Седмичен хороскоп Везни за седмицата от 25.10 до 31.10.2021г.

0
4867

ВезниДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Везни от 25.10 до 31.10.2021г.

Седмицата ви започва с критичен ден.

Може би няма да получите парите, които очаквате и това да ви направи нервни и сприхави.

Затова пък до вас има хора, които ви обичат и ви подкрепят със съветите си. Това също не е малко.

Любовта и романтиката може да се върне в отношенията ви с партньора. Новите неща допълнително ви зареждат с енергия и ви стимулират за действия.

Седмичен хороскоп за Везни от 25.10 до 31.10.2021г.

Навлизате в интересен период, всеки ваш ангажимент отваря по една нова врата пред вас. Може да ви изненада обаждането на един човек. Зад него стои нещо повече от импулс да се чуете. Не е изключено някои да възстановят стара връзка и да започнат с много неща на чисто. Спекулациите и финансовите начинания в средата на периода са особено опасни.

Седмичен хороскоп за Везни от 25.10 до 31.10.2021г.

Можете да избегнете ненужни разходи и ненужни разговори с хора, които обикновено се възползват от вас, а не ви помагат. Сега мислете разумно и прагматично. Доверието е по-ценно от злато. Около вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. В бизнеса ви може да има промени. Може да се почувствате емоционално превъзбудени. По-добре се усамотете и помислете върху новите неща, които ви предстоят. Малко повече гъвкавост няма да ви навреди.

sedmichen-horoskop-za-vezni

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Везни
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here