Хороскоп за жена Козирог

0
689

zhenata-kozirog-opisanie-harakteristikaХороскоп за жена Козирог

Няма типична жена Козирог. Тя може да се усмихва сдържано по снимките в светските хроники, застанала редом до прочутия си съпруг политик или да забърква тайнствени течности в колби и епруветки. Но с каквото и да се занимава, нейните действия винаги са белязани от знака на Сатурн. Ако поиска, тя може да е толкова чаровна, кокетна и женствена, че мъжът до нея би се чувствал като огромен мечок, пазещ я от враждебния и жесток свят. Но може да бъде и в другата крайност – надменна и ледена, стъпила здраво на мраморен пиедестал.Независимо към кой от двата типа спада жената Козирог, зад многобройните й капризи и практичния й здрав разум винаги прозира основната й цел – да притежава най-подходящия мъж, онзи, с когото ще се гордее, който според нея ще преуспее и ще бъде отличен баща на децата й. Четири са основните неща, които Козирозите преследват: сигурност, авторитет, уважение и обществено положение.

Жената Козирог винаги получава признание. Рядко ще видите у жената Козирог нещо, биещо на очи. Още по-малко ще я видите да се домогва шумно и дръзко до началничество или титла. Дори бихте я помислили за прекалено кротка и отстъпчива, отписвайки й всякакви шансове. Почакайте и ще видите как ще успее. Едни от най-типичните и обаятелни качества на тази жена са вроденото й възпитание и изящните маниери. Осланяйки се на инстинкта си, Козирозите се държат безупречно в обществото, а външният им вид е издържан в тон с добрите традиции.
Жената Козирог изглежда доста по-уравновесена и стабилна, отколкото е всъщност. Истината обаче е, че тя постоянно мени настроенията си. Тези жени не понасят закачките. Жената Козирог трудно се отпуска в романтична обстановка. Зад хладното си поведение тя крие силно физическо желание, което едва ли може да бъде задоволено как да е. Козирозите не вярват в блянове и въздушни кули. Те искат да знаят накъде плава корабът на любовта им и кога ще стигнат там. Тъй като рядко пропуска прием в елита, за нея етикетът е като настолна книга. Всичко трябва да е безупречно, а традицията – спазена на всяка цена, въпреки понякога ексцентричните й изисквания като метални пръстени за салфетки и столове с високи облегалки и бродирана тапицерия.
Характерна за жените Козирози е свежата им хубост. Въпреки това те са плахи и несигурни по отношение на физическите си данни. Тези момичета мразят безчестието във всичките му форми, но не биха се поколебали да излъжат за годините си. Като деца са доста невзрачни, после разцъфват и дълго след като са навлезли в зрелостта изглеждат като девойки. Типичната представителка на Сатурн никога не ще бъде изцяло заслепена от любов и няма да пренебрегне задълженията си към рода. Стига да са типични представители на зодията, девойките бързо се превръщат в отлични съпруги.
Домът на жената Козирог е толкова подреден и изряден, та човек би се обзаложил, че в стаите се крият малки феи и духове, които по цяла нощ шетат и подреждат всичко по местата им. Със своята практичност тя прави дори грубото и грозното около себе си прекрасно и обаятелно. Има вкус към земните неща. Не й е чужда скитническата магия на вятъра, нито е глуха за тихия ромон на дъждовните капки или писъка на самотна чучулига. Хубавата музика стига до дъното на душата й и няма изкуство, на което да не е покровител. За да повярва, тя трябва да види и да пипне магията. Обикновено дамите от тази зодия пазят романтичните си чувства за историята и героите от миналото. Те си падат по традицията и по личности, преодоляващи всякакви препятствия по пътя към целта си. Всъщност те са истински мечтателки и имат по-голямо въображение от празноглавите фантазьорки.
Всяка сатурнова девойка носи поезията в себе си, но не би се трогнала от поетите, които мизерстват по таваните. Защото за нея по-важно е осигуряването на прехраната и плащането на наема, а преследването на мечтите си оставя на заден план. При това тя преследва мечтите си само ако е напълно убедена, че си заслужава. Жената Козирог не вижда нищо затрогващо и привлекателно в един евентуален неуспех. Жената Козирог отрано учи децата си на пестеливост и уважение към качеството.Тя ги кара да си изяждат всичко, да износват старите си дрехи и да знаят две и двеста. Но въпреки това тези деца винаги ще се хранят здравословно и вкусно и ще носят най-красивите и удобни дрехи и обувки. Защото за майка им да купуваш евтини стоки не означава икономия.
Тя ще възпитава децата си да бъдат учтиви към възрастните и роднините. Няма да ги глези, нито ще търпи капризи и неподчинение. Тази майка не прекалява с нежностите и целувките, но въпреки това е една от най-всеотдайните майки в зодиака. Децата й могат да разчитат на нея във всеки момент.
Бъдете търпелив с вашата жена Козирог и й помагайте да преодолее комплексите си и липсата на самочувствие. Не смятайте, че й липсва въображение, просто защото не се оставя лесно да бъде излъгана. С изненада ще откриете колко смислени и лесно осъществими са нейните практични мечти. Упорството, стигащо до инат не е сред най-приятните й качества, но пък и никога няма да я чуете да хленчи и да се оплаква. Тя ще ви помага по пътя към успеха и в същото време ще е любвеобилна и предана. Любовта й е дълбока, щедра и трайна. Кой твърди, че тя не вярва в приказки? Само едно мъдро момиче Козирог умее проницателно да разпознае омагьосания принц в очите на тромавата жаба. И още нещо – ожените ли се за нея, винаги ще бъдете с чиста риза.
предишна статияЛюбовен хороскоп за Скорпион и Близнаци
Следваща статияЛюбовен хороскоп за Скорпион и Телец

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук