Седмичен хороскоп Дева

ДеваДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Дева от 22.04 до 28.04

Звездите ви предупреждават за неочаквани ситуации, рискове и изненади. Не предявявайте излишни изисквания към околните. Само интуицията ви помага да излезете и от най-забърканата ситуация. Ако във вас се зароди мисълта за съвместен бизнес с някои близък не прибързвайте с решенията си, а преценете кой, какво ще прави за да нямате недоразумения, когато дойде време да си делите приходите.

Динамичен период, изпълнен с много възможности, но и с много рискови ситуации. Доброто ви образование, умението да се държите добре с всички и способността ви да привличате необходимите хора ви помагат да постигнете желаното. Пътуванията в чужбина и контактите с чужденци налагат силен отпечатък на вашето усещане за света. Вероятно в личните ви отношения трябва да заложите на стари и изпитани способи. Избягвайте разговорите на висок тон, не се опитвайте да изяснявате отношенията с колегите си.

Звездите ви предупреждават за неочаквани новини, които могат да представляват значително препятствие пред постигането на желанията ви. Във вас се засилва интереса към културата и изкуството на други страни. Огромна роля във вашия вътрешен живот могат да изиграят философията и религията. Следва да избягвате активни действия, неоправдан риск, съблазни и изкушения. Добре е да простите грешките на околните. Подарете нещо на любимия човек, изпълнете негова отдавнашна молба.

Седмичен хороскоп за Дева от 22.04 до 28.04

Благодарение на това, че спазвате нарежданията на ръководството и спазвате правилата, се чувствате уверено и спокойно. Прекрасно осъзнавайки цената си, едва ли встъпвате в близки отношения с хора, които имат съвсем различен мироглед от вашия. Не се подвеждайте по страстите си. Опитайте да сдържате емоциите си. Съществува вероятност да подобрите чувствително материалното си положение. Преодолявате капани, поставени пред вас от завистници и недоброжелатели.

Може да гледате на някои неща едностранно и поради това да бъдете по-бавни в усвояването на нова информация. Освен това отстоявайки своето мнение прекалено упорито може да се конфронтирате с някои хора. Опитайте да се държите много сдържано. Не се увличайте по примамливи предложения. Избягвайте случайните запознанства, особено на улицата. Звездите не ви препоръчват да се впускате в рисковани постъпки. Неочаквано предложение може да ви накара да промените основно плановете си.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Дева
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here