Седмичен хороскоп Везни

ВезниДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Везни от 17.06 до 23.06.2019г.

Този период е предопределен за опрощение и духовно пречистване.

Необходимо е да се освободите от негативните влияния, от суетата и горделивостта. Съдбата се проектира върху вас.

Трябва да следите за знаците й. Препоръчва ви се да предприемете действия по укрепване на дома и семейството си.

Периодът е подходящ за делова активност, пътувания, разходки, общуване с колеги и бизнес партньори. Макар всичко да не върви като по вода, можете да решите основни въпроси.

Седмичен хороскоп за Везни от 17.06 до 23.06.2019г.

Проявете далновидност и компромис. Това е единствения начин да избегнете необмислените действия и решения по отношение на любимия човек. Периодът е благоприятен за физическо натоварване, планиране дейността и набелязване на най-важните цели. Общуването с колегите и партньорите може да ви помогне да изтъкнете своя талант и да бъдете център на внимание. Това ви носи положителни емоции. Звездите ви предупреждават да не настоявате на своето мнение постоянно. Някои хора могат да ви окажат тайна подръжка. Успехът съпътства само онези, които са успели да мислят самостоятелно и да реализират плановете си.

Възможно е да се появи желание да споделите с някого проблемите си, да потърсите съчувствие и съвет. Но звездите ви предупреждават да бъдете внимателни. Това може да донесе много разочарования в последствие. Не взимайте важни решения. Молбите ви няма да бъдат чути от никого, а околните може да ви правят спънки. Свойнствената ви висока одухотвореност, съчувствието и умението да съприживявате проблемите на ближния може да ви помогнат да окажете съдействие на нуждаещите се от това хора.

Вероятно имате повод отново да възстановите връзката си със стари приятели, контактите с които в последствие може да ви бъдат крайно необходими и полезни. Нараства уважението и респекта на околните към вас. Партньорите проявяват повече порядъчност и надеждност. Благоприятното разположение на звездите ви позволява да проявите своите таланти и способности в различни поприща. Нараства вашата способност да комуникирате успешно. Бързината на реакциите ви учудва околните. Всичко това може да ви донесе успех в обществен и любовен план. Желанието да опознаете непознатото или да откриете нещо ново за себе си ви подтиква към търсенето на приключения.

sedmichen-horoskop-za-vezniБлагодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Везни
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here