Гадател
Начало / Съвместимост / Скорпион и зодиака / Любовен хороскоп за Скорпион и Овен

Любовен хороскоп за Скорпион и Овен

liuboven-horoskop-skorpion-i-ovenЛюбовен хороскоп за Скорпион и Овен

Когато са заедно, са по-силните!

Овенът няма да се втурне презглава към Скорпиона, както би постъпил с представителите на останалите знаци. На Овена не му е необходим голям опит, за да разбере, че най-добрият начин да се справи със Скорпиона е като се съюзи с него.

Скорпионът никога не забравя, както нанесената му обида, така и обичта и нежността с която са го дарили. По време на битка тези два знака винаги са врагове.

Мирът между тях е за предпочитане, а той започва с Любовта.

Любовен хороскоп за Скорпион и Овен Когато са заедно, са по-силните! Овенът няма да се втурне презглава към Скорпиона, както би постъпил с представителите на останалите знаци. На Овена не му е необходим голям опит, за да разбере, че най-добрият начин да се справи със Скорпиона е като се съюзи с него. Скорпионът никога не забравя, както нанесената му обида, така и обичта и нежността с която са го дарили. По време на битка тези два знака винаги са врагове. Мирът между тях е за предпочитане, а той започва с Любовта.

Вие сте на ход ...

Вашето мнение е важно за нас! Ще се радваме да оцените този материал! Да изразите вашето мнение, чрез коментар, а ако ви харесва, да го споделите с приятели и познати в социалните мрежи чрез бутоните по-долу. Нека заедно направим horoskopa.com по-добър и по - популярен сайт! Благодарим ви предварително !!!

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*