Гадател
Начало / Съвместимост / Скорпион и зодиака / Любовен хороскоп за Скорпион и Дева

Любовен хороскоп за Скорпион и Дева

liuboven-horoskop-skorpion-i-devaЛюбовен хороскоп за Скорпион и Дева

Скорпионът вдъхва спокойствие на Девата!

Скорпионът сякаш „намира корените си” във връзката с Девата, а тя се усеща обогатена от допира с него.

Независимо дали са роднини, съпрузи, приятели или влюбени, те притежават някои общи черти, които ще отворят вратите на разбирателството.

И двамата са наясно с индивидуалните си достойнства и слабости. Никога не се подценяват или надценяват. Знаят какви са заложбите и способностите им и не злоупотребяват с това.

Познават недостатъците си никога не биха ги пробутвали за достойнства.

Любовен хороскоп за Скорпион и Дева Скорпионът вдъхва спокойствие на Девата! Скорпионът сякаш „намира корените си” във връзката с Девата, а тя се усеща обогатена от допира с него. Независимо дали са роднини, съпрузи, приятели или влюбени, те притежават някои общи черти, които ще отворят вратите на разбирателството. И двамата са наясно с индивидуалните си достойнства и слабости. Никога не се подценяват или надценяват. Знаят какви са заложбите и способностите им и не злоупотребяват с това. Познават недостатъците си никога не биха ги пробутвали за достойнства.

Вие сте на ход ...

Вашето мнение е важно за нас! Ще се радваме да оцените този материал! Да изразите вашето мнение, чрез коментар, а ако ви харесва, да го споделите с приятели и познати в социалните мрежи чрез бутоните по-долу. Нека заедно направим horoskopa.com по-добър и по - популярен сайт! Благодарим ви предварително !!!

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*