Гадател
Начало / Съвместимост / Скорпион и зодиака / Любовен хороскоп за Скорпион и Лъв

Любовен хороскоп за Скорпион и Лъв

liuboven-horoskop-skorpion-i-luvЛюбовен хороскоп за Скорпион и Лъв

Връзката се крепи на взаимно уважение!

Онова, което обединява Лъва и Скорпиона, е честното им уважение един към друг. Представителите и на двата знака таят желанието да доминират.

Отношенията между възрастни и деца в тази връзка често са много близки, дори затрогващи. Но колкото повече остаряват, толкова повече усилия ще им трябват, за да се разбират.

Ако двамата пренебрегнат личните си амбиции и насочат взаимните си усилия към някоя  обща цел извън самите тях, ще се сработят чудесно и ще се превърнат в страшна заплаха за всеки, който се опита да ги победи.

Любовен хороскоп за Скорпион и Лъв Връзката се крепи на взаимно уважение! Онова, което обединява Лъва и Скорпиона, е честното им уважение един към друг. Представителите и на двата знака таят желанието да доминират. Отношенията между възрастни и деца в тази връзка често са много близки, дори затрогващи. Но колкото повече остаряват, толкова повече усилия ще им трябват, за да се разбират. Ако двамата пренебрегнат личните си амбиции и насочат взаимните си усилия към някоя  обща цел извън самите тях, ще се сработят чудесно и ще се превърнат в страшна заплаха за всеки, който се опита да ги победи.

Вие сте на ход ...

Вашето мнение е важно за нас! Ще се радваме да оцените този материал! Да изразите вашето мнение, чрез коментар, а ако ви харесва, да го споделите с приятели и познати в социалните мрежи чрез бутоните по-долу. Нека заедно направим horoskopa.com по-добър и по - популярен сайт! Благодарим ви предварително !!!

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*