Хороскоп за зодия Везни за родените от 23.09 до 22.10

ВезниДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Девиз: “Аз балансирам!”
Стихия: Въздух
Kачество: Kардинален
Метал: Мед
Цвят: Розов
Планета управител: Венера
Енергетика: Мъжка Ян енергия

Скъпоценни камъни: берил, топаз, планински кристал, светъл турмалин

Под зодиакален знак Везни (тропически зодиак) са родените от 21.09 до 22.10
Под съзвездието Везни (сидерален зодиак) са родените от 13.10 до 15.11

Щастлив ден: Петък Щастлив числа: две, шест

Личностна характеристика на представителите на зодиакалния знак Везни

Вашият живот се управлява от чувството за хармония, красота и справедливост. Благодарение на такта, великодушието и ведрия си нрав сте желани във всяка компания.

Още повече, че със самото си присъствие успокоявате обстановката. Вие сте най-добрите миротворци, лесно успявате да убедите и двете враждуващи страни колко са сбъркали.

Независимо от това, може да се окажете в центъра на някакъв спор и да не отстъпвате от позицията си. Умението да примирявате противоречията ви прави незаменими юристи и адвокати.

С присъщото си чувство за справедливост ще намерите най-правилното решение, без ни най-малко да се повлияете от чувствата си. Вашата безпристрастност към работата ви прави невероятни професионалисти, а като се добави и чувството ви за дълг и отговорност, може да се каже, че сте незаменими в някои професии.

Като добавим и факта, че имате способност да предугаждате мислите и настроенията на другите, несъмнено може да им влияете и да се превърнете в изкусни политици или дипломати. Но каквито и да сте по професия, за вас е най-важно винаги да сте влюбени и да се чувствате обичани.

Хармоничните ви отношения с партньорите се дължат най-вече на способността ви да гледате на живота през техните очи.

Хороскоп за зодия Везни за родените от 23.09 до 22.10

horoskopi-za-vezniПоложителни качества: безпристрастност, наблюдателност, справедливост, дружелюбност, изисканост, артистичност, общителност, честност.

Отрицателни качества: нерешителност, плашливост, колебливост, прекалена предпазливост, несериозност, лекомисленост.

Външен вид на типчиния представител на зодия Везни

Мъжът Везни – Среден ръст, лице обло, с красиви черти, коси тъмни. Нежна, светла кожа, очи големи, светли или светлокафяви, хубави зъби, красива усмивка, трапчинки, красиво оформени уши.

Жената Везни – стройна, елегантна фигура, тъмна коса, лице симпатично, с меки, заоблени форми; тъмни очи, красив нос, голяма уста, ослепителна усмивка, трапчинки на бузите. Безупречен външен вид.

Здравето и Везни: Обмяната на веществата при Везните е бърза, неустойчива, подложена на силни колебания под въздействието на външни фактори (стрес, депресия) Наблюдава се недобро отделяне на отпадъчните продукти от организма. Слабо място – бъбреците.

Като следствие на нарушената функция на бъбреците (възможни причини: страх, психическо напрежение, критичност, разочарование) е възможно да се появят хипертония, главоболие, кожни заболявания, алергични реакции.

Хороскоп за зодия Везни за родените от 23.09 до 22.10

horoskopi-za-vezniПрепоръки за Везни: Да се контролира консумацията на сладко, да се следи кръвната захар, да се избягва консумацията на тестени изделия, препоръчват се плодови диети.

Растения – алое, мирта, фрезия, момина сълза
Аромати – карамфил, роза
Хранене: – плодове и зеленчуци и техните сокове, салати, зърнени храни, грис, царевица, пчелен мед, ядки, храни богати на витамини от групите В, С, А, Е.

Професионално развитие и работа за зодия Везни

Области: право, култура, изкуство, козметика, дипломация, социология, мода, дизайн, музика

Професии: юрист, съдия, законодател, дипломат, деец на културата, социолог, гримьор, фризьор, манекен, изкуствовед, музикант, певец

horoskopi-za-vezniИзвестни личности по знака на Везни
Джузепе Верди, Ференц Лист, Джордж Гершуин, Шустакович, Сен Санс, Николай Рьорих, Есенин, Лермонтов, Оскар Уайлд, Сервантес, Дени Дидро, Нилс Бор, Кардано, Хайдегер, Ницше, Акфред Нобел, Махатма Ганди, Бриджит Бардо, Джон Ленън, Марчело Мастрояни.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Жена везна е била винаги най-прекрасното съзнание в живота ми. Не са написали най-важното нещо за везните – склонни са да взимат крайни решение след дълго претегляне. Лошото е, че никой не знае, че нещо с тях не е наред, докато не стане прекалено късно! Гледайте ги с 4 очи!

  2. Тази характеристика много точно ме описва :))) Като я прочетох осъзнах, че е трудно да се живее с Везна 😀

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here