Къде да намерим половинката си с Венера в Рак, според зодиакалния знак

0

Къде да намерим половинката си с Венера в Рак ?

Да се влюбите в периода, когато Венера преминава през зодиакален знак и съзвездие Рак, е едно от най-хубавите неща на тази земя.

Възможно е дълго време след запознанството да криете вашите истински чувства.

Това е така, защото ще ви бъде необходимо време, за да се уверите, че това е подходящият за вас човек.

Страх от предателство, нараняване и нарушаване на емоционалната сигурност са чувствителните теми на любовните отношения с Венера в Рак.

Къде да намерим половинката си с Венера в Рак ?

В момента, когато напълно се убедите, че човекът, с когото сте се запознали, ви предлага сигурност и стабилност в любовта, то тогава може да отговорите напълно на чувствата му.
Бъдете внимателни, тъй като е възможно буквално да се удавите в собствената си любов и грижи към вашия нов партньор/ка.

Да срещнете половинката си в този период е голям късмет, тъй като връзката обещава да бъде изградена на основата на дълбока емоционална привързаност, преданост и взаимни грижи.

Къде може да потърсите прочувствената любов във времето, когато Венера преминава през зодиакален знак или съзвездие Рак, според вашата зодия ?

Овен – Вашите запознанства сега може да се случват в дома на вашите родители или чрез тяхното любезно съдействие. Също така е възможно да срещнете любовта на живота си по време на семейна почивка или благодарение на ваши близки приятели. Местата, на които може да се срещнете за първи път е възможно да имат отношение с вашия род, родина, родители, както и местата, на които сте прекарали детството си.

Телец – Първата среща с вашата нова любов в този период, може да бъде свързана с невинна размяна на погледи в обществения градския транспорт, случаен сблъсък на улицата, магазина, библиотеката или чрез съдействието на ваши близки или съседи. Ако решите да я потърсите, може да откриете вашата половинка сред представителите на близко си обкръжение. В този период е възможно запознанството да стане също чрез лична кореспонденция, по обява или с любезно съдействие на вашите съседи.

Близнаци – Срещата с вашата нова половинка е вероятна по време на шопинг-терапия или съвсем случайно, докато се наслаждавате на парченце от любимата си торта в близката сладкарница. Ако решите да я потърсите, може да се огледате на местата, където посещавате курсове за професионална подготовка и квалификация, тъй като вашата нова половинка може да се окаже част от този курс. Няма да бъде изненадващо, ако откриете половинката с любезното съдействие на вашите
преподаватели.

Рак – Може да започнете търсенето на вашата нова половинка в салона за красота. Погрижете се за себе си с нова прическа, грим или маникюр. Разбира се, че това не са местата, където може да срещнете повелителите на чувствата си. Вашият атрактивен външен вид е този, които може да допринесе за новите запознанства сега. След като сте се погрижили за външния си вид, отидете да вършите работата си и не забравяйте чара си у дома. Не се увличайте прекалено много в рутинните си задължения, за да не изпуснете подходящия за вас човек. Запознанства се случват докато си вършите работата.

Лъв – Вашата нова половинка сега ви очаква в резерват, а защо не и в зоологическата градина. Твърде възможно да се запознаете също във вилно селище от затворен тип, курортен комплекс, както и всички места с ограничен достъп. Не е изключено първоначално да се запознаете в интернет, но тогава вашата половинка ще е скрита зад снимка с информационен стил и едва по-късно може той или тя да разкрие истинската си самоличност.

Дева – Ако имате желание да откриете вашата нова любов, то сега е крайно наложително да отделите повече време за срещи с приятели и посещение на повече социални мероприятия. Твърде вероятно е да откриете вашата половинка по време на групови занимания, в това число семинари, конференции и манифестации. Новото запознанство, сега може да се реализира с любезното съдействие на ваш
приятел или покровител.

Къде да намерим половинката си с Венера в Рак ?

Везни – Бъдете внимателни да не превърнете началника си във ваша нова половинка, тъй като работата и личният живот е хубаво да бъдат разграничавани. Потърсете половинката по време на коорпоративни събития и мероприятия свързани с вашата професия и кариерно развитие. Възможно е вашите ръководители или началници да ви запознаят с вашата нова половинка.

Скорпион – Потърсете любовта далеч от дома. Можете да срещнете вашата нова изпепеляваща любов по време на пътуване, далеч в чужбина, или това да бъде среща с човек пристигнал от далечни земи. Запознанствата в международни сайтове за запознанства също няма да бъдат изненадващи. Новите запознанства може да бъдат реализирани с помощта на човек, близък до вашите делови партньори. Неделното посещение на църква може също да бъде мястото, където да се запознаете с вашата нова любов.

Стрелец – Случайно, може да се запознаете с вашата нова любов в банката, която ви обслужва или се занимава с организации, свързани със занимаващите се хора с пари, в това число влизат и застрахователни компании. Посредник в запознанствата може да се окаже данъчен инспектор или представител на НАП, а също така лице от държавната администрация, налагащ глоби и наказания. Възможно е нещо привидно, неприятно да ви помогне да откриете половинката, за която отдавна мечтаете.

Козирог – Можете да срещнете вашата нова любов, когато се занимавате с работата на други хора. Възможно е запознанствата ви да се случват с любезното съдействие на вашите делови партньори. Ако имате желание да откриете вашата нова половинка, може да използвате услугите на агенция за запознанства или бързите срещи. Също така не е лош и вариантът да оставите вашата нова любов сама да ви открие.

Къде да намерим половинката си с Венера в Рак ?

Водолей – Работно място може да се окаже мястото, където да срещне вашия верен спътник в живота. Това може да се случи също благодарение на вашите колеги и подчинени, а е възможно колега или подчинен да бъде обект на вашите най-съкровени мисли и чувства. Вариант е и вашия домашен любимец да се окаже в основата на любовните ви авантюри, така че вземете домашния си любимец и се постарайте да изкарате повече време в разходка с него или нея.

Риби – Време ви е да си починете и да се позабавлявате, защото вашата нова половинка, ви очаква на места за почивка и забавление. Това са ресторанти, казино, концертни зали, театър, кино или шумна дискотека. Всякакъв вид спортни и състезателни мероприятия, могат да ви разкрият човека с главно „Ч“, който да отговори на вашите чувства и да застане до вас за сериозен период от време.

Екипа на horoskopa.com  ви пожелава успех в новите любовни и романтични преживявания. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here