Месечен хороскоп Лъв

ЛъвДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Лъв Септември 2019 година

Не разпилявайте енергията си за маловажни неща. Обмисляйте добре плановете си и степенувайте ангажиментите си по важност.

Не се заемайте с много задачи, защото е необходимо да следвате последователно целите си.

Не мислете със съжаление за пропуснатите възможности в миналото си, а се съсредоточете върху настоящето и плановете си за бъдещето.

Имате прекрасната възможност да осъществите някои от плановете си с помощта на верни приятели.

Вечерите сте обхванати от романтични настроения. Щастливи сте като получите красиво любовно обяснение, което ви обкриля. То е доказателство за чувствата на партньора ви, в които от скоро вие сте се съмнявали. Тези от вас, които са самотни, имат прекрасния шанс да срещнат любовта на живота си. Бъдете внимателни да не подминете дадения ви малък знак.

Месечен хороскоп за Лъв Септември 2019 година

През втората половина на периода се налага да сложите в ред отношенията с роднините си. Всеки има претенции към вас и настоява за парична помощ. Сега не е момент, в който бихте могли да помогнете на когото и да било. Дори и да разполагате с пари, не давайте на никой, защото в скоро време може да ви потрябват за голяма покупка или за голямо капиталовложение. С риск да скъсате отношения с роднините си, откажете и отстоявайте позициите си колкото и да ви молят, колкото и тъжни истории да ви разказват. Не вярвайте на нищо, защото всеки около вас е користен и нечестен в този момент.

Неприятностите с роднините са съпътствани с много добри постижения в работата ви. Помислете дали вашите успехи не са тези, които са дали повод за искането на пари. За да избегнете тези проблеми, може просто да запазите успехите си в тайна за сега и да споделите, когато всичко е вече стабилно. Защото за сега, макар и с увеличени доходи, състоянието ви не е толкова цветущо, колкото си мислят всички. Тези притеснения и дребни разправии помрачават настроението ви, но служебното ви ежедневие с непрекъснатите малки победи възвръща усмивката на лицето ви.

През почивните дни оставете време само за себе си. Ако е възможно прекарвайте част от деня сами и в пълноценна почивка, далеч от шум и суетене. Вечерите може да помислите за забавления и развлечения. През тези дни не мислете за работа. Опитайте се да се разнообразите с кратки пътувания из планина или сред гора.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Лъв
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here