Магически ритуал за Привличане на Живот

0

Здравейте приятели!

От много време насам се каня да споделя с вас един „магически“ ритуал за Привличане на Живот. Но умишлено изчаквах подходящия момент, то дали има такъв един господ знае, но нека се разсейваме, а да се концентрираме върху темата.

Кръстих този ритуал за Привличане на Живот, тъй като живота не е само пари, но не е и само много позитивни случки и любовта около нас, която да кипи. Ритуалът е простичък, но би било хубаво да се прави всеки ден.

И така, мястото за извършване на ритуала е банята, а времето му за изпълнение е докато се къпете.

Какво е необходимо да се направи, за да привлечем живот ?

След като си изпълните всички рутинни процедури по-време на баня, застанете добре изправени под течащата вода, дишайте равномерно, затворете очи, не мислете за абсолютно нищо и си повторете по един път следните твърдения:

Аз съм млад, здрав, красив и силен магнит за пари

Обичам, одобрявам и приемам себе си

Всичко в моя свят е наред

Прощавам на себе си, всички и всичко с лекота и удовлетворение

Колкото повече пари харча, толкова повече се връщат при мен

Сега отворете очи разтворете ръце в страни и кажете на ум или на глас: „Обичам те живот …“

Спрете водата, облечете хавлията или наметнете кърпата и оставете живота, да тече, без да се замисляте за нито едно от тези твърдения. Оставете ги просто да работят за вас. И когато нещо хубаво се случи, усмихнете се и кажете на ум или глас: Благодаря ти живот!

След банята, може да направите справка с тази статия и да видите дали сте повторили всички твърдения, ако сте пропуснали някое, спокойно и утре е ден.

***Внимание: При честа употреба на този ритуал, може да се наблюдават подобрения в живота на човека, няма определена доза и може спокойно да се злоупотребява с употребата му. Не се препоръчва за хора със слаби нерви и афинитет към липса на желание за живот. Предлага се абсолютно безплатно във всички бани в страната и чужбина.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here