Хороскоп за мъж Козирог

1
854

mazhat-kozirog-opisanie-harakteristikaХороскоп за мъж Козирог

Мъжът Козирог изглежда стеснителен, но всъщност е силен и волеви. Приятен събеседник и изключително амбициозен. Козирогът крие дълбоко в себе си желанието да му се възхищават. В най-интимните си помисли и мечти е неизлечим романтик. Често прикрива страховете си с рязко отношение или с неочакван и не особено уместен хумор. Но най-странният тип са тези Козирози, които разказвайки виц след виц, продължават да се държат заядливо и хапливо.Едва ли би позволил някога тайните му интимни мечти да станат обществено достояние. Всички Козирози твърдят, че могат да живеят без комплименти. Опровержение на това е начинът, по който ги приемат. Той обича да го възприемат като добър, умен, красив, желан и интересен, макар и рядко да допуска това да проличи. Оттук и държанието му – малко недодялан, не знае какво да каже, щом някой го похвали, шегува се неловко, трудно прикривайки смущението си. Всичко това наистина създава впечатление, че той мрази комплиментите. Той желае да бъде видян, обгърнат от светлината на истинското величие, което притежава.

На младини Козирогът се държи строго и сериозно, но постепенно се променя с времето, и ако е истински представител на Сатурн, ще стане най-младоликият и бодър по дух мъж сред всички в Зодиака. С течение на годините може да пожелае да кривне от правия път. Въпреки това обаче той е едно от най-добрите попадения що се отнася до верността. За него семейното огнище е свещено. Козирозите остават да живеят в родните си домове дълго след като техните връстници са излетели от гнездата. Те правят това, за да се радват по-дълго на свободния ергенски живот. Влюбват се по-късно от всички останали мъже и рядко се женят преди да са успели да изградят кариерата си. Сатурновите мъже държат на потеклото и маниерите на избраничката си. За Козирога любовните словоизлияния са излишни и развалят красотата на романтичните чувства.
Що се отнася до бащинството, той е Баща с главно Б и в истинския смисъл на думата. Сяда винаги начело на масата, държи на уважението и подчинението и настоява да се спазват редът и дисциплината. В замяна на това е искрено привързан към всички от семейството и е готов дори да се жертва за тях. Повечето бракове на Козирози са здрави и дълготрайни, а в случай, че се окажат неудачни, раздялата е неминуема и безапелационна. Козирозите ненавиждат развода, но стигне ли се дотам, връщане назад няма. Той не е страстен любовник, който ще ви опиянява с разпалени слова и любовни погледи. Но ще ви избави от всичките ви женски страхове.
Той е твърд мъж с меко сърце. Ще насече дърва, ще запали огън да ви стопли, ще седне до вас пред пламтящото огнище и нежно ще ви държи ръката. Ще минат години, ще се появят бръчките, косата ви ще посивее, но за него винаги ще си останете онова същото момиче, на което е казал някога „Обичам те.“ Замислете се, нужно ли е да ви го повтаря и днес? Веднъж е достатъчно, стига да е завинаги.
предишна статияЛюбовен хороскоп за Скорпион и Рак
Следваща статияЛюбовен хороскоп за Скорпион и Близнаци

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук