Гадател
Начало / Хороскоп / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп Близнаци

Месечен хороскоп Близнаци

mesechen-horoskop-bliznaci

Месечен хороскоп Близнаци 08.2017

През този месец може да се случи така, че вашият тонус леко да спадне и да трябва да обмисляте по-дълго един проект, който ви се предлага за реализация. Трудно ви е сами да се справите. Преценете към кого да се обърнете, ако все пак решите, че ви трябва помощ.

Около средата на месеца се налага да се проведат много сериозни за вас разговори. Можете да се доберете до успехите, които ви поднасят най-красивите цветове на дъгата, само ако се трудите и не пренебрегвате съветите не мъдрите. Имате срещи с високопоставени личности. Пазете се от гордостта и тщеславието си.

Дните са подходящи за реализация на добра печалба. В третата седмица може да се наложи да проведете доста сериозен разговор с вашия съдружник, който в последно време ви притеснява с нехайството и разсеяността си. Вие се чувствате силни, макар че сте затрупани от работа.

Много ви се иска да смените работното си място, не се отчайвайте, ако не стане веднага. Успявате да го направите и е за много добро. Този месец ви е приготвил дни на изпитания и на осъзнаване на ценности, премерване на сили и стабилизация.

Трябва да обмислите въпрос, свързан с нова интимна връзка и то с обвързана личност. Внимавайте, защото такива връзки доста често струват скъпичко. Много от вас наблягат на контактите с хора, които са от значение за тях. Има и засилена кореспонденция, която трябва много внимателно да бъде прегледана.

Дните ви носят важни новини. Бъдете по-внимателни в приказките си. Досаждат ви, но вие се справяте и се измъквате от нежеланото присъствие. Не допускайте съжителство с такива хора под каквато и да е форма, не поемайте общи задачи. В същото време се старайте да не ги дразните или да не ги предизвиквате по някакъв начин.

Промените, които имате, няма да са случайни. Нов бизнес или нови положения в бизнеса и деловата ви дейност могат да ви накарат да се чувствате много ангажирани. Това няма да ви пречи да се потрудите и да се справите с някои битови проблеми.

Проблеми с човек, който ви е интимен приятел ви притесняват. Нещо свива сърцето ви. Пазете се от възрастна жена, която се навърта покрай вас в офиса ви и ви използва, и то много. Внимавайте, не ставайте слуги на тези, които ги мързи да си гледат работата.

Имайте достойнство и успявате. Получавате информация вероятно за човек, който ви е причинил много неприятности. Всеки си плаща – един за наивността, а друг за подлостта. Вашият труд е възнаграден, доброто ви отношение към хората среща признание, благодарност и приятелство. Това е вашата истинска защита срещу злобата и завистта.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Близнаци
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

3 коментара

  1. Емануела

    Да съгласна съм 🙂

  2. Do nqkade moje i taka da e.Amoje i to4no da e napisano.Zabavno e kogato si 4eta HOROSKOPA

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*