Месечен хороскоп Рак

Рак Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

mesechen-horoskop-rak

Месечен хороскоп Рак 05.2018

Имате големи възможности да започнете нова дейност и то на място, което особено много ви харесва и за което сте се борили от дълго време. Ако не може да се уреди преминаването изцяло на тази дейност, може да ви предложат да я поемете като допълнителен ангажимент. Радвате се на пробив във всяко отношение.

Може да имате срещи от голямо значение за вас, които ви отварят широко вратите на успехите в нов бизнес. Следете поведението на съдружниците си, защото може да ви се готви неприятен сюрприз. Не позволявайте да ви се отнема независимостта.

Възможно е да решите да напуснете работата, която ви създава проблеми до степен да влошава здравето ви. Може да съжалявате за едно изгубено приятелство. Бъдете много внимателни, възможни са травми. Имате помощта на високопоставена личност, вероятно жена.

Внимателно решавайте въпросите на бизнеса си, свързан с чужбина. Не влагайте пари за неща, които са далече от вашата професионална подготовка. Ако това все пак се налага, ползвайте специалисти – консултанти. По-добре бъдете на втора линия, но не давайте и не влагайте пари.

Устройте си работата така, че да сте под окото на близките си. Приятни известия от децата или за децата ви радват. Добре е да сте пестеливи, но не и скъперници – последното не е добре за вас. Това, което откъснете от залъка на другите, съдбата ви го взема. Добре е да сте по-щедри. Тези от вас, които се борят за увеличаване на заплатата си, го имат.

Трябва да действате обаче много внимателно. Имате срещи с приятели на път. Може да пътувате в страната и в чужбина в края на месеца. Подготовката за пътуването трябва да започне още в началото на месеца. Получавате положително известие, свързано с бизнеса ви, а също и от човек, който е на път, и то свързано с бизнеса и с добри послания.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Рак
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата
1

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува