Годишен хороскоп Лъв

ЛъвДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Годишен хороскоп Лъв за 2020 година

Очаква ви подобряване във финансовата сфера и получаване на нови придобивки.

Хубаво би било да не отказвате помощта, която ви се предлага дори и да не ви е достатъчна.

Сега е времето, в което може да получавате различни дарове, в това число и бонуси за добре свършена работа.

Твърде вероятно е да броите парите на вашите партньори.

Погрижете се за погасяването на вашите кредити и задължение, дори за тази цел да е необходимо участието на друг човек.

Годишен хороскоп Лъв за 2020 година

Мислите ви се насочват към пътувания, романтични, екстремни и хазартни преживявания, които буквално могат да завладеят ума ви. Ако сте родител може да ви се наложи да се занимавате повече с вашите наследници, като им отделите по-голяма част от личното си време, но това сега ви носи допълнително удоволствие. Сега е времето в което е препоръчително да се насладите на хубава пиеса или филм, да си намерите ново хоби. Подобряват се отношенията ви с колегите на работното място, съседите, приятелите а също така и с вашите партньори.

Годишен хороскоп Лъв за 2020 година

Постарайте се да не обръщате внимание на нервните изблици на вашите роднини. Вместо да се включите в семейните недоразумения се опитайте да вложите силите си за подобряване на домашния и семейния уют. Засилва се желанието ви да бъдете защитени винаги и това ви кара да се заемете с изграждането на здрави основи. Кавгите и напрежението в домашната обстановка, може да бъдат по-чести. Възможни са конфликти в основата на които седи по-възрастна жена в частност вашата майка. Силните емоции и спотаения гняв може да бъдат вредни сега.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата годишен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна година. 

Виж още:
Годишен хороскоп за пари Лъв 2017г.
Годишен хороскоп за 2019 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here