Седмичен хороскоп Дева за седмицата от 03.05 до 09.05.2021г.

ДеваДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Дева от 03.05 до 09.05.2021г.

Не е изключено да получите подкрепа от влиятелна личност за осъществяване на ваши намерения. Успехът ви е вероятен в ситуации, изискващи индивидуален подход и вътрешна съсредоточеност. Въпреки това не споделяйте плановете си с никого. Звездите ви предупреждават, че може да се наложи да се сблъскате с много проблеми в отношенията си с околните. Вероятна непорядъчна постъпка или предателство на познати ви карат да ги отпишете от кръга на приятелите си. Ако вие не направите компромиси, ситуацията може да се изостри до краен предел.

Седмичен хороскоп за Дева от 03.05 до 09.05.2021г.

Не е изключен финансов успех, свързан с постоянната ви трудова заетост или с игра на късмета. Бъдете внимателни и отзивчиви с колегите си. Не говорете празни приказки и не се хвалете за щяло и нещяло. Целесъобразно е да се замислите за смисъла на живота, своя път и духовното си развитие. Освободете ума си от постоянно безпокойство. Живейте според възможностите си и се вслушвайте във вътрешния си глас. За личните отношения е характерна известна нестабилност. Излишъкът на вашата енергия може да стресне околните.

В живота ви може да се появи любовна тайна. Седмицата носи сложна характеристика. Може да се окаже много напрегната. Жените от знака не следва да разчитат на покровителството на съдбата. Вашите необосновани претенции може да бъдат толкова големи, че да предизвикат конфликт в отношението ви с партньорите. Твърдото отстояване само на личните ви интереси може да се сблъска с противодействието на другите заинтересовани. Периодът преминава под знака на малки хитрости и раздвояване на съзнанието.

Седмичен хороскоп за Дева от 03.05 до 09.05.2021г.

В делови план късметът може да ви изневери във всеки един момент. Трябва да бъдете доста внимателни в отношенията си с околните. Възможни са недоразумения, предизвикани именно от вашето държание. Не разчитайте на обществена подкрепа и се старайте да се справите с всичко самостоятелно. Периодът е свързан с духовно преображение, получаване на космическа енергия и нравствено очистване. Подходящо време за творческите търсения и физическо натоварване. Възможно е да научите интересни новини, които да променят начина ви на живот. Може да ви се наложи да взимате важни решения. Пътуванията, срещите и преговорите са увенчани с успех.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Дева
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here