Месечен хороскоп Лъв

ЛъвДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Месечен хороскоп за Лъв Ноември 2019 година

През първата половина на месеца се занимавате с планове около нови идеи.

Затрупани сте от информация и ако не сте твърдо убедени, че това, което планирате може да стане както искате, променете плановете си, но след задълбочено проучване и консултации.

Към средата на месеца са необходими енергия и воля, за да се решат по-сложните неща около вашата дейност.

Може би се налага да се занимавате с кадрови проблеми, да променяте организацията на работа или да включвате нови хора.

Месечен хороскоп за Лъв Ноември 2019 година

Помислете за едно делово пътуване в страната. То е добре дошло за вас, защото ви влива енергия, среща ви с хора от вашата професия и ви помага да прецените правилно намеренията си. Към края на месеца, колкото и да сте изморени, обърнете внимание на съпруга си. Това се отнася особено силно за жените, родени през август. Възможно е да се наложи да решите важен фамилен въпрос за добро. Това е едно от условията за разбирателство в дома ви. Не се притеснявайте за неприятен проблем, свързан с роднина, който е далеч от вас. Той се решава много успешно.

Може да решите да се свържете с нов партньор. Връзките ви с досегашния се изчерпаха, направете го, но внимателно, не горете мостовете към хора, с които досега сте работили в мир и разбирателство. Имате желание да ускорявате събитията. Не го правете, може да допуснете много грешки. През периода материалните ви вибрации не са слаби и това позволява да вложите пари в нещо печелившо. Имате общи проекти, които изпълнявате заедно със семейството си и колегите. Благоприятен случай може да ви изведе на внезапна печалба.

Хората на изкуството, особено художниците, да се пазят от удар под кръста. Възможна е и кражба или измама. Загубата няма да е голяма, но ви разстройва. Повечето от вас се измъкнаха доста леко от един натоварен период. Много от нещата вече започват да се реализират и да дават плодове. Вие много често губите доверие, макар че не винаги имате основание за това. Може да започнете и допълнителна работа, препоръчана или предложена ви от колеги, която да ви донесе доходи. Помислете си как да решите въпрос, свързан с частичен ремонт, за който се каните от дълго време. Ако не го започнете сега, още много време няма да се решите да го направите, а става все по-трудно.

Понякога в желанието си да свършите много неща, често вземате неправилни решения. През този месец не бива да вземате заеми и кредити, защото връщането им е много трудно. Предстоят професионални промени за хората, които работят в административния апарат. За вас месецът е много силен. При някои от вас даже представите им за обществото могат да се променят.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата месечен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен месец.

месечен хороскоп за следващия месец Лъв
месечен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here