Гадател
Начало / Хороскоп / Седмичен хороскоп / Седмичен хороскоп Дева

Седмичен хороскоп Дева

sedmichen-horoskop-deva-snimka

Седмичен хороскоп Дева от 14.08 до 20.08

Не е изключено неочаквани новости или благоприятно стечение на обстоятелствата да обърнат нещата изключително във ваша полза. Но не бива веднага да се съгласявате, ако пред вас се появи невероятно примамливо предложение. Старайте се да прекарвате свободното си време извън града в кръга на приятели или близки хора.

Колективните развлечения, походи или спортни занимания може да ви заредят с положителна енергия и много емоции. Разширявайки контактите си с хора от други градове или страни вие може да вземете решение да смените работата си. Възможно е да получите интересно предложение от страна на чужденци, което да разшири сферата на вашето влияние и да стане поредна крачка в израстването ви в кариерата.

Вашите успехи стават предмет на обсъждане от страна на много хора. Обкръжаващите ви ви намират за доста по-привлекателни, отколкото се виждате вие самите. В сферата на вашето внимание може да се окажат доста нови красиви вещи и предмети на разкоша. Проявявате засилен интерес към общуване с изкуството. В свободното си време имате нужда да посетите изложба, концерт или театър.

Заемете се с духовното си израстване. Задачите през този период могат да бъдат изпълнени само с решителни действия от ваша страна. Не се страхувайте да се изправите лице в лице с проблемите. Те могат да бъдат породени от некоректен партньор. Вие съумявате невероятно ясно и точно да се ориентирате в създадената ситуация и да реагирате правилно. Решението ви удовлетворява. Доверете се на своята интуиция.

Напълно е вероятно да намерите нови източници на доходи. Може да имате възможност за смяна на работата с по-интересна и по-доходоносна. Вие сами можете да откриете правилното решение. Не се вслушвайте в съвети на околните.

Вие може да разчитате на поддръжката на делови личности или на приятни хора с възможности, а също така да пожелаете да внесете собствен принос в съвместната дейност. По-оптимистичния поглед върху живота и силното желание за сътрудничество с други хора са основа на вашето добро настроение. В личен план могат да настъпят усложнения. Не се старайте да прехвърлите грижите си на чужда глава. Развитата интуиция може да ви помогне да намерите изход от всяка ситуация.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

седмичен хороскоп за следващата седмица Дева

седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*