15 години хороскопи всеки ден ! Дневен хороскоп, седмичен, месечен хороскоп и годишен.

Годишен хороскоп Скорпион за 2017

godishen-horoskop-skorpionГодишен хороскоп Скорпион за 2017 година

За вас 2017 година не обещава да е лесна, но въпреки това успявате да постигнете успех. Вие сте в състояние да решите проблемите, които ви притесняват от дълго време. Завършвате успешно проектите, започнати през предходната година. През 2017 година е необходимо да сте много внимателни в общуването, всяка изпусната по невнимание дума, може да доведе до остър конфликт, особено с хора, с които така или иначе не сте в добри отношения.

Налага се в определени ситуации да се опитате да проявите самостоятелност и да разчитате само на собствените си сили. Слушайте интуицията си, тя рядко греши и по магически начин ви показва пътя за бързо излизане и от най-трудната ситуация.

През януари не бъдете прекалено доверчиви, сладките обещания и възможности за лесни печалби ви носят лош късмет. През февруари са възможни големи неприятности и сътресения, бъдете готови да минете през тях с оптимизъм. В края на февруари се връщате към нормалния ритъм на живот и дори може да се изкачите нагоре по професионалната стълбица.

През юни се постарайте да изградите взаимоотношенията си с колегите, по-късно това ви помага в работата. През август се активират вашите професионални умения и сте активни и успешни. През септември, темпото все още е забързано, но бъдете внимателни и добре обмисляйте всяко решение, за да избегнете допускането на грешки. Ноември е един от най-плодотворните месеци на годината, той ви носи много нови преживявания, интересни познанства и събития.

През декември, обърнете внимание на духовното си развитие, преосмислете плановете си и малко забавете темпото преди настъпването на новата година.

Любовен годишен хороскоп за зодия Скорпион за 2017 година

За по-голямата част от представителите на този знак 2017 година се развива не е особено гладко. Особено засегнати са тези партньори, при които в продължение на няколко години съществуват проблеми. В тази ситуация, може да се предположи продължаването на конфликтите и, като следствие увеличаване на вероятността за раздяла. Втората половина на годината е особено сложна в това отношение, тъй като нито Скорпиона, нито неговата страст няма да направят отстъпки.

Много Скорпиони преживяват сериозни разногласия с роднините. Особено сериозни конфликти може да възникнат през януари, март или април 2017 година.

За 2017 година звездите предупреждават представителите на зодиакалния знак Скорпион, че разкриването на много тайни може да причини непоправими вреди на репутацията им. При това може да загубите симпатиите не само на околните, но също така и на любимия човек. Следователно, необходимо е да сте особено внимателни, търпеливи и мъдри в отношенията.

Партньорите, които се радват на хармонични отношения може да започнат да организират по-добре бита си. През този период не са изключени сделки с недвижими имоти, включително придобиване на нов апартамент или къща. Или начало на основен ремонт на дома.

Тази година обещава личния живот на представителите на зодиакалния знак Скорпион да е доста вълнуващ и интересен.

Възможно е в студените зимни месеци да намерите сродната си душа. До пролетта на вашият любовен роман достига връхната си точка. Необходимо е да се въздържате от вземане на решения в моменти на превъзбуда. По-добре да изчакате до лятото, когато сте в състояние адекватно да оцените ситуацията и да вземете наистина правилното решение.

През октомври може да очаквате предложение за брак. В края на годината получавате подарък, който променя живота ви изцяло.

 

Хороскоп за здраве за зодия Скорпион за 2017 година

В началото на 2017 година Скорпионите, независимо от това че са здрави и силни по природата, е необходимо да обърнат по-голямо внимание на изискванията и нуждите на организма си. В края на краищата, сезонни настинки и болести тази година най-вероятно няма да ви подминат. Въпреки това, всичко зависи от вас, навременни превантивни процедури ви помагат да избегнете проблемите. Не злоупотребявайте с алкохола – черния ви дроб не може да отговори на това твърде бързо, което води до допълнително главоболие. Спазвайте диета и вземайте витамини, пазете себе си – така лесно преминавате неприятния зимен период.

През пролетта тенденциите от предишните месеци, за съжаление, продължават да съществуват. Звездите ви предупреждават за възможни неприятности със здравето: травми, настинки, обостряне на хронични заболявания. Не се обезкуражавайте и не се предавайте, плана за действие е същия: подходяща диета, ежедневно и умерено натоварване. В подходящото настроение бързо се справяте с всяка неприятност. След това, не е необходимо да си представяте себе си като герой и веднага да натоварите тялото си с голям товар по време на работа или в спортната зала, опасността от рецидив не е толкова далече.

През лятото избягвайте прекомерното физическо натоварване и дългото излагане на слънце, от това може да се повиши кръвното налягане, а това да доведе до нестабилност в този период. Вместо интензивни тренировки във фитнес салона, дайте предимство на плуването, бързото ходене или танците, а слънчевите бани правете под чадъра. Ако направите всичко правилно, здравословните проблеми могат да бъдат избегнати.

Краят на годината е може би най-спокойния и благоприятен месец за вашето здраве. Само представителите на знака, които са склонни към алергични реакции, трябва да бъдат внимателни, защото е възможно сезонно обостряне на алергиите. Въпреки това, нищо сериозно не ви застрашава – необходимо да потърсите лекарска препоръка или самостоятелно, използвайки традиционната медицина, да се справите с болестта. Особено чувствителните представители на знака в края на годината може да страдат от безсъние и безпокойство. В това също няма нищо лошо: чаша топло мляко с мед през нощта или в краен случай няколко таблетки валериан, решават този проблем много бързо.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата годишен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна година. 

 

Виж още:
Годишен хороскоп за пари Скорпион 2017г.
Годишен хороскоп за 2017 година

 

Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува