Седмичен хороскоп от 29.04 до 05 май 2024 година

Седмичен хороскоп за седмицата от 29.04 до 05 май за всеки зодиакален знак

sedmichen-horoskop-ovenХороскоп за седмицата за Овен
Не се опитвайте да постигнете плановете си на всяка цена. Обстоятелствата са против вас сега и вие трудно може да постигнете нещо съществено. По-добре е да завършите започнати работи и да осмислите контактите си.

sedmichen-horoskop-telecСедмичен хороскоп за Телец
Времето е подходящо да се заемете с някаква увлекателна и развиваща вашите умения дейност. В себе си може да откриете необикновени способности, вътрешни видения и особени сензорни качества.

sedmichen-horoskop-bliznaciСедмичен хороскоп за Близнаци
Пригответе се за важна, кармично предопределена ви среща. Вероятни са усложнения в личен или обществен план. Съкратете контактите си с досадни хора. За да не попаднете под чужда зависимост оста на мнозина.

sedmichen-horoskop-rakСедмичен хороскоп за Рак
Разногласията и излишния инат може да помогнат на недоброжелатели да скроят планове си срещу вас. Тези от вас, които са свикнали да се учат от собствените си грешки имат доста учебен материал.

sedmichen-horoskop-luvСедмичен хороскоп за Лъв
Периодът е забележителен с хармонията, която предизвиква във вас. Вие чувствате душевно равновесие и усещане за справедливост. Звездите са готови да ви помогнат да постигнете най-желаните си мечти и цели.

sedmichen-horoskop-devaСедмичен хороскоп за Дева
Събитията ви поглъщат изцяло. Вие се оказвате нужни навсякъде. Постарайте се обаче да определите главното. Вероятни са усложнения, поради невярна оценка на събитията или лъжливи обещания.

Седмичен хороскоп за седмицата от 29.04 до 05 май за всеки зодиакален знак

sedmichen-horoskop-vezniХороскоп за седмицата за Везни
Необходимо е да поставите черта под старите планове, дела и контакти. От друга страна приятели и роднини могат да ви дадат ценни съвети относно общуването с нови познати. Вероятно е да получите новини, които съществено да повлияят на вашите делови планове.

sedmichen-horoskop-skorpionСедмичен хороскоп за Скорпион
Сериозно се замисляте за своето жизнено предназначение и ролята си в обществото. Вълнува ви не само собственото щастие, но и недостатъците на приятелите ви. Това може да ви подтикне към търсене на нови приятелства.

sedmichen-horoskop-strelecСедмичен хороскоп за Стрелец
Времето е подходящо да се заемете с някаква увлекателна и развиваща вашите умения дейност. В себе си може да откриете необикновени способности, вътрешни видения и особени сензорни качества.

sedmichen-horoskop-kozirogСедмичен хороскоп за Козирог
Изпълва ви радост и чувство на удовлетворение. В отношенията си с другите вие сте благородни, с щедра душа и желание да помогнете. Но това може и да не ви предпази от някои недоразумения на почва ревност.

sedmichen-horoskop-vodoleiСедмичен хороскоп за Водолей
Може да похарчите доста сили и пари за различни забавления и ненужни вещи. Има вероятност да се превърнете в мишена на завистници или да попаднете под негативното настроение на мними приятели, които искат да ви използват.

sedmichen-horoskop-ribiХороскоп за седмицата Риби
Вашите жизнени сили нарастват и вие оценявате леко истинското положение на нещата. Но присъщото ви самодоволство може да усложни отношенията с околните. Подтиснете гордостта си и действайте в съгласие с общите цели.

Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата седмичен хороскоп на horoskopa.com, пожелаваме ви успешна седмица.

Четете още в horoskopa.com
– хороскоп за седмицата за всички зодиакални знаци
– хороскоп за следващата седмица за всички зодиакални знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук
Captcha verification failed!
Captcha потребителският резултат не бе успешен. Моля, свържете се с нас!