Ретроградна Венера – полезни съвети за действие през този период

0
1809

Ретроградна Венера – полезни съвети за действие през този период

Какво може да очакваме, когато планетата на любовта Венера е ретроградна?

Когато Венера поеме ретрограден курс, тя засяга темите като морални и материални ценности, както и хармония със заобикалящия ни свят.

В този ред на мисли, периодът на ретроградна Венера в зависимост от личния ни хороскоп ни предлага период, в който да направим задълбочен анализ и да преосмислим близкото и далечно минало по отношение на любовта, парите, връзките и собствените ни творчески инициативи.

В този период може да се завърне при нас любов, която не е напълно изживяна и има нужда отношенията да бъдат изчистени.

А ако се намираме в дългогодишна връзка, то това може да се окаже необходим рестарт на отношенията, благодарение на който да започне нов етап с нов поглед към повелителя/ката на сърцето.

Ретроградна Венера – полезни съвети за действие през този период

Ретроградното движение на Венера се отразява на всички зодиакални знаци и това няма как да бъде избегнато, колкото и усилия да положим. В зависимост от това в коя зона на вашия хороскоп се движи тя, могат да се прогнозират и уроците, които може да очаквате.

Също така каква е опитността, която предстои да придобиете.
Много материали предстои да се изпишат по темата с ретроградната Венера. Не взимайте всичко за чиста монета, а най-вече изрази, като „нещастна любов” и „тежки последствия”.

В никакъв случай не подценявайте периода на ретроградно движение на Венера, но помнете, че няма бог знае какво страшно, фатално и непоправимо да се случи в този период.

Би било хубаво към този интервал от време на време да подходите спокойно и с разбирането, че каквото е възможно, го направете и няма как да се случи нещо, което е не е най-доброто за вас.

Ретроградна Венера – полезни съвети за действие през този период

Какво не бива да се прави, когато Венера е ретроградна?

Както всяка друга ретроградна фаза на планета, така и по време на ретроградна Венера е хубаво да завършваме проектите си, както и да утвърждаваме собствената си морална система, а не да стартираме нови начинания.

– Не предлагайте и не приемайте брачни предложения
– Не насрочвайте сватба за този период
– Не започвайте нови любовни връзки
– Не търсете нови приятели, а се изяснете с настоящите

В този период не се препоръчва да купувате скъпи дрехи, бижута, козметика, а също така и предмети на изкуството, тъй като може да се окажат фалшиви. Този период принципно не е благоприятен и за закупуване и на нова кола, тъй като може да има скрити дефекти, който по- късно ще ударят здраво джоба ви.

Помнете, че всичко което купувате сега, след отминаване на периода на ретроградна Венера, може да се окаже ненужно или да има някакъв скрит естетически дефект.

Това може да обезсмисли вашата покупка и да внесе разочарование в живота. Колкото и пари да вложите за поправка на закупените по времето на ретроградна Венера продукти, все няма да са достатъчни, а ефектът няма да бъде задоволителен.

Ретроградна Венера – полезни съвети за действие през този период

Ретроградна Венера не е благоприятен период за нови начинания в козметичната и естетическата хирургия. Сега не е времето в което е подходящо да правите каквито и да било козметични и пластични операции.

Дори най-безобидната намеса във външния ви вид като леко увеличаване на устни или бюст, може да се окаже неблагоприятно и вместо да подобри – да влоши вашия външен вид.

Въпреки това има редки случаи, в които може да се направи нещо по въпроса, но е необходимо да се консултирате с професионален астролог.

Ретроградна Венера – полезни съвети за действие през този период

Периодът на ретроградна Венера е крайно неподходящо време за:
– Започване на нови финансови проекти. Не забравяйте, че Венера е пряко свързана с притежание на пари и извършване на финансови операции.
– Не публикувайте обяви и не правете профили в сайтове за запознанства, довършете старите си връзки
– Не подавайте съдебен иск, това касае всякакъв вид дела, ще си загубите времето и парите
– Сега не правете парични депозити – няма да са изгодни
– Не насрочвайте търг за продажба на предмети на изкуството
– Не откривайте на изложби, не дебютирайте като водещи или като актьори и изпълнители
– Отложете презентацията на козметични продукти или техника за козметични и пластични операции
– Не откривайте галерия, моден или козметичен салон, импресарска или парти агенция, скоро ще я закриете
– Не правете ревюта, творчески вечери, концерти и сценични изяви, особено ако ще е дебют – стартът няма да ви удовлетвори.

Ретроградна Венера – полезни съвети за действие през този период

Лични отношения любов, брак и връзки по време на ретроградна Венера
По закона на Мърфи за „всеобщото щастие“ точно в този период, може да срещнете любовта на живота, с която да поставите началото на новата си романтична връзка.

Това не означава, че може да очаквате най-лошото, което може да ви се случи. Означава, че е необходимо да подходите с особено внимание и да опитате нови за вас действия, с които да бъдете още по-щастливи в любовта.

И тъй като всичко това се случва в период на ретроградна Венера, означава, че с този човек вече сте се срещали някога преди (минал живот) и сега е необходимо да довършите това, което не сте успели да свършите преди.

В живота няма нищо, което да се получава случайно, чрез лош късмет или неподходящ избор. Има само уроци, които е необходимо да вземем, за да бъдем още по-добри и да се радваме доволно на живота.

Екипа на horoskop.com ви пожелава успешен период и ви напомня, че по-добре се живее, когато не приемате нещата в живота прекалено лично.

Обратно към ретроградни планети от тук

предишна статияСатурн във Водолей полезни съвети за действие
Следваща статияЛунен календар за всеки ден през Март 2020г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!