Седмичен хороскоп Дева за седмицата от 28.11 до 04.12.2022г.

ДеваДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Дева от 28.11 до 04.12.2022г.

Вложете всичко от себе си и няма да съжалявате. Работете с ум и сърце и резултатите може да са много добри. Имате закрилата на звездите.

Колективната работа може да доведе до сближаване на позициите.

Не трябва да се карате с хората, които са около вас. Не мислите еднакво, но това не е повод за лоши отношения.

Проектите ви се нуждаят от някои корекции. Провеждате разговори за пари. Някои от членовете на вашето семейство живеят нашироко. Нуждите им не са такива, както ги представят. Не бъдете наивни.

Трябва да поставите картите на масата. Само така може да покажете какви са намеренията ви и какво искате от останалите. Не очаквайте хората да се досетят за вашите желания.

Заредете се с търпение, в работата ви чакат неприятни изненади. Финансовите грижи също няма да ви подминат. Мислете разумно. Решителните действия са силната ви страна. Слабата може да се окажат децата ви. Заради тях сте склонни да направите компромиси, които не се налагат особено.

Не бъдете мекушави. Възможно е да имате конфликтна ситуация. Тя ви мотивира и зарежда с ярост по отношение на неправдите и лъжите. Мъжете от зодията може да влязат в спор и няма да отстъпят за нищо на света.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Дева
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук