Месечен хороскоп Близнаци

Близнаци Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-bliznaci

Месечен хороскоп Близнаци 07.2018

Очаква ви труден месец, но наситен с различни и повечето приятни събития. Оформят се и нови шансове в работата ви и добра ситуация, която ви позволява да се изявите. Някои от вас имат спор с колега, които печелят, но за вас е добре да потърсите общи допирни точки с колегите си. През този месец може да сте приятно изненадани с подарък от човек, които много ви обича и уважава. Пазете се от нелоялността на мъж, който може да ви донесе проблеми с лукавото си поведение.

В началото на периода имате приятни покани за светско събиране или празник на близък човек. Тези от вас, които имат продължителна сериозна връзка, е добре да изяснят отношенията с интимния си партньор. Вие искате да изградите дом и семейство и се налага да се погрижите за това, сега времето е подходящо. Някои могат да започнат нова връзка, но тя ги разочарова още в началото си. Роднина се опитва да ви измами. Спор със съдружник ви изопва нервите. Не споделяйте всичките си планове пред него в желанието си да го задържите.

Тормозят ви леки неразположения – консултирайте се с лекар. Проблемите с кръвното трябва да излязат на предно място. Ако сте претърпели загуби в деловата си дейност, потърсете причината първо в себе си. Около средата на месеца се пазете от нежелани срещи. Те могат да ви развалят настроението. Причина за грижи могат да станат и млади хора около вас. Изслушайте ги внимателно, може да ви отправят упреци, но вие помислете върху тях. Може би младите хора този път са прави.

Въпреки трудностите, имате и много добри попадения в работата си. Материални придобивки. Купувате нещо, което желаете отдавна. Имате шансове. На път имате неочаквана среща с личност, която ви кара да преоцените плановете си за бъдещето. Тази преоценка няма да е излишна, много е възможно да ви изведе на нова незапълнена ниша. Започвате да градите планове за промени в деловата си дейност, които не са безпочвени.

Около вас има човек с вредно енергийно влияние – винаги, когато е наблизо, имате леко главоболие. Този човек не ви обича и търси начин да ви дразни, макар че се страхува от вас. Огледайте се и ако работите с него в една стая, сменете мястото си или стаята. Възможно е това да е човек, които се чувства застрашен от вас и търси приятелството ви, като смята, че вие сте печеливша фигура. Справяте се. Месецът няма да ви донесе лесно победите, нито пък онези неща, към които сте протегнали ръце. Вашата работливост и издръжливост са пословични и имате каквото искате.

Може да се наложи да сте по-внимателни с решенията си, свързани с имуществото ви. Трябва много голямо внимание в деловата ви дейност точно сега. През този месец като че ли сте малко разсеяни от събития в личния ви живот, съсредоточете се в работата си. Внимавайте с подписите си върху документи, един погрешен подпис може да ви донесе много проблеми за дълго време. Четете всичко, което подписвате, много внимателно. Трудно може да поправите и най-малката допусната грешка.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Близнаци
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
3 коментара
 1. Емануела коментира

  Да съгласна съм 🙂

 2. denka ivanova коментира

  Do nqkade moje i taka da e.Amoje i to4no da e napisano.Zabavno e kogato si 4eta HOROSKOPA

  1. david коментира

   Напълно стил Близнаци 🙂

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува