Слънце в Дева и влиянието му върху зодиакалните знаци

0

Слънце в Дева и влиянието му върху зодиакалните знаци.

Какво може да очакваме, когато Слънцето преминава през зодиакален знак и съзвездие Дева ? Какво е значението му за всяка зодия ? Кои зодии са успешни?

Зодия Овен: Необходимо е да обърнете внимание на  ежедневието, грижа за здравословното си състояние, ред и дисциплина на работно място, а също така и удовлетворение в живота и от служенето на хората около вас. Този период може да се окаже не благоприятен за вашето здраве. Не е изключено да си навредите с прибързано търсене на по-добра служба, работа или развлечения. Социалното ви издигане може да се осъществи чрез вашия собствен труд. Задълженията и отговорностите ви се увеличат в следствие на което оставате без свободно време за почивка и да се оказвате в подчинено положение. Би било хубаво през този период да намалите гордостта си и да се вслушвате повече в думите и желанията на мъжете и по-висшестоящите от вас.

Зодия Телец: Сега обогатявате съзнанието и подобрявате съвестта си. Този период обаче е неблагоприятно за забременяване на близките до вас жени. Сега ви се иска и дори си позволявате повече удоволствия, участие в хазартни игри, любовни авантюри, развлечения. Може да отделите повече внимание на творческите си способности и да покажете вашите артистичните заложби. Периодът благоприятства всички дейности свързани с педагогическа работа под определена форма. Обстоятелствата могат да бъдат катализатор за благополучното развите на събитията в живота ви, но не бива да прекалявате.

Зодия Близнаци: През този период насочвате вниманието си към събития, които могат да бъдат свързани най-вече с вашите родители, а също така и с вашите недвижимости.  Този период може да бъде изпълнен, както със шансове така и с малшансове, за това би било хубаво да се оглеждате повече, за да не пропуснете случващото се около вас. Занимайте се с уреждане на въпроси свързани с недвижимите ви имоти. Още в началото на периода може да получите помощ от вашето семейство, но може да ви се наложи и да докажете, че сте достойни за доверието и подкрепата, която ви се предлага сега.

Слънце в Дева и влиянието му върху зодиакалните знаци.

Зодия Рак: Този период може да окаже повече благоприятно влияние за някои от близките ви роднини (братя, сестри, братовчеди, колеги и съседи). Имате успех най-вече в проекти и реализация на официални действия или свързани с високопоставени лица. Постигате значителни успехи в науката, комуникациите, писането, както и в търговията на дребно. Поовишивате интелектуалните си възможности, способността си да предавате и приемане на информация, а също така и умения които улесняват общуването с другите около вас. Сега може да се очаква и напредък, дори преуспяване на някой от семейството, а дори и преуспяване на близките ви кръвни роднини.

Зодия Лъв: Увеличава се шанса ви за успех на сделките, както и на печалбите от работата с която се занимавате. Бъдете пестеливи и си направете добре сметка на бюджета с който разполагате. Ако проявите тенденция да криете пари или информация от вашите партньор, то бързо променете това, за да не се появят съмнения и подозрения, които могат да разклатят основата на партньорството. Усилията в през този период могат да бъдат насочени основно към задоволяване на вашите морални и материални нужди, към постигане на социален успех, тясно свързан с вашите възможности.

Зодия Дева: Засилва се желанието ви да се покажете, докажете, реализирате и да бъдете приети от себе си всичко и всички около вас. Имате възможността да постигнете лесно своя идеал. Може да бъдете по чувствителни към партньорите си, но може да ви се наложи да ги завоювате проявявайки качества, като искреност, лоялност, щедрост и кураж. Активно се борите за реализацията на вашите цели, възможно да ви се наложи да положите повече усилия. В действията си вложете отговорност и будна съвест, за да се справите по-добре и да постигнете повече удовлетворение.

Слънце в Дева и влиянието му върху зодиакалните знаци.

