Седмичен хороскоп Везни

ВезниДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Везни от 10.08 до 16.08.2020г.

Очакват ви приятелски и романтични срещи. Препоръчва ви се да навестите стари приятели, които се нуждаят от вашите съвети.

Добре е да намерите време за малко спорт или разходка сред природата. Периодът е отбелязан с хармония и душевно равновесие.

Най-добре е да се отдадете на лични дела и укрепване на физическата си кондиция.

Вас все повече ви привлича общуване с хора от други градове и пътешествията.

Общественото признание на вашите постижения и добрата оценка от страна на деловите ви партньори ви помагат да гледате по¬смело в бъдещето.

Седмичен хороскоп за Везни от 10.08 до 16.08.2020г.

Възможни са сериозни промени в личните отношения – положителни или отрицателни. Може да се случи да попаднете в интриги и сплетни. Вероятно е да се опитат да ви подчинят на чужди планове и интереси. Постарайте се да вземете всички мерки това да не се случи. В любовната сфера е възможно възникване на двойнствена ситуация, някаква интрига или разкриване на тайна. При цялото ви желание да създадете хармония в отношенията си с близки хора на вас ви се налага да се сблъскате с някои сложности в отношенията.

Повдигнете духа си, като се срещнете с приятели в любимо заведение. Вие имате ясна представа за своите цели и ви е нужно да ги постигнете. Имате голяма нужда от признание, но сами определяте системата от ценности. Ако погледнете по нов начин на някои жизнени ситуации може да постигнете по-добро взаиморазбиране с хората около вас. Вие може да започнете да криете своите мотиви, желания и възгледи от окръжаващите ви, стараейки се да избегнете открито противопоставяне.

Понякога сте толкова непреклонни и твърди, че дори близки хора могат да престанат да ви познават. От вашата сдържаност и предвидливост зависи успехът ви занапред. Края на седмицата е белязан с хармония и покой. Вероятно е да почувствате равновесие в мислите, чувствата и действията си. В спокойна обстановка може да се справите с повечето от текущите си задължения. Домът ви е за вас убежище, където може да се поотпуснете и да се заредите с енергия. Препоръчва ви се да обърнете повече внимание на любимия човек до вас. Малко подаръче може да го зарадва и освежи значително вашите отношения.

sedmichen-horoskop-za-vezni

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Везни
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here