Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Везни

Седмичен хороскоп Везни

sedmichen-horoskop-vezni-snimka

Седмичен хороскоп Везни от 27.03 до 02.04

Случва се нещо интересно. Напълно възможно е да подобрите материалното си състояние. Пуснете тото, върви ви в хазартните игри. С действията си печелите доверието на хората около вас и това ви помага да доведете нещата до успешен край.

Прагматизмът е водещо начало във философията ви. В любовта не се страхувате да бъдете себе си, защото знаете, че така трябва. Всяко погрешно впечатление, което оставяте може да рефлектира в най-неподходящия момент към вас.

Ако имате желания, споделете ги гласно, за да ви разберат и подкрепят. Даже и да не сте съгласни с хората около вас, се опитайте да бъдете тактични и коректни. Колективната работа изисква компромиси.

Не натоварвайте хората около вас с непосилни задачи. С радост харчите пари. Това е период за удоволствия, за промяна на имиджа. Може да се видите с хора, които мислят като вас и са готови да споделят идеите ви.

Бъдете внимателни към партньора си, простете му за стари обиди и се опитайте да гледате напред. Двамата можете да бъдете голяма сила, стига усилията ви да са насочени в една посока и да не си придиряте много много. Интуитивно разбирате кои са добрите хора и кои лошите.

Ако се вслушате във вътрешния си глас може да имате късмет. Опитите да забогатеете може да дадат резултати, но имайте търпение. Сега не може да стане всичко, крачка по крачка стигате до целта.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Везни
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*