Седмичен хороскоп Везни

Везни Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-vezniСедмичен хороскоп Везни от 13.08 до 19.08

Благоприятно време за поставяне на ново начало и обмислянето на бъдещите планове. Препоръчва ви се да се посветите на по-спокойна работа, да поставите в ред документацията си. Насочете усилията си към срещи и разговори с хора, които могат да са ви полезни за материалното и професионалното ви благополучие. Жизненият ви потенциал има тенденция към повишение. Времето е подходящо за колективна работа и съвместни мероприятия.

Вероятно е да проявите категоричност и невъздържаност в общуването с обкръжаващите. Благоприятно е да проявите активност във всичко. Може да започнете нови дейности, но не забравяйте да завършите изоставената работа. Не се отпускайте и не се занимавайте с второстепенни неща. Вашата целенасоченост може да не се хареса на някои хора. Те може да се опитват да ви попречат, но вие трябва строго да следите избрания път. Изпуснатото сега много трудно може да бъде постигнато след време.

С приятелите си имате почти роднински отношения. Те са готови да ви окажат подкрепа не само с пари, но и с личното си участие в опасни и неблагоприятни ситуации. Седмицата символизира промени и трансформации. Част от тази тенденция зависи и от вашата активност. Онези от вас, които работят на временен договор, могат да получат предложение за постоянна работа. Не бива да размисляте прекалено дълго. Постарайте се да не изпуснете изгодния шанс. Така може да подобрите положението си.

Общуването с природата може да ви пречисти и да възстанови силите ви. Може да почувствате силно желание да промените начина си на живот. Вие сте озарени от чувството за вътрешна свобода и желание да смените обстановката. Повечето от вас се опияняват от желанието да харчат неразумно, да имат екстравагантно поведение. Препоръчваме ви горещо да съкратите разходите си докато се вразумите. В противен случай може да се окажете в неблагоприятно състояние и да съжалявате за стореното.

sedmichen-horoskop-za-vezniБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Везни
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува