Седмичен хороскоп Везни

Везни Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-vezniСедмичен хороскоп Везни от 23.04 до 29.04

Периодът е благоприятен за реализация и проявяване на вашите способности във всички сфери. Вие напълно можете да разкриете собствения си творчески потенциал. Възможно е да получите интересно предложение, което да ви изкуши да предприемете пътуване.

Жените от знака са радостни да изпитат интереса на мъжете върху себе си. Не е изключена романтична връзка. Седмицата символизира въздържание, чистота на мислите и отказ от съблазни. Благоприятно време за въплъщение на замислите и подчиняване на страстите.

По-добре се въздържайте от активни действия в делови и личен план. Иначе може да разпилеете енергията си, гонейки илюзорни цели. Вашата енергичност предизвиква оптимизма и радостта на околните. През този период ви е свойствено оптимистичното мислене, което ви подтиква да строите въздушни замъци и да вярвате на чуждите приказки. Това може да ви направи податливи на агресивната реклама около вас, на която може лесно да се поддадете и сериозно да се поохарчите.

Избягвайте контактите с вечно недоволни и скучни хора. Не си позволявайте рязкост и невнимателност в своите отношения с околните. Вероятни са непредвидени разходи. Жизненият ви потенциал се намира във връхна точка. Проявете инициатива и в никакъв случай не очаквайте помощ. Правете всичко това за да укрепите положението си и не отстъпвайте назад.

Някои може да започнат да управляват парите на други хора. Заради емоционалната си впечатлителност може да общувате по-остро с някои колеги или партньори. Причината за това е и неразбирането от тяхна страна. Вие сте активни, енергични и самоуверени, което ви прави доста притегателни за деловите партньори и лицата от противоположния пол.

За да реализирате собствените си цели използвате всяка жизнена ситуация в свой интерес. Планирайте разходите си. Отхвърлете всички съмнения и позволете чувството на увереност да ви овладее напълно. Постарайте се да прекарате повече време на чист въздух. Направете една разходка в парка през свободното си време. Обърнете внимание на някои хора, които имат проблеми и се нуждаят от вашия съвет.

sedmichen-horoskop-za-vezniБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Везни
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува