Седмичен хороскоп Везни за седмицата от 19.09 до 25.09.2022г.

ВезниДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Везни от 19.09 до 25.09.2022г.

Възможно е да усетите интереса на един човек към вас.

Може би той иска да ви помогне, ако имате проблем, който чака разрешение. Защо не?

Поговорете открито по въпросите, които ви вълнуват и можете да се надявате на скорошното им уреждане. Напълно забравяте своите собствени нужди.

Заради другите сте готови да направите жертва. Помнете, че жестът ви се връща, затова смело напред.

Седмичен хороскоп за Везни от 19.09 до 25.09.2022г.

В средата на седмицата няма да имате търпение да запазите в себе си онова, което мислите за един човек или за действията му. Възможно е да го кажете в прав текст и това отново да породи напрежение между вас.

Собствените ви желания и потребности излизат на преден план. Може да се простите с ролята на милосърдна сестра и да станете по-решителни. На хората, които са около вас поставяте картите на масата, към някои дори отправяте ултиматум.

Имате главозамайваща идея. Планетите ви дават зелена светлина, именно сега може да експериментирате и да постигнете резултати. Иска ви се да укрепите връзките си с околните. Желанието ви да се включите в трупа или да си намерите нова среда е голямо и имате възможност да покажете талант и да бъдете приети.

Красноречието ви е на нужното ниво, чувството за хумор също. Това ви помага. Неща, свързани с вярата или духовността ви помагат да откриете собственото си аз. В личния си живот вземате трудни, но отговорни решения. Може дори да пожертвате човека, който е до вас за да реализирате една своя идея.

sedmichen-horoskop-za-vezni

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Везни
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here