Хороскоп за Юпитер в Козирог и зодиакалните знаци

0

Хороскоп за Юпитер в Козирог и зодиакалните знаци.

Юпитер е благотворна планета и дори най-напрегнатите аспекти, които сключва в крайна сметка биха били с добър резултат.

С Юпитер в Козирог се разширяват хоризонтите за кариерно развитие и изкачване по професионалната ни стълбица.

Появяват се възможности, както за начало така и за завършване на квалификационни и преквалификационни обучения курсове и други.

В този период най-често се случва подобряване на общественото ни положение, като заедно с това може да се очакват големи възможности за реализация на поставените житейски цели.

Хороскоп за Юпитер в Козирог и зодиакалните знаци.

Зодия ОвенГолеми възможности да блеснете в обществото и да получите признание за добре свършената през годините работа.
Бъдете внимателни със силите си и не забравяйте, че почивката е част от работата, в противен случай може да стигнете до преразход на енергия и вместо да се радвате на почестите, да си лежите в къщи и да събирате сили за възможностите, които се откриват пред вас.

В случай, че се занимавате с интелектуална дейност и сте се обездвижили, може да си починете във фитнес залата или в зала за танци и развлечение, но и тук е много важно да правите преценка на силите си.

Зодия Телец – Успех при пътуване в чужбина и хубави екскурзии зад граница е подготвил Юпитер за представителите на знака.

Ако сте студент или учите висше образование има голяма вероятност резултатите ви през тази година да бъдат значително по-добри. Работата с чужденци и партньори зад граница е успешна и плодотворна. Емоционалната неразположеност, която може да се появи през периода лекувайте със смях и забавление.

На колегите, които се опитат да ви създават пречки на работното място, дайте усмивка и добро настроение. Ако срещате затруднения в работата с документи или по време на обучение, опитайте да приложите новаторски дух и подход или просто ги оставете за друг път.

Зодия Близнаци – С лекота постигате поставените си задачи и даже може да се каже, че натрупалите се цели сега могат да се реализират и то много по-добре отколкото очаквате. Леки препятствия могат да се появят от високопоставени лица или липсата на хора, които да ви подкрепят.

Бъдете доволни и на това, което имате. Ако са ви нужни покровители и задоволство от постигнатите цели, то спокойно може да ги очаквате след края на тази година.  По време на кратки пътувания с цел забавление и удоволствия може да има леки спънки, но те са толкова незначителни и толкова лесно се решават, че дори може да не ги забележите.

За родителите от знака съвета ми е, дайте повече любов на децата и повече възможности да действат свободно, особено ако са по-големи е крайно време да разберете, че те са големи и им е необходимо да действат спрямо техните разбирания. Не забравяйте, че някога и вие сте били деца и не сте се радвали на факта, че някой ви ограничава.

Хороскоп за Юпитер в Козирог и зодиакалните знаци.

Зодия Рак –  През този период имате много възможност за нови делови партньорства, за това е препоръчително да се оглеждат повечко и да не пропускате дори и най-малката възможност за бизнес сътрудничество, за да не съжаляват след това.

Затрудненията при постигането на поставените цели вече започват да намаляват, но пък от друга страна идва период, в който няма да бъдете доволни от постигнатите резултати, всеки път когато постигнете нещо ново и добро се радвайте и не забравяйте, че съвсем скоро е отминал периода, в който още по-трудно постигахте целите си.

Периода е подходящ за подписване на нови договори и споразумения, като се съобразявате разбира се с периодите, в които важните планети са в подходяща фаза.

Зодия ЛъвПодобряване на взаимоотношенията между вас и колегите на работно място. Въпреки че в момента е трудно да се каже, че сте доволни от парите, които получавате за свършената от вас работа, то поне има тенденция за подобряване на обстановката на работното място.

През този период, ако сте дали пари назаем, може внезапно да ви ги върнат или да разберете, че въобще няма да си ги получите. Вършете си работата, както се изисква от вас, движете се на принципа на най-малкото съпротивление и просто гледайте как живота ви се подрежда по най-добрия за вас начин.

Зодия Дева – Може да очаквате предложения за успешни кратки пътувания с цел развлечение. През този период се активира също желанието за приключения, като ви се предоставя възможност за нови романтични връзки по време на пътуване. Бъдете внимателни, особено ако срещнете любов от пръв поглед.

