Месечен хороскоп Близнаци

БлизнациДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Близнаци Август 2019 година

Късметът е с вас. Пари, и то в много прилично количество за тези, които се занимават с бизнес сделки.

Месецът е много благоприятен за делови срещи и промени в личния ви живот. Огледайте се около вас, ако сте сами и може да срещнете личност, която да ви уважава и обича.

Тези, които вече имат стабилна връзка, могат да помислят за нейното узаконяване, ако са убедени в любовта и качествата на личността, с която мислят да споделят живота си.

Месечен хороскоп за Близнаци Август 2019 година

Очаквайте приятна разпроведете доста сериозен разговор с вашия съдружник, който в последно време ви притеснява с нехайството и разсеяността си. Вие се чувствате силни, макар че сте затрупани от работа. Много ви се иска да смените работното си място, не се отчайвайте, ако не стане веднага. Успявате да го направите и е за много добро. Този месец ви е приготвил дни на изпитания и на осъзнаване на ценности, премерване на сили и стабилизация.

Трябва да обмислите въпрос, свързан с нова интимна връзка и то с обвързана личност. Внимавайте, защото такива връзки доста често струват скъпичко. Много от вас наблягат на контактите с хора, които са от значение за тях. Има и засилена кореспонденция, която трябва много внимателно да бъде прегледана.

Дните ви носят важни новини. Бъдете по-внимателни в приказките си. Досаждат ви, но вие се справяте и се измъквате от нежеланото присъствие. Не допускайте съжителство с такива хора под каквато и да е форма, не поемайте общи задачи. В същото време се старайте да не ги дразните или да не ги предизвиквате по някакъв начин.

Промените, които имате, няма да са случайни. Нов бизнес или нови положения в бизнеса и деловата ви дейност могат да ви накарат да се чувствате много ангажирани. Това няма да ви пречи да се потрудите и да се справите с някои битови проблеми.

Проблеми с човек, който ви е интимен приятел ви притесняват. Нещо свива сърцето ви. Пазете се от вьзрастна жена, която се навърта покрай вас в офиса ви и ви използва, и то много. Внимавайте, не ставайте слуги на тези, които ги мързи да си гледат работата. Имайте достойнство и успявате.

Получавате информация вероятно за човек, който ви е причинил много неприятности. Всеки си плаща – един за наивността, а друг за подлостта.

Вашият труд е възнаграден, доброто ви отношение към хората среща признание, благодарност и приягелство. Това е вашата истинска защита срещу злобата и завистта.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Близнаци
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. БЛАГОДАРЯ ВИ . ВСИЧКО Е ПРАВИЛНО – САМО НЕ ЗНАМ ПО КОЙ ПЪТ ДА ХВАНА – ОБЪРКАН ЧОВЕК СЪМ .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here