Седмичен хороскоп Везни за седмицата от 29.11 до 05.12.2021г.

ВезниДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Везни от 29.11 до 05.12.2021г.

Тегли ви към високи цели, към облаците в които летите на крилата на любовта.

Материални придобивки също радват Везните.

Даже и да останете съвсем без пари, не се ядосвайте.

Може да ви е много трудно, но в края на краищата постигате своето и сте горди заради качествата, които сте показали на останалите.

Един човек може да разбере най-после, че не трябва да ви подценява.

Седмичен хороскоп за Везни от 29.11 до 05.12.2021г.

Проверете кръвното си. Не се преуморявайте с физическа работа. Имате нужда от почивка и тишина. Не са изключени любовни връзки и служебни авантюри. За да не попречат на работата ви, се опитайте да намерите баланс, в противен случай може да си навлечете проблеми. Любопитни хора са вперили поглед във вас. Красноречието може да изиграе голяма роля за лансиране на идеите ви. Професионалните успехи определят позицията на ръководството.

Седмичен хороскоп за Везни от 29.11 до 05.12.2021г.

Започват големи промени в живота ви, за които трябва да сте подготвени. Вие се превъръщате в истински господари на съдбата си. С воля и упоритост може да доведете нещата до успешен край и да получите мечтана придобивка. Звездите ви съветват да бъдете добронамерени в отношенията си с най-близките. Съвместната работа може да доведе до успехи, само ако не сте сами на фронта. Защото работата е много, а силите ви няма да стигнат за това, което планирате.

sedmichen-horoskop-za-vezni

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Везни
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here