Ретрограден Меркурий в Лъв

0

Ретрограден Меркурий в Лъв отражение върху ежедневието на зодиакалните знаци и потенциал за развитие.

dneven-horoskop-za-ovenОвен  – Потърсете си ново хоби или се върнете към това, което сте оставили. Отделете време и внимание на вашето хоби и на нещата, които ви забавляват. Повече общуване с вашите деца и децата, като цяло може да ви се отрази добре сега. Трудности може да има, защото е необходимо да смените малко ролите. Недоразумения с половинката също няма да липсват, може да се постараете да питате за какво става въпрос вместо да мислите от името на другите. Интереса ви към окултните знания нараства. Спокойно може да се върнете към неща, които сте започнали, но не сте довършили.

dneven-horoskop-za-telecТелец – Изразете своята позиция пред родителите си. Проявявате желание да изкарвате повече време с вашето семейство, а дългите ви разговори, може да заздравят отношенията ви. Недоизказани думи, могат да бъдат в основата на семейно – битово напрежение, което в крайна сметка да доведе до изясняване на ситуацията. Трудно може да излезете на глава с вашите родители сега, чуйте ги казват ви неща, които са ви необходими. По-чести срещи с тях няма да са ви излишни.

dneven-horoskop-za-bliznaciБлизнаци – Говорете повече с приятели и роднини, заявете позицията си. Трудно, може да планирате ежедневните си срещи, разговори и преговори, тъй като сега техния брой се увеличава, а също така търпи и постоянна промяна. Това не би следвало да ви затруднянва, а напротив да ви помогне да развиете скрия си потенциал за общуване. Ваши близки приятели може да ви занимават с финансови въпроси. Няма да бъде изненадващо сега да получите всякакви предложения. Преди да приемете каквото и да било се страйте да премислите и отговорите по-късно. По-чести контакти с братя, сестри и братовчеди няма да бъдат изненадващи. Среща с любовни партньори от близкото минало или ранното детство, могат да се реализират сега.

Ретрограден Меркурий във Лъв

dneven-horoskop-za-rakРак – Поискайте подкрепата, от която се нуждаете. Преди да решите да помагате на някой се постарайте да разберете дали има нужда да го направите. Занимайте се довършването на старите си проекти. Новите начинания започнати сега със сигурност претърпяват промяна след време. Ваши близки може да ви занимават с трудности свързани с пари. Мислете преди да харчите, защото е възможно да направите ненужни покупки.

dneven-horoskop-za-luvЛъв – Не оставяйте не доизказани вашите мисли. В този период би било хубаво да се постараете да не се изкушавате да взимате бързи решения, а също така да давате бързи отговори. Мерете си прказките, тъй като е възможно да кажете нещо пред някого и след това да съжалявате. Твърде вероятно е да сте прави за това, което казвате, но ще си навлечете неприятни емоции за кратко време. Въпреки суматохата, която се създава около вас, може да се почувствате самотни. Вашите идеи и планове някак си остават на заден план.

dneven-horoskop-za-devaДева – Отделете си време за почивка и релакс. В този период е възможно да научите различни тайни, но определено не ви се препоръчва да споделяте вашите, тъй като след време е възможо да бъдат използвани неправомерно спрямо вас. Сега е времето, в което е крайно препоръчително да отделите повече време за почивка и релакс. Мислете, четете и медитирайте. Сега не е времето, в което да взимате и давате пари на заем, тъй като е възможно да не успеете да се справите с поетите ангажименти. Това не изключва успешното решаване на стари финансови задължения. Може да ви върнат пари, а е възможно и вие да направите това. Финансови заблуди няма да бъдат изненадващи.

Ретрограден Меркурий във Лъв

dneven-horoskop-za-vezniВезни – Обърнете внимание на приятелите и покровителите си. Работата ви в екип е най-добрия път към успеха в този период. Нараства желанието ви за срещи с приятели и посещението на повече мероприятия със забавно – социален характер. Желанието ви за забавление нараства, а също така и нуждата от приятни романтични изживявания. Разбираема е неувереността ви в настоящата връзка, но решението не е в смяна на партньора или добавяне на нов, а в решаване на трудностите. Може да прегледате личните си и професионалните си цели, да ги актуализирате и по възможност да ги утвърдите. Заедно с това може да се опитате да съставите график за изпълнение на поставените задачи.

dneven-horoskop-za-skorpionСкорпион – Споделете идеите си с началството. Твърде вероятно е сега да ви бъде трудно да реализирате заложените ви цели и задачи в реда, който желаете. Честата смяна на приоритетите ви няма да бъде изненадваща. Бъдете особено внимателни в разговорите си с началството, за да си спестите конфликтни ситуации. Имате добри възможности за реализация, но ви е необходимо да се отпуснете и просто да следвате ритъма на живота. Сега може да ви се наложи да поемете повече работа, но се съобразете със собствените си възможности. Търсенето на работа, сега може да ви е полезно.

Ретрограден Меркурий във Лъв

dneven-horoskop-za-strelecСтрелец – Споделете житейските си възгледи. Връщането ви към стари знания и учения няма да бъде изненадващо сега, ако не се заглеждате много в миналите си грешки, сега може да реализирате изоставените си проекти. Твърде вероятно е сега да опитате да ползвате стари източници на информация. Разширявайте мирогледа си. Срещи с ваши състуденти или някоя студентска любов няма да бъдат изненадващи, а може да получите информация за ваш стар познат. Увеличава се броя на пътуванията, но планирането на лятната ваканция е хубаво да го оставите за друг период.

dneven-horoskop-za-kozirogКозирог  – Обсъдете семейния бюджет и идеите си за подобряването му. Това е времето, в което може да ви се наложи да обсъдите с вашите партньори финансови въпроси. Търсите и получвате подкрепата на другите, но може да се окаже, че не я разбирате. Паричните въпроси, може да се окажат не това, което очаквате. Проблеми със здравето ви нашепват, че не сте на правилната пътека.

Ретрограден Меркурий във Лъв

dneven-horoskop-za-vodoleiВодолей – Сподлете идеите си пред партньорите си. Може също така да се вслушате в техните желания. Подписване и преподписване на договори и актуализиране на стари задължения, могат да бъдат актуални сега. Хубаво би било да не предоговаряте каквото и да било, тъй като е възможно да има дребен шрифт. Сега за вас не е най-лесния момент, в който да вземете правилните решения свързани с вашите партньорства, но за сметка на това може да получите необходимата ви информация. Да бъдете в центъра на интригите няма да бъде изненадващо сега. Обсъждате повече проблемите на другите, а вие сякаш оставате на страни и никой не го е еня за вашите дела и документи.

dneven-horoskop-za-ribiРиби – Чуйте какво имат да ви кажат колегите. Детайлите са тези, които управляват ежедневието ви сега, а това може да ви отдалечи от цялата картина. Трудностите в ежедневните дела са провокирани от непостоянство в желанията за това, с което искате да се занимавате. Интригите на работното ви място няма да ви липсват, но вместо да ви пречат ви помагат. Запазете спокойствие и не сваляйте летвата до тази на вашите колеги, така може да се задържите над тях. В крайна сметка след цялто объркване със сигурност ще знаете, с какво искате да се занимавате поне до средата на годината.

Обратно към ретрограден Меркурий в зодикалните знаци от тук  

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!