Седмичен хороскоп Везни

Везни Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-vezniСедмичен хороскоп Везни от 10.12 до 16.12

Животът ви става по-пъстър и богат на емоции. Мислите за другите с добри чувства. Сложете здраво юздите на своята щедрост защото има опасност да похарчите всичките си пари. Около вас има много хора. Това може да ви измори, но съзнанието, че така трябва и сте на верен път е най-хубавото нещо.

Много неща са направени благодарение на вас и на вашия труд. Можете да се гордеете с това. Хората от този знак са много жизнени.

Може да отложите решаването на един въпрос заради временната емоция. Не е изключено да си организирате едно пътуване, за да подготвите нещата по-добре. Възможно е да усетите силен импулс да се обадите на един човек. Не е изключено дори да го поканите на гости.

Уреждате семейни въпроси. Хората се допитват до вас, мнението ви е важно. Пред вас се разкриват възможности за стабилизация в делови план.

Можете да пуснете тото, върви ви в хазартните игри. Личност от противоположния пол гледа към вас с влюбени очи. Не е изключено и вие да се влюбите.

Пазете здравето си, то не е блестящо, една настинка може да ви повали за няколко дни, ако не засилите профилактиката за известно време. Обърнете внимание на сърцето си.

Мъжете от зодията може да се опитат да скрият чувствата си. Малко повече страст няма да попречи на личните ви отношения.

Затова пък в професионален план се нуждаете от хладен разум. Жените трябва да правят само онова, което се иска от тях.

sedmichen-horoskop-za-vezniБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Везни
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува