Годишен хороскоп Лъв

ЛъвДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Годишен хороскоп Лъв за 2019 година

През 2019 г. сте особено завладени от жажда за признание. Някои представители на знака могат да го постигнат, например, ако се запознаят с известен човек. Това е достатъчно, за да се заговори за тях. Разположението на планетите ви помага да спечелите обществена слава и възхищение, без дори да правите нещо специално.

Въпреки че такава слава може да бъде много краткотрайна, но все пак е слава, и вие сте особено чувствителни към нея.

Някои от вас обаче могат да постигнат заслужено признание, а за творческите личности през 2019 г. може да дойде най-добрият им час. Други представители на знака могат да посетят някои известни места, да докоснат красивото, а може би дори да вземат участие в него, например, на карнавала във Венеция или Рио де Жанейро. Или – на модното шоу в Прада.

През 2019 г. значително се увеличават шансовете да спечелите голям джакпот в някакъв вид хазартна игра или да получите печалба от лотарията. Голяма печалба може да дойде от игра на фондовата борса или инвестиране в ценни книжа.

Тези от вас, които се занимават с творческо изкуство, например артисти или художници, могат да очакват, някой филантроп да им обърне внимание.

2019 г. е и година на многобройни любовни истории. През 2019 г. вие, като всеки друг, чувствате нуждата да обичате и да бъдете обичани. Тази нужда ви прави особено щедри и великодушни, въпреки че тези качества са характерни за вас, като представители на зодиакалния знак Лъв.

Възможно е да имате голям брой нови любовни хобита и кръгът ви да се разширява през цялото време. В крайна сметка всичко може да завърши с голяма любовна връзка и дори раждане на дете.

Някои представители на този знак имат всички шансове най-накрая да намерят истинската си любов за цял живот.

Възможно е да събудите таланта си на учител, възпитател, може да извършвате благотворителна дейност в тази област.

Бъдете внимателни, защото не сте застраховани и от това всичко по-горе да промени знака си от плюс на минус. Славата няма да донесе радост, тъй като тя може да бъде придружена от публично осъждане, клюки или скандал, личният живот може да стане обществено познание, паричните инвестиции и опитът да се спекулира на борсата да доведе до парични загуби. А в казиното да ви очаква голяма загуба.

През 2019 г. усещате чувствително как се подобрява положението ви на работното място, особено в областите, които изискват усърдие, постоянство и повишено внимание.

И въпреки че не е нужно да разчитате на сериозен напредък в кариерата си през 2019 г., все още може да ви бъде поверено да направите някакъв особено важен и обещаващ проект.

Ако се справите с него, това е особено благоприятно отбелязано от вашето ръководство и определено може да ви отведе до поставената цел. Що се отнася до останалите, не забравяйте нуждата от търпение.

През този период не ви се препоръчва да сменяте работата си, ако не е крайно наложително. За 2019 г. планетите предупреждават, че намирането на ново място е много трудно.

Много време през 2019 г., е необходимо да отделите на обичайната ежедневна рутина. Възможно е да се наложи да се грижите за безпомощни пациенти или вашето собствено здраве да ви провали, което изисква сериозно внимание.

През 2019 година е особено полезно да преминете курс на терапевтична диета или да се заемете с пречистване на тялото си. Не забравяйте и за редовните медицински прегледи – през 2019 г. те могат да се окажат особено информативни, което да помогне да се идентифицират някои отдавнашни и все още не забележими проблеми.

Като цяло, през 2019 г. трябва да приемете това достатъчно сериозно и ако е необходимо, да преминете курс на подходящо лечение. Някои от вас може да започнат да спазват принципите на здравословно хранене или да станат вегетарианци, което не е много обичайно за представителите на зодиакалния знак Лъв. Най-важното е да се опитате да не изпадате в крайности, вслушвайте се в организма си.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата годишен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна година. 

Виж още:
Годишен хороскоп за пари Лъв 2017г.
Годишен хороскоп за 2019 година

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here