Седмичен хороскоп Дева

ДеваДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Дева от 9.12 до 15.12.2019г.

Оставете всичко и действайте както ви диктува сърцето. Така може да възстановите душевната си хармония.

Едно ваше желание може да се сбъдне. Това ви отваря апетита за нещо подобно.

Може да допуснете грешка ако се съветвате с хора, които не познавате много добре.

Само най-близките ви може да ви помогнат да преодолеете едно сериозно изпитание.

Седмичен хороскоп за Дева от 9.12 до 15.12.2019г.

В дома намирате това, което е нужно за да продължите напред. Вашите приоритети се променят, защото и обстоятелствата се променят динамично. Искате вие да ръководите нещата. Не е изключено да заемете по-висок пост. Внимателно се прислушвайте в това, което ви казват хората. Срещате се с човек, които живее далече от вас. Предстоят ви разговори, пътуване, срещи. Един подарък ви трогва. Възможни са ситуации, които изискват твърдост. Ако сега отстъпите, това може да даде на опонентите ви коз и те да постъпват винаги така.

Бъдете силни, когато вземате решения. Може да се преборите с един проблем. Вашата фантазия ви помага, а лекотата в общуването спомага да прокарате идеите си. Не е изключено да вземете нестандартна идея за посрещане на празниците. Възможни са трудности в личен план. Концентрирайте се върху своите мисли и когато разберете какво ви е нужно се заемете с текущите си дела. Полагате много усилия, но те едва ли водят до желания резултат. Искате повече отколкото можете да получите в този момент.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Дева
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here