Седмичен хороскоп Дева

ДеваДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Дева от 17.06 до 23.06.2019г.

Период, през който преди всичко не бива да се подавате на провокации.

Случайни стечения на обстоятелствата или спънки от някои хора може да ви накарат да защитавате активно принципите и позициите си.

В сложна и непривична обстановка, се помъчете да запазите спокойствие и действайте хладнокръвно.

Ако не загубите решителност в действията си и проявите дипломация, може да спечелите обществена поддръжка.

Благоприятни са деловите ангажименти и сериозните преговори.

Седмичен хороскоп за Дева от 17.06 до 23.06.2019г.

Парите идват при вас с помоща на приятели и покровители, благодарение на неочаквани планове и смели проекти. Но е възможно нереалистично отношение към парите. Има риск да попаднете под влиянието на недобросъвестни, алчни и прикрити хора. Това неминуемо може да ви доведе до разходи и излишни нерви. Възможно е честа промяна на интересите и настроението, в резултат на което да изглеждате непостоянни, като пърхащи пеперуди от едно цвете на друго. Съществува вероятност за рискове и непредвидими ситуации, което може да наложи да сте изключително внимателни.

Жаждата за наслаждения може да ви доведе до задънена улица, ако започнете да колекционирате поклонници, като предмети на изкуството. Успехи и съмнения се сменят, като въртележка. Вероятен е сблъсък на интереси е колеги или приятели. Но не бива да се концентрирате прекалено върху личните си проблеми – доверете се на интуицията си и здравия смисъл. Може да започнете да се отнасяте емоционално към вещите и парите. Стараете се да харчите спечеленото с умение и добър вкус. Може да ви се прииска да промените имиджа си в по-лековат и младежки дух, като си направите нова прическа и си купите нови дрешки. Постарайте се да намерите компромисно решение.

Не губете възможността да измените за добро своя личен живот. Самотните от вас може да намерят своята половинка. Печелите благодарение на интелектуалния труд. Необходимо е да осмислите отново поставените пред вас цели. Отложете приемането на важни решения. Пазете се от познанства с неблагонадеждни хора, които могат да изиграят значителна отрицателна роля в живота ви. Любовния ви живот може да се изпълни с интриги, риск и драми. Вие се ползвате с популярност в обществото. Можете да преодолеете всички изпитания и пречки по пътя си. Избягвайте прекалените физически и емоционални натоварвания. Не карайте бързо. Отношенията ви с брачния партньор или любимия могат да носят свободен и творчески хаоактер.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Дева
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here