Седмичен хороскоп Везни

ВезниДневенЗа  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Везни от 24.02 до 01.03.2020г.

Вложете фантазия и творчество и резултатите са много по-добри. Дребните конфликти не трябва да са повод за песимизъм.

Звездите ви съветват да насочвате своята енергия в полезни неща, в качествена работа в службата или в дома.

Този период е благоприятен за нови дела, каквито и да са те. Един флирт може да ви отклони от преките задължения.

Заради личност от противоположния пол правите нещо необмислено.

Жените от зодията може да се подложат на диета за да възстановят добрата си форма. И двата пола пазаруват с вдъхновение.

Седмичен хороскоп за Везни от 24.02 до 01.03.2020г.

Не вземайте сами решения. По-добре да са съвместни, за да няма после недоволни или сърдити. А ако искате да ви вярват и следват, не мълчете, винаги се аргументирайте добре. Помнете, че хората не са се научили все още да четат мисли. Всички около вас са в добро настроение. Успявате да се разтоварите от напрежението. Позвънете на приятелите си, поговорете с тях за приятни неща. Това възстановява душевната ви хармония. Едно ново очакване разцъфтява с пълна сила. Домашните дела вървят успешно. Ако имате сериозни нужди поговорете с родителите си и те може да ви помогнат със средства или съвети.

Възможно е да подхванете нова работа, затова се опитайте да започнете на чисто, довършете започнатите задачи. Решавате успешно личните си проблеми. На успех се радват онези, които знаят какви са реалностите и от какво трябва да се откажат. Не съжалявайте за нищо пропуснато, всичко, което правите е правилно за този момент. Не си задавайте въпроса какво е щяло да бъде в миналото или какво ще се случи в бъдещето. Важен е сегашния момент. Може да се огорчите от дочути думи. Това, което хората говорят е нещо не толкова важно и не трябва да му обръщате внимание.

sedmichen-horoskop-za-vezni

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп за Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Везни
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here