Гадател
Начало / Съвместимост / Скорпион и зодиака / Любовен хороскоп за Скорпион и Рак

Любовен хороскоп за Скорпион и Рак

liuboven-horoskop-skorpion-i-rakЛюбовен хороскоп за Скорпион и Рак

Големи шансове за постигане на хармония!

Тези двама души ще бъдат привлечени като с магнит, когато се приближат на няколко километра един от друг – не винаги, но обикновено.

Ракът и Скорпионът имат по-голям шанс от всички други други хора да създадат прекрасна връзка.

Между Рака и Скорпиона съществува почти свръхестествено инстинктивно разбирателство. Те си разделят ако не всички, почти всички пороци и добродетели.

Когато са заедно ще се държат и ще се чувстват като деца. Всяко малко или голямо разногласие след време ще се изясни и ще бъде простено.

Раците и Скорпионите не прощават на много хора, но си прощават един на друг.

Любовен хороскоп за Скорпион и Рак Големи шансове за постигане на хармония! Тези двама души ще бъдат привлечени като с магнит, когато се приближат на няколко километра един от друг – не винаги, но обикновено. Ракът и Скорпионът имат по-голям шанс от всички други други хора да създадат прекрасна връзка. Между Рака и Скорпиона съществува почти свръхестествено инстинктивно разбирателство. Те си разделят ако не всички, почти всички пороци и добродетели. Когато са заедно ще се държат и ще се чувстват като деца. Всяко малко или голямо разногласие след време ще се изясни и ще бъде простено. Раците и Скорпионите не…

Вие сте на ход ...

Вашето мнение е важно за нас! Ще се радваме да оцените този материал! Да изразите вашето мнение, чрез коментар, а ако ви харесва, да го споделите с приятели и познати в социалните мрежи чрез бутоните по-долу. Нека заедно направим horoskopa.com по-добър и по - популярен сайт! Благодарим ви предварително !!!

Оставете вашето мнение за този материал в Horoskopa.com

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*