Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Везни

Седмичен хороскоп Везни

sedmichen-horoskop-vezni-snimka

Седмичен хороскоп Везни от 13.11 до 19.11

Каквото и да предлага живота бъдете верни на партньора си. Няма да намерите друг като него. Извънбрачните авантюри само ви създават проблеми. Колкото по-добронамерени сте, толкова по-успешно изпълнявате задачите си. Адекватните реакции са най-доброто.

Ако сте избухливи и не си владеете нервите може да направите по-лошо от това, което се е случило. Даже и някои неща да не са ви по вкуса, запазете търпение, всичко се оправя.

Не трябва да разчитате много на съдбата. Тя няма да ви направи подаръци, трябва да се потрудите сами, физическата работа раздвижва кръвта ви и ви връща загубената енергия. Полезно е да спортувате, да се разхождате с приятели. Социалните контакти са важни за вас. Парите идват и си отиват.

Внимавайте, движите се по наклонена плоскост, трябва да разчитате повече на чувството си за практичност. Не е изключено да заживеете с нереални очаквания. Приказките на някои хора са прекалено красиви за да бъдат истина. Опитвайте са да поставяте чертата и да не се хващате за всяка сламка, която ви подават.

Периодът е сложен от гледна точка на емоционалното натоварване. Съблазните са много, няма да имате време за добър анализ на случващото се и може да сгрешите. От друга страна всяко невнимание може да ви струва скъпо.

В края на седмицата излизате от омагьосания кръг и виждате себе си отстрани. Така може да разберете какво правите и какво трябва да предприемете, за да не тъпчете на едно място.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Везни
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*