Седмичен хороскоп Дева

Дева Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-deva

Седмичен хороскоп Дева от 13.08 до 19.08

Много сили може да отделите да организирате интересни прекарвания и развлечения за приятели и близки хора. Добротата и разностранните ви интереси в съчетание с разумната строгост ви правят желани във всяка компания. Във вас може да се зароди известна склонност към риск и авантюри. В работата си или другаде постигате неща, които да ви радват дълго време. Може благоприятно да разрешите личен проблем. Възможно е дори да ви предложат някое съвместно прекарване. Съгласете се – звездите са с вас.

Обърнете внимание на себе си. Периодът протича интересно и напрегнато. Той носи различни и противоречиви тенденции. Възможно е нещата постоянно да изискват да правите компромиси между желаното и възможното, между дълга и съблазънта. Засилва се интереса ви към нововъведенията и постиженията на водещите във вашата област. Не повишавайте тон никому и бъдете по-благоразположени. Вероятни са изясняваници с интимния партньор или стълкновения с непознати хора, които едва ли може да завършат във ваша полза.

Преди всичко вие трябва да се примирите с факта, че плановете ви е възможно да се реализират трудно, а резултатите да бъдат доста под очакваните. Посветете този период на детайлно разглеждане на досегашния си път. Успехите ви може да са случайни, а неуспехите ви се дължат на липсата на стратегия. Доверявайте се повече на своята интуиция и не чакайте помощ отвън. Звездите ви препоръчват детайлно да обмислите вашето финансово бъдеще. Рискованите дейности ви носят само разочарования. Пазете се от допускане на грешки в работата, които може да доведат до падане на авторитета ви.

Не обръщайте внимание на критиките. Възможно е постоянната ви амбиция да имате лидерска позиция да ви доведе до измамни надежди и да ви подхлъзне към необмислени постъпки и авантюри. Вероятно е да се заплетете в романтично увлечение, но то може да ви донесе неочаквани последствия. Не е изключено в крайна сметка да се наложи да изяснявате отношенията си с познати или близки. Бъдете внимателни, защото поради вашата невъздържаност може да произлезе скандал.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Дева

седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува