Седмичен хороскоп Дева

ДеваДневен За  утреСедмиченМесеченГодишен

Седмичен хороскоп за Дева от 19.08 до 25.08.2019г.

Много сили може да отделите да организирате интересни прекарвания и развлечения за приятели и близки хора.

Добротата и разностранните ви интереси в съчетание с разумната строгост ви правят желани във всяка компания.

Във вас може да се зароди известна склонност към риск и авантюри. В работата си или другаде постигате неща, които да ви радват дълго време.

Може благоприятно да разрешите личен проблем. Възможно е дори да ви предложат някое съвместно прекарване. Съгласете се – звездите са с вас.

Обърнете внимание на себе си. Периодът протича интересно и напрегнато. Той носи различни и противоречиви тенденции. Възможно е нещата постоянно да изискват да правите компромиси между желаното и възможното, между дълга и съблазънта. Засилва се интереса ви към нововъведенията и постиженията на водещите във вашата област. Не повишавайте тон никому и бъдете по-благоразположени. Вероятни са изясняваници с интимния партньор или стълкновения с непознати хора, които едва ли може да завършат във ваша полза.

Преди всичко вие трябва да се примирите с факта, че плановете ви е възможно да се реализират трудно, а резултатите да бъдат доста под очакваните. Посветете този период на детайлно разглеждане на досегашния си път. Успехите ви може да са случайни, а неуспехите ви се дължат на липсата на стратегия. Доверявайте се повече на своята интуиция и не чакайте помощ отвън. Звездите ви препоръчват детайлно да обмислите вашето финансово бъдеще. Рискованите дейности ви носят само разочарования. Пазете се от допускане на грешки в работата, които може да доведат до падане на авторитета ви.

Не обръщайте внимание на критиките. Възможно е постоянната ви амбиция да имате лидерска позиция да ви доведе до измамни надежди и да ви подхлъзне към необмислени постъпки и авантюри. Вероятно е да се заплетете в романтично увлечение, но то може да ви донесе неочаквани последствия. Не е изключено в крайна сметка да се наложи да изяснявате отношенията си с познати или близки. Бъдете внимателни, защото поради вашата невъздържаност може да произлезе скандал.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Дева
седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here