Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Везни

Седмичен хороскоп Везни

sedmichen-horoskop-vezni-snimka

Седмичен хороскоп Везни от 23.01 до 29.01

Вие няма да понесете, ако някой се опита да посегне на вашия авторитет и прилагате всичките си сили за да укрепите своята репутация. Любовните ви отношения през последната седмица на месеца могат да бъдат малко напрегнати. Не се опитвайте да се разтоварите с алкохол.

Любовните ви отношения може да заемат важно място. Опитвате се да уредите веднага възникващите разногласия и проблеми. Всичко трябва да бъде изяснено, въпреки противопоставянето.

Ако ви отблъснат, чувството за обида за дълго може да остане в сърцето ви. След семейни скарвания е възможно устойчиво напрежение, което не можете да понасяте. Търсите пътища към помиряване, макар и да се смятате неправилно унижени и оскърбени.

Ако сте писател, учител или журналист, постарайте се да бъдете тактични и контролирайте изказванията си, тъй като разположението на звездите ви подтиква към необмислени прояви.

Не са изключени критични ситуации в служебен или обществен план, в резултат на които може да се разтревожите и да попаднете пред трудната дилема на някакъв избор. Може да бъдете много активни и да се стареете да вземете правилното решение.

Притежавате превъзходен организаторски талант и способност да обединявате хората. Редом с вас са приятелите, които може да ви помогнат в трудна минута.

Краят на месеца и началото на следващия са благоприятни за дейности в сферата на висшето образование, туризма, юриспруденцията и богословието. По всяка вероятност имате непродължително пътуване, също и по работа.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Везни
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*