Месечен хороскоп за Лъв за месец Март 2023 година

0
10442

ЛъвДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Лъв за месец Март 2023 година

През месеца може да си позволите повече свобода и да се заемете с допълнителна дейност, която да ви помогне да изплатите дълговете си, натрупани от дълго време.

Бъдете внимателни с хората, с които работите и особено за документи, свързани с имот и дом.

Не пропускайте печеливши делови ангажименти.

Много от родените под знака на Лъва да очакват добри възможности за уреждането на личния им живот.

Тези от вас, които имат сериозна връзка, трябва да се опитат да я заздравят, дори да я превърнат в брак или съвместно съжителство.

Месечен хороскоп за Лъв за месец Март 2023 година

Към края на месеца се налага да вземете важно решение по делови въпрос, но няма да можете да се оправите сами. Поискайте съвет от близки, които са по-опитни от вас. Приятно събиране може да ви поотпусне. През този месец жена изиграва полезна роля за вас. Овен може да ви помогне, ако поискате от него помощ.

Решавате финансовите си въпроси. Пари. Пътища. Може да се наложи да се разделите с личност от вашия екип, но това няма да попречи на работата ви. Откриват се възможности за пътища и за почивка.

Може да се наложи да направите неочаквано пътуване, свързано с имот. Има нещо объркано и неизяснено. Повечето Лъвове са закриляни от съдбата. Тези, които се занимават с изкуство, получават нов творчески импулс. Каквото направят, е полезно и много сполучливо. Това е време да подредите и дома си, довършете ремонта, ако сте го започнали.

Имате шансове за образование у нас и в чужбина. Много от вас гледат навън за работа, но трябва да са внимателни с фирмата, която им урежда работата. Не обичате много критиката, но се налага да се вслушвате в нея. Пазете се от хора, които ви заливат с похвали, а очакват часа, в които да ви видят сринати.

Всичко през месеца е чисто, както се казва – пито-платено. В началото на месеца имате напрежение, в средата му – също. Хората, които се занимават с търговия, имат успех. Направете подарък на човек, когото обичате, може и без специален случай. Очаквайте предложения за допълнителна дейност, от която да получите и допълнителни средства.

Но преценете добре силите си. Необвързаните Лъвове могат да получат предложение за сериозна връзка. Обвързаните пък да не се впускат в любовни игри и авантюри, които могат да им излязат солени по-късно. Лъвовете са горещи и всеотдайни в любовта и ако държат на човека, който в момента е до тях, да са внимателни.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Лъв
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

предишна статияМесечен хороскоп за Дева за месец Март 2023 година
Следваща статияМесечен хороскоп за Рак за месец Март 2023 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук