Седмичен хороскоп Дева

Дева Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-deva

Седмичен хороскоп Дева от 10.12 до 16.12

Звездите ви предупреждават за опасност от страна на колеги. Отваряйте си очите на четири. Все пак не трябва да разчитате много на съдбата. Тя няма да ви направи подаръци, трябва да се потрудите сами. Стъпили сте здраво на земята, усилията ви дават резултати.

След една инцидентна ситуация вие сте по-внимателни. Слушайте разума си.

Пред прага сте на отговорен проект. Сега трябва да покажете конструктивно мислене и прагматизъм. Периодът е емоционално силен. За необвързаните той може да стане начало на нова любов или нов етап от живота.

Всичко, което поставате като основа сега има по-нататъшно продължение. Голяма част от вас може да променят нещо в начина си на живот.

Може да става въпрос за ново жилище или дори за ново местоживеене. Правите така, че домашният комфорт да провокира активност и добри чувства в хората около вас.

Имате сърдечни вълнения. Те могат да са свързани и с децата ви. Новините, които те ви съобщават, може да ви накарат да промените плановете си за Коледа и Нова година. От вас може да поискат да вземете решение относно недвижима собственост.

Трудните въпроси не налагат бързи отговори, опитайте се да си дадете отсрочка, за да проучите нещата в цялост. Не трябва да харчите всичките си пари, през следващата година ви чакат големи разходи.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Дева

седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува