Месечен хороскоп Близнаци за месец Октомври 2020 година

БлизнациДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Близнаци за месец Октомври 2020 година

През този месец не се доверявайте на светъл мъж, които се мъчи да внесе напрежение и да превърне бизнеса ви в нещо хаотично.

Вие сте пробивни и можете да осъществите желанията си, ако действате мъдро и внимателно.

Пазете се от конфликти в личния си живот и в деловата си дейност. Не обръщайте внимание на дразнител в офиса.

По възможност не го забелязвайте, конфликтът с него няма да е полезен за вас. Ако се наложи, може да се обърнете за помощ към колега, с когото работите от много години.

Той може да ви помогне и чрез конкретни действия, и със съвети, апаши. Имайте достойнство. Ако сами не се уважавате, и другите няма да ви уважават.

Приказките за любов без вярност и внимание не струват нищо. Не бъдете против себе си, новата любов чака на прага ви, много скоро и отваряте вратата.

Месечен хороскоп за Близнаци за месец Октомври 2020 година

Имате много приятни за вас връзки с хора отдалеч. Печалбите през този месец са предимно от работа. Постарайте се да получите и допълнителни приходи, ако се наложи да правите по-голяма покупка. Налага се да сте много внимателни със здравето си. Пазете се от неочаквани неприятности около средата на месеца. В същото време може да разчитате на неочаквана печалба. През тези дни разбирате, че на вас се разчита повече, отколкото сте предполагали. И вие можете да разчитате на подкрепата на приятелите и на най-близките си хора. Не бива да се доверявате на воден знак. Последният със своя педантизъм може да ви създаде излишни напрежения.

Очакват ви пътища в страната и неочаквани развлечения. Попадате в приятни компании. Това ви допада. Пазете се от алкохол. Вие можете да се измъквате бързо от здравословни проблеми. За съжаление стари хронични заболявания – на самите вас или на някой от близките ви, могат да ви отворят работа, затова бъдете много внимателни.

Месечен хороскоп за Близнаци за месец Октомври 2020 година

Не бива много да се натоварвате физически през този период. Устройте си работата така, че да си осигурите спокойствие. Приятни известия от децата или за децата ви. Добре е да сте пестеливи, но не и скъперници – последното не е добре за вас. Това, което вземете насила, съдбата ви го отнема. Добре е да сте по-щедри. Тези от вас, които се борят за увеличаване на заплатата си, го получават. Трябва да действате обаче много внимателно. Имате срещи с приятели на път. Много от вас продължават образованието си. Разширявате дейността си.

Възможно е да сте разочаровани от приятел и началник, който говори едно, а върши друго. Вие имате шанс и не само трябва да го уловите, а и да го задържите. Подготвяте нова дейност и месецът е подходящ да стартирате. Не позволявайте чужда намеса в работата и плановете ви. Ако действате спокойно и обмислено, може да преодолеете всички трудности. Много от вас имат възможност да започнат допълнителна работа или да сменят работата си с по-добра. Но и към тази крачка пристъпете след добро обмисляне. Пари няма да ви липсват и това ви прави сигурни. Трябва да разчитате на близки и приятели повече, отколкото до сега.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Близнаци
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

4 КОМЕНТАРИ

  1. БЛАГОДАРЯ ВИ . ВСИЧКО Е ПРАВИЛНО – САМО НЕ ЗНАМ ПО КОЙ ПЪТ ДА ХВАНА – ОБЪРКАН ЧОВЕК СЪМ .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here