Месечен хороскоп Лъв

ЛъвДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Лъв Февруари 2020 година

Сега е времето в което, може да водите преговори и да сключвате договори, тъй като и вие и вашите партньори проявявате желание за сдружение и договореност.

Разбира се нещата няма да минат без проява на компромис и от двете страни.

Бъдете внимателни и не разкривайте всичко, което знаете пред вашите съперници, защо скоро след това, може да го употребят по нечестен спрямо вас начин.

Месечен хороскоп за Лъв Февруари 2020 година

Помнете усилията ви са напълно оправдани, завоюваните позиции са затвърдени и вече нищо не може да ви измести от тях, особено ако запазите трезвия си поглед върху деловата си дейност и своята отговорност.

Съмнявате се, че човек от вашата служба ви подлива вода. Имате право, в най-скоро време може да го разкриете и да докажете, че той е вредил не само на вас. Резултатите са на лице. Доказвате своята правота, защитавате позициите си, но у вас остава неприятният вкус на обида и огорчение. Лъсват интригантството и лъжите и на други от колегите ви. Имате шанс за изява, за която се готвите отдавна. Тя ви носи признание и популярност.

Половинката и близките ви са недоволни от постоянната ви заетост напоследък, но вие намирате начин да успокоите атмосферата. Не допускайте нажежаването й. Обвързаните се радват на спокойна и дълбока любов. Самотните може да срещнат голямата си любов и много бързо да се усетят запленени и решени на трайна стабилна връзка. Ако се налага да държите изпити, бъдете много внимателни и не си позволявайте отчаяние.

Отнесете се внимателно към напрежение в семейството ви, свързано с промени в дома ви. Много вероятно е те да са наложени от битов проблем. Около средата на месеца може да пътувате в страната. Отваря ви се и път в чужбина. От дълго време се борехте за това, надявахте се да стане. Е, има голяма вероятност да се сбъдне. Иска ви се да се усамотите и да си починете. Можете да го сторите. Човек от дома ви може да замине за чужбина, за да урежда важни делови въпроси.

Месечен хороскоп за Лъв Февруари 2020 година

Не бива сега да сменяте хората, с които работите. Изчакайте поне да премине месецът и тогава предприемайте каквото и да е. Премислете кого да освободите, защото много от хората си вие самите изградихте като работници и професионалисти. Те са ви предани. Много сте емоционални и по тази причина има вероятност да направите погрешен избор на личен партньор или на делови съдружник. Интуицията ви е силно изострена, но през този период не й се доверявайте напълно, защото може да ви подведе – да ви накара да сте прекалено внимателни – до подозрителност. Не разчитайте само на колегите си. През този период те няма да са добре разположени към вас.

Месечен хороскоп за Лъв Февруари 2020 година

Оценете нещата, които може да ви предложи ваш бивш приятел и които биха ви донесли добри перспективи. Не се мъчете сами да носите тежестта на бизнеса си, защото тя може да ви смачка. Нови инициативи стават причина много добре да планирате дейността си за следващите месеци. Трудно уреждате важен документ. Тези от вас, които имат да уреждат финансови въпроси, е добре да го направят през този месец.

Ако имате дългове, започнете да ги връщате и не натрупвайте нови. Около средата на месеца имате неприятен разговор. По същото време е възможно да ви предложат допълнителен делови ангажимент. Преценете добре натоварването си, защото ако се ръководите само от парите, които може да ви донесе, има вероятност сериозно да увредите здравето си. Пътищата няма да ви липсват и са свързани с работата ви.

 

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Лъв
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here