Месечен хороскоп Близнаци

Близнаци Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-bliznaci

Месечен хороскоп Близнаци 02.2019

Оставате под сянката или под крилото на някой, който подрежда нещата от ваше име. Това не винаги ви е по сърце, но се опитвате да спазите добрия тон, защото по природа на сте конфликтни и дори да знаете, че ви се предлага нещо, което не е правилно или не е подходящо, предпочитате бавно и полека да убедите опонента си, отколкото да създавате конфликти.

Съдбата ви дава възможност да обмислите много важни неща около децата и дома си. Сега е времето да ги подкрепите в ученето, в плановете им за следващите няколко години.

Жените може да изживеят напрежение, което е силно, неочаквано и сериозно – до степен да се отрази на здравето им. Ето защо те трябва да укротят прекалените си амбиции и да се съобразяват със собствените си възможности. Възможно е да чуете приказки, които няма да са ви приятни, но ви карат да се замислите върху поведението си.

Сега сте натоварени с много работа и в дома си, и на работното място. Бъдете много внимателни към жена, която ви обещава големи и лесни неща, но от цялата работа няма да излезе нищо.

Много от вас получават известие от чужбина. Помислете за добрите и лошите страни на предложение за работа, което получавате. Отнася се за допълнително натоварване – можете ли да си го позволите?

Повече от вас може да се убедят, че могат да разчитат на успехи, само ако са въоръжени с търпение и толерантност, професионализъм и упоритост.

Много приятни пътувания в страната ви срещат с интересни хора. Среща с приятели и колеги. Има вероятност голяма сума пари да влезе в ръцете ви.

Някои от вас могат да попаднат в рискови ситуации, които, ако не се избегнат своевременно, може да им стоварят големи неприятности.

Около средата на месеца се пазете от загуба на документи и от нечисти сделки, в които може да ви въвлекат незабелязано. Пазете се от покупка, която се каните да направите.

Тя може да ви обремени доста с неизяснени предварително проблеми. Може да стигнете и до съд. Бъдете експедитивни в бизнеса си. Не си позволявайте да сте играчка в ръцете на други.

Това може да стане, ако не изпипвате детайлите в работата си. Обърнете много голямо внимание на документацията си – работна и лична.

През месеца се налага да сте много предпазливи с новите си начинания, особено хората на изкуството, защото по пътя си може да срещнете много спънки. Всяко нещо ви коства нерви и усилия.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Близнаци
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

4 коментара
 1. ДИВАКА коментира

  БЛАГОДАРЯ ВИ . ВСИЧКО Е ПРАВИЛНО – САМО НЕ ЗНАМ ПО КОЙ ПЪТ ДА ХВАНА – ОБЪРКАН ЧОВЕК СЪМ .

 2. Емануела коментира

  Да съгласна съм 🙂

 3. denka ivanova коментира

  Do nqkade moje i taka da e.Amoje i to4no da e napisano.Zabavno e kogato si 4eta HOROSKOPA

  1. david коментира

   Напълно стил Близнаци 🙂

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува