Месечен хороскоп Близнаци

Близнаци Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-bliznaci

Месечен хороскоп Близнаци 05.2018

Още през първата десетдневка на месеца правите приятно пътуване в страната, което ви носи късмет. Явяването на всякакви изпити е успешно. Много от вас продължават специализация или допълнителна професионална квалификация. Измъквате се успешно от една непредвидена и неособено добра ситуация. Ако не сте доволни от паричните си постъпления, не изпадайте в депресия, не бързайте със заемите, ако не се налагат по някаква крайно важна причина. Нещата се оправят.

По принцип се налага да сте по-внимателни с поведението на партньорите си, защото може да бъдете измамени с важен документ. Трябва да говорите по-малко и да мислите преди това. Стрелец може да ви донесе доста отрицателна енергия, която да стане причина за много неприятности.

Със Скорпион може да направите добро делово партньорство, но не влизайте с него в лични интимни връзки. Неочаквана среща с високопоставена личност може да помогне да се реализира ваша стара делова мечта. Очаквайте пари и възможности за уреждането на важни документи.

Очаквайте покана за приятелско светско събиране и приятна покана за веселие. Пазете се от обир и измама с документи. Имате път в страната за добро. Налага се да се захванете с доста неприятен финансов въпрос. Решавате го, но с напрежение и нерви. Не губете оптимизма си. Много хора разчитат на вас и ако ви видят унили, може да се отрази лошо и на тях. Бъдете борбени и внимателни, за да преминете през месеца сравнително спокойно.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Близнаци
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
1
3 коментара
 1. Емануела коментира

  Да съгласна съм 🙂

 2. denka ivanova коментира

  Do nqkade moje i taka da e.Amoje i to4no da e napisano.Zabavno e kogato si 4eta HOROSKOPA

  1. david коментира

   Напълно стил Близнаци 🙂

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува