Гадател
Начало / Хороскоп / Месечен хороскоп / Месечен хороскоп Близнаци

Месечен хороскоп Близнаци

mesechen-horoskop-bliznaci

Месечен хороскоп Близнаци 06.2017

Стойте настрана от неща, които могат да ви навлекат неприятности, свързани с близки и приятели. Не бива да се поддавате на интригите на личност, която с цената на всичко иска да ви създаде проблеми в деловата ви дейност, а също и при решаването на спорни въпроси, свързани с имот на близки хора.

При разговори за имот и наследство не се поддавайте на провокациите на роднини и не позволявайте да ви ограбват. Търсете консултация с юристи за важните за вас неща и се борете за правата си. Не рискувайте с пари и големи харчове.

Още през първата десетдневка на месеца правите приятно пътуване в страната, което ви носи късмет. Явяването на всякакви изпити е успешно. Много от вас продължават специализация или допълнителна професионална квалификация.

Измъквате се успешно от една непредвидена и неособено добра ситуация. Ако не сте доволни от паричните си постъпления, не изпадайте в депресия, не бързайте със заемите, ако не се налагат по някаква крайно важна причина. Нещата се оправят.

По принцип се налага да сте по-внимателни с поведението на партньорите си, защото може да бъдете измамени с важен документ. Трябва да говорите по-малко и да мислите преди това. Стрелец може да ви донесе доста отрицателна енергия, която да стане причина за много неприятности.

Със Скорпион може да направите добро делово партньорство, но не влизайте с него в лични интимни връзки. Неочаквана среща с високопоставена личност може да помогне да се реализира ваша стара делова мечта. Очаквайте пари и възможности за уреждането на важни документи.

Очаквайте покана за приятелско светско събиране и приятна покана за веселие. Пазете се от обир и измама с документи. Имате път в страната за добро. Налага се да се захванете с доста неприятен финансов въпрос. Решавате го, но с напрежение и нерви.

Не губете оптимизма си. Много хора разчитат на вас и ако ви видят унили, може да се отрази лошо и на тях. Бъдете борбени и внимателни, за да преминете през месеца сравнително спокойно.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Близнаци
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

3 коментара

  1. Емануела

    Да съгласна съм 🙂

  2. Do nqkade moje i taka da e.Amoje i to4no da e napisano.Zabavno e kogato si 4eta HOROSKOPA

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*