Родителите от знака могат да очакват подобряване на отношенията с децата. Подобряване на доходите, които зависят от другите. Отстъпвайте по-често и се вслушвайте в мнението и на приятелите си, за да не си навлечете дискомфортни ситуации.

Хороскоп за Юпитер в Козирог и зодиакалните знаци.

Зодия Везни – Новите делови партньорства оставете за друг период. Сега времето е подходящ за довършване и доизпипване на вече започнати дейности. Ако възнамерявате да стартирате нов бизнес, сега е е момента да се занимаете с организацията му.

Възможно е дома ви да се разшири с още един член, да ви се роди детенце и да се радвате на детски глъч у дома. Използвайте възможностите за ремонт и подобряване на дома, а ако си нямате сега при вас идват доста изгодни предложения.

Зодия Скорпион – Очаква ви оживление в сферата на близките познанства (братя, сестри, комшии), както и подобряване на отношенията с тях и колегите на работното място, с които изкарвате голяма част от времето. Въпреки това не забравяйте, че това е вид партньорство и нещата зависят, както от другите, така и от вас.

Търсете позитивната гледна точка, а ако някой сe запъне оставете го да ви потърси. Желанието ви да придобиете нови знания със сигурност се засилва и всякакъв вид краткосрочни курсове и обучение, както и преквалификационни занимания са изключително подходящи за вас.

Бъдете внимателни със здравето си положете повече ред и дисциплина в тази сфера. Пречките по пътя на реализация на вашите цели, приемете като предизвикателство по пътя към върха.

Зодия Стрелец – По-малко мислете, повече действайте, за да постигнете максимална наслада в живота. Очакват ви грандиозни възможности за подобряване на въпросите свързани с финансовата сфера, което може да ангажира времето ви с активна дейност по темата и дори да не забележат липсата на романтични преживявания и прохлада в брачните отношения.

Работата не е всичко. Отделяйте време и внимание за семейството и не допускайте да се държите хладно спрямо членовете му, защото в крайна сметка то е много важно за вас и има нужда от вашите грижи и внимание, а и сигурен съм, че точно сега нямате нужда от промяна на социалното положение в тази сфера.

Хороскоп за Юпитер в Козирог и зодиакалните знаци.

Зодия Козирог – Сила мощ и светлина ви очакват сега. Бъдете внимателни, за да не изгорите важните неща в живота. Светлините на прожекторите светват към вас с пълна сила и очакванията на ближните ви спрямо вас ще се засилят значително. Използвайте възможностите за реализация дори и на най-смелите ви планове.

Ако нещо ви се струва прекалено хубаво за вас не се спирайте, а грабете и с двете ръце. Приливът на енергия се чувства, като безкраен и за това е хубаво да не се отпускате в благоприятната ситуация, а да действате смело, да хващате дори и най- малките възможности, дори и рисковани да са те, защото както се казва пиленцето каца веднъж на рамото. Парирайте семейните грижи и неразбирателство с любов и щедрост, за да получите заслуженото.

Зодия Водолей – През този период получавате възможности да постигнете дълбок вътрешен и душевен комфорт, но само ако се научите на първо място да обичате себе си и да се грижите доволно за общото си физическо състояние. Възможно е през този период да получите проблясъци, които да ви подсетят, че Вселената се грижи за вас, независимо от това какво правите и мислите.

Сложете в ред цялата документация и опитайте да оправите проблемите с братя, сестри и колегите на работното място, а ако някой тях не желае да приеме примирието оставете го, това означава, че не е дошло време за решаването на този въпрос. Най-добре би било да се отпуснете и да следвате ритъма на живота с възможно най-малко съпротивление.

Зодия Риби – Социалният ви живот се раздвижва и ви дава възможност да се запознаете с нови лица и покровители, от които може да очаквате подкрепа в начинанията. Финансовото ви положение се стабилизира, но въпреки това бъдете внимателни при работата с парите си и най-вече не давайте пари на заем.

За родителите от знака съвета ми е да бъдат щедри с децата си според възможностите си и да им дават повече свобода на действие, в противен случай може да се стигне до леки дискомфортни ситуации.

Важно е да се знае, че когато искате да се възползвате от благотворното въздействие на планетата е необходима личната ви активност и ангажираност, тъй като в противен случай възможностите ще се появяват пред вас, а вие просто ще си ги пропускате.

Пожелавам на всички Вас успех !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here