Гадател
Начало / Съвместимост / Скорпион и зодиака / Любовен хороскоп за Скорпион и Телец

Любовен хороскоп за Скорпион и Телец

liuboven-horoskop-skorpion-i-telecЛюбовен хороскоп за Скорпион и Телец

Магнитната полярност ги притегля!

Голяма е вероятността връзката между Телеца и Скорпиона да бъде ужасна. Когато се постараят обаче, те си живеят чудесно заедно, понякога дори великолепно.

И Телецът, и Скорпионът долавят един у друг качествата, които не им достигат, за да станат цялостни и завършени личности.

Ако двамата се съберат и решат да си заемат един другиму личните си таланти и способности, биха могли да променят съдбата.

Сливането на техните качества не минава кротко и безметежно. Те ще преобърнат планини за тези, които обичат.

Тези два знака имат и още нещо общо – верността.

Любовен хороскоп за Скорпион и Телец Магнитната полярност ги притегля! Голяма е вероятността връзката между Телеца и Скорпиона да бъде ужасна. Когато се постараят обаче, те си живеят чудесно заедно, понякога дори великолепно. И Телецът, и Скорпионът долавят един у друг качествата, които не им достигат, за да станат цялостни и завършени личности. Ако двамата се съберат и решат да си заемат един другиму личните си таланти и способности, биха могли да променят съдбата. Сливането на техните качества не минава кротко и безметежно. Те ще преобърнат планини за тези, които обичат. Тези два знака имат и още нещо общо –…

Вие сте на ход ...

Вашето мнение е важно за нас! Ще се радваме да оцените този материал! Да изразите вашето мнение, чрез коментар, а ако ви харесва, да го споделите с приятели и познати в социалните мрежи чрез бутоните по-долу. Нека заедно направим horoskopa.com по-добър и по - популярен сайт! Благодарим ви предварително !!!

Няма коментари

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*