Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Везни

Седмичен хороскоп Везни

sedmichen-horoskop-vezni-snimka

Седмичен хороскоп Везни от 18.09 до 24.09

Вероятно е в живота ви да настъпи удивително събитие. Възможни са необичайни съвпадения, откриването на нови качества и способности. По отношение на парите сте доста късметлии и парите текат към вас във вид на скъпи подаръци и наследство.

Най-много може да ви заинтересуват общуването и разговорите. При това в разговорите вие може да взимате инициативата, превръщайки диалога в монолог. Може да сте късметлии в обществената дейност и бизнеса по организирането на шоу и развлечения.

Възможен е стремеж към слава и известност. Не пропускайте възможността да се самоутвърдите. В душата си сте раними и чувствителни, а външно сте ексцентрични и независими. Близките ви няма да ви разберат. Не се страхувайте от сложните задачи.

Решаването им съдейства за вашето професионално израстване и повишава авторитета ви в собствените ви очи. Успехът съпътства журналистите, мениджърите и предприемачите във всяка една сфера. Деловият и творчески живот обещават да бъдат доста наситени.

Главното е да не нарушавате установената хармония в отношенията с любимия човек. Може да ви се наложи да направите поредния избор – максимална реализация на творческите и професионални способности или активна почивка в компанията на весели приятели. Тези от вас, които в пълна степен са проявили своята фантазия, творческа активност, смело са се впускали в авантюри и най-рисковани проекти, могат да постигнат най-честолюбивите си замисли и цели.

Личните ви дела може да се развият в нужното ви направление – възможно е възстановяване на отношенията с предишната любов. Периодът е идеален за примирение и разрешаването на много проблеми.

Всички конфликти от миналото сте склонни да разглеждате от малко по-друга позиция отколкото вашите близки. При жените се усилва интуицията и обаянието. Може да се покажете като безкористен човек. Постарайте се да не се разсейвате и да положите максимум усилия в най-значимото за вас направление.

Отнесете се със съчувствие към проблемите на околните. Ако сте в състояние да им помогнете – направете го. Много благоприятно е приключването на започнатото, финансовото ви положение, не особено стабилно в началото на месеца, значително се подобрява към края му за сметка на средствата, честно спечелени през предходния период.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Везни
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*