Месечен хороскоп за Лъв за месец Декември 2022 година

ЛъвДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Лъв за месец Декември 2022 година

Подложени сте на много изпитания през този месец. Прекалено високи изисквания имат към вас вашите роднини.

Няма да можете да устоите на темпото, което ви се налага. Едва ли имате сили, тъй като вече много ви се е насъбрало.

Рискувате да се изложите, да изгубите позициите си и да се върнете назад, ако се опитате да продължите да се борите да се справите с положението, което е пряко силите ви.

Бъдете честни с близките си, това е единственият изход. Съберете ги и споделете с тях положението си. Сега се налага те да се съобразят и да променят отношението си към вас.

Възможно е да имате малък проблем в работата си. Бъдете коректни с шефовете си и кажете за неприятностите, които са възникнали. Така може да се преодолее проблема по-бързо и лесно, като се положат усилия от всички страни.

Нещата може да се задълбочат и да се усложнят много, ако се опитате сами да се справяте. Не се нагърбвайте с всичко това сами, няма да успеете. Звездите ви сочат най-добрият изход – дайте си почивка и заминете извън града. Нуждаете се от спокойствие и пълна почивка.

Сега не можете да направите нищо в работата си, затова колкото и да се стремите да сключите нов договор или да изкарате пари, няма да успеете в нищо. Отдайте се на размисъл, направете отдих в движение. Сега е подходящо да се занимавате с подобрения в дома, с хобито си или да си направите екскурзии сред природата.

Всичко това е едно прекрасно разтоварване за вас. Не бива дори да мислите за работа. Плановете, направени сега няма да са успешни. Опитайте се напълно да се абстрахирате от служебните си дела. Не се занимавайте с никакви проблеми и не поемайте никакви ангажименти във връзка със службата. Отдайте се на почивка и бездействие.

Дайте почивка на мозъка и нервите си. Здравето ви е отлично. Психически сте доста уморени, но физически се чувствате добре. За опънатите ви нерви могат да се погрижат само тишината и спокойствието. В края на месеца се чувствате много добре.

За да можете в началото на другия месец да имате сили да започнете наново и с повече устрем е необходимо да си направите тази почивка. Имате нужда от свежест и бодрост, защото ви очаква много натоварен график. Дайте на душата и тялото си да се възстановят и да се отпуснат, като си направите почивка.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Лъв
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук