Седмичен хороскоп Дева от 26.02 до 03.03.2024 година

ДеваДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Дева от 26.02 до 03.03.2024 година

Периодът е предназначен за душевно пробуждане и преобразуване на космическата енергия.

Появява се възможност да оцените всичко добро и лошо.

Емоционалния ви живот зависи от семейните отношения.

Периода е малко труден за любовта и брачните отношения, но е подходящ за преустройство на дома.

Може да ви се отдаде да възстановите някакво прекъснато по-рано приятелство. Може да разширите кръга от свои познати. А благодарение на това да решите стар проблем.

Звездите ви съветват да държите емоциите си под контрол. Потърсете утеха в мъдрости запазени от вековете. Препоръчва ви се въздържание и трезва оценка на действителността.

Може да ви поканят на гости в непозната обстановка и при не съвсем познати хора. Бъдете внимателни и проявете сдържаност в общуването.

Периодът минава под знака на свалянето на маските и познание на лошата страна на хората. От вашата разсъдливост зависи успехът на по-нататъшните ви планове.

Огромното желание да се закрепите на постигнатите позиции във всички сфери на живота ви подтиква към разнообразни и по-задълбочени кантакти.

Избягвайте материалната зависимост от обекта на вашата любов, в противен случай съдбата може да внесе в живота ви неочаквани промени и личния ви живот да бъде символ на тези промени.

Неприятностите ви избягват. Недоброжелател може да се опита да ви постави капан, но сам да падне в него. В труден момент се обърнете към съветите на близки хора.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!