Зодия Везни: Периода е подходяща за почистване и изчистване, както на материално, така и на морално и психическо ниво.  Подходящи са всякакви действия свързани с пречистването на организма от отрови. Скрита болест, може да се прояви, за да бъде излекувана. Сега пред вас се разкриват и трудностите, които може да решите с лекота. Успех може да се очаква чрез места, действия и занимания, които ви изолират от външния свят. Посещение на СПА и оздравителни центрове действа превантивно за повишаване на вашето физическо и здравословно състояние. Периода е подходящ за самоизолация с цел полагане на определен интелектуален труд, за определен период от време. Сега на ваше разположение е и дарбата да откривате скрити, тайнствените и мистичните неща. Причина за това може да бъде засилена интуиция, която на моменти граничи с ясновидски споспосбности.

Зодия Скорпион: Получавате улесняване на планираните и започнатите проекти, особено тези, които са свързани с дома. В живота ви може да се появи силен, човек (приятел) който да ви окаже необходимата подкрепа. Радвате се и на подкрепа от влиятелни и богати личности, а също така и хора на властта или такива, които притежават такава. Има сериозна вероятност вярата и надеждите ви да укрепнат и дори да се стабилизират трайно. Единственото, което ви е необходимо е приятелски връзки и подкрепа на влиятелни лица. Важно е също да се отбележи, че сега е необходимо най-вече да останете почтена и вярна натура, за да не разочаровате хората, които са ви гласували доверие, подкрепят ви и ви помагат.

Зодия Стрелец: Време е да ви се случат щастливи събития свързани с професионалните ви занимания, а също така и да порасне социалното ви положение. Периода ви предлага успехи, подкрепа и помощ от влиятелни хора, получаване на почести и издигане в кариерата. Професионалните успехи могат да доведат до повишаване на авторитета, а също така при необходимост за реализация на поставените цели може да бъде получен кредит и необходимата ви подкрепа в случай, че си я поискате. Може да бъдете изправени пред поемането на по-големи отговорности. Следвайте ритъма на живота и давайте най-доброто от себе си за да успеете да се справите успешно с конкуренцията и да вземете надмощие над съперниците.

Слънце в Дева и влиянието му върху зодиакалните знаци.

Зодия Козирог: Високи идеали могат да ви водят към учение и изследователска работа през този период. Те могат да ви донесат голямо задоволство, морално и духовно издигане, придобиване на университетски и научни дипломи и титли. Далечни пътешествия или пътувания в чужбина, могат да бъдат доста характерни сега. Възможно е също в сега да станете емигрант при световни обрати. Увеличава се желанието ви да живеете и работите в чужбина или на ново и по-добро място. През периода могат да се засилят амбициите ви за духовно развитие, способността ви да учите, да полага успешно изпити и да се явявате на конкурси, а също така и да се състезавате с хората около вас.

Зодия Водолей: Сега благоприятни могат да бъдат печалбите в процеси, спорове, увеличаване на доходите, намалява дълговете, както вашите, така и на вашия партньор/ри. Бъдете внимателни и предпазливи, тъй като животът ви може да бъде застрашен от непредвидени събития в момент, когато най-малко ги очаквате. Материалното състояние може да се увеличи и да нарасне от получаване на наследство или от уреждане на наследствени имоти. Възможно е да ви се наложи да се пази много от хората, които застават срещу вас. Би било хубаво да избягвате безсмислените приключения и опасни игри.

Зодия Риби: Сега попадате в период, които е благоприятен за вашите партньорства и обществената ви дейност, а също така може да се очакват и хубави събития свързани с брачния партньор или намирането на такъв. Добър период за политическа и обществена активност. Материалното и социалното ви положение зависят от външни събития, провокирани от вашите сътрудници или от брака. Успехът ви сега е в ръцете на вашето най-близко обкръжение: съдружници, сътрудници, брачен партньор, но нека забравяме, че в крайна сметка вашето отношение и действия в следствие на взаимодействието с тях е един от най-важните фактори свързани с личния ви успех.

Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с транзита на слънце в Дева и влиянието му върху зодиакалните знаци.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here