Седмичен хороскоп Везни

ВезниДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Везни от 14.10 до 20.10.2019г.

Седмицата ви носи творчески успехи. На фронта на образованието и повишаване на квалификацията също отбелязвате радващи победи.

Жените от зодията може да проведат разкрасяващи процедури, може да си купят и нов тоалет.

Спешна работа може да ви принуди да излезете от дома си и да потърсите онова, което ви е нужно.

Ленивите може да съжаляват ако проспят времето си. Не търсете причини, за да не правите нищо, такива много лесно намирате, но се лишавате от доказани удоволствия.

Седмичен хороскоп за Везни от 14.10 до 20.10.2019г.

Изненадите може да са много и някои да ви сварят неподготвени. Мъдра и проницателна жена може да ви помогне да реализирате талантите си. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени може да постигнете голям успех. Може да почувствате духовна близост с личност от противоположния пол. Планетите ви помагат да обедините творчеството с прагматизма и да постигнете добри резултати. Художниците и музикантите получават допълнителна космическа благословия.

Обстоятелствата може да се стекат благоприятно за представителите на този знак. Дошло е време да разгърнете таланта си и да покажете на какво сте способни. Това е период за изпълнение на желанията ви. Предстоят ви много емоции. Тези, които имат сериозна връзка или са семейни, не бива да търсят любовта навън. Преоткрийте любовта си и се насладете на бушуващия океан от чувства, който се отприщва. Около вас е пълно с хубави изненади, трябва само да имате очи да ги видите. Залисани в ежедневните си ангажименти, вие сте оставили партньора си на заден план и сега трябва да поправите пропуските си.

sedmichen-horoskop-za-vezniБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Везни
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here