Седмичен хороскоп Дева

Дева Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен
sedmichen-horoskop-deva

Седмичен хороскоп Дева от 17.09 до 23.09

Може да направите нещо реално, да задвижите плановете си. Не се тревожете за мнението на околните, а следвайте набелязания си път. Не търсете информацията по заобиколни пътища. Питайте директно, черпете от извора онова, което ви интересува.

Някои от вас може да са прекалено романтични и в това отношение може да възникнат някои леки разочарования.

В живота ви може да настъпят изменения. Кръгът ви на общуване може да се промени, не е изключено да се преместите в нов дом. Не ви плашат промените и това е най-хубавото. Когато рискувате, винаги печелите.

Общуването ви с Телец може да е малко напрегнато, заради разногласията, които имате. Не понасяте когато някои се опитва да ви лъже или използва. Може да си размените не само оценки за ставащото, но и някои обиди.

Настъпва време да се разделите с вещи, които са ви скъпи. По принцип вие се привързвате към вещите повече от необходимо, и после болезнено изживявате даването им или загубата.

Ако ви предстои голяма покупка, мислете разумно, не се изхвърляйте. Може да направите нещо хубаво, ако се придържате към първоначалния план и се вслушвате в чуждите съвети.

Периодът е добър за покупка на кола или недвижима собственост. Идва време да върнете любовта и разбирането в отношенията с роднини.

Покажете добротата си и може да ви отговорят със същото. Благодарение на своето трудолюбие може да поднесете приятна изненада на семейството си.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

 

седмичен хороскоп за следващата седмица Дева

седмичен хороскоп за всички зодиакални знаци

loading...
taro-karta-za-dnes
taro-karta-za-pari

Още по темата

Оставете коментар

Вашият е-майл не се публикува