От днес Сатурн се намира в зодиакален знак Козирог

saturn-v-kozirogДнес 20.12.2017г. планетата на властта, реда и справедливостта Сатурн премина от зодиакален знак Стрелец в зодиакален знак Козирог.

През следващите 30 месеца всички ще бъдем изправени основно пред дилемата дом, семейство, близки роднини или кариера и професионално развитие.

Според вселенските закони и принципи би следвало да се опитаме да направим един добър баланс между изброените по-горе неща.

Три основни стъпки е необходимо да направим в този период. Първата е да съградим, втората е да се научим справедливо да печелим, а третата е да се научим да служим в името на всеобщото благо.

При преминаването на Сатурн през Зодиакален знак Козирог представителите на всеки един зодиакален знак ще бъдат изправени пред определени трудности. Те се проявяват в живота ни за да изпитат нашите сили и стремежи в различните житейски сфери, с които може да се запознаете малко по-долу в тази статия.

Зодия Овен През следващите 30 месеца, може да ви се наложи да се справяте с трудности, за да запазите достигнатите позиции. Професионалното ви развитие, може да върви бавно, но за сметка на това е сигурно и стабилно. Научете се да следвате поставените цели, придвижвайте се без резки движения и успеха ви е гарантиран. Разполагате с подкрепа на другите около вас, но е възможно доста често да се съмнявате.

Зодия Телец Възможно през този период да срещате пречки и затруднения в реализацията на новите си проекти. Периодът принципно не е благоприятен за пътувания. Ваши роднини е възможно да започнат да се бъркат в нещата ви и да ви поучават, кое е правилно и кое не е. Възможно е през този период да опитате да налагате мнението си, но помнете, че успеха ви пред по-възрастни от вас хора е обречен.

Зодия Близнаци Време е да поемете нещата в свои ръце. През този период е възможно да има намаляване на доходите на брачния ви партньор. Това не означава, че оставате без пари. Възможно е да изпитвате липса на финансови възможности, поради инвестиция в недвижими имоти, ремонт, бизнес дела и др..

Не е изключена възможността за леки загуби, които няма да бъдат фатални. Неприятностите може да са свързани с опит за спекулации, покупка на акции, а също така заради наследствени имоти и капитали.

Взаимната подкрепа е едно от най-важните неща на този свят и сега е момента да разберете това. През този период, може да се занимаете с изучаване на окултни науки, а ако вече сте в тази сфера сега е времето, в което е необходимо да стабилизирате знанията си.

Зодия Рак Несъгласие с брачния партньор, а също така и с деловите партньори и съдружниците, може да характеризира този период. При желание за сключване на брак е възможно да се появят различни пречки и закъснения. Периодът принципно не е благоприятен за съдебни дела и процеси, тъй като няма да приключат през този период. Приключване на непотребните партньорства.

Зодия Лъв Оставете егото си в гардероба през следващите 30 месеца. Крайно време е да отделите време за почивка и възстановяване, в противен случай е възможно да се проявят различни болести и грижи. Ако сте на подчинена длъжност е възможно да не сте удовлетворени от това, което вършите. Време е да се научите безусловно да служите на себе си, всичко и всички.

Зодия Дева Любовта не е това, което си мислихте че е . Недоволство в сантименталния живот, може да бъде характерно през този период. Случващите се събития и ситуации може да бъдат отбелязани по-силно от жените, отколкото от мъжете. Намаляване на желанието за любовни авантюри и интимни игри, може да бъде характерно за мъжете от знака. Периодът не е благоприятен за хазартни игри и спекулации. Грижи свързани с деца. Възможно е през този период да намалее желанието ви за забавления за сметка на кариерата и развитието на бизнеса. Може да започнете да обмисляте началото на нови занимания.

Зодия Везни Време е за укрепване на дома, семейството и традициите. Задължения и грижи с недвижими имоти, бащиния дом, с родителите или заради наследства, може да се проявят през този период. Задушаваща може да бъде атмосфера в семейната среда, породена от желанието на по-възрастен човек да налага мнение и желание за действие. Опитайте се да се вслушвате в това, което ви говори, възможно е да бъде прав.

Зодия Скорпион Склонност към песимизъм и напрежение в близките отношенията, неприятности от приближени – много често от по-възрастни хора, закъснения в пътуванията, могат да се очакват сега.

Периодът е благоприятен за започване на учение. Неблагоприятен период за издателска дейност, освен за тясно специализирани и профилирани издатели.

Заниманията с писмена работа и документи, може да се окажат досадни. Спокойно може да се занимаете с изучаване на нови неща, прилагане на познати техники и професионално усъвършенстване.

Зодия Стрелец  Добър разчет на бюджета, пестеливост и въздържание от харчове за глезотии, може да ви помогне да преодолеете безпокойствата и грижите по финансови и материални въпроси през този период. Сега не е времето, в което да реализирате сделки с недвижими имоти, тъй като е възможно да бъдат неизгодни за вас. Сега е времето, в което е необходимо да стабилизирате собствената си философия, вяра и разбирания за живота, с цел постигане на лична свобода, независимост и добро обществено положение.

Зодия Козирог Грижи, умора, депресии, изоставане в работата, могат да бъдат характерни през този период, често поради здравословни проблеми, поради отслабване на организма. Трябва да направите повече усилия отколкото можете, за да се справите с проектите си. Периодът е белязан от борби, чиито успех зависи от вашата издръжливост, активност, амбиция и ентусиазъм.

Зодия Водолей  Почивка и грижа за себе си са най-важните неща, върху които е необходимо да се концентрирате през този период. Нещата са във вашите ръце. Хроничните заболявания могат да напомнят за себе си. Истината лъсва, сега е времето, в което е необходимо да се отървете от всичко, което не ви е нужно ! Манипулациите и машинациите трудно ще ви се получават.

Зодия  Риби  Закъснение и спънки в реализацията на проектите, пречки от всякакъв род, грижи в приятелските и брачните връзки и отношения. Намаляване на дохода от професионалните занимания, а също така и приключване на проекти. Трудности в реализацията на цели и желания. Мъчнотии свързани със съпружеския живот. Липса на желание за социални и обществени прояви.

Екипът на Horoskopa.com ви пожелава успех !

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here