Частично Слънчево затъмнение 30 април 2022 година

0
44

Частично Слънчево затъмнение 30 април 2022 година в зодиакален знак Телец 

Първото затъмнение на Слънцето през 2022 година се случва в зодиакален знак Телец, което попада в 4 -тия дом на хороскопа на затъмнението – домът на семейството.

В този хороскоп се образува ъглов положителен аспект между Слънцето и Марс.

В дните на слъчевото затъмнение би било хубаво да се откажете от разрешаване  семейни проблеми, да вземате кардинални решения за свързани със семейство, да харчите семейните спестявания, да продавате или купувате общо движимо и недвижимо имуществето.

Частично Слънчево затъмнение 30 април 2022 година в зодиакален знак Телец 

• Априлското слънчево затъмнение усложнява самоизразяването на представителите на знаците на Земята: Телец, Дева и Козирог и няма да позволи на другите да видят достойнството им.

Скъпи представители на земните знаци, препоръчателно е в дните на затъмнението да отложите планираните любовни срещи, да се откажете от изнасяне на публични докалади и речи, интервюта и срещи с началството. Отложете тези дейности за друг по-подходящ период.

• Спречквания, неразбирателство и словестни сблъсъци в това затъмнение ще бъдат за представителите на огнените знаци: Овен, Лъв и Стрелец, които обичат да се борят и не са научили, как да губят. В дните на затъмнението при вас дори случайният спор с вашите опоненти може да доведе до пълно фиаско.

Препоръчително е да откажете от всякакви видове съревнования и състезания, сега не е времето в което може да спечелите. Отавете времето да покаже и докаже, кой е прав и кой не е, да се откажете от печалбата сега,  се оказава по-добра позиция за вас. Не се притеснявайте скоро ще можете да се закичите с лаврите на успеха.

• За представителите на водните знаци – Рак, Скорпион и Риби, може да се каже, че ще се чувстват по – комфортно и безопасно у дома. В дените на Слънчевото затъмнение не се препоръчва да приемате гости и да оргазнизирате партита и купони.

За вас в дните на затъмнението е подходящ период, в които може да се отдадете на активна заслужена почивка, изолация и пълна релаксация. Сега е момента да обмислите плановете си за ремонт на домa, пренареждане на обзавеждането или закупуване на различни неща с цел подобряване на домашния уют.

Частично Слънчево затъмнение 30 април 2022 година в зодиакален знак Телец 

• Представители на въздушната стихия – Близнаци, Везни и Водолей, особено мъжете, ще се чувстват по -комфортно като лидер, глава на семейството или домакин в едно събиране.

Липсата на уважение и авторитет, ако има такива, ще станат по -остри, което може да се превърне в причина за негодувание и липса на удовлетворение. Това трябва да се има предвид от роднините и партньорите на тези знаци.

• И накрая, положителен нюанс за жените, които са в конфликт с представител на мъжко съсловие. Априлското слънчево затъмнение ще смекчи мъжкото его и ще потуши враждебните искри, особено за бащите и съпрузите. Това е подходящ момент за помирение и намиране на компромис.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here