Годишен любовен хороскоп Дева 2018

0

godishen-luboven-horoskop-devaГодишен любовен хороскоп Дева 2018

Началото на годината ви подарява няколко романтични запознанства.

Ако имате желание за сериозна връзка, тогава тя трябва да бъде създадена през януари, защото от февруари настъпва неблагоприятен период за това.

Самотните представителки на знака е необходимо да преразгледат по-задълбочено старите си познанства. Годината на кучето предразполага към превръщането на приятелската любов в любовен съюз. И двамата може да се погледнат един друг по различен начин, очаровани и възхищаващи се на избраника си.

Семейните от вас може да поглезят съпруга си, да се опитат да му угодят и да изпълнят желанията му. Сега може смело да поискате това, за което отдавна мечтаете. И не забравяйте да сте благодарни, отвърнете с любов и нежност.

Взаимоотношенията стават по-здрави благодарение на взаимната грижа. Благосъстоянието на семейния съюз зависи от това, колко са заинтересовани партньорите. През 2018 година можете да постигнете дългоочакваната духовна интимност, доверие, взаимно разбиране.

Няма да имате достатъчно време за любов, но въпреки това звездите ви обещават през 2018 година някои интересни запознанства. По-нататъшното развитие на отношенията зависи от вас. Вие сте погълнати от работа, което означава, че подхождате прагматично към любовните.

Звездите ви съветват да не сте твърде рационални и да изненадате любимия човек с вечеря на свещи. Тя оценява романтичното настроение и вниманието ви.

Семейните от вас са основната опора и подкрепа за своите близки. Отношенията със съпругата стават доверителни и хармонични. За август може да планирате ваканция с децата.

Новите впечатления, места, условия имат благоприятен ефект и помагат да се разсеете от ежедневната работа.

Екипът на horoskopa.com ви пожелава вълнуваща и романтична 2018 година с годишен хороскоп любовен хороскоп.

Още хороскопи за Дева:
Годишен хороскоп за Дева 2018г.
Годишен хороскоп за пари и работа Дева
Обратно към годишен любовен хороскоп

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here