Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Везни

Седмичен хороскоп Везни

sedmichen-horoskop-vezni-snimka

Седмичен хороскоп Везни от 26.06 до 02.07

Благоприятен период за нови запознанства, смяна на обстановката, пътувания. Свежите впечатления и новите усещания са ви нужни, както никога досега. Не бива да бъдете много пестеливи. Ако сте отворени към света и хората, може да усетите множество положителни емоции.

Седмицата символизира вътрешната свобода, радост от живота и случващото се. Космическите потоци енергия значително повишават вашия жизнен потенциал. Хубав период за зачатие или любов, за реализация на нови творчески идеи или за нестандартно решение на стари проблеми. Интересува ви не само финансовата и материална страна на живота, но и философската и духовната страна на същността на човешкия живот.

Вярно решение може да ви предостави ваш покровител. Той вижда вашите проблеми отстрани. Смело вървете срещу предизвикателствата на съдбата. Вероятните промени чувствително подобряват живота ви. Не е изключено вашите действия да бъдат в противоречие с устоите на обществото и неговите норми. Заради невнимателно изказване вие няма да намерите разбиране сред обществото. Бъдете внимателни и избягвайте категоричните изказвания.

Погрижете се и за физическата си кондиция, особено за качеството на храната си. Сложни и кризисни ситуации могат да ви накарат да се замислите по-сериозно над ценностната си система. Внезапно възникнала спорна ситуация може да не се реши във ваша полза. Не се отпускайте – нови предизвикателства няма да ви оставят на спокойствие. Нужно е да се въоръжите с търпение. Може да се наложи да преживеете сложни моменти в отношенията си с някои хора.

Периодът е подходящ за повишаване на квалификацията и научаване на нови неща. Плановете и мислите, които ви минават през ума, ви носят желания резултат единствено с подкрепата на близки хора. Желателно е да приключите със започнатите ангажименти и да освободите мозъка си за нови усещания. Слабо познати хора изненадващо може да се окажат ваши доброжелатели.

Изключителни възможности имат всички, които не разчитат друг да им подрежда живота. Бъдете по-предприемчиви и активни. Вашата общителност и добронамереност предразполагат хората към вас и множат приятелите ви. Необвързаните жени имат възможност за по-голям избор на партньор. Възможно е да се отдадете на плътски изкушения, но прибързаността може да ви навлече неприятни изненади.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Везни
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*