Седмичен хороскоп Везни

Везни Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен

sedmichen-horoskop-vezniСедмичен хороскоп Везни от 15.10 до 21.10

Предстоят ви много емоции. Тези, които имат сериозна връзка или са семейни, не бива да търсят любовта навън. Преоткрийте любовта си и се насладете на бушуващия океан от чувства, който се отприщва. Около вас е пълно с хубави изненади, трябва само да имате очи да ги видите.

Залисани в ежедневните си ангажименти, вие сте оставили партньора си на заден план и сега трябва да поправите пропуските си. Не бързайте да правите следващата стъпка преди да сте преценили ситуацията от всички възможни ъгли.

Тези, които очакват с трепет любовта, не бива да насилват събитията. Рискувате да притеглите към себе си неподходящия човек, заслепени от желанието си само и само да има някого до вас. Имате приятен период от емоционална гледна точка. Всичко се развива според очакванията ви.

В работата ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. Не е изключено да се сблъскате с изненади на пътя.

Спазвайте закона и не бързайте. Опитвайте се да ограничавате някои свои слабости, като употребата на алкохол. Може да бъдете подложени на упреци и провокации.

Влиятелно лице иска от вас неща, които не можете да направите, които са против принципите ви. Търпеливо и спокойно му обяснете, че разбирате какво става, но също така знаете какво искате.

Възможно е да ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете.

sedmichen-horoskop-za-vezniБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Везни
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува