Месечен хороскоп Близнаци

БлизнациДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Близнаци Октомври 2019 година

През целия месец, а за някои, които работят с хора и особено с деца, и до края на годината, напрежението е по-голямо от друг път.

През първата десетдневка на месеца имате и проблеми в дома си, вероятни са разправии с интимния партньор заради голямата ви натовареност.

Особено неприятно е за дамите, които са свикнали да теглят по-големия товар в дома си – от тях се искат непосилни неща.

Господата съумяват по-леко да се справят с работата, която ги затрупва.

Месечен хороскоп за Близнаци Октомври 2019 година

Осигурявате си необходимите пари, имате пътувания и нови възможности. Може да се наложи да се разделите с личност от вашия екип, но това няма да попречи на работата ви.

Продължавате напред и то с голям успех. Налага се да помислите също върху поведението на роднина, който в последно време ви досажда, и то много.

Задълбочено обмислете поведението на дете, което иска да е напълно самостоятелно и да разполага с повече материални средства.

Месечен хороскоп за Близнаци Октомври 2019 година

Налага се да направите неочаквано пътуване във връзка с имот – има нещо неизяснено или объркано. Внимавайте, защото може да се стигне до доста неприятни и нежелани за вас неща. Пазете се от хора, които ви дават лъжливи обещания, а и вие самите не бива да давате такива. Имате неочаквано напрежение, ако сте много приказливи. Много от вас имат напрегнати отношения в дома си, но е в тяхната власт да ги уредят. Обърнете внимание на половинката си. Има вероятност да я грозят здравни проблеми.

Не умеете да завързвате бързо сърдечни връзки и това прави много от вас самотни. На едно събиране на имен или рожден ден на ваши близки приятели много от вас правят интересен контакт с лице от другия пол. Това е една силна и важна за вас бъдеща сантиментална връзка. Възможно е някои от вас да имат проблеми с имот. Вероятно е да се стигне до съдебни дела с останалите наследници. Хората, които се занимават с търговия, през този месец имат успехи. Очаквайте предложение за допълнителна дейност, от която получавате и допълнителни възнаграждения.

Тези от вас, които са свободни, могат да получат предложение за годеж или брак, а тези, които са обвързани, да са по-внимателни и да не се впускат в авантюри, които може да им излязат много солени. Мъчите се да вземете решение по въпрос, свързан с бизнеса, но трудно бихте преценили нещата правилно без съветите на близки. Приятно събиране ви кара да се поотпуснете. Трябва да се научите да бъдете по-освободени в мислите си. Месецът ви дава тези възможности. Пазете се от ласкатели. Те не ви дават нищо добро, а само се мъчат да седнат на стола, който им осигурява пари. Късметът е около вас. Работата върви. Новите контакти са успешни. Само не забравяйте, че не сте от камък.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Близнаци
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. БЛАГОДАРЯ ВИ . ВСИЧКО Е ПРАВИЛНО – САМО НЕ ЗНАМ ПО КОЙ ПЪТ ДА ХВАНА – ОБЪРКАН ЧОВЕК СЪМ .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here