Седмичен хороскоп Дева за седмицата от 25.10 до 31.10.2021г.

0
4448

ДеваДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Дева от 25.10 до 31.10.2021г.

Планетите може да ви въвлекат във водовъртеж от страсти и обективно сложни ситуации.

Ако сте подредени и организирани, може да се справите, записвайте си за да не забравите нещо.

Трябва да знаете, че всяка ваша инициатива или постъпка среща твърдата съпротива на средата и на отделно конкретно лице (съпруг, партньор или конкурент).

Това може да направи периода сложен, особен, изпълнен с противоречия.

Седмичен хороскоп за Дева от 25.10 до 31.10.2021г.

Някои от вас може да покажат своята способност да насочват събитията в нужното русло. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. При повечето представители на зодията сложната финансова ситуация може да ги напряга поне до края на годината. Възможно е да сте подложени на рискове. Може да са травми и насилие или кражби от дома ви. Опитайте се да пазите и себе си, и своята собственост.

Седмичен хороскоп за Дева от 25.10 до 31.10.2021г.

Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. И ако колата ви не е съвсем нова, ремонтирайте я. Не са изключени някои изненади, но като цяло се справяте със ситуациите. По отношение на финансите има какво да се желае – те толкова ви безпокоят, че изглежда това е единственото, което ви трови живота. Ако, разбира се сексът и ревността не значат нищо за вас. По младите може да си намерят допълнителна работа и в края на годината да се радват на приходи.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Дева
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here