Седмичен хороскоп Везни за седмицата от 12.04 до 18.04.2021г.

ВезниДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Везни от 12.04 до 18.04.2021г.

Известна суета или необходимост да участвате в много неща наведнъж може да ви изкара от равновесие. Приятна среща със стари приятели или прекарани часове в компания на любимия човек могат да ви избавят от инерцията на ежедневието. Бъдете сдържани в приказките си. Една изпусната дума може да ви навлече неподозирани неприятности. Период, изпълнен с изненади в семеен и обществен план.

Седмичен хороскоп за Везни от 12.04 до 18.04.2021г.

Лесно завоювате все нови и нови сърца, съблазнявайки и очаровайки. По време на пътуване или приятелско събиране може да възникне романтично чувство, което да стане за вас източник на вдъхновение. Възможна е бременност, сключване на брак или раждане на дете. Може би събитията няма да се развиват така, както очаквате. За съжаление, няма да може да повлияете на хода на събитията. Сложни жизнени обстоятелства могат да станат причина да промените мнението си по някои въпроси.

Седмичен хороскоп за Везни от 12.04 до 18.04.2021г.

Не губете инерция и продължавайте да изменяте към по-добро личния си живот. Звездите ви обещават, скоро да се появи такава възможност. Преосмислете миналото и си извлечете поуки. Духовното и нравственото очистване са условие за уюта в семейството. Усилва се способността ви да влияете на предстоящите събития. Във вашият живот започва нов цикъл на развитие, насочен към коренно нови дейности и планове. Не желаейки да живеете сами и стремейки се да си осигурите достойно съществувание, вие може бързо да вземете решение за брак. Вероятно е да разберете за възможност за нова работа или договор с нови партньори. Но звездите ви съветват да съблюдавате мярка и такт в общуването си.

Седмичен хороскоп за Везни от 12.04 до 18.04.2021г.

Не е изключено нещо да ви подведе към неправилна преценка на възможностите и излишна самоувереност. Хората, с които вие се запознавате, могат да изиграят значителна роля в живота ви – както положителна, така и отрицателна. Възможно е да се появят нови идеи, също така двуяки, които да повлияят на начина, по който възприемате нещата. Не е зле да проанализирате отново своите възможности и наклонности. Всяко начинание – дори най-рискованото, впоследствие ви носи добри доходи. Възможен е значителен приход или изгодна покупка. Личните ви отношения се развиват в топлота и спокойствие. Вашият чар се покачва.

sedmichen-horoskop-za-vezni

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Везни
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here