Месечен хороскоп Близнаци

БлизнациДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Близнаци 04.2019

През този месец ви се налага много често да лавирате и дано да го правите достатъчно дипломатично, защото иначе може да усложните живота си. Млади хора ви създават проблеми, има поколенчески стълкновения. По възможност не вземайте страна нито в разправиите в дома ви между пораснали деца, нито на работното си място, между колегите. В началото и средата на месеца имате по-голямо напрежение, на което се налага да устоите.

Ваши стари врагове се опитват да ви създават неприятности, но учудващо дори за вас, се провалят. Имате неприятно известие във връзка с документ. Намерете юрист и се съветвайте с него. Може да разберете за предателство на мъж, който е бил близо до вас.

Това не бива да се прощава, изяснете си обаче точно какво и по каква причина е станало и тогава решете дали да отрежете този господин занапред от живота си. Но във всички случаи не го оставайте без последствия.

При някои от вас може да изплува човек от миналото и да ви създаде емоционално напрежение. Може да ви моли да подновите връзката си. Не го правете.

Няма да излезе нищо, особено ако това се отнася до жена, която без много приказки и обяснения, е изчезнала за дълго време. Не позволявайте да ви разбият отново сърцето.

Месечен хороскоп за Близнаци 04.2019

Ако се занимавате с издателска дейност, журналистика или с чужди езици, сега е времето да подготвите новите си намерения и да започнете осъществяването им.

Ако се занимавате с бизнес, още в първите дни може да получите свидетелства за признанието ви сред професионалните кръгове. Наложително е да сложите документите си в ред. Жените от знака може да имат неприятен здравословен проблем.

Трябва да вземат мерки и да се справят много бързо с него. Те може да имат и проблеми в личния си живот. Обърнете голямо внимание на имуществото си. Не се разсейвайте, защото сега е времето да уловите шанса си.

Обърнете внимание на кореспонденцията си. Трябва да отговорите веднага на важно за вас писмо. Може да разберете нещо, което да се окаже важно за вас.

Може да имате проблеми с органите на властта, много е вероятно да са заради превишена скорост. Проблеми с имот и дом. Имате притеснения с някакъв материален въпрос. Възможни са грижи, свързани с дома ви или с офиса. Внимателно вземайте решение за някаква промяна.

Не го правете на инат. Не позволявайте в работата ви да се намесва личност, която малко познавате, защото ситуацията в момента не е много лека и приятна за вас.

Трудности. Неприятна ситуация, причинена от колега, с която се справяте, но хабите нерви. Пътища в страната, за някои от вас и в чужбина.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Близнаци
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

4 КОМЕНТАРИ

  1. БЛАГОДАРЯ ВИ . ВСИЧКО Е ПРАВИЛНО – САМО НЕ ЗНАМ ПО КОЙ ПЪТ ДА ХВАНА – ОБЪРКАН ЧОВЕК СЪМ .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here