Месечен хороскоп Лъв

ЛъвДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Лъв Януари 2020 година

При вас ситуацията в личен план се подрежда трудно. Напълно е възможно да възникнат трудно разрешими проблеми с близки хора.

Конфликтът с роднините ви назрява от доста време насам и вече става неизбежен. Принудени сте да кажете много истини и това няма да се хареса.

От много време сте таили мнението си, но вече не можете да премълчавате. Подгответе се за сериозна битка.

Месечен хороскоп за Лъв Януари 2020 година

В любовта ви също настъпва криза. Тя избухва с пълна сила още в началото на месеца и достига връхната си точка в средата на периода. Вие сте прекалено изнервени, за да можете да мълчите и да преглътнете, превръщате се в остър камък, насочен срещу острия камък на партньора ви и конфликтите са неизбежни. В края на месеца отрастите охладняват и нервите ви се стабилизират. Имахте нужда да изясните множество въпроси, но може да съжалявате, че това е станало по този начин. В края на месеца отрицателната ви енергия и раздразнителността ви стихват до нула.

Общо взето между вас и любимите ви хора през този период властва охлаждане и най-добрата тактика е малко отдалечаване един от друг. Дайте си почивка и се усамотете, не е нужно да бъдете винаги заедно от страх, че може да загубите любимия човек. Тези от вас, които имат постоянен партньор в края на месеца преживяват изблик на нови чувства. Временното напрежение е преминало и можете да се отпуснете. Заедно с това успокоение настъпва и подем в работата ви. Получавате пари, за които не сте чакали, че някога може да вземете.

Време е да се замислите за здравето си. Толкова напрежение и нерви през този месец ви изтощават и изнервят, правят ви напрегнати и затова се чувствате неразположени. Въпреки, че няма да имате желание, наложително е да се погрижите за себе си. Не се задържайте дълго вкъщи, където само се ядосвате. Излизайте по-често навън – театър, кино, срещи с приятели.

На работното ви място е време да се посветите на установяването на контакти, които да спомагат за развитието на дейността ви. Вие сте жизнени, енергични и можете да оказвате почти магическо влияние върху околните. Връзките с партньорите и колегите ви остават стабилни и устойчиви, но изискват голямо напрежение и немалка отговорност.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Лъв
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here