Годишен хороскоп Телец

ТелецДневенЗа  утреСедмичен МесеченГодишен

Годишен хороскоп Телец за 2019 година

През цялата 2019 г. планетите ви дават възможност да се справяте с пари. Възможно е през 2019 г. някои представители на знака да получат добро наследство или парите да дойдат при тях от техния бизнес партньор. Също така може да извличате значителни ползи чрез успешни корпоративни инвестиции или всички видове застраховки. Въпреки че различни правни спорове в тази област не са изключени.

През 2019 г. може неочаквано да покажете таланта си на финансисти и да действате като посредници по всички въпроси, свързани с инвестирането на пари.

През 2019 г. някои от вас могат значително да заздравят финансовото си положение и дори да спечелят богатство, използвайки за тази цел своите връзки и познанства. Но за това е необходимо да положат много усилия.

Необходимо е да не използвате околните за собствените си егоистични интереси – хората чувстват това – а наистина да развиете комуникация с тях на чисто човешка основа. Други представители на знака могат да проявят интерес към съществуването след смъртта и да изучават окултните науки.

Възможно е те да открият в себе си талантите на медиум – възможността да общуват с мъртви хора. Те могат да постигнат от успех в заниманията с езотериката и астрологията.

Годишен хороскоп Телец за 2019 година

godishen-horoskop-telecИзключително силни са и други емоции, особено – сексуалните инстинкти. Планетите ви дават възможността лесно да създавате в отношения и да сформирате съюз с почти всеки.

Лесно се адаптирате към партньора, напълно се съобразявате с оценката, която се генерира за вас в отношенията. Проблемът е, че тези връзки е малко вероятно да се развият, най-вероятно остават на нивото на интимни отношения.

Въпреки това, за много от вас това е достатъчно, защото са доста доволни от освобождението, което получават по време на интимни отношения. Изглежда им като най-естественият процес в света.

Но за 2019 г. звездите ви предупреждават, че има и много капани. Възможно е да поставите неразумно високи изисквания към своите сексуални партньори, искате тези отношения да ги привличат все повече и повече всеки ден. Ако това не се случи, бързо се разочаровате и търсите нещо ново.

Освен това, отчаяно защитавате свободата си във връзката и може да оставите партньора си веднага щом осъзнаете, че нещо ви заплашва, че другият човек разчита на нещо повече от просто интимна връзка. Като цяло, изграждането на солиден съюз е почти невъзможно.

Годишен хороскоп Телец за 2019 година

godishen-horoskop-telecПрез 2019 г. е необходимо внимателно и дълбоко да проработите много въпроси и жизнени явления. Това може да не е лесно, особено след като често се чувствате недоволни от себе си. Всъщност, това е не само недоволство, през 2019 г. поставяте особено високи изисквания към своя идеал за човек, и всеки ден се уверявате, че не отговаряте на него. Това несъвършенство и ви потиска.

Както и неспособността винаги да проникнете в самата същност на проблема. Понякога у вас присъства чувството за собствената ви безполезност и липса на търсене. Като компенсация някои от вас могат да се опитат да се защитят за сметка на другите.

Това е незабавно наказано и напротив, може да бъдат разочаровани от своя идеал и безмилостно да го свалят от пиедестала, върху който самите те са го издигнали.

Много е важно през 2019 г. да разберете, че всеки човек, включително и вие самите, е уникално творение на Бога. Всеки има свое собствено предназначение, което е необходимо да изпълни възможно най-старателно.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата годишен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна година. 

Виж още:
Годишен хороскоп за пари Телец 2017г.
Годишен хороскоп за 2019 година

 

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here