Хороскоп за дете Водолей

0
397

horoskop-deteto-vodoleiХороскоп за дете Водолей

Детето Водолей е чувствително, непредсказуемо, упорито, вибриращо съчетание от изобретателност и електрични импулси. Мисловните му процеси протичат със скоростта на уранова светкавица. Мозъкът му вибрира с високочестотни радиосигнали. Всички родители смятат, че тяхното дете е най-умно и най-талантливо. При децата Водолеи случаят е по-специален. Те наистина са различни и неповторими в сравнение с останалите.Повечето Водолеи се изтръгват от оковите и започват да пръскат своята гениалност пред тръпнещия от очакване свят, след като вече са прехвърлили петдесетте. Това бавене май не се отразява добре на нервите. Разбира се, има и доста вундеркинди от тази зодия. Юношата Водолей се противопоставя на всичко, докато зрелостта не посмекчи урановите влияния и обществото не формира у него по-традиционни възгледи. Първата му реакция на всяка заповед и дори само предложение е категоричен отказ. Но ако го оставите да помисли, в крайна сметка реагира съвсем разумно и точно.

Момичетата и момчетата Водолеи външно изглеждат спокойни и мили. Но духне ли северният вятър, те тръгват на зигзаг. Сега вече очаквайте всичко. Непредсказуемо в поведението си, но обичливо и забавно, детето Водолей е същинска въртяща се перка. И все пак тези деца дотолкова са изтъкани от противоречия, че вместо да ги тегли към летенето, много от тях изпитват страх от самолети и асансьори, даже от електричество (а Уран управлява и него). Тези деца обичат да помагат на приятелчетата си. Вашето слънчево дете Водолей си има една единствена, ама много голяма мечта. Докато не дойде следващата, също така единствена. Колкото и да ви звучи фантастично, Водолеите могат да предизвикат едно нещо да се случи просто като се концентрират върху него и постоянно го очакват. Никога няма да ви бъде скучно, защото не знаете каква изненада ще ви поднесе вашето Водолейче на другия ден.
Тези деца никога не са бебета. Те се раждат направо възрастни. Със своята разсеяност Водолеите си докарват изкълчени глезени, фрактури и гнева на учителите. Учителите не могат да разберат как детето Водолей решава сложната математическа задача, която още не е разяснена на дъската. Непонятна им е последователността на мислите му. Това дете също така понякога си забравя и адреса, и фамилията, и в колко часа трябва да се прибере у дома. Затова блестящият му ум трябва да бъде научен, че не е достатъчно да бъде жив компютър. Детето трябва да разбере колко е важно да умее организира мислите си в логически ред. В противен случай потенциалният гений и бъдещ философ, инженер, лекар и т.н. ще се превърне в ексцентрик, разхвърлял способностите си в няколко посоки. Насърчавайте го да се движи и играе. Ако го оставите, може да пропилява дните си в празни мечтания.
Макар че кои деца Водолей много обичат спорта, вкъщи се движат мудно и едва ли не трябва да стане пожар, та да се размърдат. В същото време умствените им процеси чупят всички рекорди за скорост. Птиците, дърветата, природа и морския бряг силно ги привличат. Не обичат да се включват в организирани дейности. Предпочитат да правят сами своите независими открития. Насърчавайте ги сами да вземат решения и да се борят за изпълнението им. Стремете се да създавате спокойна и хармонична атмосфера за детето Водолей. То притежава способността да вижда какво става в душите на хората около него и да чува мислите им. И ако тези мисли не са ведри, те могат да го обезпокоят и да наслоят у него трайно чувство на потиснатост. Нали не искате след тридесет години да се озовете у дома с ексцентричен, нервен и разсеян стар ерген или стара мома?
Трябва да внимавате много с юношите, управлявани от Уран. И най-вече какво казвате и как го казвате пред тях. Ако се посеят макар и бегли предположения в техния прозорлив и остър ум, те така здраво могат да се вкоренят, че в зряла възраст да се превърнат в непоклатими убеждения. Малките Водолейчета имат много приятели и завъждат поне по десетина на ден – при това най-различни. По време на пубертета едва ли ще имате някакви по-особени грижи с вашия Водолей. Малко вероятно е да прояви засилен интерес към противоположния пол. По-скоро интересът е към всичко наоколо. Може би прическата и облеклото ще станат по-странни и необичайни. Ще изплува на повърхността и скритата любов към поезията, която се нуждае от насърчение.
Подобно на всички деца, вашето малко ураново човече има жаби в джобовете и звезди в очите. Но то е и рядка личност. Обича хората и е хуманист по природа. Неговата лишена от предразсъдъци мъдрост води обществото към мечтаната епоха на Водолея. Защото момченцата и момиченцата Водолеи са избрани от съдбата да изпълнят онова, което ни обещава утрешният ден. Кръстете детето си „Чудото на двадесети век“, а съседите нека гадаят какво означава това.
предишна статияЛюбовен хороскоп за Скорпион и Овен
Следваща статияЛюбовен хороскоп за Везни и Риби

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук