15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Месечен хороскоп Близнаци

mesechen-horoskop-bliznaci

Месечен хороскоп Близнаци 01.2018

През този месец искате всичко, което сте набелязали, да го започнете веднага. Такова бързане няма да ви е полезно. Това е месец, през който повечето от вас се чувстват сигурни, стабилни и на равнището, на което искат да са, макар че напрежението ви е голямо.

Имате големи заслуги за решаването на спорен въпрос при приятели. Радостни дни с децата. Появява се възможност да подновите стара интимна връзка, но ако сте обвързани, трябва да стъпвате много внимателно. Има реална опасност да разгневите половинката си и да нагазите в опасни семейни води.

По средата на месеца среща с човек на висок административен пост ви ориентира относно бизнеса ви. Пак по същото време се решава нещо невероятно сериозно и голямо за вас. Възможно е това да е имотен проблем, които да се реши във ваша полза.

Може да се радвате на пътища в страната и зад граница. Радвате се на покани за събирания с хора, които обичате. Съдбата ви закриля и имате много възможности за успехи. Ако уловите момента и действате разумно, получавате добри финансови приходи.

Внимавайте във всяка своя стъпка и жест. Запазете в тайна намеренията си. Ако искате да започвате нещо ново и не се чувствате съвсем готови, посъветвайте се с професионалист, но отговорен и добре информиран.

Не се подвеждайте по акъла на хора с чужда кръв, но не правете съдружие и с роднини. Може да се опитат да ви използват, някои дори сега го правят. Възможни са срещи с хора от далече, с които имате общ бизнес.

Това е много добър месец за решаване на въпроси около образованието, квалификацията и преквалификацията ви, записването на езикови курсове. Радостни дни имат повечето от вас. Очакват ги пътища и пари.

Съдбата ви предлага възможности, важно е да не ги изпуснете. Бъдете много бдителни. Това е месецът, през който е оценен вашият професионализъм, бъдете готови да ви оглеждат от всички страни. Очаква ви признание.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Близнаци
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
3 коментара
 1. Емануела коментира

  Да съгласна съм 🙂

 2. denka ivanova коментира

  Do nqkade moje i taka da e.Amoje i to4no da e napisano.Zabavno e kogato si 4eta HOROSKOPA

  1. david коментира

   Напълно стил Близнаци 🙂

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува