Хороскоп за шеф Водолей

0
295

shef-vodolei-opisanie-harakteristikaХороскоп за шеф Водолей

Типичният Водолей не обича да взима решения, да издава заповеди и да ръководи хора. 

Природата му е несъвместима с монотонния ритъм на осемчасовия работен ден.

Мрази всякакви заседания и съвещания. Това съвсем не означава обаче, че Водолеите са лоши и некадърни началници. Уран е пълен с изненади и една от тях е практически незаменимият ръководител Водолей, напълно лишен от необходимите качества и квалификация.

Когато такъв индивид с по-горе изброените недостатъци се озове на ръководна длъжност, той просто вади от торбата си няколко нови трика. Може да е разсеян, непредсказуем и забавен ексцентрик, но умът зад тези странни отнесени очи е остър като бръснач. Прибавете невероятната му проницателност и интуитивност, която ви кара да мислите, че в джоба си сигурно има кристална сфера за разгадаване на бъдещето.

Забъркайте в този коктейл и изумителната му способност да анализира, разнищва и претегля фактите, също и умението му да намира подход и да се сприятелява с всички – от куриера и чистачката на фирмата до най-важния й клиент. Подправете всичко това с широтата на възгледите, при които картината и проблемът се възприемат цялостно, а не както при другите хора чрез отделни детайли.

Колкото и на пръв поглед да е непригоден за ръководна длъжност, Водолеят сякаш е роден за нея. А това категорично не отговаря на истината. Той не одобрява хората, които харчат повече и се простират извън чергата си. Водолеят не търпи около себе си хора, които вършат работа за половин ден, а им се плаща за цял. Това си е вид измама, а той мрази измамата.

Шефът от тази зодия е най-добрият познавач на човешката природа и нищо не би могло да го шокира. Макар че не приема никакви съвети относно личния си живот, в службата началникът Водолей изслушва чуждото мнение и се допитва до всички, когато трябва да се приеме нова програма.
Дори понякога възлага на някой от подчинените си да вземе решение по определен въпрос. Този абсурд си има обяснение. На него му доставя удоволствие да седи отстрани със самодоволен израз на всезнайко и да гледа как вашият проект, който е в противоречие с прецизно точната му интуиция, се проваля с гръм и трясък. На това му се казва урок.
Около този човек постоянно витае духът на промяната. Като нищо за един час може да смени системата, по която се е работило от самото начало в службата, и да въведе съвсем нова и опростена. Неговият ум е изпълнен с припряно любопитство на повърхността, но в дълбочина осмисля и приема спокойно нещата, общо взето. Защото и тук са възможни изненади и пълна непредсказуемост. Но при нормални обстоятелства Водолеят е мирен и овладян.
Независимо с каква дейност се занимава фирмата, истинският бизнес на шефа Водолей е приятелството. Да работиш под ръководството на личност, управлявана от Уран, си има и друго предимство. Никога няма да изпитваш неприятната опека на шефската съпруга, която неочаквано и в най-неподходящия момент се появява в службата. Водолеите съвсем не доверяват всяка своя стъпка на съпругите си и нищо чудно те дори да не знаят къде работят мъжете им.
предишна статияЛюбовен хороскоп за Скорпион и Телец
Следваща статияЛюбовен хороскоп за Скорпион и Овен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук