Седмичен хороскоп Везни

ВезниДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Везни от 14.09 до 20.09.2020г.

Подавате ръка за примирие и отсреща ви отвръщат по същия начин.

Смяна на обстановката ви се отразява добре, досегът с природата ви зарежда с положителни емоции и чувства.  Сега сте много кокетни, загрижени за външния си вид.

Има предстоящи събития, които ви изпълват с вълнение и желание да бъдете очарователни. Не е изключено да похарчите много пари, за да осъществите едно свое желание.

Седмичен хороскоп за Везни от 14.09 до 20.09.2020г.

Усещате интереса на един човек към вас. Може би той иска да ви помогне, ако имате проблем, който чака разрешение? Защо не. Поговорете открито по въпросите, които ви вълнуват и можете да се надявате на скорошното им уреждане. Напълно забравяте своите собствени нужди. Заради другите сте готови да направите жертва. Помнете, че жестът ви се връща, затова смело напред.

Няма да имате търпение да запазите в себе си онова, което мислите за един човек или за действията му. Казвате го в прав текст и това отново поражда напрежение между вас. Към края на периода собствените ви желания и потребности излизат на преден план. Прощавате се с ролята на милосърдна сестра и ставате по-решителни. На хората, които са около вас поставяте картите на масата, към някои дори отправяте ултиматум. Имате една главозамайваща идея. Венера ви дава зелена светлина, именно сега можете да експериментирате и да постигнете резултати.

sedmichen-horoskop-za-vezni

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Везни
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here