Седмичен хороскоп Дева

ДеваДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Дева от 14.10 до 20.10.2019г.

Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да ви потрябват за нововъзникнала нужда.

Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея.

Вложете чувство в това, което правите ако искате резултатите да са добри.

Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация.

Това не е добър атестат.

Седмичен хороскоп за Дева от 14.10 до 20.10.2019г.

Показвате силно желание да бъдете независими и свободни. Тежат ви някои зависимости и ангажименти, които сте поели. Може да се опитате да отхвърлите опеката на властен човек. Не е изключено той да е от семейството, родител – ваш или на партньора ви. Имате силна и точна интуиция. Вярвайте в нея, следвайте вътрешния си глас, за да спечелите. Събитията ви отварят очите за новото, което се задава и вашето място в него. Приятелска подкрепа от страна на шефа или влиятелно лице ви дава самочувствие. Нещата няма да се развият по лошия сценарий, който чертаят неприятелите ви. Не си струва да си вадите погрешни заключения.

В областта на финансовите дела е необходима по-голяма акуратност. Всички ненужни усложнения трябва да се избягват. Добре е да си дадете сметка, че голяма част от вашите проблеми са създадени не от някой друг, а лично от вас. Онези от вас, които живеят с други хора трябва да се огледат и да преценят дали наистина изпълняват своята част от задълженията. Може би прехвърляте товара върху друг и е време малко да го освободите от работа.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Дева
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here