Годишен хороскоп Лъв

Лъв Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

godishen-horoskop-luv

Годишен хороскоп Лъв за 2018 година

Годината на Кучето ви носи успех в кариерата, както и подобряване на финансовото състояние.

Основното е да спазвате крайните срокове, спокойно да приемате критиката и да поддържате добро настроение.
Необходимо е да покажете решителност, инициативност и отдаденост. През 2018 година увеличавате своя потенциал. Отличавате се с добро здраве през цялата година, което ви придава сила, устойчивост и издръжливост.

Любовният ви живот е спокоен и уравновесен. В семейството се съхранява приятелството и взаимността. Самотните от вас могат да намерят щастието в любовта през пролетта, а останалото време няма да е подходящо за промени на личния фронт.

Ако имате хронични заболявания, тогава е възможно тяхното обостряне през пролетта. В останалото време не е необходимо да се притеснявате за здравето си. Вие сте бодри, енергични, активни. Полезни са заниманията с фитнес, плуване, спортни игри, като тенис или волейбол. Лятото е чудесно време, което да изкарате в компанията на приятели, да карате велосипед или четворен велосипед. Колкото по-активна е почивката ви, толкова по-добро е здравословното ви състояние.

В работно време е необходимо да обърнете внимание на сърдечносъдовата система. Дългият престой на токчета носи не само умора на краката, но може да доведе до развитие на заболявания на вените. Необходимо е да се опитате да комбинирате красотата и удобството, за да избегнете здравословни проблеми. Релаксиращ ефект имат вечерните вани за крака с морска сол.

Спортът ви помага да поддържате форма. Редовните физически упражнения ви осигуряват не само привлекателен мускулен релеф, но и общия тонус на тялото. През лятото със сигурност искате да се занимаете с екстремни спортове. Вашата възбуда и енергия са достатъчни за реализиране на стара мечта.
Може би отдавна сте искали да скочите с парашут или рафтинг по планински реки, през 2018 година имате достатъчно късмет да го направите.

Има малка вероятност за сезонни настинки, които бързо биват преодолени. Все пак, профилактиката не е излишна. Плуването, редовното бягане и колоезденето също са полезни.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата годишен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна година. 

Виж още:
Годишен хороскоп за пари лъв 2018г.
Годишен хороскоп за 2017 година

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува