Годишен хороскоп Дева

ДеваДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Годишен хороскоп Дева за 2019 година

През 2019 година се занимавате главно с домакинската работа и проблемите на семейството си. Може да подобрите условията си на живот, да се погрижите за повишаване на семейния бюджет, да уредите някои важни семейни въпроси.

През 2019 г. настъпва особено благоприятно време за придобиване на семейни недвижими имоти. Сега можете да закупите мебели и всичко останало, за да направите дома си по-удобен и красив.

Някои от вас може да родят дете през 2019 г. или семейството ви да се разшири по друг начин, например, дъщеря ви да се омъжи и да доведе съпруга си в семейството или синът ви да се ожени и снаха ви да се появи.

Важна роля през 2019 г. играят родителите ви. Те ви осигуряват цялостна помощ, те могат да придобият слава или изведнъж да станат богати и да ви осигурят защита по различни въпроси. Възможно е да проявите интерес към семейната си история и да започнете да изследвате своето родословно дърво.

Отделни представители на знака могат да се интересуват от история в общ смисъл, да отидат на археологическа експедиция и дори да намерят съкровище там. Други представители на зодиакалния знак Дева могат да получат добри доходи от селското стопанство през 2019 г.

През 2019 г. съществува по-голяма вероятност някакви проблеми да започнат във вашите домашни или във семейни дела. В повечето случаи те са от битов характер. Например, може да започнете да ремонтирате къща или да построите нова и на някакъв междинен етап да откриете, че нямате средства за това, че започналата реконструкция е изяла всичките ви спестявания.

Годишен хороскоп Дева за 2019 година

Или да понесете материални загуби, щети, причинени от пожар, наводнение, ураган. Банален грабеж не е изключен – така че бъдете внимателни. Вашият дом може да губи пари, които сте отделили, за да си купите нов апартамент. Или цените на жилищата да нараснат рязко.

Вероятността от кавги с родители и различни проблеми с децата значително се увеличава – те могат да напуснат дома и дори да се преместят в друг град или друга държава. Въпреки това, самите вие може да напуснате и вашето напускане да е принудително и непланирано.

През 2019 г. тези от вас, които са в установени отношения, или най-накрая решават да ги узаконят, да влязат в законен брак или напълно да прекъснат тези отношения. Дори и да не решите това, може да почувствате известно охлаждане между вас и партньора ви. Може би вашият любим човек е далеч от вас, или го правите сами, чувствайки неудовлетвореност от настоящата ситуация.

Годишен хороскоп Дева за 2019 година

Вие или вашият партньор мислите как е уместно да запазите връзката си в бъдеще. Понякога външните ситуации могат да допринесат за това отдалечаване, например, да се наложи да се разделяте с партньора си за дълго време по някакви обективни причини, или някои обстоятелства да попречат на редовните ви срещи.

Във всеки случай, за 2019 г. планетите предупреждават, че може да изпитвате несигурност и страх, а да искате известна сигурност. Все пак трябва да се каже, че понякога такова разположение на планетите води до възобновяване на някаква предишна връзка или показва връзка с човек, много по-възрастен от вас на възраст, или заемащ видна позиция в обществото.

По-младите членове на вашето семейство през 2019 г. може да изискват сериозно внимание. Възможно е те да имат проблеми, които да изискват вашата намеса за решаване на проблема. Възможно е да сте принудени да отделяте много време за отглеждане на децата, тяхното образование и развитие.

Трудности може да възникнат с раждането на деца, бременността при жените може да е свързана с усложнения, а раждането може да бъде продължително.

Ако се увличате от хазартните игри, през 2019 г. трябва да сте особено внимателни. Не можете да разчитате на победа, но големите загуби тук са доста вероятни.

Няма да имат особен успех и тези, които се занимават с творчество, за тях настъпва тежко време, сега е трудно да получат признание. Най-добре се заемете с усъвършенстване на това, което вече сте създали.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата годишен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна година. 

Виж още:
Годишен любовен хороскоп за дева 2018
Годишен хороскоп за пари Дева 2018г.
Годишен хороскоп за 2019 година

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Крайно съм разочарован от Годишният хороскоп,в предишни години бе пълен и систематизиран ,а това тука ми прилича на съчинение на петокласник !!
    🙁

    • Здравейте Иван, нормално е точно сега да се чувствате неудовлетворен. Спокойно, скоро нещата се стабилизират.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here