Седмичен хороскоп Дева

Дева Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-deva

Седмичен хороскоп за Дева от 18.03 до 24.03

Във всяко мероприятие не трябва да разчитате на чужда помощ. Уповавайте се единствено на собствените си сили.

Така сами си помагате. Важно е всичко да правите навреме и да не правите грешки. Пазете жилището и имуществото си. Възможно е да се появи желание да пътувате.

Направете го. Имате възможност за едно запомнящо се запознанство, изпъстрено с приятни усещания. Може да не се безпокоите за нищо. Всичко започнато от вас – дори и най-рискованото, има благоприятен край.

Не е изключено да проявите своя талант и способности на различни нива. Полезни за успеха ви са срещите с приятели и целенасочените контакти. Вашите нови идеи и мисли може сами да ви открият допълнителни възможности за повишаване на материалното ви състояние.

Ново познанство ви обещава благоприятно влияние. Отстоявате успешно своите принципи. Благоприятни са контактите с обществени организации и граждански сдружения. Усилва се дарбата да убеждавате и вашата интуиция.

Вероятно е да почувствате небивал прилив на енергия. Всичко с което се захванете, ви носи успех. Дори от най-трудните ситуации успявате да извлечете полза. Борбата със самите себе си е основната тенденция. Желателно е да поправите недостатъците в имиджа си и да решите проблемите от личен характер. Жените от знака трябва да очакват приятно познанство, което може да стане начало на любовен роман. Но стремежа ви да доминирате може да изиграе лоша шега.

Мъжете от знака трябва да подтиснат излишната си недоверчивост и упорство. В каквито и странни ситуации да попадате трябва да се справяте самостоятелно и да приемате решенията сами.

Най-добрата награда за това е, че към края на периода вие може да сте човек, който ясно си представя целите и своя път на развитие. Чуждо влияние може да се отрази пагубно на финансовото ви положение.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Дева

седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува