20.10.2019г.

Очаква ви седмица за приключения, за внедряване на нови неща в живота.

Предстои ви адаптиране, може да нарушите някои от принципите си, но затова пък да изпитате вълнения и да видите нови неща.

Не се самообвинявайте каквото и да се случи. Нещата не са толкова прости, има пластове за които вие дори не подозирате.

Ако не се освободите от предишните окови, няма да можете да започнете нова връзка, работа или да навлезете в нова сфера на дейност.

Седмичен хороскоп за Близнаци от 14.10 до 20.10.2019г.

Смелостта ви е подхранена от близък човек. Той може да ви даде силата и увереността, че действията ви са правилни. Изплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Съдбата ви помага да се справите с най-неотложните си нужди. Пътуванията не са особено подходящи. Здравословното ви състояние не е добро, а и организацията ви куца. Останете си вкъщи и помислете от какво се нуждаете, от кого можете да поискате помощ. Но трябва да подходите към хората добронамерено, а не от позиция на силата.

Енергията ви е достатъчна да свършите работата на трима души. Криле ви дава и любовта. Вие имате нов интерес и много скоро правите първата крачка. Жените от зодията са непредсказуеми. Предложенията, които правите се приемат добре от околните. Може да погледнете по нов начин на стар проблем и да намерите начин да го решите.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Близнаци
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

2 КОМЕНТАРИ

    • Седмичния хороскоп се оновява редовно, моля рефрешнете си браузера! Поздрави екипа на Horoskopa.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here