Месечен хороскоп за Лъв за месец Февруари 2024 година

ЛъвДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Лъв за месец Февруари 2024 година

Усилията ви са напълно оправдани, завоюваните позиции са затвърдени и вече нищо не може да ви измести от тях, особено ако запазите трезвия си поглед върху деловата си дейност и своята отговорност.

Съмнявате се, че човек от вашата служба ви подлива вода. Имате право, в най-скоро време може да го разкриете и да докажете, че той е вредил не само на вас.

Резултатите са на лице. Доказвате своята правота, защитавате позициите си, но у вас остава неприятният вкус на обида и огорчение. Лъсват интригантството и лъжите и на други от колегите ви.

Имате шанс за изява, за която се готвите отдавна. Тя ви носи признание и популярност.

Половинката и близките ви са недоволни от постоянната ви заетост напоследък, но вие намирате начин да успокоите атмосферата. Не допускайте нажежаването й. Обвързаните се радват на спокойна и дълбока любов.

Самотните може да срещнат голямата си любов и много бързо да се усетят запленени и решени на трайна стабилна връзка. Ако се налага да държите изпити, бъдете много внимателни и не си позволявайте отчаяние.

Отнесете се внимателно към напрежение в семейството ви, свързано с промени в дома ви. Много вероятно е те да са наложени от битов проблем. Около средата на месеца може да пътувате в страната.

Отваря ви се и път в чужбина. От дълго време се борехте за това, надявахте се да стане. Е, има голяма вероятност да се сбъдне. Иска ви се да се усамотите и да си починете.

Можете да го сторите. Човек от дома ви може да замине за чужбина, за да урежда важни делови въпроси.

Не бива сега да сменяте хората, с които работите. Изчакайте поне да премине месецът и тогава предприемайте каквото и да е.

Премислете кого да освободите, защото много от хората си вие самите изградихте като работници и професионалисти. Те са ви предани.

Много сте емоционални и по тази причина има вероятност да направите погрешен избор на личен партньор или на делови съдружник.

Интуицията ви е силно изострена, но през този период не й се доверявайте напълно, защото може да ви подведе – да ви накара да сте прекалено внимателни – до подозрителност.

Не разчитайте само на колегите си. През този период те няма да са добре разположени към вас.

Оценете нещата, които може да ви предложи ваш бивш приятел и които биха ви донесли добри перспективи. Не се мъчете сами да носите тежестта на бизнеса си, защото тя може да ви смачка.

Нови инициативи стават причина много добре да планирате дейността си за следващите месеци. Трудно уреждате важен документ. Тези от вас, които имат да уреждат финансови въпроси, е добре да го направят през този месец.

Ако имате дългове, започнете да ги връщате и не натрупвайте нови. Около средата на месеца имате неприятен разговор. По същото време е възможно да ви предложат допълнителен делови ангажимент.

Преценете добре натоварването си, защото ако се ръководите само от парите, които може да ви донесе, има вероятност сериозно да увредите здравето си. Пътищата няма да ви липсват и са свързани с работата ви.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Лъв
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!